|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
ja stosowałąm ten klasyczny diorshow http://pl.strawberrynet.com/800/spro...oChar=C#DETAIL
|
|
#332 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Oscary chcialabym ogladac, tylko nie wiem czy w TV będą emitowac. Pattinson będzie wręczał nagrodę... nie mogę tego przegapić ![]() Cytat:
Cytat:
Pochwalisz się zdjeciami ![]() Miśka ty się jeszcze zastanów nad tą UK:/ Ja byłam 2 razy i wcale nie bylo tak kolorowo. Bardzo tesknilam za Polską. Zresztą czułam się tam trochę jak trędowata. Angole traktują Polaków trochę z góry. Za drugim razem ciezko mi bylo znaleźć pracę, mimo, ze angielski znam bardzo dobrze w mowie i piśmie (Matura rozszerzona ustna 100%, pisemna 84%). Czasami czułam się jak idiotka. No i jeszcze wszędzie muzulmanie - akurat w stosunku do nich jestem rasistką. Jedyną zaletą Uk jest PRIMARK. A poza tym żarcie w UK jest niedobre. No i cholernie się od niego puchnie. Wiecie, wszyscy faceci to frajerzy, a moj TŻ to chyba najwiekszy. Postanowil, ze wroci dzisiaj na weekend do domu. Ja się głupia cieszylam,bo nie widzialam go od walentynek, wczoraj mialam urodziny, wiec pomyslalam, ze spedzimy wieczor razem. No i umowilam się z nim, ze przyjde do niego ok. 20. Dzwonie o 19. 30, a on, ze spotkamy sie jutro z rana, bo on sie ustawil z kolegą. No co za matoł. Ja sie wyszykowalam, zrobilam sobie makijaż a'la DOda z lutowej "Urody", a on mi z czyms takim wyskakuje. Napisalam mu smsa, ze jest matoł i go nie lubię. Dam sobie tapetę z PAttinsonem na Pulpit, jutro go trafi jak ją zobaczy hihihihi.... Idę pocwiczyc! Musze się wyładowac..... |
|||||
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki Sigila |
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
No... Matoł. I tyle!
http://www.youtube.com/watch?v=MRt0MDv7pBI Nie wiedzialam, ze Jessica Simpson ma taką zmysłowa piosenkę.... Swietna
|
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
matko dziewczyny ile wy produkujecie! xd
witam w nowym wątku i lecę nadrabiać
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
miska pochwal sie linkam do sprzedawcow TY masz ich tyle pliiiiiis
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
ok idę zmyc make up i ide spac bo muszę sie wysypiac aby bosko wyglądac na poniedziałek :P
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja chodze kolo wiezy cisnien do takiej blondynki, na Kościuszki. Taka fajna babka sympatyczna, w ogole ma sliczny blond na glowie i cudna grzywe. Ale czasami za duzo mi wytnie ale ma niedrogo. Chcialabym isc gdzies zeby mi ladny blond zrobili i fajna grzywe. Ale nie wiem dokad i boje sie ryzykowac. Narazie sama sie obcinam i farbuje Jak bedziesz miala te namiary to pisac ;pWczoraj spryskalam wlosy tym sprayem do blondu joanny. I dzisiaj mam leciutko jasniejsze wlosy. Takie brazowe bardziej. Fajne. Niedlugo bede ruda zas kiedys bede blond.. jak sie nie zniechece i nie pofarbuje na ciemno
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Cytrynowa dam, dam na pewno jak tylko będę miała
![]() Ja mam uraz doo fryzjerów. Ostatni raz jak byłam to chciałam do ramion a wyszłam z włosami ledwo do brody.
|
#343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to przeginka. Gdzie to bylo? tam nie pojde nigdy ![]() ---------- Napisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Albo się jest rasista albo nie![]() Oczywiście że na poczatek chciałabym iśc do maksymalnie najgorszej pracy np na zmywak w barze I zadnych cudwonych wymagań nie mam, nie chcę też wcale zarabiać kokosów, ale poznac życie gdzie indziej i pobalowac tam trochę![]() Ja bym nie mogła być z kimś takim.... Jak mógł nie przyjechac na Twoje urodziny ?Klatka - linki do paletek revlona wklejałam w poprzednim wątku, ale chyba przegapiłas... U TŻ tak zamula net, że nie dam rady nic wkleić ![]() A diorshow zamówiłam z linku Sigilii Giftów i minaturek raczej nikt nie podrabiaEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-20 o 20:57 |
|
|
|
|
#346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja juz po 6 dniu weiderka dzisiaj wczesniej pocwiczylam.
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Tasiaaa nic mi nie mow o fryzjerkach! chcialam zeby mi grzywe wycieniowala troche a mam ja do oczu teraz! i spinam ja spinka na gore bo strasznie wygladam
i czekam az odrosnie a mi wlosy szybko nie rosna i jestem zla i zalamana!!! one po prostu maja manie obcinania ! trudno znalezc fryzjerke ktora zrobi tak jak bys chciala! ja przynajmiej nie znalazlam jeszcze do tej pory hahaha Edytowane przez jessicaa Czas edycji: 2009-02-20 o 20:56 |
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
nooo, mi moja ciotka fryzjerka też nigdy nie ścina jakbym chciała bo ona ma swoje wizje :P jak mieć zdrowe i łądne włosy
ścina mi po swojemu, ale jest ładnie
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
No włąsni juz mi tu smigac na impreże
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Watch dem roll...watch dem roll..tralallaal
|
#351 | ||
|
Rozeznanie
|
Takie zwykle piórka jak ptaki maja
Tyle ze sztuczne![]() Cytat:
wiadomo niekoniecznie jak pojedziesz odrazu zrobisz niewiadomo jaka kariere,bo jednym sie udaje innym nie,a niektorzy musza posiedziec kilka lat zeby dostac lepsza prace.Ale chyba lepiej siedziec tam,zobaczyc cos nowego,poszalec po sklepach niz tutaj bez pracy,w kazdym razie nie masz nic do stracenia,stesknisz sie to wrocisz![]() Cytat:
Wlasnie czytam na biochemii o tym wszystkim i musze powiedziec....wciagnelo mnie![]() A co do twojego tż-ta to juz mu wymyslilas kare?
|
||
|
|
|
#352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W odol... Wiesz o co chodzi? Masakra jakaś, tam na rynku jest taki fryzjer, nie wiem czy facetka miała coś z oczami czy jak ![]() Agula sama się obcinasz? Jessica no właśnie. Ciekawe, na studiach frzyjerskich (czy gdzie tam się uczą) ich tak uczą? Ja się aż boję iść do fryzjera, żebym nie wyszła z 'garnkiem' na głowie, z czymś czego zupełnie nie chciałam, tylko fryzjer miał inną wizję Ale muszę iść do fryzjera bo mam grzywkę tak zapuszczoną Muszę skombinować ten adres Jak mnie źle obetną to nie ręczę za siebie
|
|
#353 |
|
*sportaddict*
|
Klatka - gratulacje
![]() Hawrodytko - mnie właśnie rozwalił jeden koleś, nie dość, że spamuje forum reklamami (z cenniekiem itp.), ściemniając mi jak debilowi na maila, że to nie reklama, to jak edytowałam jego posta i skasowałam treść reklamy, to on znów go edytował i wrzucił reklamę kolejny raz do tego samego posta
|
|
|
|
#354 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie przyjechal na moje urodziny, bo pracowal i mial szkole. No ale fakt faktem, jakby mu zalezalo na mnie, to wolalby dzisiaj ze mna sie spotkac, a nie z kolegą. Moze dlatego, ze nie ma dla mnie jeszcze prezentu.. No ale cholerka, na tym prezencie mi nie zalezy. Dzisiaj się mnie pytał, czy chce złote kolczyki. Ja mu powiedzialam, ze jedyne złoto jakie chcę, to pierscionek. I zmienil temat. Cytat:
. Mogę isc za tydzień w czwartek na pierwszy seans... CHyba się skusze, bo mam zamrszczki mimiczne na czole:/Poza tym narobilyscie mi ochoty. A co do kary.... hm.. zrobiłam sobie w GIMPie piękną tapetę na pulpit z Pattinsonem w roli głownej. Tak ładnie na mnie spogląda........ TŻ się wkurzy. BTW. moja tapeta :d http://img134.imageshack.us/my.php?image=tapetaef1.jpg Edytowane przez hawrodytka Czas edycji: 2009-02-20 o 21:42 |
|||
|
|
|
#355 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja po kilku dniach odpadłam![]() Ale wszystkie macie problemy z fryzjerami Ja mówię, że chcę cm mniej i jest cm mniej jak obcinam Ostanio chcialam jej zapłacić 50 zł, bo az mi głupio, że tak tanio, ale nie chciała wziąc ode mnie więcejJutro (o ile wstanę po dziesiejszym alkoholizowaniu się ) jadę do sopotu molo popodziwiac
|
|
|
|
|
#356 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też z fryzjerem nie mam problemow. Moj TŻ jest fryzjerem i jak mówie 1 cm, to tnie 1 cm. I wszlekie uslugi mam za darmo
|
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
takiej to dobrze
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Ubrania buty itp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

). Po kilku minutach zmywasz to neutralizatorem czy np. czymś zasadowym i aplikujesz grubą warstwę kremu np do sutków z rossmanna

ale ma niedrogo. Chcialabym isc gdzies zeby mi ladny blond zrobili i fajna grzywe. Ale nie wiem dokad i boje sie ryzykowac. Narazie sama sie obcinam i farbuje 

no to przeginka. Gdzie to bylo? tam nie pojde nigdy
?
Jak mnie źle obetną to nie ręczę za siebie