Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 21:50   #2971
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
atomufka są malutkie zmierzyłam linijką wymiary 10,3na 10.3 cm krzywo wyciętę i karta z nadrukiem krzywo przyklejona i widac klej na nich
kupiłam na allegro
no wlasnie znalazlam Twoj post.Kurde a mozesz zlozyc reklamacje?Az strach cos zamawiać przez net

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:00   #2972
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:02   #2973
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja trzy...

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:05   #2974
atomufka
Zakorzenienie

wow Rosija 3

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:06   #2975
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Treść usunięta
hehe chyba za mnie nadrobiłas, bo ja zadnego

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:15   #2976
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-19, 22:21   #2977
agus87
Zakorzenienie

bry

do kawy zjadlam 2 paczki i tak mowie, ze kolacji nie bede jesc, a jak pojechalismy do tz chrzestnego zawiesc zaproszenie to po wyjsciu tz zaprosil mnie na pizze no i nie moglam odmowic

bylam zobaczyc zapowiedzi i wiecie co ????

wisza od 14 lutego do 23 lutego i nie ma nawet napisane, kiedy bedzie slub

czemu tak krotko wisza??
Stary 2009-02-19, 22:35   #2978
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-19, 22:40   #2979
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie mi to nie wiem ktora wybrac, jedna jest toszke zamazana siostr ami tak niefortunnie zrobila fotkie, nie bede sugerowac ktora mi sie bardzije podoba bo chce zebyscie to ocenily

oczywiscie moja będzie biała, te są smietanka i ecru

czekam na komentarze

dodałam jeszcze po jednej z obu
mi sie bardziej podobasz w tej drugiej

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ale to nie moje zaproszenia kochana zaaabciu . Ja tylko mówię że dla tego co dostanie zaproszenie będzie fajnie zerwać pieczęć
no wiem ze nie Twoja
ale juz mi sie nic chcialo szukac wypowiedzi wlasciciela zaproszen

Cytat:
hej mam nowe zaproszenia zaraz zrobię zdjęcia tamtych i tych nowych . W nowych zaproszeniach musimy wpisywac sami wszystko ale co tam sa sliczne
Załącznik 2050157
Załącznik 2050159][ATTACH]2050160[/ATTACH
]ATTACH]2050158[/ATTACH]
Załącznik 2050161
hmm powiem tak ... ze z daleka nie widac zeby cos nie tak bylo z tymi zaproszeniami z allegro , no ale jak sama mowisz ze w srodku widac klej i wogole to troszke wstyd by bylo dac takie zaproszenia gosciom
a jaka jest cena tych ktore zamowilas na necie a tych ktore kupiliscie z TZetem?

Cytat:
u nas się tłucze te z wódki
no wlasnie z tego co pamietam , to u nas tez tlucze sie kielonki

Cytat:
atomufka są malutkie zmierzyłam linijką wymiary 10,3na 10.3 cm krzywo wyciętę i karta z nadrukiem krzywo przyklejona i widac klej na nich
kupiłam na allegro
kochana koniecznie podaj co to za sprzedawaca
i daj mu negatyw , zeby ostrzec innych przed zakupem .. albo napisz wiadomosc albo oddaje kase albo mu zrobisz zla reklame

Cytat:
Treść usunięta
a ja ani jednego

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

bylam zobaczyc zapowiedzi i wiecie co ????

wisza od 14 lutego do 23 lutego i nie ma nawet napisane, kiedy bedzie slub

czemu tak krotko wisza??
no wlasnie .. nasze zapowiedzi tez juz wisza .. i zastanawiam sie czemu juz , czemu tak krotki i czemu nie ma daty slubu
to juz miesiac przed slubem ich nie bedzie?

kochanem dzisiaj dostalam list od tesciowej .. z lista gosci ze strony TZete ...
ostatnio jak rozmawialam z nia przez tel to sama zaproponowala ze zrobi mi taka liste .... ale nie wiedzialam ze wysle mi ja tutaj kochana jest
no i tutaj mam pytanko do was jesli mam

Anna i Jan Żaba to jak mam to napisac Żabowie ?

.

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-02-19 o 23:34
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 23:28   #2980
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny doradzcie mi to nie wiem ktora wybrac, jedna jest toszke zamazana siostr ami tak niefortunnie zrobila fotkie, nie bede sugerowac ktora mi sie bardzije podoba bo chce zebyscie to ocenily

czekam na komentarze
Zdecydowanie w drugiej lepiej, szczuplej.

A co do tych kieliszków to u nas nie tłucze sie tych do szampana tylko te do wódki. Jak młodzi przyjezdzaja na sale to wita sie chlebem i tlucze sie kieliszki do wodki. Szampana pije sie po wejsciu na sale, dlatego my kupujemy kieliszki do szampana grawerowane z imionami i data slubu. Beda miłą pamiatka tego dnia
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 23:30   #2981
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

troszke sie dzis zmartwilam, bo bylam u kolezanki na plotkach i ta kolezanka szukala sali na wesele i byla tez w tej co my mamy... i tam byl wystroj w takich radosnych wiosennych kolorach żółtym, pomarańczowym i z zielonymi dodatkami - bardzo mi sie podobalo i zrobilismy pod kolor zawieszki na alkohol, wlasnie zolte, pomaranczowe i zielone... No i niby wszystko spoko tyle ze okazalo sie ze pani z lokalu zmienia w tym roku wystroj na bordowo-złoty... ;/ i nie wiem co teraz zrobic... moze nowe kolory nie beda gorsze niz stare ale nasze zawieszki beda srednio pasowaly... i teraz nie wiem czy to olac czy robic nowe?? jak myslicie??

a w ogole to sie dowiedzialam ze zrobia klime w tym roku wiec z tego jestem mega happy bo wczesniej to byly tylko jakies wywietrzniki czy nawiewy nie wiem nie znam sie

No i jeszcze w tym roku niby cena wzrosla o 10 zl (z zastrzezeniem ze moze wzrosnac o 10%), my nie mielismy takiego zastrzezenia...pani powiedziala ze cena sie nie zmieni...ale jest dodatkowo jeszcze 1 cieple danie i napoje w nieograniczonych ilosciach (my mielismy tylko po 1 litr na osobe), wiec chyba jej powiem ze doplace te 10 zl ale chce przyszloroczne menu bo i tak chcielismy dokupic jeszcze 1 danie (bo oprocz obiadu mamy tylko 2 cieple posilki) i napoje tez planowalismy dokupic...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 23:42   #2982
idzia111
Zakorzenienie

a ile płacicie za osobe?? ! litr napojów to mało, mi mówią ze na osobe liczy sie 2 l
Stary 2009-02-19, 23:57   #2983
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
a ile płacicie za osobe?? ! litr napojów to mało, mi mówią ze na osobe liczy sie 2 l

jak rezerwowalismy sale to pani powiedziala ze 120 zł od osoby i na pytanie czy cena moze ulec zmianie powiedziala ze nie, chyba zeby sie swiat przewrocil do gory nogami (chyba sie przewraca wlasnie) no ale powiedziala ze skoro zawieramy umowe na 120 zl to dla niej to jest wiążące. Tylko ze my mamy w menu tylko obiad + 2 cieple posilki + zimna plyte. Takze od poczatku bylismy zdania ze jeszcze 1 cieply posilek musimy raczej dokupic bo tego bedzie za malo skoro slub o 14. Do tego napoi mial byc tylko litr na osobe takze tez wiedzielismy ze trzeba dokupic jakies soki czy inne napoje (oprocz tego jest tez woda z cytryna bez ograniczen i kawa i herbata bez ograniczen), no i tort i ciasta tez we wlasnym zakresie...

No a na rok 2010 cena za osobe to 130 zl (plus pani zaznaczyla ze moze wzrosnac o 10%) ale oprocz tego co my mamy jest jeszcze 1 goracy posilek + napoje nieograniczona ilosc..
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 00:01   #2984
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
troszke sie dzis zmartwilam, bo bylam u kolezanki na plotkach i ta kolezanka szukala sali na wesele i byla tez w tej co my mamy... i tam byl wystroj w takich radosnych wiosennych kolorach żółtym, pomarańczowym i z zielonymi dodatkami - bardzo mi sie podobalo i zrobilismy pod kolor zawieszki na alkohol, wlasnie zolte, pomaranczowe i zielone... No i niby wszystko spoko tyle ze okazalo sie ze pani z lokalu zmienia w tym roku wystroj na bordowo-złoty... ;/ i nie wiem co teraz zrobic... moze nowe kolory nie beda gorsze niz stare ale nasze zawieszki beda srednio pasowaly... i teraz nie wiem czy to olac czy robic nowe?? jak myslicie??

a w ogole to sie dowiedzialam ze zrobia klime w tym roku wiec z tego jestem mega happy bo wczesniej to byly tylko jakies wywietrzniki czy nawiewy nie wiem nie znam sie

No i jeszcze w tym roku niby cena wzrosla o 10 zl (z zastrzezeniem ze moze wzrosnac o 10%), my nie mielismy takiego zastrzezenia...pani powiedziala ze cena sie nie zmieni...ale jest dodatkowo jeszcze 1 cieple danie i napoje w nieograniczonych ilosciach (my mielismy tylko po 1 litr na osobe), wiec chyba jej powiem ze doplace te 10 zl ale chce przyszloroczne menu bo i tak chcielismy dokupic jeszcze 1 danie (bo oprocz obiadu mamy tylko 2 cieple posilki) i napoje tez planowalismy dokupic...
Ja myślę że nie koniecznie muscie teraz zmieniać kolor zaiweszek. Bądą sie właśnie kontrastować z bordowym wnętrzem i myślę że nie najgorzej wyglądać. A pewnie włożyliście trochę pracy w ich wykonanie więc nie marnujcie waszej pracy w nie włożonej
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 00:32   #2985
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
jak rezerwowalismy sale to pani powiedziala ze 120 zł od osoby i na pytanie czy cena moze ulec zmianie powiedziala ze nie, chyba zeby sie swiat przewrocil do gory nogami (chyba sie przewraca wlasnie) no ale powiedziala ze skoro zawieramy umowe na 120 zl to dla niej to jest wiążące. Tylko ze my mamy w menu tylko obiad + 2 cieple posilki + zimna plyte. Takze od poczatku bylismy zdania ze jeszcze 1 cieply posilek musimy raczej dokupic bo tego bedzie za malo skoro slub o 14. Do tego napoi mial byc tylko litr na osobe takze tez wiedzielismy ze trzeba dokupic jakies soki czy inne napoje (oprocz tego jest tez woda z cytryna bez ograniczen i kawa i herbata bez ograniczen), no i tort i ciasta tez we wlasnym zakresie...

No a na rok 2010 cena za osobe to 130 zl (plus pani zaznaczyla ze moze wzrosnac o 10%) ale oprocz tego co my mamy jest jeszcze 1 goracy posilek + napoje nieograniczona ilosc..
To my jak zamawialismy sale to bylo tak 105- 110 na osobe, a teraz jest 130 . Obiad + 4 dania gorace , a napoje we własnym zakresie musimy. Jak o 14 slub to lepiej dokupic to danie. My mamy o 17 i to co bedziemy mieli jest akurat. Jak bylam na slubie o 15 to było az 6 goracych dan. My policzylismy sobie ze obiad, a potem do północy dwa dania, po oczepinach jeszcze jedno i nadranem kolejne dla wytrwalych weselnikow
Stary 2009-02-20, 04:25   #2986
zaaaabcia
Zakorzenienie

Mam pytanko ...
jakis czas temu ktoras w was pokazywala swoj dyplom na slub dla chrzestnej i swiadka
i mam prosbe bardzo mi zalezy na tym gdzie zostal zakupiony?
szukam na allegro ale nie moge znalesc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04791[1].jpg (68,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04792[1].jpg (77,3 KB, 14 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-02-20 o 04:26
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 07:42   #2987
kliwia
Zakorzenienie

zabcia wizaznka sam azrobila ten dyplom

martuchy coś dawno nie bylo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 08:05   #2988
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-20, 08:29   #2989
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
my płacimy 170zł od osoby, w tym są już ciasta i tort oraz napoje-kawa, herbata, cola, woda mineralna i fanta albo sprite - wszystko mamy bez limitów

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no wlasnie z tego co pamietam , to u nas tez tlucze sie kielonki

Anna i Jan Żaba to jak mam to napisac Żabowie ?
u nas też się tłucze kielonki, ale te, którymi się wita młodą parę (no to chyba wszędzie tak jest). My chcemy być witani szampanem (chociaz w stronach TŻ wita się wódką), bo ja czystej wódki nie wypiję, a nie chce zwymiotować na gości moją piękna suknię, na piękny garnitur TŻ

co do nazwiska, ja bym napisała Anna i Jan Żaba, mam taki sam problem, z tym, że u mnie się nazywają Kaczka i chyba zostawię w mianowniku, bo zapraszamy serdecznie Kaczki brzmi głupio

wczoraj byliśmy obejrzec garnitury.... i kupiliśmy zdjęć nie ma bo TŻ nie dal sobie z robić, powiedział, ze nie jest małpką w zoo ale jest stalowy, 3-częściowy, z marynarką z takiego samego materiału a nie taką dziwną złotą nie mozemy się dogadać co do dodatków, ja bym wolała musznik, a TŻ muchę...ale to jeszcze trochę czasu, moze któreś z nas sie przekona do czegoś

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 08:54   #2990
stokrotka24
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ja wczoraj zjadłam 4 pączusie. Ale byłam na aerobiku, więc mam nadzieję, że chociaż połowę spaliłam.
Ale maiłam dzisiaj głupi sen. Śnił mi się, ze tz miał romans z kol z pracy w dodatku z mężatką z dzieckiem. Ja to odkryłam przypadkiem na jego skrzynce mailowej jak przy mnie otwierał. Najpierw przepraszał, itp. a na końcu stwierdził, ze chyba woli być z tamtą niż ze mną brać ślub Normalnie byłam zrozpaczona. Dobrze, że to tylko sen

My płacimy za lokal 105 zł od osoby. Są w tym 3 posiłki ciepłe, zimne dania, napoje (cola, fanta i woda mineralna), soki. Sami kupujemy alkohol, ciasto i torta. Mam nadzieję, że będzie dużo jedzenia, żeby goście byli zadowoleni.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:16   #2991
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

czekam na komentarze
W tej rozmazanej masz ciekawe falbanki które są w tym roku hitem w drugiej masz ślicznie podkreśloną figurę i tiul. Planujesz welon? Bo do tej z falbankami pasowałby welon hiszpański z podobną koronką, a do tej z tiulem zwykły welon (mgiełka) Moim zdaniem tym kryterium mogłabyś się kierować. wersja z hiszpańskiemi elementami bardziej mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ja myślę że nie koniecznie muscie teraz zmieniać kolor zaiweszek. Bądą sie właśnie kontrastować z bordowym wnętrzem i myślę że nie najgorzej wyglądać. A pewnie włożyliście trochę pracy w ich wykonanie więc nie marnujcie waszej pracy w nie włożonej
A ja mysle odwrotnie Pomarańcz, zieleń, żółty... i do tego bordowy i złoty
Najlepiej pojedź i zobacz jak wyglada teraz ta sala. Może np. zrezygnujesz z koloru pomarańczowego i dorobisz trochę żółtych/złotych. Zieleń będzie pasował.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:32   #2992
dekoderka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
ZApisałam się właśnie na kurs tańca. Tańce same podstawowe ( walc na pierwszy taniec, tango, rock'n'roll, 2 na 1 - do zatańczenia z wujkami, samba dyskotekowa).
Kurs 2x w tygodniu po 2 godziny.
Chciałam zatańczyć na pierwszy taniec tango, ale Pan instruktor mnie uświadomił że skoro mam suknię z kołem to będzie to mało efektownie wyglądało...
No cóż, prawda... Niech będzie walc angielski
Co ciekawe tz nawet nie zaprotestował na myśl o tańcu... Chyba się przekonał w końcu hi hi
Stary 2009-02-20, 10:22   #2993
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no wlasnie szkoda ze nie dalo rady zrobic fotki
a z km bylas ogladac suknie?
Byłam z Mamą i Siostrą

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
No ciezko czasem z tymi kobitkami w salonach przewanie w tych wiekszych nie daja robic zdjec bo tez pytałam ale w koncu wybrałam sie do mniejszego i tam akurat nie było szefowej i dziewczyny pozwoliły popstrykac szybko zdjecia. To bardzo pomaga bo siadłam w domu na spokojnie obejrzałysmy z mamą i wiedziałam ktora wybieram. W salonie mierzac ciezko jest dostrzec wszystkie szczegóły. W salonie bardziej podobała mis ie inna ale jak obejrzałam zdjecia to straciła na wartosci i wybrałam swoja i jestem super zadowolona.
Moze idz do jakiegos innego salonu moze tam pozwola fotki robic
Tez bym chciała teraz na spokojnie obejrzec i wybrac... byłoby mi łatwiej

Cytat:
Kazda ma swoj urok, ale...
Powiem Ci co ja zrobiłam, poniewaz byłam w podobnej sytuacji. Mnie równiez podobały sie różne style. Mierzyłam podobne do tych z 1 i 2 zdjecia, wygladalam ładnie ale zbyt dziewczeco, natomiast te inne sa bardziej kobiece. Musisz pomyśleć czego chcesz od tej sukni. Bo jeśli chcesz wygladac uroczo, pieknie ale jednak bardziej dziewczeco wybierz w stylu józefinki. Natomiast jeśli chcesz bardziej kobieco to wez inna.

Ja jeszcze wzielam pod uwage to, że taka kiecke jak 3, 4 lub 5 zakładasz jeden raz w życiu, bo jest bardziej strojna a te z 1 i 2 zdjecia skromniejsze i można takie nałożyc na jakias inna okazje. Takie jest moje zdanie.
i to jest tem dylemat czy wyglądać romantycznie, dziewczęco czy elegancko, kobieco

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

nie wiem co Ci doradzić, może jeszcze raz pójdź je obejrzyj, mi się osobiście józefinki podobają, są skromne, ale bardzo urocze

bardzo mi się ta piosenka podoba, podsunęłas mi kolejny pomysł na I taniec
Chciałabym ale byłam w innym mieście ... ale może kiedyś przy okazji sie przejade i pstrykne fotke przez wystawe bo sukienka wisi na wystawie

TZ ma nową obrączke... po odebraniu dostrzeglismy mała wade w obrączke i zgłosilismy reklamacje i sie okazało ze trzeba było zrobic nową... dobrze ze zauważyliśmy...

Pączków to juz zjadłam.... oj chyba nie liczyłam uwielbiam

MI juz tygdzien ferii minął... jeszcze tylko jeden i znów to samo

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:29   #2994
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
A u nas ksiądz nie wyczytuje z ambony, tylko wiszą kartki. Parafia taka, że same emerytki. Jakby wiedziały, że są śluby to pewnie wszystkie by na nich były
Stary 2009-02-20, 10:40   #2995
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A u nas ksiądz nie wyczytuje z ambony, tylko wiszą kartki. Parafia taka, że same emerytki. Jakby wiedziały, że są śluby to pewnie wszystkie by na nich były
To tak jak u mnie

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 10:43   #2996
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
ja zakatarzona musialam sobie kupic i zaaplikowac theraflu
kurde u nas na weselu bedzie wiecej rodziny tz bedzie mniej wiecej tak 45 do 30 ( mojej)
jak to teraz rozstrzygnac z oplatami, bo rodzice tz mowili, z enadwyzke swoich gosci to zaplaca ( bo mialo byc ok 5 osob wiecej z ich strony) no wiec nie wiemy co teraz bo wyjdzie na to, ze beda miec 15 osob wiecej z ich strony a moim rodzicom nie sumiecha sie sbytnio placic za calosc...
Stary 2009-02-20, 10:43   #2997
kliwia
Zakorzenienie

myszka maj wcale nie wygladałabys jak dziewczynka/dziecko w takiej sukni zwiewnej.
Zobacz sobie na galerie już po - zioła miała taka i wyglądała bajecznie i kobieco
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=100

tu bardziej józefinka - maugosia
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290823

któraś z was chciała lilię we włosy żywą
Można napisac do uzytkowniczki zuzula zapytanie jak się jej lilia sprawdziła:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=104

popscene

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1174110334
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:51   #2998
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka maj wcale nie wygladałabys jak dziewczynka/dziecko w takiej sukni zwiewnej.
Zobacz sobie na galerie już po - zioła miała taka i wyglądała bajecznie i kobieco
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=100

tu bardziej józefinka - maugosia
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290823

któraś z was chciała lilię we włosy żywą
Można napisac do uzytkowniczki zuzula zapytanie jak się jej lilia sprawdziła:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=104
Kliwia dziekuje... slicznie to wyglada... wiecie chyba sie na taka zdecyduje, przymierzajac wszytskie inne myslałam fajne , ładne, śliczne, ale gdy załozyłam tą pomyślałam WOW i czułam sie najlepiej, od razu miała całośc przed oczami - ta sukienka jakas romantyczna fryzurak kwiatek we włosach ehhhhhhhh wiec jak narazie decyzja podjęta - józefinka Chyba ze coś sie zmieni

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 10:53   #2999
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
i to jest tem dylemat czy wyglądać romantycznie, dziewczęco czy elegancko, kobieco

No tak, ale ja zdecydowałam sie na te strojniejsza, bardziej kobiecą. W tej skromnej czułam się bardzo dobrze, ale w tej co wybrałam jak ,,prawdziwa panna młoda". Mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli, bo nie wiem jak to wytlumaczyc.
Stary 2009-02-20, 10:53   #3000
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Kliwia dziekuje... slicznie to wyglada... wiecie chyba sie na taka zdecyduje, przymierzajac wszytskie inne myslałam fajne , ładne, śliczne, ale gdy załozyłam tą pomyślałam WOW i czułam sie najlepiej, od razu miała całośc przed oczami - ta sukienka jakas romantyczna fryzurak kwiatek we włosach ehhhhhhhh wiec jak narazie decyzja podjęta - józefinka Chyba ze coś sie zmieni
Skoro było WOW to musisz mieć józefinkę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości