Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 19:30   #3241
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

dobryyy ja takie szybkie witanko zrobie bo normalnie sie wqrzylam... przylazl malz z pracy wlasnie i nie podobaja mu sie angielskie paczki mowi ze w tlusty czwartek maja byc polskie paczki i musze leciec do polskiego sklepu i mu paczka szukac noooo co za chlop mi sie trafil

Agatko a brzusio masz przeslodki, nie za duzy ale cudownie uroczy

no to na mnie juz czas

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 19:39   #3242
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
to i ja wkleje fotki .........nasz dzien 16.08.2008!!
jakosc nie fajna bo ta sa zdjecia zeskanowane i pomniejszone!
świetne zdjęcia
podoba mi się Twoja sukienka

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ach alez mi teraz naslodzila... Przytyje od tych slodziakowych slow dla Ciebie i Dawidka
aj tam posłodziła
prawdę napisałam i tyle

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
zalazek???

taaa... szczerze??? poza tym ze mi cip... ke wydelo to nie ma roznicy... wczesniej byl sam brzuch bez powiekszonej macicy... Kuba sie smieje ze mam spuchnieta!!!
bardzo to wszystko smieszne
ide w sobote do gin na skarge!!! powiem zeby COŚ z tym zrobil
ad. 1 Agatko chodziło mi o zalążek brzuszka ciążowego przepraszać i prosić bardzo i wybaczenie
ad. 2

A to zdjęcie słodkości jakie dostaliśmy dzisiaj od mojej mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S8301414.jpg (69,4 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-02-19, 19:50   #3243
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dobryyy ja takie szybkie witanko zrobie bo normalnie sie wqrzylam... przylazl malz z pracy wlasnie i nie podobaja mu sie angielskie paczki mowi ze w tlusty czwartek maja byc polskie paczki i musze leciec do polskiego sklepu i mu paczka szukac noooo co za chlop mi sie trafil

Agatko a brzusio masz przeslodki, nie za duzy ale cudownie uroczy

no to na mnie juz czas
mmm... ja to bym burknela zeby se sam lecial jak mu sie nie podoba... co ze mnie za zona

malutka
smiecham sie przecie wiem ze jest maly... malo tego jak sie poloze na plecach to znika jest calkowicie plaski

Edytowane przez Agata R
Czas edycji: 2009-02-19 o 19:53
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:47   #3244
soffera
Zadomowienie

Cytat:
z celulajtem i rozstepami

Kuba sie smieje ze mam spuchnieta!!!
Ad 1 taaaaa jaaaaasne
Ad 2 nie moge

Cytat:
No co za tyran! Wyrwij go z domu i idzcie na spacer po paczki

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Czyzby faworki?

Ulala ogladam House'a
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 21:09   #3245
kotekk81
Zakorzenienie

ja to jednak jestem potworem na dodatek baaardzo przekonujacym hihihi powiedzialam ze jestem przed @ i zle sie czuje noooo moze troszke przesadzilam ale efekt jest tego taki ze to nie ja poszlam do sklepu dobrze ze nie musial bidulek isc daleko tylko przez ulice przejsc i paczusie na niego czekaly
no ok nieladnie postapilam dlatego ukaram sie sama
sofferko no niestety pogoda u nas typowo angielska /pada i pada/ wiec na spacerek sie nie nadaje

Stary 2009-02-19, 21:10   #3246
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kuleżaneczki a wiecie kto nas podczytuje? Kakusia Ma już necik w domku więc teraz nadrabia wizażowe zaległości by włączyć się czynnie w wizażowe ploty
Stary 2009-02-19, 21:13   #3247
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kuleżaneczki a wiecie kto nas podczytuje? Kakusia Ma już necik w domku więc teraz nadrabia wizażowe zaległości by włączyć się czynnie w wizażowe ploty
Wiemy wiemy, widzimy

Kotek te kobiece sposoby
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:24   #3248
czekoladka79
Zadomowienie

No dobra, naczytałam się o tych Waszych wypiekach i właśnie skończyłam smażyć oponki serowe

Małż miał korepetycje, wraca i już przy wejściu do klatki poczuł zapach pączków (i tak się zastanawia kto w Warszawie o zdrowych zmysłach smaży pączki o 21-ej w tłusty czwartek ) ale kiedy wysiadł na trzecim piętrze z windy to stwierdził że to może ktoś z sąsiadów kiedy otworzył drzwi a ja powitałam go talerzem oponek to mu z wrażenia torba z książkami z ręki wypadła

Cytat:
taaa... szczerze??? poza tym ze mi cip... ke wydelo to nie ma roznicy... wczesniej byl sam brzuch bez powiekszonej macicy... Kuba sie smieje ze mam spuchnieta!!!
Agatko oj faktycznie to wszystko śmieszne .... już dawno się tak nie uśmiałam bo jeszcze o takich skutkach ubocznych ciąży nie słyszałam

kasieńka proponuję uniknąć otwartej konfrontacji z bratem małża, tylko słodzić im na maxa i od czasu do czasu dać do zrozumienia, że wiesz o wszystkim, ale tak bardzo subtelnie ..... najbardziej męczące jest życie w niepewności ..... Ja wiem, że człowieka tak nosi, że od razu by po pysku natrzaskał, ale trzeba się ogarnąć i rozegrać to z klasą

widziałam, że tu moja młodsza słodka konkurencja się uaktywniła tj. czekoladka21 (młodsza bo ja jestem 79 ....wygląda jakbym miała 79 lat ) witam witamy i zachecamy do częstszych odwiedzin

Cytat:
bo wiesz, jak się prowadzi zajęcia z dziećmi to trzeba wiedzieć o czym one do Ciebie mówią
Katarzinka obawiam się, że studenci nie darowaliby Ci tych dzieci
A swoją drogą to ostatnio zaczęła przeglądać ilu doktorów wypromowali moi profesorowie z WZ UW ..... i taki prof mający 70-kilka lat wypromował 2 ...... kolejny 3 ..... więc już się totalnie załamałam i spanikowałam do końca .... chlip chlip

daget ta foteczka w tym szlafroczku ..... normalnie tylko Cię schrupać .... no ok już jestem grzeczna Ty masz męża, ja mam męża i tak by nic poważnego z tego nie wynikło

m.a.r.t.a z tego co piszesz to niebawem jak nabierzesz wprawy to będziemy koleżankami po fachu, a tymczasem jakbyś miała jakieś pytania dotyczące finansów, bankowości itd to śmiało pisz na pw

A u mnie po staremu - mama się nie odzywa, za to kręgosłup się z tego stresu odezwał i dzisiaj dostałam znów 10 rehabilitacji + masaże.

No i kryzys się odezwał w pracy - nie kupili nam pączków na tłusty czwartek i od marca koniec dofinansowania do nauki english .... będę musiała sobie załatwić prywatnego native speakrea .....najlepiej takiego przystojnego, silnego, umięśnionego murzyna z RPA .... wystarczy 2 godziny w tygodniu, żeby mi dobry humor wrócił i żebym zapomniała o bólach kręgosłupa

To ja jednak już pójdę spać ....

a tak wogóle to kakusia, Milibili, monai, Lilosz GDZIE WY SIĘ SZWENDACIE ????? No ślub wzięły i uciekły .....

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-02-19 o 22:30
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 08:46   #3249
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień doberek
Cytat:
Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym
We tyn czwortek to już wiym
gryfnie Ci to dziołcho poszło

Cytat:
Alem miala telefon, zostalam polechtana ze superowe zdjecia slubno-weselne zrobilam. Na tym weselu co bylismy ostatnio latalam z aparatem po kosciele i po sali, mlodzi dzis dostali zdjecia. Troszke je obrobilam, w sumie nic specjalnego. Ale mama Panny Mlodej az siepoplakala je ogladajac.... Hymmmm . No ale mile to bylo
no i ładnie

Cytat:
super fotki

Cytat:

proszę mi się tu uspokoić, bo maluszki nie lubią jak się mamusie denerwują
siostro ja to jestem oazą spokoju

Cytat:
ciekawe jak przyjmie tą Twoją skargę

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Katarzinka obawiam się, że studenci nie darowaliby Ci tych dzieci
A swoją drogą to ostatnio zaczęła przeglądać ilu doktorów wypromowali moi profesorowie z WZ UW ..... i taki prof mający 70-kilka lat wypromował 2 ...... kolejny 3 ..... więc już się totalnie załamałam i spanikowałam do końca .... chlip chlip

.....
te dzieci to nie było o studentach tylko o dzieciakach z klubu - małych karatekach - przecież ja instruktorka jestem
poszli na jakość a nie na ilość - głowa do góry

miłego dnia życzę
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:22   #3250
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry,
ja dziś jakoś nie najlepiej się czuję. Wczoraj wymęczył mnie ból głowy (od zatok i od kręgosłupa), po proszkach trochę przeszło ale nad ranem znowu zaczela mnie ćmic głowa :/ jak ja tego nie lubię.

Chyba odwołam dzisiejszych gości bo nie dam rady nic przygotować ani usiedzieć z nimi. Marzy mi się łóżeczko.

Cytat:

to za to, że uciekłaś od nas
to za to, że wróciłaś

to proszę ładnie naszą Lilkę pozdrowić i przekazać ode mnie i Dawidka

z Twoimi talentami to te zdjęcia to na pewno są boskie
Malutka dla Ciebie i Synka
a ten bacik to sama przyjemnosć ... mimo, że teraz ciężko mi się siedzi

Cytat:
Ślicznie wygladałaś (piękna suknia: prosta ale z urokiem) i wogóle śliczna z Was para
Fajnie znowu popatrzeć na ślubne zdjęcia

Cytat:

nio niby wszyscy mowia ze to dobrze ze sie nie nadzwigam... ale...

Cytat:

malutka smiecham sie przecie wiem ze jest maly... malo tego jak sie poloze na plecach to znika jest calkowicie plaski
chciałabym zobaczyć minę gina na taką skargę
a swoją droga jak się mieszka w takim miejsciu które "się chowa" to nic dziwnego że i brzuchy robią to samo

Cytat:

Mam przepis na takie pączki-różyczki, ale nie odważyłam się ich sama robić.

Chyba nie mam do tego drygu bo prawidłowo mi nie wyszły żadne które zrobiłam ... jak któraś wie to może mnie oświeci jak się smaży pączki ??
W jakim oleju (ilość), jak gorącym itp. bo wydaje mi się że tu coś robię nie tak

Cytat:
No dobra, naczytałam się o tych Waszych wypiekach i właśnie skończyłam smażyć oponki serowe

Małż miał korepetycje, wraca i już przy wejściu do klatki poczuł zapach pączków (i tak się zastanawia kto w Warszawie o zdrowych zmysłach smaży pączki o 21-ej w tłusty czwartek ) ale kiedy wysiadł na trzecim piętrze z windy to stwierdził że to może ktoś z sąsiadów kiedy otworzył drzwi a ja powitałam go talerzem oponek to mu z wrażenia torba z książkami z ręki wypadła

A u mnie po staremu - mama się nie odzywa, za to kręgosłup się z tego stresu odezwał i dzisiaj dostałam znów 10 rehabilitacji + masaże.

a tak wogóle to kakusia, Milibili, monai, Lilosz GDZIE WY SIĘ SZWENDACIE ????? No ślub wzięły i uciekły .....
Dobra z Ciebie żonka - i potrafisz zrobić wrażenie na mężu
jak czytałam Twój opis to aż mi pączkami zapachniało.

Ja wczoraj zjadłam tylko jednego pączka takiego normlanego i dwa malutkie usmażone przez siebie i czuje niedosyt ale jeszcze sobie to odbije.

Z mamą nie masz za ciekawej sytuacji. Ja rozumiem, że kobiety w pewnym wieku z przyczyn od nich nie zaleznych zaczynaja się "dziwnie" zachowywać, ale żeby odkładać słuchawkę jak dziecko dzwoni to jest dla mnie nie do pomyślenia !
Ile matek/rodziców cieszyłoby się z takiego dziecka jak Ty.
Mam nadzieję, że wszystko jednak się ułoży i mama "pójdzie po rozum do głowy"

A tak poza tym to piekny mamy dziś dzionek ... słoneczko świeci, śnieżek leży i się ładnie mieni Poszłabym sobie na spacerek zamiast siedzieć przy biurku.

Miłego dnia Wam życzę i wracam do pracy
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:30   #3251
kina2807
Zakorzenienie

Heloł dziewczęta, że się tak z Wami po staropolsku przywitam

u mnie śniegi i zaspy, że ledwo do pracy dotarłam - a odśnieżać się nikomu widać nie chciało

Malutka, ale pyszności tu pokazujesz, aż mnie żołądek ścisnął z głodu, idę sobie więc zjeść kanapeczkę i herbatkę wypić - rooibos z pomarańczą - zaparzyć też którejś?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:03   #3252
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Heloł na horyzoncie
Ja też sobie pije roiboss z pomarańczką I gadam z mężem przez gg-jak za starych dobrych czasów
Sniegu u nas co niemiara , akbym miała kabelek zrobiłabym fotkę i wam posłała-ale nic straconego Jak się utrzyma do poniedziałku
Ja zaraz jadę do Kluczborka, bo jutro zajęcia na 7.30 a z Obornik nie mam dobrego dojazdu do Opola.
Jednym słowem zapowiada się bardzo męczący weekend- bo zajecia w sobotę ciurkiem do 20.35
a w niedziele od 12.50 do 18. Takie życieKurcze trochę się boję bo rozdzielamy się na specjalizacje i nie bedę z moimi ulubionymi kolegami A wręcz przeciwnie bo na mojej specjalizacji są dwa starce-kujony Poszlam kiedys zapytać jak coś mam zrobić to mnie perfidnie wyśmiali tak, że aż mi się przykro zrobiło i miałam zamiar rzucic te studia w kąt (ale tylko przez chwilę. potem sie uparłam i zaliczyłam wszystko przed nimi )

Mężowi zrobię jedzonko na weekend i w drogę. Moje szczescie jest na semestrze dyplomowym wiec bedzie mialo tylko seminarki. A ze ma promotora z Poznania to i blizej ma niż do Szczecina-łatwiej na konsultacje się umówić bo to od nas 2,5 h drogi

Dziś proponuję smaczne risotto- tak przemycam warzywa , za ktorymi moj Kamil nie przepada. A jak risotto dobrze przyprawię to jest zadowolony i sam potrafi zjesc cala porcję (prawie kilogram warzyw plus ryż plus pierś kurczaczka)
Stary 2009-02-20, 10:24   #3253
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Ja mam dzisiaj humor paskudny, z małżem się pokłóciłam Czasem jego egoizmu to znieść nie mogę. No wnerwił mnie na maksa. I dzisiaj humor podły

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:28   #3254
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

widziałam, że tu moja młodsza słodka konkurencja się uaktywniła tj. czekoladka21 (młodsza bo ja jestem 79 ....wygląda jakbym miała 79 lat ) witam witamy i zachecamy do częstszych odwiedzin

jak sie domyslam 79 to rocznik...wiec jesli ja napisalabym swoj 82 to ja bylabym starsza ale tylko liczbowo a pamietam twoj nick......wlasnie z watku ślubnego

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

super fotki

dziekować dziekować

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość

Ślicznie wygladałaś (piękna suknia: prosta ale z urokiem) i wogóle śliczna z Was para
Fajnie znowu popatrzeć na ślubne zdjęcia

dziekuje no suknie mialam taka jaka sobie wymarzyłam!! teraz musze ja w koncu do komisu oddać.......

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:53   #3255
kasienka1985
Zakorzenienie

Siemanko obżarciuszki kochane
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
pączka nie kcem, jak mówisz że tłusty Buziak jest w sam raz

faworki gotowe, teraz się kuchnia wietrzy Kto chętny?
ano niedobry był- to i tak bym Ci nie dała
ja kcem faworuska
Cytat:
Część Dziewczynki
Hej żabuś
Fajnie że wróciłaś
Cytat:
Edit: Mam wieści od Lilusia wszystko u nich ok. Jest teraz u męża i ma problemy z netem, walczą z tepsą teraz. Prosiła żeby Was pozdrowić, więc pozdrawiam w jej imieniu
uffff... to dopsz że wszystko dopsz
Cytat:
Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym
We tyn czwortek to już wiym

A to taki próbnik naszej śląskiej gwary
Nie przejmujcie sie jak czegoś nie zrozumiecie-czesto sama mam z tym problem.
No Aguniu naprawdę tyle kosztowały,ja nigdy chrustów nie robiłam więc nie wiem czy są tyle warte
hehehehehe- fajoski wierszyk
Cytat:
ooo nastepna Czekoladzinka
fotki superaśne! a teraz pokazuj nam brzucha
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ahoj załogo! W koncu dobilam do wizazowego portu po wielu trudach i znojach.....
Kasiku ty zółty skrzaciku Teraz wiadomo czemu pytałaś o skomentowanie Twojego żółtego stroju - żona Twojego szwagra ładnie Wam miesza - znajac Ciebie niei dasz sie zdominowac Sama wybierzesz czy bedziesz łagodna czy pokazesz pazurki....
no w końcu jesteś
Ano skrzacik został zjechany
Nadal płodzę smsa
Cytat:

hahahahahhahahahahaha- już widze tam to o czym piszesz!!
Moja chudzinko kochana
Brzusio malutki ale sliczniutki, wolałabys się męczyć z wielgachnym brzuchem??
Nie bój żaby!!! urosnie jeszcze tak, że nie będziesz widziała swojego pępka i palców u nóg!

Cytat:
A to kozica górska jedna no!
Kakusław- powrót!!! myk myk!!
Cytat:
kasieńka proponuję uniknąć otwartej konfrontacji z bratem małża, tylko słodzić im na maxa i od czasu do czasu dać do zrozumienia, że wiesz o wszystkim, ale tak bardzo subtelnie ..... najbardziej męczące jest życie w niepewności ..... Ja wiem, że człowieka tak nosi, że od razu by po pysku natrzaskał, ale trzeba się ogarnąć i rozegrać to z klasą
m.a.r.t.a z tego co piszesz to niebawem jak nabierzesz wprawy to będziemy koleżankami po fachu, a tymczasem jakbyś miała jakieś pytania dotyczące finansów, bankowości itd to śmiało pisz na pw

Ad.1- pisałam już- nie potrafię siać takiego fałszu! muszem ich uswiadomic- bo oni jacyś tacy cichociemni mi się zdają
przeciez ja nie mam klasy!!! mam żółte kozaki przecie
Ad.2- ja kcem pomocy potrzebuję na jutro na 19.30 kogoś do kogo mogę zadzwonić podać mu zadania ze statystyki do rozwiazania i zeby mi je podał przez tel. zgłaszasz się na ochotniczkę?
słono płacę
Ad.3- uwielbiam Cie czytać wariacie nasz
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Heloł dziewczęta, że się tak z Wami po staropolsku przywitam
buahahahahahhahaha
fajne mi: po staropolsku

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:59   #3256
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie .... ja dzis jestem nie do zycia, dostalam @ i ledwo zyje. Pol nocy nie spalam, i teraz znowu wrocil bol.
W dodatku dzis do naszego domu zawita kolejny gosc. 2 dni temu przyjechala zza Szkarskiej Poreby siostra dziadka, a dzis przyjezdza druga spod Radomia. Z dziadkiem jest juz ciezko. Jest wprawdzie w domu ale organizm zaczyna sie mocno buntowac. 85 lat to piekny wiek, ale ten chodzacy wspak go nie oszczedzil.

Wiecie od dawien dawna jeszcze z czasow jak bylam podlotkiem zauwazylam pewna prawidlowosc w swojej duzej rodzinie, ze stare pokolenie robi miejsce nowemu. Zawsze bylo tak ze narodzinom towarzyszyla smierc, albo na odwrot, w przeciagu max 6 m-cy. Ale co ja wam bede smecic.

Czekoladko79 co ty mi tam piszesz . Gdybym Cie nie znala to bym sie przestraszyla

Agatko ciekawa przypadlosc ciazowa, . Ja tez mam problem z ktorym w niedlugim czasie udam sie do gin, powiedzialam o tym wczoraj memu mezowi. Wejde i powiem, pani doktor bo ja bym chciala bliznieta , i co mi pani poradzi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:12   #3257
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka wszystkim

Cytat:
malutka smiecham sie przecie wiem ze jest maly... malo tego jak sie poloze na plecach to znika jest calkowicie plaski
ad. 1 wiesz z ciężarną lepiej nie zadzierać
ad. 2 spokojnie niedługo nie będzie już zanikał

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czyzby faworki?
tylko zrobione na kształt takich różyczek

Cytat:
no ok nieladnie postapilam dlatego ukaram sie sama

Cytat:

.... no ok już jestem grzeczna Ty masz męża, ja mam męża i tak by nic poważnego z tego nie wynikło

No i kryzys się odezwał w pracy - nie kupili nam pączków na tłusty czwartek

ad. 1 taki związek bez przyszłości
ad. 2 jak oni śmieli
ad. 3 bo to jak w piosence Ewy Bem: "Wyszłam za mąż zaraz wracam"

Cytat:
siostro ja to jestem oazą spokoju
wiemy wiemy

Cytat:
Malutka dla Ciebie i Synka
a ten bacik to sama przyjemnosć ... mimo, że teraz ciężko mi się siedzi

Mam przepis na takie pączki-różyczki, ale nie odważyłam się ich sama robić
ad. 1 to na osłodę
ad. 2 ja też nie umiem takich cudowności robić jestem beztalencie kulinarne za to uwielbiam takie jeść

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Malutka, ale pyszności tu pokazujesz, aż mnie żołądek ścisnął z głodu, idę sobie więc zjeść kanapeczkę i herbatkę wypić - rooibos z pomarańczą - zaparzyć też którejś?
no ja już też po śniadanku- 3 kromeczki z metką łososiową z ogóreczkiem i do tego herbatka z cytrynką

Cytat:
A wręcz przeciwnie bo na mojej specjalizacji są dwa starce-kujony Poszlam kiedys zapytać jak coś mam zrobić to mnie perfidnie wyśmiali tak, że aż mi się przykro zrobiło i miałam zamiar rzucic te studia w kąt (ale tylko przez chwilę. potem sie uparłam i zaliczyłam wszystko przed nimi )
ad. 1 na osłodę naukowo ciężkiego weekendu
ad. 2 za zdanie przed tymi kujonami

Cytat:
Hej laseczki

Ja mam dzisiaj humor paskudny, z małżem się pokłóciłam Czasem jego egoizmu to znieść nie mogę. No wnerwił mnie na maksa. I dzisiaj humor podły
żebyś się juz nie smutała nam tutaj

Cytat:
Ja tez mam problem z ktorym w niedlugim czasie udam sie do gin, powiedzialam o tym wczoraj memu mezowi. Wejde i powiem, pani doktor bo ja bym chciala bliznieta , i co mi pani poradzi
nie mogę wymiękłam

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:17
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:20   #3258
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki

ojejć kotuś!
Cóż znów się stanęło??
Buzi daję i proszę już nie płakuniać

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:27   #3259
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
ojejć kotuś!
Cóż znów się stanęło??
Buzi daję i proszę już nie płakuniać
A w sumie to co zwykle, i to co u większości facetów występuje. Czyli widzenie tylko czubka własnego nosa i nic poza tym. Tylko non stop się powinnam na niego oglądać i zastanawiać, co on czuje, co on chce itd tip. I nie przeszkadza mu nic a nic to, że po zarzuceniu mi że ja niby tego nie robię (bzdura przetotalna), sam wyjeżdża z tekstami i pomysłami, które mojej osoby, moich odczuć, mojego zdania nie biorą za grosz pod uwagę.

Jak to kotek ładnie ujęła- po prostu uparty osioł ,co uważa że wszystko mu się należy już teraz natychmiast

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:57   #3260
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Jednym słowem zapowiada się bardzo męczący weekend- bo zajecia w sobotę ciurkiem do 20.35
a w niedziele od 12.50 do 18. Takie życieKurcze trochę się boję bo rozdzielamy się na specjalizacje i nie bedę z moimi ulubionymi kolegami A wręcz przeciwnie bo na mojej specjalizacji są dwa starce-kujony Poszlam kiedys zapytać jak coś mam zrobić to mnie perfidnie wyśmiali tak, że aż mi się przykro zrobiło i miałam zamiar rzucic te studia w kąt (ale tylko przez chwilę. potem sie uparłam i zaliczyłam wszystko przed nimi )

Dziś proponuję smaczne risotto- tak przemycam warzywa , za ktorymi moj Kamil nie przepada. A jak risotto dobrze przyprawię to jest zadowolony i sam potrafi zjesc cala porcję (prawie kilogram warzyw plus ryż plus pierś kurczaczka)
Ty przemytniczko ale dobrze,ze choc tak jada te warzywka

i jestem dumna, ze tak utrałaś im nosa

a to będziemy obie na uczelniach w ten łykedn tylko po róznych stronach katedry , bede może ład\godna dla studentów przez wzgląd na Ciebie

Cytat:
Hej laseczki

tak to z nim jest niestety

buziaki dla Was
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-20, 12:51   #3261
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

ooo nastepna Czekoladzinka
fotki superaśne! a teraz pokazuj nam brzucha
wejdz na forum poczekalni i tam wklejalam wczoraj fotki brzuszka do "nasze zdjecia ciązowe"

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:20   #3262
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No ja robię drugą ture jedzenia dla męża i powoli zwijam zagle, podwijam kiece i lece
A tak mi się nie chce
Fajnie że czekoladowo nam się tu zrobiło
Wy sobie słodźcie przez cały weekend a ja się zmywam
A ty Katarzinko nie narzekaj na studentów- w koncu taka praca No chyba ze Cie bardziej badania naukowe pociągaja-to wtedy co innego
Ja tam człowiekiem nauki bym nie mogła być bo przeraża mnie myśl o ciągłych badaniach, nacisk środowiska naukowego i te sprawy.Niełatwy kawałek chleba...i to całkiem zwykłego chleba bo w naszym kraju naukowców się nie docenia!
Ok teraz to już się żegnam naprawdę i już nie smędzę;0
Stary 2009-02-20, 14:15   #3263
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ty Katarzinko nie narzekaj na studentów- w koncu taka praca No chyba ze Cie bardziej badania naukowe pociągaja-to wtedy co innego
Ja tam człowiekiem nauki bym nie mogła być bo przeraża mnie myśl o ciągłych badaniach, nacisk środowiska naukowego i te sprawy.Niełatwy kawałek chleba...i to całkiem zwykłego chleba bo w naszym kraju naukowców się nie docenia!
Ok teraz to już się żegnam naprawdę i już nie smędzę;0
wiem, że taka praca, ale studenci czasem potrafią dac popalić
a tym razem wkurzył mnie na maska szefo on mysli, że ja nie mam nic innego do roboty tylko pracą żyć
niech to szlag, do poniedziałku chyba sie tu nie pojawie, zeby wykonac polecenie słuzbowe

miłego łykednu i buziaki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-20, 15:53   #3264
Milibili
Zadomowienie

Cytat:

No nie ja się szwendam????
Ja się aktywnie udzielam tylko ostatnio mam mniej aktywne dnia ale to nie moja wina tylko dziecka

Problemów z mamą współczuje Może to rzeczywiście związane z hormonami? U nas tak było.... Zmiany w zachowaniu o 180 stopni w ciągu kilku chwil i zupełnie absurdalne problemy. Czasem trzeba to przeczekac...

Cytat:
Heloł na horyzoncie
Ja też sobie pije roiboss z pomarańczką I gadam z mężem przez gg-jak za starych dobrych czasów
Sniegu u nas co niemiara , akbym miała kabelek zrobiłabym fotkę i wam posłała-ale nic straconeg Jak się utrzyma do poniedziałku
Ja zaraz jadę do Kluczborka, bo jutro zajęcia na 7.30 a z Obornik nie mam dobrego dojazdu do Opola.

Mężowi zrobię jedzonko na weekend i w drogę. Moje szczescie jest na semestrze dyplomowym wiec bedzie mialo tylko seminarki. A ze ma promotora z Poznania to i blizej ma niż do Szczecina-łatwiej na konsultacje się umówić bo to od nas 2,5 h drogi

Powodzenia
Z tymi kujonami poradzisz sobie bez problemu Zobaczysz! Nie będą podskakiwać PM2008
Risotto według jakiegoś specjalnego przepisu?? ech... ja dalej mam problem z jedzeniem. Z jednej strony zjadłabym coś gdyby było już gotowe do zjedzenia ale półprodukty i proces gotowania sprawia, że odrzuca mnie z dużą siłą w stronę łazienki...

Cytat:
Hej laseczki

ech... miałam nadzieję, że się jednak opamietał i poprawił. Ale sama pisałaś, że przez jakiś czas starał się więc może to tylko jakieś chwilowe zaćmienie go dopadło

Cytat:
wiem, że taka praca, ale studenci czasem potrafią dac popalić
a tym razem wkurzył mnie na maska szefo on mysli, że ja nie mam nic innego do roboty tylko pracą żyć
niech to szlag, do poniedziałku chyba sie tu nie pojawie, zeby wykonac polecenie słuzbowe

miłego łykednu i buziaki
Co za człowiek z tego twojego szefa Trzymaj się kochana

Kasieńko
dotarłam do Twojej kreacji która takie kontrowersje wzbudziła moim zdaniem wyglądasz uroczo, jak promyczek słońca w tą paskudną, szarą zimną zimę.

Liluś Teskno za Tobą

Martuś
super że znalazłaś taką pracę do której aż chce się iść to rzadkość a ułatwia to życie Oby praca dalej spełniała twoje oczekiwania .

Agatko zazdroszczę figury. Pomyśl, że po ciąży szybciutko wrócisz do formy W końcu nie wielkość brzuszka się liczy tylko jego zawartość

Daget
ne chciałam Was przestraszyć Przecież wiadomo, że w ciąży może być różnie ale w końcu wszystko można wytrzymać dla tego człowieka który jest w środku a jest efektem miłości między tobą a ukochaną osobą. Pozatym nie zawsze jest źle Wiekszość dolegliwości mija po 3 miesiącu A u mnie takie problemy wynikają z problemów zdrowotnych jakie miałam już przed ciażą, więć nie jest powiedziane ze zawsze jest tak

Wczoraj był tłusty czwartek a ja nie zjadłam nic słodkiego a wy tu takie pyszności przygotowałyście

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:07   #3265
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
- po prostu uparty osioł ,co uważa że wszystko mu się należy już teraz natychmiast
na pocieszenie i przywroc faceta do pionu. Tylko jakis taki upaty skubaniec jest. Mam nadzieje ze jednak do tych reformowalnych nalezy

Cytat:
No ja robię drugą ture jedzenia dla męża i powoli zwijam zagle, podwijam kiece i lece
Izka w kieckach chodzisz? Nie podejrzealam cie o to . Udanej nauki i nie wynudz sie zbytnio na tych zajeciach

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Ja się aktywnie udzielam tylko ostatnio mam mniej aktywne dnia ale to nie moja wina tylko dziecka
Ach widze, ze cos poczatki ciazy nie sprzyjaja naszym PM. A o nas sie nie martw moj mezus tylko tak sie droczy ze mna .

Powiem wam dziewuszki, ze sprawdzilam stara maszyne do szycia tesciowej. Podlozylam now firanki do kuchni i jak na poczatek starcza, nim sie wezme do uszycia moich upatrzonych w necie . Maszyna smiga ale musze ja jeszcze ciutke podkrecic. Na obiadek zrobilismy dzis z mym Skarbem zapiekane nalesniki ze szpinakiem, troche sie nam sfajczyly bo za dlugo siedzialy w piekarniku ale to nie najgorsze. Najgorsze jest obzarstwo. Moj mezus teraz wyglada jakby walec po nim przejechal... Hihihi.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:40   #3266
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

Daget
ne chciałam Was przestraszyć Przecież wiadomo, że w ciąży może być różnie ale w końcu wszystko można wytrzymać dla tego człowieka który jest w środku a jest efektem miłości między tobą a ukochaną osobą. Pozatym nie zawsze jest źle Wiekszość dolegliwości mija po 3 miesiącu A u mnie takie problemy wynikają z problemów zdrowotnych jakie miałam już przed ciażą, więć nie jest powiedziane ze zawsze jest tak
No proszę kto tutaj się zjawił dawno nie widziany witajcie
Jak tam się czujecie z maluszkiem, który to już miesiąc

ad. 1 dzidzią się nie wymiguj
ad. 2 to fakt jak wszystkie złe objawy miną to jest naprawdę cudownie
Stary 2009-02-20, 21:03   #3267
katey
Rozeznanie

GG do katey

nadrobilam ale sil brak na odpisywanie...

wybaczcie

buziaki na dobranoc

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 11:45   #3268
kotekk81
Zakorzenienie

dzien dobry sobotnio

Stary 2009-02-21, 15:02   #3269
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
Ach widze, ze cos poczatki ciazy nie sprzyjaja naszym PM. A o nas sie nie martw moj mezus tylko tak sie droczy ze mna .

Powiem wam dziewuszki, ze sprawdzilam stara maszyne do szycia tesciowej. Podlozylam now firanki do kuchni i jak na poczatek starcza, nim sie wezme do uszycia moich upatrzonych w necie . Maszyna smiga ale musze ja jeszcze ciutke podkrecic.

Gratulacje z powodu reanimacji maszyny

Cytat:
No proszę kto tutaj się zjawił dawno nie widziany witajcie
Jak tam się czujecie z maluszkiem, który to już miesiąc

ad. 1 dzidzią się nie wymiguj
ad. 2 to fakt jak wszystkie złe objawy miną to jest naprawdę cudownie
Dziś skończony 7 tydzień więc początek właściwie... nie mogę się doczekać kiedy zacznie się drugi trymestr mam nadzieję, że wtedy będzie lepiej
Bo dziś był w nocy koszmar... o mało nie skończyło się na pogotowiu sama nie wiem co sie dzieje... we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie.

Cytat:
dzien dobry sobotnio
Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
nadrobilam ale sil brak na odpisywanie...

wybaczcie

buziaki na dobranoc
Buziak na dzien dobry

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 15:13   #3270
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
Dziś skończony 7 tydzień więc początek właściwie... nie mogę się doczekać kiedy zacznie się drugi trymestr mam nadzieję, że wtedy będzie lepiej
Bo dziś był w nocy koszmar... o mało nie skończyło się na pogotowiu sama nie wiem co sie dzieje... we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie
biedaczko
przesyłam Ci mnóstwo i
drugi trymestr jest o wiele spokojniejszy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości