Scent Bar VII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 16:02   #3901
Figarro
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Wewnętrzny zdałam już wczoraj, więc jeden kamień z serca
Dziś muszę odebrać papiery, a jutro zapiszę się na egzamin
Ja się właśnie dowiedziałam,że egzamin będę miała5,6 lub7 marca

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 16:05   #3902
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Ja się właśnie dowiedziałam,że egzamin będę miała5,6 lub7 marca

Ja, podejrzewam, dopiero jakiś miesiąc po Tobie
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 17:19   #3903
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:

Ja, podejrzewam, dopiero jakiś miesiąc po Tobie
Tobie również

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:10   #3904
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
A o której godzinie?
Eenax, o 13.00 w Blue City
Będziesz?
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:58   #3905
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Eenax, o 13.00 w Blue City
Będziesz?
Postaram się być (pewnie z młoda i TZ)
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:45   #3906
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że oszalałam, gdy krem do rąk nałożyłam sobie na pysk. Przebiłaś mnie, kochana.
nie polecam pójścia w moje ślady. Znam wiele smaczniejszych rzeczy...właściwie wszystko jest smaczniejsze...
Czasem moje roztrzepanie mnie przerasta

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 21:14   #3907
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja usiłowałam umyć dziś zęby kremem do rąk. Otrzeźwił mnie smak tego cuda.
Chyba czas na kilka dni urlopu.
Ble!

Ja pobiłam własny rekord niekumatości porannej kiedy zamiast wodą termalną spryskałam sobie rano twarz pianka do depilacji.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 21:24   #3908
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ble!

Ja pobiłam własny rekord niekumatości porannej kiedy zamiast wodą termalną spryskałam sobie rano twarz pianka do depilacji.
to dopiero jest ble Dobrze,że Ci się rzęsy nie rozpuściły.

Ja dziś prezentuję sobą niekumatość całodzienną...tak zgrabnie jadłam pączka,że właśnie usiłuję wydłubać sobie resztki lukru z oka

Stary 2009-02-19, 21:25   #3909
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ble!

OMG, ale do oczu nic sie nie dostało?

Mojej kumpeli teść psikał się pod pachami lakierem do włosów..
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:06   #3910
lavenderfay
Rozeznanie

Cytat:
A brwi???
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:24   #3911
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Nie powinnam tego pisać ... wiem, ze nie powinnam ... ale .. czuję się taka bezsilna, taka ... zła ( nie zła w sensie zezłoszczona tylko zła - zła )
Nie radzę sobie , nie mogę wytrzymac ze sobą, nienawidzę tej geby z lustra. Nienawidzę wszystkiego co jest wokół ( z wyjątkiem dzieci ).
Chciałabym cos rozwalić ... nie mogę już, nie daję rady ... nie wiem jak sobie pomóc, nie potrafię ...

przepraszam Was,z ę to piszę ...musze to z siebie wyrzucić, a nikt nie chce mnie słuchać, nawet kiedy już słucha to widzę, po prpstu widzę, zę mnie nie rozumie.
Wszyscy bagatelizują, a to jest takie okropne. Sidze i płaczę. ratunku - cos we mnie woła - ale nie słychać ... nie słychać ...

Myślałam, ze już jest lepiej ...ale nieprawda, jest coraz gorzej ... myslałam, ze osiągnęłam już dno, a tymczasem zapadam się jeszcze głębiej.
Kiedy to sie skończy ? Nie wiem ....
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:38   #3912
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Nie powinnam tego pisać ... wiem, ze nie powinnam ... ale .. czuję się taka bezsilna, taka ... zła ( nie zła w sensie zezłoszczona tylko zła - zła )
Nie radzę sobie , nie mogę wytrzymac ze sobą, nienawidzę tej geby z lustra. Nienawidzę wszystkiego co jest wokół ( z wyjątkiem dzieci ).
Chciałabym cos rozwalić ... nie mogę już, nie daję rady ... nie wiem jak sobie pomóc, nie potrafię ...

przepraszam Was,z ę to piszę ...musze to z siebie wyrzucić, a nikt nie chce mnie słuchać, nawet kiedy już słucha to widzę, po prpstu widzę, zę mnie nie rozumie.
Wszyscy bagatelizują, a to jest takie okropne. Sidze i płaczę. ratunku - cos we mnie woła - ale nie słychać ... nie słychać ...

Myślałam, ze już jest lepiej ...ale nieprawda, jest coraz gorzej ... myslałam, ze osiągnęłam już dno, a tymczasem zapadam się jeszcze głębiej.
nie wiem co napisać, co powiedzieć...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:50   #3913
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
No w sumie, nie tyle chcą, co chcemy, ale... Nie wiem. Dziwnie mi. Choć w sumie i tak dokładam do tego morze własnej kasy.
Udało mi się za to przeforsowac dziś, żeby reklamowe koszulki były czerwone, a nie "szary melanż" Użyłam niezwykle rzeczowego argumentu: szarej nie założę i już!
Bardzo odpowiedni argument

Cytat:
Jesli potrzebujesz ściągi na chybcika, to na moim blogu popapranym nieco znajdziesz wszystkie cztery durbanowe kamyki oplotkowane od góry do dołu.
Chętnie poznam Twoje wrażenia porównawczo...
Nie znam chyba tylko recenzji Jade, ale chętnie przypomnę sobie wszystkie
I naturalnie napiszę coś od siebie w komentarzu, jeśli przyjdzie mi do głowy coś bardziej ciekawego od tekstu "świetna recenzja"

Cytat:
Do mieszanej idealne będzie właśnie serum lemon to , zmieszane przed nałożeniem z kwasem hialuronowym tym . A przed położeniem serum przetrzeć, lub spsikać twarz hydrolatem cytrynowym http://www.biochemiaurody.com/sklep/hydrolatlemon.html
U mnie ten zestaw radzi sobie z nosem w czarne zaskórnikowe kropy i z lubiącym zabłysnąć czołem. Na suchych policzkach też się sprawdza.
Dzięki, Vesenko Mam już w koszyku cały zestaw plus olej kokosowy i peeling enzymatyczny, zaraz pewnie będę coś z koszyka wyrzucać, bo nie powinnam wydawać za dużo kasy

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja bym poszła, z miłą chęcią ale diabli wiedzą, czy w sobotę nie bedę miała gości.... kurna, jak ni urok to przemarsz wojsk
Jakby goście nie dopisali, to pamiętaj: sobota, 13.00, Quality w Blue City

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
A daleko od Kielc mieszkają? Ja chętnie na kawę bym się gdzieś ruszyła. Do Kielc mogłabym się wybrać.
Kawałek od Kielc, jakieś 35 km, bliżej Gosiewa
W Kielcach bywam, kiedy jadę do rodziców pociągiem, mam tam przesiadkę. Jakby udało się kiedyś tam spotkać, byłoby super

Cytat:
Ja usiłowałam umyć dziś zęby kremem do rąk. Otrzeźwił mnie smak tego cuda.
Chyba czas na kilka dni urlopu.
Vesenko

Cytat:
Tak, jak napisała BigMama - to dla mnie przede wszystkim lekcja życia, w które w zasadzie dopiero wchodzę. Gorzka i bolesna, ale może nie bez powodu na mnie trafiło.
Melk, trzymaj się ciepło i myśl o sobie dobrze. Ty nie masz powodu się obwiniać, wiara w ludzi to nic karalnego

Cytat:
Ojojoj...

Fav
Nie mam wątpliwości, że potrzebujesz pomocy Kurczę, sama chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem, jak

Edytowane przez Aragonte
Czas edycji: 2009-02-20 o 00:10
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 23:16   #3914
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że oszalałam, gdy krem do rąk nałożyłam sobie na pysk. Przebiłaś mnie, kochana.
Ja wygrywam. Zrobiłam sobie raz demakijaż jednego oka zmywaczem do paznokci...
Uff, zmęczona jestem. Zaczęłam własnie drugi i (oby) ostatni semestr nadrabiania roznic programowych. 3 razy włoski, 1 raz historia filozofii, jeden raz metodologia badań literaturoznawczych. Na włoskim dzisiaj sluchaliśmy wywiadów z Berlusconim, wloskich piosenek i parodii na temat wystąpień Berlusconiego Oby do czerwca i juz wszystko powinno być za mną.

Scent Baru w zyciu nie nadrobię...
Własnie podnioslo mi się cisnienie. Na Gazecie dyskutowalam na forum o turystyce na temat legalności dopłat kursowych i mozliwości bezkosztowych rezygnacji. To nic, że parę lat pracuje w turystyce i wiem, jak to sie odbywa - zostalam równo zjechana, że jestem "specjalistką" (ironiczne stwierdzenie) i że pisze głupoty. Nie mam dzis siły do durniów, którzy mając przed oczami paragraf z ustawy o turystyce nie potrafią wyciągnąć wniosku z jednego zdania Niektórym to trzeba jak przysowiowej krowie na rowie wszystko napisać.

W nos mi to, niech sie kiszą we własnym sosie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 02:04   #3915
beata11
Rozeznanie

Cytat:

Favkes
nie wiem co by Cię mogło pocieszyć, bo ... nie wiem co Cię gnębi.
Ale życzę Ci z całego serca ( i na pewno nie ja jedna), żebyś miała siłę popatrzeć na wszystko z lepszej dla Ciebie strony, żebyś poczuła się lepiej...albo żeby z zewnątrz przyszło, stało się coś, co by Ci pomogło.
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 06:12   #3916
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
...

Fav, powinnaś porozmawiać z lekarzem. Dobrym lekarzem. My możemy Cię wspierać, ale pomóc może lekarz.

Cytat:

Dzięki, Vesenko Mam już w koszyku cały zestaw plus olej kokosowy i peeling enzymatyczny, zaraz pewnie będę coś z koszyka wyrzucać, bo nie powinnam wydawać za dużo kasy
Serum jest na bazie olejków, więc nie rezygnuj z kwasu hialuronowego, bo samo serum będzie za tłuste. Hydrolat też lepiej zostaw. Ta trójka to niezbędnik. Reszta to przyjemności. Możesz ich poprosić o próbkę masła kokosowego i na przykład jakiegoś hydrolatu, albo olejku, który Cię interesuje. Zazwyczaj dodają, ale nie sami z siebie, tylko jak napiszesz,że chcesz. Próbki są całkiem spore.
Ja nadal czekam,żeby wysłali moją paczuszkę Mają na to 5 dni roboczych i chyba tym razem akurat tyle będą kompletować zamówienie. A ja już się doczekać nie mogę

Stary 2009-02-20, 08:24   #3917
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
to dopiero jest ble Dobrze,że Ci się rzęsy nie rozpuściły.

Ja dziś prezentuję sobą niekumatość całodzienną...tak zgrabnie jadłam pączka,że właśnie usiłuję wydłubać sobie resztki lukru z oka

Ja wiem, że to głupio się śmiać, ale po prostu sobie wyobraziłam...
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
OMG, ale do oczu nic sie nie dostało?
Szczypały mnie spojówki, ale ogólnie po półgodzinnym trzymaniu twarzy pod kranem nic mi nie było.
Cytat:
Napisane przez lavenderfay Pokaż wiadomość
A brwi???
No własnie o utratę owłosienia najbardziej się bałam. Na szczęście konsystencja tych substancji jest tak różna, że błyskawicznie zajarzyłam, że coś jest nie tak, i spłukałam.
Cytat:
Nie powinnam tego pisać ... wiem, ze nie powinnam ... (...)
Fav... Zadzwonie po południu. I szczerze namawiam - przyjeżdżaj do mnie.
Cytat:
Bardzo odpowiedni argument

Dodałam jeszcze dramatycznie: To już wolę żółtą!
Cytat:
I naturalnie napiszę coś od siebie w komentarzu, jeśli przyjdzie mi do głowy coś bardziej ciekawego od tekstu "świetna recenzja"
Jade powinna do Ciebie trafić.
Samą mnie zaskoczyło to, jak bardzo mi się ten zapach spodobał...
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
O matko! Wygrałaś, niezaprzeczalnie. Aż mnie ciarki przeszły.

Cytat:
Uff, zmęczona jestem. Zaczęłam własnie drugi i (oby) ostatni semestr nadrabiania roznic programowych. 3 razy włoski, 1 raz historia filozofii, jeden raz metodologia badań literaturoznawczych. Na włoskim dzisiaj sluchaliśmy wywiadów z Berlusconim, wloskich piosenek i parodii na temat wystąpień Berlusconiego Oby do czerwca i juz wszystko powinno być za mną.
Pamiętam nadrabianie różnic. Niezła jazda. to już wolałam robić dwa kierunki. Dzielna jesteś i wielka i wspaniała i w ogóle. O! Doceniam.

A co do głupoty - tez mnie rozwala ta bezsilnośc, kiedy usiłujesz z dobrego serca coś wytłumaczyc, a te ludzie zapierajo sie jak kozieł z kapuście, a jak usiłujesz wyjaśnić, to jeszcze pobodo...
Cytat:
Serum jest na bazie olejków, więc nie rezygnuj z kwasu hialuronowego, bo samo serum będzie za tłuste. Hydrolat też lepiej zostaw. Ta trójka to niezbędnik. Reszta to przyjemności. Możesz ich poprosić o próbkę masła kokosowego i na przykład jakiegoś hydrolatu, albo olejku, który Cię interesuje. Zazwyczaj dodają, ale nie sami z siebie, tylko jak napiszesz,że chcesz. Próbki są całkiem spore.
Ja nadal czekam,żeby wysłali moją paczuszkę Mają na to 5 dni roboczych i chyba tym razem akurat tyle będą kompletować zamówienie. A ja już się doczekać nie mogę
Zawsze kiedy Cię czytam, to mam wrażenie, że coś mnie omija. Na razie dojrzewam do oleju kokosowego do włosów i jakiegoś hydrolatu zamiast toniku. Ale i kwas mnie korci...

Dostałam dziś odpowiedź od The Perfumed Court w sprawie mojej przesyłki. Jak zakończą procedurę reklamacyjną, to zwrócą kasę. A tak się cieszyłam z tych dwóch resztówek...
Nie będzie Cashmere, nie będzie Usiku...
Stary 2009-02-20, 09:04   #3918
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wiem, że to głupio się śmiać, ale po prostu sobie wyobraziłam...
Czasem wykazuję się takim talentem do robienia sobie kuku niechcąco

Cytat:
Zawsze kiedy Cię czytam, to mam wrażenie, że coś mnie omija. Na razie dojrzewam do oleju kokosowego do włosów i jakiegoś hydrolatu zamiast toniku. Ale i kwas mnie korci...

Olejek kokosowy ładnie zmiękcza i odżywia włosy jeśli go używać jako maski przed myciem włosów. U mnie pomaga też na przesuszoną skórę głowy.
A hydrolaty są świetne. Niektóre nieziemsko pachną Ja trzymam zazwyczaj buteleczkę z rozpylaczem w lodówce i rano taka zimna mgiełka działa cuda Moje ostatnie wyczyny mogą być spowodowane tym,że mi się hydrolat skończył
Jaki kwas cię korci? Hialuronowy do nawilżania czy jakiś złuszczacz?

Stary 2009-02-20, 09:21   #3919
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Olejek kokosowy ładnie zmiękcza i odżywia włosy jeśli go używać jako maski przed myciem włosów. U mnie pomaga też na przesuszoną skórę głowy.
A hydrolaty są świetne. Niektóre nieziemsko pachną Ja trzymam zazwyczaj buteleczkę z rozpylaczem w lodówce i rano taka zimna mgiełka działa cuda Moje ostatnie wyczyny mogą być spowodowane tym,że mi się hydrolat skończył
Jaki kwas cię korci? Hialuronowy do nawilżania czy jakiś złuszczacz?
Yyy... Jeden i drugi.
Ale domyślam się, że do złuszczacza powinnam dokupić coś jeszcze. Jakiś neutralizator?
Stary 2009-02-20, 09:31   #3920
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Fav... nie będę pisać że wszystko się ułoży i na siłe pocieszać. Wiem, że w końcu sobie poradzisz, jesteś naprawde silną kobietą. Każdy z nas ma chwile załamania, i one przechodzą. Masz naprawde kochane dzieciaki przy sobie, Ala nawet przez telefon rozbawiła mnie do łez - są cudowne. Masz tyle powodów do dumy kochana... Siły, siły i jeszcze raz siły Ci życze, abyś uparcie dążyła do rozwiązania tej sytuacji. Zawsze po gorszych miesiącach przychodzą te lepsze "grube".

Całuje
Stary 2009-02-20, 09:36   #3921
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:

Favkes nie wiem co napisać. Jednak chciałabym napisać że jestem z Tobą.
Złość burząca spokój, rozrywająca od wewnątrz, bezsilność, płacz, spojrzenie w lustro gdy nie możesz wysilić się już na jakikolwiek uśmiech, gdy każdy oddech tak bardzo boli, nie masz siły nic zmienić, nie wiesz czego pragniesz i ja to znam.
Nie wiem co jest powodem Twojego bólu, złości i bezsilności, nie wiem co Ci poradzić, ale jestem z Tobą

Cytat:
Kielc, jakieś 35 km, bliżej Gosiewa
W Kielcach bywam, kiedy jadę do rodziców pociągiem, mam tam przesiadkę. Jakby udało się kiedyś tam spotkać, byłoby super
Gdybyś kiedyś w sobotę popołudniu, czy niedzielę była w Kielcach i miała chwilę to ja chętnie dojadę do Kielc na kawę.

Cytat:
Jeśli na przesuszoną skórę głowy to muszę się tym zainteresować dla mamy, ona ma z tym problem spory.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2009-02-20 o 09:37
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:51   #3922
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Cytat:
Jade powinna do Ciebie trafić.
Samą mnie zaskoczyło to, jak bardzo mi się ten zapach spodobał...
TO dobry znak, zaciekawiłyście mnie Jade. Nie znam, czytałam .... chcę poznać.

Cytat:
Fav
Nie mam wątpliwości, że potrzebujesz pomocy Kurczę, sama chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem, jak
Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
Favkes
nie wiem co by Cię mogło pocieszyć, bo ... nie wiem co Cię gnębi.
Ale życzę Ci z całego serca ( i na pewno nie ja jedna), żebyś miała siłę popatrzeć na wszystko z lepszej dla Ciebie strony, żebyś poczuła się lepiej...albo żeby z zewnątrz przyszło, stało się coś, co by Ci pomogło.
Cytat:
Fav, powinnaś porozmawiać z lekarzem. Dobrym lekarzem. My możemy Cię wspierać, ale pomóc może lekarz.
Wiem. I chcę tego,ale nie wiem gdzie iść, nie wiem od czego zacząć. Mam taki zastój.

Wczoraj byłam świeżo po akcji " mama w akcji"
Nękała mnie bezsilność, wyrzuty sumienia i ogólna niemoc.
Teraz rankiem wszystko nabrało innych kolorów - nie twierdzę, ze jest bajecznie, ale czuję się trochę lepiej ...... do następnego razu.
I właśnie dlatego muszę iść do lekarza; żeby nie było następnych razy - widzę, że nie radzę sobie z emocjami. Jestem bezradna wobec nich jak dziecko, które potrafi tylko płakać i rzucać się by wywalczyć swoje.
Na to jestem trochę "za stara".

Cytat:
Fav... Zadzwonie po południu. I szczerze namawiam - przyjeżdżaj do mnie.
Bardzo bym chciała, ale z przyjazdem będzie trudno - czemu, wyjaśnię po południu.
Cytat:
łaaaał ... ja się usiłowałam kąpać w Domestosie, ale zmywaczem się nie demakijazowałam

Iv. obyś miała rację.
Ala faktycznie jest niesamowita, mądre wesołe dzieciątko, wyjątkowo utalentowane, radosne .... ja wiem,ze mam po co żyć - na trzeźwo to wiem. Ale, kiedy przychodzą te " chwile" cały rozsądek bierze w łeb.

blue, dziękuję

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2009-02-20 o 09:55
Stary 2009-02-20, 09:54   #3923
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy... Jeden i drugi.
Ale domyślam się, że do złuszczacza powinnam dokupić coś jeszcze. Jakiś neutralizator?
Sabb, a może spróbuj po prostu z tonikiem z kwasami? Zależnie od rodzaju toniku złuszczają albo delikatnie, albo skóra schodzi płatami. One są z alkoholem, ale w niewielkim stężeniu. Na początek z czystym sumieniem mogę polecić ten

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość

Jeśli na przesuszoną skórę głowy to muszę się tym zainteresować dla mamy, ona ma z tym problem spory.
Mi ten olej bardzo pomógł. Jak mama nie ma bardzo przesuszonej skóry to ładnie działa wcieranie lub spryskiwanie hydrolatem.

Ja na drogeryjnych kosmetykach znam się kiepsko, ale z kręconych mazideł przetestowałam dużo

Stary 2009-02-20, 09:59   #3924
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Favkes -

Chciałabym napisać coś mądrego, odkrywczego - nie potrafię Jest mi smutno, że tak się czujesz, że coś takiego przeżywasz. Też pomyślałam o jakimś dobrym lekarzu.

W kwestii kwasów - następnym razem też skuszę się chyba na jakiś tonik. Ten Lysanel Active jest chyba za mocny dla mnie. Skóra długo dochodzi do siebie jakoś po nim. Mam wrażenie, że ją niepotrzebnie męczę takim stężeniem kwasów.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 09:59   #3925
ivanna
Zakorzenienie

Fav wiem i to jest nasza najsłabsza strona... ja wczoraj miałam i zostało mi nadal załamkę... ze zmęczenia poprostu siadłam i płakałam... miałam dość, zero sił na prace nawet na rozmowe... siedziałam i ryczałam tak ze 20 minut :/ nic to oczywiście nie zmieniło prócz tego że oczy mnie bolały i piekły :/
Stary 2009-02-20, 10:01   #3926
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Favkes -

Chciałabym napisać coś mądrego, odkrywczego - nie potrafię Jest mi smutno, że tak się czujesz, że coś takiego przeżywasz. Też pomyślałam o jakimś dobrym lekarzu
I właśnie dlatego ostatnio nie pisałam. Nie chciałam Was obarczać swoimi problemami, nie chciałam Was martwić.
Ale pękłam .... nie mam nikogo innego.
Stary 2009-02-20, 10:06   #3927
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
I właśnie dlatego ostatnio nie pisałam. Nie chciałam Was obarczać swoimi problemami, nie chciałam Was martwić.
Ale pękłam .... nie mam nikogo innego.
Fav, ale właśnie jak nie piszesz, to się martwimy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:55   #3928
rozwydrzona
Zadomowienie

Favkes -
dobrze Cię rozumiem, bo ostatnio sama mam dni, że nie mogę z nikim wytrzymać, a już najmniej sama z sobą i z chęcią pozbyłabym się tej osoby, co siedzi w mojej skórze...
Wierzę, że będzie Ci lepiej i że te złe dni miną trzymam za to kciuki!!
rozwydrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:12   #3929
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
TO dobry znak, zaciekawiłyście mnie Jade. Nie znam, czytałam .... chcę poznać.
Powinnaś. Zdecydowanie.

Cytat:
Wczoraj byłam świeżo po akcji " mama w akcji"
Nękała mnie bezsilność, wyrzuty sumienia i ogólna niemoc.
Teraz rankiem wszystko nabrało innych kolorów - nie twierdzę, ze jest bajecznie, ale czuję się trochę lepiej ...... do następnego razu.
I właśnie dlatego muszę iść do lekarza; żeby nie było następnych razy - widzę, że nie radzę sobie z emocjami. Jestem bezradna wobec nich jak dziecko, które potrafi tylko płakać i rzucać się by wywalczyć swoje.
Na to jestem trochę "za stara".
Fav... Nie chce tu pisać herezji, ani siać paniki, ale wiesz, że toksyczna matka to bardzo niebezpieczne zjawisko. A im bardziej ja kochasz (i im bardziej wrazliwa i niepewna siebie jesteś) tym gorsze masz rokowania. Mnie lekarze wyraźnie powiedzieli, że jeśli nie zerwę kontaktów to umrę (mieli rację, wróciłam dopiero wtedy, kiedy mnie potrzebowała i nie mogłam Jej zostawić). Wiem, że to nie ten przypadek ale... Siła rażenia takiego związku jest ogromna.
Cytat:
Bardzo bym chciała, ale z przyjazdem będzie trudno - czemu, wyjaśnię po południu.
Dobrze. Pogadamy.
Cytat:
łaaaał ... ja się usiłowałam kąpać w Domestosie, ale zmywaczem się nie demakijazowałam
Wow! W Domestosie... Brr...
Cytat:
Sabb, a może spróbuj po prostu z tonikiem z kwasami? Zależnie od rodzaju toniku złuszczają albo delikatnie, albo skóra schodzi płatami. One są z alkoholem, ale w niewielkim stężeniu. Na początek z czystym sumieniem mogę polecić ten
Mam otwarty i, jak zwykle na tej stroie, pozaglądałam sobie w inne miejsca i wpadam w panikę... Nie wiem, czego chę.
Cytat:
Ja na drogeryjnych kosmetykach znam się kiepsko, ale z kręconych mazideł przetestowałam dużo
A ja na mazidłach nie znam się wcale, w zyciu nie widziałam żadnego na oczy.

Olej na włosy biorę pod uwagę, ale może lepiej hydrolat... Nie mam łupieżu, żadnych chorób skóry głowy. Po prostu moje włosy jak drzewa "umierają stojąc" (na szczęście nie dosłownie ). Wypadają, sa szare, suche, łamliwe. I nie, nie mogę więcej spać, mniej sie stresować i bardziej dbać o siebie. nie moge i już.
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Fav wiem i to jest nasza najsłabsza strona... ja wczoraj miałam i zostało mi nadal załamkę... ze zmęczenia poprostu siadłam i płakałam... miałam dość, zero sił na prace nawet na rozmowe... siedziałam i ryczałam tak ze 20 minut :/ nic to oczywiście nie zmieniło prócz tego że oczy mnie bolały i piekły :/
Iv...
Ty przynajmniej sobie popłakac potrafisz...
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
Favkes -
dobrze Cię rozumiem, bo ostatnio sama mam dni, że nie mogę z nikim wytrzymać, a już najmniej sama z sobą i z chęcią pozbyłabym się tej osoby, co siedzi w mojej skórze...
Wierzę, że będzie Ci lepiej i że te złe dni miną trzymam za to kciuki!!
Wiecie co... To głupie i może podłe, ale kiedy Was czytam jest mi trochę lżej. Nie dlatego, że cieszy mnie Wasze cierpienie, ale... czuję się taka mniej niemnormalna ze swoim...
Stary 2009-02-20, 11:26   #3930
rozwydrzona
Zadomowienie

Sabb, wcale to nie jest podłe - żeby nie zwariować, trzeba odnajdywać jakieś pozytywy, choćby w najgorszych sytuacjach, inaczej życie byłoby ciągłą udręką, narzekaniem i zamartwianiem się

a wiecie, co ja myślę? że ten brak słońca, brak zieleni i wiosny ogólnie to też tak po trochę destrukcyjnie i załamkowo wpływa na ludzi no kurza twarz, niedługo marzec, a tu śnieg się rozpadał! chyba wczoraj pobiłam rekord, bo w ciągu pół godziny 2 razy miałam bliskie spotkanie z ośnieżonym chodnikiem...
ale jak wiosna przyjdzie, to w końcu ten podły rok trochę może okaże się łaskawszy

Edytowane przez rozwydrzona
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:29
rozwydrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości