|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
od 5 lat mieszkam na wsi i jest mi rewelacyjnie z tym, miasto mnie przeraża i przytłacza, hałas, tłum.w lecie codziennie koło mojego domu sa prowadzane krówki na pastwisko , moje dziecko zawsze im robi papa i jak juz wracają mówi " do jutra krówki ". heheh, poszukam letniego widoczku i wkleję.
|
|
|
|
#272 |
|
*sportaddict*
|
oj, ja jestem mieszczuch, ew. tylko mogłabym mieszkać nad morzem, które kocham
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
fotki
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
a ja chce na wieś!!! moje miasto liczy 40 000 mieszkancow, nie jest az tak duze, mieszkam w spokojnej okolicy, ktora niestety coraz bardziej sie rozbudowuje...
a wies... mmmmjest super
|
|
|
|
#275 |
|
*sportaddict*
|
piękne widoki
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Kurde fajnie jest czasami na wsi. Zima w zaspach albo lato na łące
![]() Chociaz latem to nad morzem chcialabym mieszkac.
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
marzę żeby mieć kwaterę nad morzem, np w Ustce, którą kocham .
Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-20 o 18:28 |
|
|
|
#279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mieszkam na wsi, fajnie jest dookoła domu mamy lasek posadzony, porobię Was kiedys fotki jak u mnie ładnie |
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Zuziunia, to masz hardcore ze sklepem !!!!!
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko 40 km ja mam bieronke pod nosem i w ogole cale centrum hehe. Tyle kilosow.. duuzo.
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to az tak sie nie przygladalam, przyznaje. Co do tego, ze zdjecia wyciekly, uwierz mi, to sie zdarza czesciej, niz myslimy. Tu wszedzie na policji jest ktos, kto wspolracuje (mniej lub bardziej oficjalnie) z prasa Zalezy jak ja wczesniej bil, makijaz wiele przykryje. A ile kobiet nadal jest z tymi, ktorzy je bija? Nie wiemy, jaka ona ma psychike, to, ze slawna, nie znaczy, ze madrzejsza. Ike bil Tine i tez z nim byla, na scenie nic nie bylo widac. Podobnie Whitney i Bobby. Wiele jest takich przypadkow... Ale jaki cel by ta afera miala? Dla Rhianny to jeszcze, ale dla niego? Ot tak by sie zgodzil na to, zeby byl wszedzie potepiany, tylko po to, zeby ona stala sie jeszcze slawniejsza?
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
Wiesz tylko jesli chodzi o ciuchy, kosmetyki...ale kocham tą swoją wieś...
jest allegro...katalogi wysyłkowe, mam sie dobrze. Czasami w mieście zeby dostać sie do centrum wypalisz więcej paliwa niz ja jadac 40km na zakupy. Wiesz ja na wschodzie mieszkam...tu trochę ciężko z marketami...i centrami handlowymi. Kupiłam na allegro kryształki swarovskiego na kolczyki..chwale się... |
|
|
|
#284 |
|
*sportaddict*
|
Zuziunia - bardzo ładne! sama robisz kolczyki?
|
|
|
|
#285 |
|
BAN stały
|
http://www.bizuteria-zuziunia.ownlog.com/ moje dzieła malutkie.. |
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo mi się podoba, że tak dbasz o koty. Ja też często przygarniałam znajdki, ze schroniska też mialamkilka kotów. ale nigdy nie mogłam mieć więcej niż 1. Teraz mam 3 a dzisiaj ojciec do mnie, żeby mała wydać , więc nic mu do tego.A co do forum, to mnóstwo osób go poleca, ale ja byłam niezadowolona. Miałam problem, a przez 3 strony musiałam odpowiadać jaki mam rodowód, do jakiego związku jestem zapisana itd. Ja mieszkam na niby spokojnym osiedlu, z jednej strony pola i niby las i wokół może 7 sąsiadów (tzn. na mojej ulicy, bo kawałek dalej już trochę więcej), ale jeden słucha latem mszy, stara babka woła swojego psa cały dzień, małżeństwo wyzywa swoje dzieci (9letnie!), jakiś chłopak hałasuje motorem(w miejscu podkręca gaz i tak przez godzinę lub dłużej), więc wcale takiej ciszy nie ma.I jak potrzebuję coś pilnie, to do sklepu idę na osiedle bloków, bo u mnie taki wiejski ten sklepik
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki, w lecie kupiłam bigle ??? tak to sie chyba nazywa, to miał być pierwszy krok w kierunku popełniania biżuterii i ........ na tym oczywiście stanęło. nie wiem jak się za to zabrać .
ogólnie to mam takie 3 pomysły na życie : - biżuteria - szycie na maszynie - decoupage z tego, bigle kupione leżą, maszyna stoi a komplet do decupuge łypie na mnie z allegro i kusi. |
|
|
|
#288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak mam wydawać ponad 120zł za pazurki to wole sobie sama zrobić, a że mam kurs to pracuje na SPN-kach. Niedługo sobie trzasnę jakieś oczo***... bo tylko takie lubię. Mobilizuje sie aby rozpocząć A6W tylko nie wiem czy dam radę. |
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Maja przejzalam cie
hehehe W watku brzuszkowym pokazalas swoj cudny brzyszek i ja dolaczam sie do ochow i achow sliczny Ja tam tez swoj wstawilam niedawno ale nikt nie skomentowal hehe chyba jest paskudny
by perfekcję osiągnąć kiedykolwiek Edytowane przez cytrynowa88 Czas edycji: 2009-02-20 o 18:50 |
|
|
|
#291 | ||
|
*sportaddict*
|
Zuziunia - te!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...91abf170b.html
![]() Cytat:
wiele osób się puka w czoło i mi wróży przyszłość violetty villas z krtanią przegryzioną w nocy przez kota ale mnie to uszczęśliwia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kryształki kupiłam na ebayu, bo sporo taniej, a części doszły dzisiaj. Jak zrobię, to się pochwalę
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję różowe siostry musiałyście mocno trzymać kciuki bo osiągnełam to co chciałąm , ale jestem podekscytowana
zaraz wszystko opowiem tylko przeczytałąm wszystkie dzisiejsze posty i odpowiem na nie bo dzisiaj byłam rozkojarzona kocham was jesteście cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta!!! hahahhaha jakie wejscie
))pomyslalam ze w koncu czas na mnie i sie odezwe do was bo od juz od 1 watku o AG zaczelam przegladac i czytac wszystko ale sie nie odzywalam a czemu to sama nie wiem Tak jak i wy biore przyklad z takich dziewczyn bo mym zdaniem bardzo skromnym sa one najbardziej zjawiskowe piekne no i przyciagaja uwage nie ma co;D w zalaczniku przesylam wam foty dwie zebyscie widzialy z kim macie doczynienia hehehehe ![]() ![]() no i mam nadzieje ze jakos mnie do siebie przygarniecie ![]() buski ![]()
|
|
|
|
#295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pospiesz sie ![]() ---------- Napisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
#296 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zero prywatnosci...![]() co do krowek to miałam cielaczka w wakacje "swojego" sliczny był chodził za człowiekiem jak pies...kiedys zostawilam drzwi do domu otwarte i wszedł i ogladał telewizor... i gratis moj piesek biedaczek wpadł pod samochod jak byl malutki teraz tak fajnie lata rozstawiajac tylnie łapki na boki ale wyzdrowiał na szczescie kochany jest ![]() na wsi mam jeszcze 6 kotów... ![]() Zuzia mi sie wszystkie te ciemnne podobaja musze kiedys sprobowac zrobic kolczyki ale chyba talentu nie mam.Klatka opowiadaj czyzby nam sie klatka Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-20 o 19:02 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi, a twoje koty nie mają problemu, żeby do siebie się przyzwyczaić? bo własnie muszę "zaprzyjaźnić" moje kotki z kocurem i nie wychodzi.
tzn. na początku, przez jakieś 3 dni było ok, spały ze sobą, bawiły itd. ale kocurowi się coś zachciało i od tej pory, mimo że został wykastrowany, jest źle
|
#299 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Wreszcie nadrobiłam Ale produkujecie![]() Dodam jakieś fotki Mam nadzieję, że się spodobają
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

mmmm
ale cudnie tam masz...

ja mam bieronke pod nosem
i w ogole cale centrum hehe. Tyle kilosow.. duuzo.

no i Tżta, ktory tez strasznie kocha te nasze sierotki
, więc nic mu do tego.
ale mnie to uszczęśliwia
))
zero prywatnosci...