Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 15:49   #3061
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale ja chyba bym zabiła za taką zabawę
Ale chamownia
Stary 2009-02-20, 15:50   #3062
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja jej wysłałam kilka zdjęć konkretnych i dopisałam co bym ewentualnie zmieniła w tym. Nie wiem może ja mam jakieś wygórowane wymagania czy co. Dołączam zdjęcie jaki efekt chciałam. No i same powiedzcie, chyba jest różnica. Kryształki chciałam żeby szły tak od samej góry jak na zdjęciach a ta baza jest całkiem inna:/

Nie są brzydkie, dół kolczyków jest śliczny i taki jak chciałam, ale góra to już nie:/

Wcześniej któraś PM pisała o koszyczku z niezbędnikami w toalecie. Moim zdaniem świetny pomysł!! Wcześniej nawet bym nie pomyślała o czymś takim. Dla gości to też by było miłe zaskoczenie Jeśli nie zapomnę w całym wirze przygotowań to na pewno taki koszyczek sobie sprawię
wiesz co...a mnie się bardziej podobają te, która zrobiła ta pani...w tych "oryginalnych" od góry te kryształki jak wisza, to z boku ma się wrażenie, że odstają... tzn bo one nie mają gdzie wisieć swobodnie, bo konstrukcja przeszkadza. ale to tylko moje zdanie BTW za 90 zł masz prawo wymagac, zeby zrobiła Ci tak, jak chcesz, więc po prostu napisz, że oczekiwalaś czegoś innego i czy jest możnliwa poprawka

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:56   #3063
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=C0VHU...eature=related

ja też bym zabiła, to jest niesmaczne!
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:59   #3064
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ale ta np. mi sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=G0ORG...eature=related

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:14   #3065
violisia
Zadomowienie

Helloł

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No proszę, niezła promocja...no coż, w każdym razie polecam zakup Testuję już trzeci dzień i jest EXTRA
a nie mówiłam ze jest bombowa

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
dobre, ale sie usmialysmy z mamą

Mam taka prosbe, żeby te dziewczyny które kupiły już zaproszenia na allegro i są zadowolone napisały od jakich sprzedawców je maja. Po tych perepetiach z zaprosezniami boje sie ryzkowac.
ja mam od WIK_CAR - Pani przemiła doradzi co lepiej wyglada, zmieni jak cos nie pasuje , nawet 5 razy, doda to co prosimy i cena zachwycajaca 1.50 z zaproszenie, na swietnym papierze, ładnie i solidnie wykonane, ja jestem zachwycona
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:21   #3066
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
wiesz co...a mnie się bardziej podobają te, która zrobiła ta pani...w tych "oryginalnych" od góry te kryształki jak wisza, to z boku ma się wrażenie, że odstają... tzn bo one nie mają gdzie wisieć swobodnie, bo konstrukcja przeszkadza. ale to tylko moje zdanie BTW za 90 zł masz prawo wymagac, zeby zrobiła Ci tak, jak chcesz, więc po prostu napisz, że oczekiwalaś czegoś innego i czy jest możnliwa poprawka
Mogłabym tak napisać, ale obawiam się, że jak drugi raz mi zrobi i mi się nie spodoba, to tak głupio już z mojej strony będzie. Wolę chyba zrezygnować, chyba, że spytam się jej wprost czy potrafiłaby poprawić najbardziej zbliżone do tych co chcę, a jak nie to kupię tylko bransoletkę i będę szukać dalej.

Ta zabawa okropna, bardzo niesmaczna!! Dlatego ja będę robiła scenariusz wesela dla zespołu, wcześniej z nimi wszystko omówię i nie będzie niemiłych niespodzianek.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:26   #3067
popscene
Wtajemniczenie

Ale się wkurzyłam.
Dostałam smsa z Telepizzy, że promocja.
No i w sumie okazało się, że TŻ dziś nie idzie na piłkę a ja nie przygotowałam nic na obiad to dzwonie.
Odbiera jakiś pacan i pyta się mnie o adres. Mówię: "Bławatków" a on "jak?", "Bławatków", on: "jeszcze raz", mówię "Bławatki jak kwiatki" a on do mnie "Błowotkiego?" to mu zaczęłąm literować. Ok przeszliśmy przez adres. Pytam się czy promocja aktualna, a on mówi, że nie ma żadnej promocji jeśli chodzi o mój numer telefonu, to ja się pytam, dlaczego dostałam smsa, skoro nie ma, a on oczywiście nie potrafił odpowiedzieć, ale wyszło na to, że nie ma nawet takiego numeru telefonu klienta, tak jakbyśmy nigdy nie zamawiali. Ale mi ciśnienie podnieśli!

Jest podana infolinia i już chciałam zadzwonić i się spytać o co chodzi, ale przecież z komórki na infolinię nie zadzwonię.

Chwilę ochłonę i zadzwonię do prawdziwej pizzerii

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-02-20 o 16:27 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:36   #3068
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam.
Dostałam smsa z Telepizzy, że promocja.
No i w sumie okazało się, że TŻ dziś nie idzie na piłkę a ja nie przygotowałam nic na obiad to dzwonie.
Odbiera jakiś pacan i pyta się mnie o adres. Mówię: "Bławatków" a on "jak?", "Bławatków", on: "jeszcze raz", mówię "Bławatki jak kwiatki" a on do mnie "Błowotkiego?" to mu zaczęłąm literować. Ok przeszliśmy przez adres. Pytam się czy promocja aktualna, a on mówi, że nie ma żadnej promocji jeśli chodzi o mój numer telefonu, to ja się pytam, dlaczego dostałam smsa, skoro nie ma, a on oczywiście nie potrafił odpowiedzieć, ale wyszło na to, że nie ma nawet takiego numeru telefonu klienta, tak jakbyśmy nigdy nie zamawiali. Ale mi ciśnienie podnieśli!

Jest podana infolinia i już chciałam zadzwonić i się spytać o co chodzi, ale przecież z komórki na infolinię nie zadzwonię.

Chwilę ochłonę i zadzwonię do prawdziwej pizzerii
hehee ja też pewnie bym się wkurzyła. Narobiłaś mi "smaka" na pizze
Stary 2009-02-20, 16:39   #3069
popscene
Wtajemniczenie

Napisałam maila ze skargą. Mam nadzieję, że ktoś odpowie
Stary 2009-02-20, 16:58   #3070
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia wizaznka sam azrobila ten dyplom
oo tak ?
to moze byc zamowila u niej
bo strasznie mi sie podobaja !!

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
my płacimy 170zł od osoby, w tym są już ciasta i tort oraz napoje-kawa, herbata, cola, woda mineralna i fanta albo sprite - wszystko mamy bez limitów

u nas też się tłucze kielonki, ale te, którymi się wita młodą parę (no to chyba wszędzie tak jest). My chcemy być witani szampanem (chociaz w stronach TŻ wita się wódką), bo ja czystej wódki nie wypiję, a nie chce zwymiotować na gości moją piękna suknię, na piękny garnitur TŻ

co do nazwiska, ja bym napisała Anna i Jan Żaba, mam taki sam problem, z tym, że u mnie się nazywają Kaczka i chyba zostawię w mianowniku, bo zapraszamy serdecznie Kaczki brzmi głupio

wczoraj byliśmy obejrzec garnitury.... i kupiliśmy zdjęć nie ma bo TŻ nie dal sobie z robić, powiedział, ze nie jest małpką w zoo ale jest stalowy, 3-częściowy, z marynarką z takiego samego materiału a nie taką dziwną złotą nie mozemy się dogadać co do dodatków, ja bym wolała musznik, a TŻ muchę...ale to jeszcze trochę czasu, moze któreś z nas sie przekona do czegoś
my placimy 165zl od osoby za 2 dni
i tez mamy wszystko wliczone oprocz wodki
i nie ma zadnego limitu na napoje czy cos w tym stylu ...

a to mozecie tak zrobic ze twoj tz bedzie mial wodke a ty wode w kielonku

no wlasnie dziwnie tak napisac zabow
wiec zrobie tak jak Ty i nie bede wymieniac

hehehe " nie jest malpa w zoo" dobre
stalowy powiadasz ? to wlasnie cos takiego chcemy dla TZtea
masz jakies zdjecia podobnego na necie?

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Byłam z Mamą i Siostrą
i w ktorej sie bedziej im podobalas?

Cytat:
decyje podjelam ale pojawił sie problem... otóz sukienke chciałam zamawiac w innym salonie, jest on duzo bliżej i uszycie wyniesie mnie o ponad 60% taniej, ale niemam zadnego zdjecia sukienki... weszłam na strone którą podała mi pani w salonie a tam nie ma tego modelu no i zdjecia tez nie kazała zrobić... wolalabym miec zdjecie (chociaż zblizone) niz tłumaczyć pani w salonie... macie moze w swoich "zbiorach" podobne sukienki??
gratuluje podjecia decyzji
napewno bedziesz wygladac pieknie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeść dziewczyny! Dawno mnie nie było tutaj, od rana jestem i nadrabiam zaległości
Słuchajcie... moje problemy z sukienkami na rozmiar 40-42, że można tylko "gorsety" bez ramiączek i koła których tak nie cierpie, rozwiały się kiedy przymierzyłam suknie inną niż wszystkie. Jest taka jaką chciałam! Skromna, ale cholernie elegancka. Satyna, na to koronka, ręcznie haftowana z małymi błyszczącymi czymś tam Niestety nie wkleję tutaj zdjęcia jak mam ją na sobie, bo była (oczywiście) za mała, i niestety sama ją sobie trzymałam, więc jak trzymam ją za pas, to biust odstaje, a jak trzymam za biust to pas odstaje . Ale załaczam fotke oryginału. Chce jeszcze przymierzyć tą drugą - z tymi falbankami koronkowymi, ale jest tylko w Krakowie.

A słuchajcie dziewczyny z moich okolic - możecie polecić fotografa, kamerzyste, makijażystke i fryzjerke? mam z tym malutki problem

No dobra, zmieniłam zdanie i wkleje swoje zdjęcia, ostrzegam są robione tel komórkowym więc jakość jest kiepska.

Widać na pierwszym zdjęciu jak trzymam sobie pas, stąd góra mi odstaje koszmarnie. A na drugim widać znowu góre. Powiecie co myślicie? Oryginał też wysyłąm no i tą którą jeszcze chce mierzyć.

Bądźcie proszę szczere do bólu!!!
slicznie wygladasz !!
piekna suknia
a skad dokladnie jestes ? bo nie wiem z jakich regionow mam ci polecic foto i kamerzyste

Cytat:
myszka ale nie wiesz jakiej dokladnie ona byla firmy?
Salon anna ma kilk akolekcji..
a moze ktoras z sincerity: ?
http://www.sukniemariaz.pl/kolekcje/sincerity/index.php
jejku kochana ja widze ze Ty wszystko wiesz

Cytat:

Mam taka prosbe, żeby te dziewczyny które kupiły już zaproszenia na allegro i są zadowolone napisały od jakich sprzedawców je maja. Po tych perepetiach z zaprosezniami boje sie ryzkowac.
no wlasnie !!
dobry pomysl !!
my tez mamy zamawiac z allegro ale zaczynam sie wahac po tym ostatnim zdarzeniu

Cytat:

Chciałam się Wam pochwalić naszymi zaproszeniami, które sami ostatnio zrobiliśmy. Na razie tylko 2 sztuki, bo jak pisałam ostatnio nasza drukarka nie wciągała papieru, więc wydrukowałam na próbę w punkcie ksero. Drugą stronę ze zdjęciem wydrukowaliśmy już na swojej. No i trochę papier delikatnie się pobrudził, ale tak rażące to nie jest.

Dostałam zdjęcia moich kolczyków - pani robiła mi na zamówienie i jestem zawiedziona, bo nie zrobiłam takich jakie chciałam i teraz co ja mam jej napisać? Gdyby były tańsze to może bym je kupiła, ale są za 90zł i jeszcze nie takie jak chciałam. Nie wiem czy mam poprosić, żeby jeszcze zmieniła coś czy zrezygnować. Tak mi głupio, bo robiła je specjalnie dla mnie. Ta pani jeszcze mi robi bransoletkę, co do której raczej nie będę taka wybredna, ale cholerka te kolczyki... chciałam żeby na całej długości były kryształki, wysłałam nawet zdjęcie mniej więcej tego co chcę i wyszły takie... jak dla mnie to ten stelaż jest nieładny, taki kanciasty i on zajmuje połowę kolczyka, a kolczyki z biglami mają długość 10cm. Co myślicie?
sliczne zaproszenia !!

a jesli o kolczyki chodzi .. to ja bym napisala do pani zeby wprowadzila jakies zmiany ... wkoncu nie wygladaja tak jak Ty chcialas

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 17:17   #3071
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

i w ktorej sie bedziej im podobalas?

Zdecydowanie w józefince

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 18:00   #3072
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
troszke sie dzis zmartwilam, bo bylam u kolezanki na plotkach i ta kolezanka szukala sali na wesele i byla tez w tej co my mamy... i tam byl wystroj w takich radosnych wiosennych kolorach żółtym, pomarańczowym i z zielonymi dodatkami - bardzo mi sie podobalo i zrobilismy pod kolor zawieszki na alkohol, wlasnie zolte, pomaranczowe i zielone... No i niby wszystko spoko tyle ze okazalo sie ze pani z lokalu zmienia w tym roku wystroj na bordowo-złoty... ;/ i nie wiem co teraz zrobic... moze nowe kolory nie beda gorsze niz stare ale nasze zawieszki beda srednio pasowaly... i teraz nie wiem czy to olac czy robic nowe?? jak myslicie??
olej, za mały szczegół żeby sie przejmować

Cytat:
Kliwia dziekuje... slicznie to wyglada... wiecie chyba sie na taka zdecyduje, przymierzajac wszytskie inne myslałam fajne , ładne, śliczne, ale gdy załozyłam tą pomyślałam WOW i czułam sie najlepiej, od razu miała całośc przed oczami - ta sukienka jakas romantyczna fryzurak kwiatek we włosach ehhhhhhhh wiec jak narazie decyzja podjęta - józefinka Chyba ze coś sie zmieni
jak ja pójdę mierzyć sukienki to na pewno przymierze józefinkę, bo mi się bardzo podobają. Myślę, że dobrze wybrałaś

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziewczyny myslałyscie zeby na weselu w damskiej toalecie ustawic taki koszyczek niezbednik dla damskiej czesci gosci a karteczka np aby nieprzewidziane niespodzianki nie zepsuly zabawy. Panna młoda. Znalazłoby sie tam pare plasterkow na otarcia chustecz higieniczne super glue nici tampony podpaski moze lakier do włosów takie pierdołki lakier do paznokci gdyby oczko poleciało. Co myslicie o takim czyms ?? Ja mysle ze byłby to przydatny koszyk i chyba taki zorganizuje.
fajny pomysł, być może skorzystam

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
No dobra, zmieniłam zdanie i wkleje swoje zdjęcia, ostrzegam są robione tel komórkowym więc jakość jest kiepska.

Widać na pierwszym zdjęciu jak trzymam sobie pas, stąd góra mi odstaje koszmarnie. A na drugim widać znowu góre. Powiecie co myślicie? Oryginał też wysyłąm no i tą którą jeszcze chce mierzyć.

Bądźcie proszę szczere do bólu!!!
ślicznie będzie to wyglądać po dopasowaniu o ile się na nią zdecydujesz

Cytat:
Cześć Dziewczynki,
dzisiaj wreszcie miałam ostatni dzień praktyki, wyzysk na maxa:/

Chciałam się Wam pochwalić naszymi zaproszeniami, które sami ostatnio zrobiliśmy. Na razie tylko 2 sztuki, bo jak pisałam ostatnio nasza drukarka nie wciągała papieru, więc wydrukowałam na próbę w punkcie ksero. Drugą stronę ze zdjęciem wydrukowaliśmy już na swojej. No i trochę papier delikatnie się pobrudził, ale tak rażące to nie jest.

Dostałam zdjęcia moich kolczyków - pani robiła mi na zamówienie i jestem zawiedziona, bo nie zrobiłam takich jakie chciałam i teraz co ja mam jej napisać? Gdyby były tańsze to może bym je kupiła, ale są za 90zł i jeszcze nie takie jak chciałam. Nie wiem czy mam poprosić, żeby jeszcze zmieniła coś czy zrezygnować. Tak mi głupio, bo robiła je specjalnie dla mnie. Ta pani jeszcze mi robi bransoletkę, co do której raczej nie będę taka wybredna, ale cholerka te kolczyki... chciałam żeby na całej długości były kryształki, wysłałam nawet zdjęcie mniej więcej tego co chcę i wyszły takie... jak dla mnie to ten stelaż jest nieładny, taki kanciasty i on zajmuje połowę kolczyka, a kolczyki z biglami mają długość 10cm. Co myślicie?
b. ładne zaproszenia Kolczyki też ładne, ale skoro inne niż chciałaś to nie kupuj, sa za drogie żeby brać je jak do końca się nie podobają. Spytaj czy jest w stanie je poprawić, jeśli nie to podziękuj, na pewno je sprzeda, więc stratna nie będzie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 18:00   #3073
anuulaa
Wtajemniczenie

Ale się cieszę! Napisałam do tej Pani od kolczyków i ona mi odpisała, że nic nie szkodzi i postara się jutro wysłać zdjęcie z przerobionymi kolczykami aby były bardziej zblizone do tych moich ze zdjęć, a jesli i te mi się nie spodobaja to kupię samą bransoletkę. Uff poszło łatwo a tak się przejmowałam. Ciekawa jestem tej poprawki.

Za godzinkę idziemy do kancelarii i jak będzie proboszcz to spiszemy protokół
Stary 2009-02-20, 18:33   #3074
azzis
Zakorzenienie

anuulaa śliczne te kolczyki które wklejałaś Tamte, które zrobiła nie są takie ładne, ale mam nadzieję, że zrobi dokładnie takie jak chciałaś.

Ja się wkurzyłam. Wczorja byłam zamówić buty, ale wszędzie mi odmawiali Jedna babka podniosła mi ciśnienie, bo powiedziała, że takie są już nie modne (takie wysypane "groszkiem", z okrągłymi przodami), że one były przez 5 lat modne i już nie są. Ciekawe... bo miała takie obsypane groszkiem, ale z czubami... A jak ją zapytałam, to jakie są modne, to powiedziała, że atłasowe... hmmm... miała AŻ jedną parę takich Głupia.
Inna babka powiedziała, że zamówi ale nie obiecuje, że będą. Kazała przyjść ok.5 marca (tyle że ja 14-go mam przymiarkę i jak nie będę miała butów do tego czasu to nie wiem ).
W sklepach ślubnych byłam dzisiaj to też nie było takich jakbym chciała. Biżuterii też nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała masakra

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 18:57   #3075
kliwia
Zakorzenienie

Ok znalazłam Pani od ktorej kupilam zaproszenia
to jest jej strona domowa
http://www.inkacel.republika.pl/
Nick na allegro:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9116667

annula te kolczyki to zupelnie cos innego - chociaz wiem ze z dostepnych materialow trudno by jej bylo wykonac wierna kopie, ale mogla chociaz sie bardziej postarac

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-02-20 o 19:07
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:01   #3076
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki,
dzisiaj wreszcie miałam ostatni dzień praktyki, wyzysk na maxa:/

Zaproszenia śliczne a co do kolczykow też ładne ale skoro za taka cene i na zamowienie to pasowało by zeby były takie jak ty chcesz wiec popros ta pania o poprawki

Cytat:
Ja jej wysłałam kilka zdjęć konkretnych i dopisałam co bym ewentualnie zmieniła w tym. Nie wiem może ja mam jakieś wygórowane wymagania czy co. Dołączam zdjęcie jaki efekt chciałam. No i same powiedzcie, chyba jest różnica. Kryształki chciałam żeby szły tak od samej góry jak na zdjęciach a ta baza jest całkiem inna:/

Nie są brzydkie, dół kolczyków jest śliczny i taki jak chciałam, ale góra to już nie:/
O te co teraz zamiesciłaś sa poprostu piekne

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=C0VHU...eature=related

Oj zabiłabym rowniez dlatego mam zamiar powiedziec orkiestrze ze nie zycze sobie takich niesmacznych zabaw o zabawieniu erotycznym itp
np takich obrzydlistwo http://www.youtube.com/watch?v=ytBRSxG2SD4
Cytat:
Ta zabawa fajniejsza ale wydaje mi sie mało bezpieczne bieganie miedzy takimi krzesełkami o 12 kiedy goscie juz nieco wypija i parkiet jest śliski o upadek nie trudno. no chyba ze by ja troszke inaczej zaaranzowac to spoko
a patrzcie to nawet całkiem znosne http://www.youtube.com/watch?v=QG3RcTrz4Tw jeszcze nie widziałam takiej zabawy
Cytat:
Ale się cieszę! Napisałam do tej Pani od kolczyków i ona mi odpisała, że nic nie szkodzi i postara się jutro wysłać zdjęcie z przerobionymi kolczykami aby były bardziej zblizone do tych moich ze zdjęć, a jesli i te mi się nie spodobaja to kupię samą bransoletkę. Uff poszło łatwo a tak się przejmowałam. Ciekawa jestem tej poprawki.

Za godzinkę idziemy do kancelarii i jak będzie proboszcz to spiszemy protokół
No i bardzo fajnie moze naniesie poprawki o jakie ci chodzi w koncu jak chce je sprzedac to sie pewnie postara trzymam kciuki
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:19   #3077
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
anuulaa śliczne te kolczyki które wklejałaś Tamte, które zrobiła nie są takie ładne, ale mam nadzieję, że zrobi dokładnie takie jak chciałaś.

Ja się wkurzyłam. Wczorja byłam zamówić buty, ale wszędzie mi odmawiali Jedna babka podniosła mi ciśnienie, bo powiedziała, że takie są już nie modne (takie wysypane "groszkiem", z okrągłymi przodami), że one były przez 5 lat modne i już nie są. Ciekawe... bo miała takie obsypane groszkiem, ale z czubami... A jak ją zapytałam, to jakie są modne, to powiedziała, że atłasowe... hmmm... miała AŻ jedną parę takich Głupia.
Inna babka powiedziała, że zamówi ale nie obiecuje, że będą. Kazała przyjść ok.5 marca (tyle że ja 14-go mam przymiarkę i jak nie będę miała butów do tego czasu to nie wiem ).
W sklepach ślubnych byłam dzisiaj to też nie było takich jakbym chciała. Biżuterii też nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała masakra

Mam ten sam problem z butami. A jaki jest kolor Twojej sukni?? Ja mam ecri dlatego kupie ecri, ale poszukam w normalnych sklepach. Nie beda to takie typowo ślubne ale do slubu wg mnie nadajace sie. Pytalas sie o ceny butow slubnych?? Dla mnie sa one drogie, bo 160 zł za skajowe buty (tylko wkladka skora) to przesada. Ja wole dac 200 za czółenka, czy takie z zakrytymi palcami w normalnym sklepie, dobraj firmy, ale ze skorki. Białych butów pozniej raczej sie nie nosi, ale ecri mam zamiar nosić.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2009-02-20 o 19:20
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:21   #3078
kliwia
Zakorzenienie

myszka maj
http://www.allegro.pl/item558476361_...nuel_mota.html
http://www.allegro.pl/item553887003_...ryginalna.html

A ja proboje tz namowic na kilka ujec w galerii handlowej by miec takie fotko jak tu jest jedna
http://www.allegro.pl/item557773833_...ory_38_40.html

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-02-20 o 19:22
Stary 2009-02-20, 19:38   #3079
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Oj zabiłabym rowniez dlatego mam zamiar powiedziec orkiestrze ze nie zycze sobie takich niesmacznych zabaw o zabawieniu erotycznym itp
np takich obrzydlistwo http://www.youtube.com/watch?v=ytBRSxG2SD4

Ta zabawa fajniejsza ale wydaje mi sie mało bezpieczne bieganie miedzy takimi krzesełkami o 12 kiedy goscie juz nieco wypija i parkiet jest śliski o upadek nie trudno. no chyba ze by ja troszke inaczej zaaranzowac to spoko
a patrzcie to nawet całkiem znosne http://www.youtube.com/watch?v=QG3RcTrz4Tw jeszcze nie widziałam takiej zabawy
i
http://www.youtube.com/watch?v=EpPgzOLJ0C4&NR=1 - coś podobnego - zabawne, jeśli Pan Młody ma do siebie dystans

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:41   #3080
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten sam problem z butami. A jaki jest kolor Twojej sukni?? Ja mam ecri dlatego kupie ecri, ale poszukam w normalnych sklepach. Nie beda to takie typowo ślubne ale do slubu wg mnie nadajace sie. Pytalas sie o ceny butow slubnych?? Dla mnie sa one drogie, bo 160 zł za skajowe buty (tylko wkladka skora) to przesada. Ja wole dac 200 za czółenka, czy takie z zakrytymi palcami w normalnym sklepie, dobraj firmy, ale ze skorki. Białych butów pozniej raczej sie nie nosi, ale ecri mam zamiar nosić.
Moja suknia to najjaśniejsze ecri. Dlatego większość butów w kolorze ecri jest za ciemna do mojej sukni.
Te buty "groszkowe" widziałam po 80-90zł (wkładka skórzana). A buty skórzane w jednym sklepie widziałam po 190zł.

Stary 2009-02-20, 19:53   #3081
idzia111
Zakorzenienie

a to 80-90 to dobra cena, bo ja widzialam po 150-160
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:53   #3082
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
a to 80-90 to dobra cena, bo ja widzialam po 150-160
No wiem, dlatego chciałam zamówić. Ale nie wiem czy coś z tego będzie

Stary 2009-02-20, 19:56   #3083
motley
Zadomowienie

Cytat:

na weselu mojego kuzyna taka była tylko pan młody przebrany był za bobasa... całkiem śmiesznie to wyszło

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:56   #3084
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Witaj Widzę,że ślubujemy w tym samym dniu
Ale fajnie - dobrze mieć z kim dzielić stres

Cytat:
A patrzyłaś w Growikarze? Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale widziałam na buty wyglądające jakby były obsypane drobniutkim groszkiem. W normalnych sklepach ciężko, jeszcze nie sezon, a poza tym tam za skórzane trzeba dać ponad 200 zł. Jak na buty na jeden raz to dla mnie za dużo. I teraz nie spotkałam się w sklepach z opinią, że modne są z czubem. Można kupić i z czubem i okrągłe i wydłużone. Jak kto lubi Poza tym różne materiały pasują do różnych sukni i moda nic do tego nie ma.

A ceratkowe mają jedną zaletę - nie obcierają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perełkowe.jpg (3,4 KB, 14 załadowań)

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:18   #3085
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
na weselu mojego kuzyna taka była tylko pan młody przebrany był za bobasa... całkiem śmiesznie to wyszło
U nas ma być coś takiego. TŻ będzie przebrany za bobasa Ja go będę karmiła, goliła...
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A patrzyłaś w Growikarze? Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale widziałam na buty wyglądające jakby były obsypane drobniutkim groszkiem. W normalnych sklepach ciężko, jeszcze nie sezon, a poza tym tam za skórzane trzeba dać ponad 200 zł. Jak na buty na jeden raz to dla mnie za dużo. I teraz nie spotkałam się w sklepach z opinią, że modne są z czubem. Można kupić i z czubem i okrągłe i wydłużone. Jak kto lubi Poza tym różne materiały pasują do różnych sukni i moda nic do tego nie ma.

A ceratkowe mają jedną zaletę - nie obcierają
No właśnie o takie mi chodzi, tylko delikatne ecri i okrągłe przody. Ale nie znalazłam tam takich. A te Growikary nie są zaś chyba takie tanie...?
Najwyżej kupię jakie mi wpadną w ręce

Stary 2009-02-20, 20:25   #3086
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie o takie mi chodzi, tylko delikatne ecri i okrągłe przody. Ale nie znalazłam tam takich. A te Growikary nie są zaś chyba takie tanie...?
Najwyżej kupię jakie mi wpadną w ręce
Ja będę zamawiała stąd: http://www.bialebuty.com.pl/ Wybierasz fason buta oraz materiał z jakiego mają być wykonane. Moje będą z koronki, też okrągłe i nie mogłam takich znaleźć bo przeważały szpice. Koszt koło 150 zł. W porównaniu z cenami w Krakowie to drogo nie jest. U nas ceratkowe kosztują 139 - najtaniej jak znalazłam.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:04   #3087
kliwia
Zakorzenienie

azzis przeciez są okrągl koralikowe growikary, tylko nie ma fotki z tymi ecru koralikami - musisz poszukac na innym bucie
takie by ci bardzo pasowaly:
http://www.allegro.pl/item559789375_...kar_nr_37.html
Stary 2009-02-20, 22:10   #3088
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
azzis przeciez są okrągl koralikowe growikary, tylko nie ma fotki z tymi ecru koralikami - musisz poszukac na innym bucie
takie by ci bardzo pasowaly:
http://www.allegro.pl/item559789375_...kar_nr_37.html
Nie chcę z koronką, bo będzie jej już za dużo

Stary 2009-02-20, 22:33   #3089
agus87
Zakorzenienie

widze ze rozmawiacie o bucikach slubnych
ja przeszlam clauskie miasto i w ostatnim salonie sukien slubnych babeczka mi dala katalog, z ktorego moge wybrac sobie rodzaj korka, tkanine, dodatki z jakich chcialabym buciki
ta firma to WITT z Łodzi
maja strone alena niej tylko reklama jest

no wiec zamowilam sobie atłasowe buciki z okraglym czubeczkiem z 8 cm koreczkiem, na srodku przodku bedzie klamra srebrna z cyrkoniami przesliczna - za calosc zaplace 180 zl
buciki bardzo wygodne bo miala kilka par przykladowych na sklepie wiec przymierzalam

do konca lutego mam je miec, jesli dostane wysle fotke
Stary 2009-02-20, 22:44   #3090
Malwika
Przyczajenie

Smile Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

[quote=n.ik.a;10983992]witamy nową PM 2009

Jak milo. Ciesze sie ze trafilam na to forum gdzie widze same super kobietki.
Malwika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości