|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Ubrania buty itp 2
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#364 |
|
*sportaddict*
|
te beżowe szpile
|
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak nie powiedzialabym chlopakowi ze chce zloty pierscionek hehe ![]() Przy okazji to wszytskiego najlepszego
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Napisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- wiem mi tez się spodobały ![]() a cena kusząca http://www.net-a-porter.com/product/37604 az zal nie brac ![]() ---------- Napisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-20 o 22:02 |
||
|
|
|
#367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to wies nad morzem haha
|
||||
|
|
|
#368 |
|
BAN stały
|
Dobranoc...jutro i pojutrze mam zajęcia na uczelni
|
|
|
|
#369 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale ważne są same urodziny (to jednak ważna okazja ) i to, by miło je spędzić .No i prezent raczej kupuje się PRZED czyimiś urodzinami, a nie po. Mój TŻ ma niedługo urodziny i kombinuje teraz kase, by mu kupić skórzane rękawiczki na motor, no i wazne by doszły za all przed jego urodzinami ![]() No i w życiu nie zrozumiem, jak można zamiast z dziewczyną w jej urodzinkowy weekend woleć spotkać sie z kumplem ![]() Choćby nawet laska (nie piszę o Hawrodytce Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-20 o 22:11 |
|
|
|
|
#370 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nieważne plotki zostaną plotkami i pewnie nigdy nie poznamy 1000% prawdy.. ![]() Cytat:
Klatka a ja myślałam, że o chłopa chodzi ale zazdroszczę Ci! jak coś wstawiaj koniecznie foty! Wy to w ogóle macie szczęście, a to Tż fryzjer, albo takie darmowe kwasy czy coś.. Cytat:
nie martw się mój też czasami nie przychodził kiedy akurat miałam specjalny nastrój i szykowałam się jak głupia..![]() Cytat:
![]() mój uparł się na biżuterię, a ja bransoletek nie noszę(nie lubię), kolczyki gubię, a łańcuszek mogę zerwać i zgubić.. więc też chciałam pierścionek w środę się okaże jaki kupił ![]() a i jeszcze truł mi bielizną..ehh.. nie wiem dlaczego ale nie chcę i już. może dlatego, że sama wiem jak trudno dobrać ładny, dopasowany kompelcik? szkoda, że on tego nie rozumie ![]() a i zapomniałam o najważniejszym.. wpadłam dzisiaj całym bokiem w kałużę na boku ulicy, tam gdzie są te zasyfiałe studzienki a mój bohater nawet mnie nie złapał
|
|||||
|
|
|
#371 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem z TZ juz prawie 4 lata. Przydaloby sie przypieczetowac nasz zwiazek. Tymbardziej, ze zareczyny obiecal mi na moją 18stkę, a ja wczoraj oczko obchodzilam Zresztą, jesli chodzi o pierscionek zareczynowy, to nie chcę go dostac w sumie na urodziny, tylko bez okazji ![]() A prezentu na te urodziny nie chcę, sama proponowalam TŻ, zeby pieniądze, które mial przeznaczone na prezent dla mnie, odlozyc na wspolny wyjazd na wakacjach. BINGO ![]() Cytat:
A bielizny od TŻ jeszcze nie dostalam. A w przeciwienstwie do Ciebie, chcialbym dostac, bo jestem ciekawa w czym TZ chcialby mnie zobaczyc:d Hehe, ja też wczoraj zaliczylam glebę. Mnie też nie miał kto ratować Biedna, mam nadzieje, ze nic ci się nie stalo.
|
||
|
|
|
#373 |
|
Rozeznanie
|
i od dzisiaj zaczynam akcję dieta-reaktywacja
![]() a oto jaką przemianę chcę przejść(oczywiście przed dłuższy czas i w zdrowszy sposób niż Nicole) |
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo wreszcie doczytalam ! Matko nie piszcie tyle bo mi sie nie che tego nadrabiac !
Ja dzis spalam do 12 poucyzlam sie troszkei z Tz sie spotkałam . Ale kurde pokłocilismy se ja sie poryczalam oczywiscie . Ale i tak po pol godz sie pogodzilismy . Jutro mam nadizeje ze jakas imprezka bo ostatki . Ale ozbacyzmy jak to wypali . TEraz lece sie kąpac
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Hawrodytka aaa zaręczynowy! to jak da to od razu się pochwal..
jakoś żyję (jeszcze)
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc
wow ile czytających
|
#377 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :roll eyes:
|
#379 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No co ty taka tapeta go zdenerwuje? Ja kiedys mialam na tapecie meskie posladki i moj tylko sie smial,no ale przy obiedzie jakis dyskomfort czulam patrzac na ta tapete wiec zmienilam Dla mnie kara musi byc cielesna nie ma przebacz![]() Cytat:
![]() Cytat:
Klatka zapomnialam pogratulowac zakrecona jestem jak ruski sloik ja tez czekam na zdjecia
Edytowane przez domininia Czas edycji: 2009-02-20 o 22:36 |
|||
|
|
|
#380 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w ogole mój TŻ ma znajomego jubilera, i on mu opowiadał, ze miał kilka takich przypadków, ze faceci kupowali na zareczyny, srerbny pierścionek za 30 zł. No fakt faktem, nie chodzi o to, zeby pierscionek zareczynowy był niewiadomo jak drogi. Ale pierscionek za 30 zł?... To taka wioseczka. |
|||
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez chce takiej przemiany.. tyle ze moze nie az taka chudzinka, zreszta mam inna budowe, ale chudsza Dobra ide sie uczyc dalej. Od poniedzialku cwicze i dietuje. Kurde dalej okresu nie dostalam
|
|
#382 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
? Mi się podobają takie z diamentami, no ale to powyzej 1000 najmnijeszy kosztuje...![]() Ja mój "zaręczynowy" (choć slubu nie bierzemy ) wybierałam sama ponad 4 lata temu I wybrałam sobie coś co mi i do mnie pasuje - duży srebrny pierścień z cyrkoniami i rózowym kwiatuszkiem |
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z Toba sie zaczynam dietowac i cwiczyc Ja wlasnie dzsiiaj dostalam i umieram ;/
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
słyszałam, ale ja sram w gacie na horrorach
więc raczej nie pójdę ale Oko oglądałam z klasą na angielskim i było ciekawe, jeszcze odpowiadać musiałam z projektu to olalam ta odpowiedź i na pytanie coś tam coś tam o mojej opini powiedziałam, że nie mam zdania na ten temat xD i wrócilam do ogladania ![]() ![]() i koleżanka szturchała mnie przy każdym strasznym momencie to piszczałam
|
#385 |
|
BAN stały
|
Widziałyście reklamę "krwawe walentynki 3D"
? Może być dobre Chyba pójde na to, bo jeszcze nigdy nie byłam na fimie 3 d---------- Napisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Nic nie piszecie, idę stąd ![]() ![]() ---------- Napisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Nic nie piszecie, idę stąd ![]()
|
|
|
|
#386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wybaczyłam mu ![]() Ja wogole jestem zła na tz i od rana jestem zołza...teraz mi montuje moj prysznic... ![]() Miska tez na to ide musi byc suuuper ![]() Vadi ja tez własnie wydałam wszystkie drobne a chetnie kupilabym sobie te buciki ajj
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-20 o 23:17 |
||
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole co to za zastoj ? Dziewczyny nie spimyyyy piszemy ;D
|
#388 |
|
BAN stały
|
mi te brylanty mikroskopijnych rozmiarow sie nie podobaja, przymierzalam kiedys taki z prostokatnym szmaragdem, w zlocie, boki obraczki do polowy tez byly wysadzane brylancikami, cudo po prostu!! duzy, rzucajacy sie w oczy, takie lubie. kosztowal cos ok 6tys. ale pewnie takiego nie dostane, jak w ogole dostane hehe
mi tez TZ kiedys obiecal a pozniej tak sie klocilismy ze juz nie wiedzialam czy na pewno go chce a on zawsze mial pilniejsze wydatki no i tak rozeszlo sie po kosciach.moja kolezanka ma kiepska sytuacje z tym calym pierscionkiem.. maja dziecko razem sa jakies 5-6 lat w ogole para, maja swoje mieszkanie i w ogole. no i kilka razy wydawalo sie ze on planuje zareczyny itd zabieral ja na romantyczne weekendy i takie tam i nic sie nie wydarzylo a ona znalazla kiedys w szafie w jakiejs torbie podroznej pierscionek dla niej, strasznie przykro jej bylo ze sa razem, sa rodzina juz a on mimo ze go juz ma nie poprosil jej o reke, jak by sie rozmyslil.. |
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
u mnie byl TŻ i jest ok
![]() tata moj przyjezdza do nas na weekend, bedzie w nocy ciesze sie a teraz lece spac dobranoc AG
|
|
|
|
#390 |
|
BAN stały
|
mnie krew zalewa... uspilam Gabi, ten lezy sobie i sie reelaksuje w tym czasie of kors, a nielatwe to zadanie, uwierzcie mi jeszcze teraz jak ma nosek zawalony..
usiadlam tu, napisalam to o tych zareczynach i wlasnie mialam kliknac zeby wyslac odp kiedy Gabi zaczela kaszlec i tak mocno ze zwymiotowala, 3 razy, na poduszki, siebie, mnie i moje wlosy, przescieradlo, koldre, misia do spania itd. zaczela plakac i wlazla mi na kolana a ten lezy i sie gapi ****a mac, ani miseczki, ani scierki, po prostu sie przyglada i jeszcze sie wkurza ze sprzatac trzeba. zagotowalam sie doslownie. a jeszcze jak mu powiedzialam zeby przebral koldre.. no halo, ciezko to jedna reka zrobic to powiedzial] TAK A TY IDZ USIADZ SOBIE NA WIZAZ bezczelny.. w****il mnie okropnie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

- jak sie spisuje bo zastanawiam sie nad kupnem bo podobno dobra włosy są mieękkie i sypkie

) i to, by miło je spędzić

Biedna, mam nadzieje, ze nic ci się nie stalo.
nie ma przebacz