|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
|
|
#3902 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3904 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się być
(pewnie z młoda i TZ)
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie polecam pójścia w moje ślady. Znam wiele smaczniejszych rzeczy...właściwie wszystko jest smaczniejsze... ![]() Czasem moje roztrzepanie mnie przerasta
|
|
#3907 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja pobiłam własny rekord niekumatości porannej kiedy zamiast wodą termalną spryskałam sobie rano twarz pianka do depilacji.
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś prezentuję sobą niekumatość całodzienną...tak zgrabnie jadłam pączka,że właśnie usiłuję wydłubać sobie resztki lukru z oka
|
|
#3909 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinnam tego pisać ... wiem, ze nie powinnam ... ale .. czuję się taka bezsilna, taka ... zła ( nie zła w sensie zezłoszczona tylko zła - zła )
Nie radzę sobie , nie mogę wytrzymac ze sobą, nienawidzę tej geby z lustra. Nienawidzę wszystkiego co jest wokół ( z wyjątkiem dzieci ). Chciałabym cos rozwalić ... nie mogę już, nie daję rady ... nie wiem jak sobie pomóc, nie potrafię ... przepraszam Was,z ę to piszę ...musze to z siebie wyrzucić, a nikt nie chce mnie słuchać, nawet kiedy już słucha to widzę, po prpstu widzę, zę mnie nie rozumie. Wszyscy bagatelizują, a to jest takie okropne. Sidze i płaczę. ratunku - cos we mnie woła - ale nie słychać ... nie słychać ... Myślałam, ze już jest lepiej ...ale nieprawda, jest coraz gorzej ... myslałam, ze osiągnęłam już dno, a tymczasem zapadam się jeszcze głębiej. Kiedy to sie skończy ? Nie wiem .... |
|
|
|
#3912 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I naturalnie napiszę coś od siebie w komentarzu, jeśli przyjdzie mi do głowy coś bardziej ciekawego od tekstu "świetna recenzja" ![]() Cytat:
Mam już w koszyku cały zestaw plus olej kokosowy i peeling enzymatyczny, zaraz pewnie będę coś z koszyka wyrzucać, bo nie powinnam wydawać za dużo kasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W Kielcach bywam, kiedy jadę do rodziców pociągiem, mam tam przesiadkę. Jakby udało się kiedyś tam spotkać, byłoby super Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fav ![]() Nie mam wątpliwości, że potrzebujesz pomocy Kurczę, sama chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem, jak
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-02-20 o 00:10 |
||||||||
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uff, zmęczona jestem. Zaczęłam własnie drugi i (oby) ostatni semestr nadrabiania roznic programowych. 3 razy włoski, 1 raz historia filozofii, jeden raz metodologia badań literaturoznawczych. Na włoskim dzisiaj sluchaliśmy wywiadów z Berlusconim, wloskich piosenek i parodii na temat wystąpień Berlusconiego Oby do czerwca i juz wszystko powinno być za mną.Scent Baru w zyciu nie nadrobię... ![]() Własnie podnioslo mi się cisnienie. Na Gazecie dyskutowalam na forum o turystyce na temat legalności dopłat kursowych i mozliwości bezkosztowych rezygnacji. To nic, że parę lat pracuje w turystyce i wiem, jak to sie odbywa - zostalam równo zjechana, że jestem "specjalistką" (ironiczne stwierdzenie) i że pisze głupoty. Nie mam dzis siły do durniów, którzy mając przed oczami paragraf z ustawy o turystyce nie potrafią wyciągnąć wniosku z jednego zdania Niektórym to trzeba jak przysowiowej krowie na rowie wszystko napisać. W nos mi to, niech sie kiszą we własnym sosie.
|
|
#3915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem co by Cię mogło pocieszyć, bo ... nie wiem co Cię gnębi. Ale życzę Ci z całego serca ( i na pewno nie ja jedna), żebyś miała siłę popatrzeć na wszystko z lepszej dla Ciebie strony, żebyś poczuła się lepiej...albo żeby z zewnątrz przyszło, stało się coś, co by Ci pomogło. |
|
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nadal czekam,żeby wysłali moją paczuszkę Mają na to 5 dni roboczych i chyba tym razem akurat tyle będą kompletować zamówienie. A ja już się doczekać nie mogę
|
|
#3917 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja wiem, że to głupio się śmiać, ale po prostu sobie wyobraziłam... ![]() Szczypały mnie spojówki, ale ogólnie po półgodzinnym trzymaniu twarzy pod kranem nic mi nie było. No własnie o utratę owłosienia najbardziej się bałam. ![]() Fav... Zadzwonie po południu. I szczerze namawiam - przyjeżdżaj do mnie. ![]() Dodałam jeszcze dramatycznie: To już wolę żółtą! ![]() Cytat:
Samą mnie zaskoczyło to, jak bardzo mi się ten zapach spodobał... Cytat:
Cytat:
![]() A co do głupoty - tez mnie rozwala ta bezsilnośc, kiedy usiłujesz z dobrego serca coś wytłumaczyc, a te ludzie zapierajo sie jak kozieł z kapuście, a jak usiłujesz wyjaśnić, to jeszcze pobodo... ![]() Cytat:
Dostałam dziś odpowiedź od The Perfumed Court w sprawie mojej przesyłki. Jak zakończą procedurę reklamacyjną, to zwrócą kasę. A tak się cieszyłam z tych dwóch resztówek... Nie będzie Cashmere, nie będzie Usiku...
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Czasem wykazuję się takim talentem do robienia sobie kuku niechcąco
![]() Cytat:
Olejek kokosowy ładnie zmiękcza i odżywia włosy jeśli go używać jako maski przed myciem włosów. U mnie pomaga też na przesuszoną skórę głowy. A hydrolaty są świetne. Niektóre nieziemsko pachną Ja trzymam zazwyczaj buteleczkę z rozpylaczem w lodówce i rano taka zimna mgiełka działa cuda Jaki kwas cię korci? Hialuronowy do nawilżania czy jakiś złuszczacz?
|
|
#3919 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale domyślam się, że do złuszczacza powinnam dokupić coś jeszcze. Jakiś neutralizator?
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całuje
|
|
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złość burząca spokój, rozrywająca od wewnątrz, bezsilność, płacz, spojrzenie w lustro gdy nie możesz wysilić się już na jakikolwiek uśmiech, gdy każdy oddech tak bardzo boli, nie masz siły nic zmienić, nie wiesz czego pragniesz i ja to znam. Nie wiem co jest powodem Twojego bólu, złości i bezsilności, nie wiem co Ci poradzić, ale jestem z Tobą ![]() Cytat:
Jeśli na przesuszoną skórę głowy to muszę się tym zainteresować dla mamy, ona ma z tym problem spory.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-20 o 09:37 |
||
|
|
|
#3922 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj byłam świeżo po akcji " mama w akcji" Nękała mnie bezsilność, wyrzuty sumienia i ogólna niemoc. Teraz rankiem wszystko nabrało innych kolorów - nie twierdzę, ze jest bajecznie, ale czuję się trochę lepiej ...... do następnego razu. I właśnie dlatego muszę iść do lekarza; żeby nie było następnych razy - widzę, że nie radzę sobie z emocjami. Jestem bezradna wobec nich jak dziecko, które potrafi tylko płakać i rzucać się by wywalczyć swoje. Na to jestem trochę "za stara". Cytat:
Cytat:
Iv. obyś miała rację. Ala faktycznie jest niesamowita, mądre wesołe dzieciątko, wyjątkowo utalentowane, radosne .... ja wiem,ze mam po co żyć - na trzeźwo to wiem. Ale, kiedy przychodzą te " chwile" cały rozsądek bierze w łeb. blue, dziękuję Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-02-20 o 09:55 |
|||||||
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na drogeryjnych kosmetykach znam się kiepsko, ale z kręconych mazideł przetestowałam dużo
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes -
![]() Chciałabym napisać coś mądrego, odkrywczego - nie potrafię Jest mi smutno, że tak się czujesz, że coś takiego przeżywasz. Też pomyślałam o jakimś dobrym lekarzu.W kwestii kwasów - następnym razem też skuszę się chyba na jakiś tonik. Ten Lysanel Active jest chyba za mocny dla mnie. Skóra długo dochodzi do siebie jakoś po nim. Mam wrażenie, że ją niepotrzebnie męczę takim stężeniem kwasów.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Fav wiem
i to jest nasza najsłabsza strona... ja wczoraj miałam i zostało mi nadal załamkę... ze zmęczenia poprostu siadłam i płakałam... miałam dość, zero sił na prace nawet na rozmowe... siedziałam i ryczałam tak ze 20 minut :/ nic to oczywiście nie zmieniło prócz tego że oczy mnie bolały i piekły :/
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pękłam .... nie mam nikogo innego. |
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Favkes -
dobrze Cię rozumiem, bo ostatnio sama mam dni, że nie mogę z nikim wytrzymać, a już najmniej sama z sobą i z chęcią pozbyłabym się tej osoby, co siedzi w mojej skórze... Wierzę, że będzie Ci lepiej i że te złe dni miną trzymam za to kciuki!!
|
|
|
|
#3929 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brr...Cytat:
![]() Cytat:
Olej na włosy biorę pod uwagę, ale może lepiej hydrolat... Nie mam łupieżu, żadnych chorób skóry głowy. Po prostu moje włosy jak drzewa "umierają stojąc" (na szczęście nie dosłownie ). Wypadają, sa szare, suche, łamliwe. I nie, nie mogę więcej spać, mniej sie stresować i bardziej dbać o siebie. nie moge i już. Cytat:
Ty przynajmniej sobie popłakac potrafisz... Cytat:
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Sabb, wcale to nie jest podłe - żeby nie zwariować, trzeba odnajdywać jakieś pozytywy, choćby w najgorszych sytuacjach, inaczej życie byłoby ciągłą udręką, narzekaniem i zamartwianiem się
![]() a wiecie, co ja myślę? że ten brak słońca, brak zieleni i wiosny ogólnie to też tak po trochę destrukcyjnie i załamkowo wpływa na ludzi no kurza twarz, niedługo marzec, a tu śnieg się rozpadał! chyba wczoraj pobiłam rekord, bo w ciągu pół godziny 2 razy miałam bliskie spotkanie z ośnieżonym chodnikiem...ale jak wiosna przyjdzie, to w końcu ten podły rok trochę może okaże się łaskawszy
Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2009-02-20 o 11:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

OMG, ale do oczu nic sie nie dostało?

Mają na to 5 dni roboczych i chyba tym razem akurat tyle będą kompletować zamówienie. A ja już się doczekać nie mogę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)