|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Czekoladko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!STO LAT STO LAT
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Tż jest bardzo drobiazgowy jeśli chodzi o jedzienie... ja smaruję szybko kanapki -byle jak masło- rozsmarowane tylko na środku,byle jak rozmarowana pasta kanapkowa tzn tak nierównomiernie na kanapce a Tż się zawsze czepia,że kanapka nie wygląda ładnie i że jest niedkoładnie rozsmarowane on musi mieć ułożone idealnie plasterki sera a mi to wisi czy jest jeden plasterek czy 2..i tak się wszystko zmiesza w żołądku...ostatnio mu robiłam kanapkę i biorę do ręki liść sałaty a on do mnie" nie ten liść sałaty,ja bym wolał z tamtym" dla mnie to wszystkie liście są podobne i podobnie smakują a on jest taki drobiazgowy wiec już wiem,że w kuchni bedę z nim miała przechlapane...ale mam sposób, jak on mówi,że mu się nie podoba jak posmarowałam kanapkę to ja mu mówię "zrób sobie sam" przecież nie bede się męczyć skoro on ma marudzić, jak potrafi lepiej to niech sam sobie robi;-)
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Czkoladko, wszystkiego co najlepsze, dużoooo zdrówka, szczęścia i pomyślności, miłości i dużo różowości
wszystkiego czego tam sobie zapragniesz STOOOOOOO LAAAAAAAATTTTTTTT!!!
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Chili ja uwielbiam porzadek i nie lubie papierków tu i ówdzie. Też nie lubie za bardzo sprzatac, ani robic generalnych porzadków, ale za to staram sie na bieżąco utrzymywać czystość i nie robic bałaganu Wycierac biurko jak sie pobrudzi, itp itdA jak robie kanapki Tz to staram sie żeby wszystko ładnie wygladało. Ja wiem, że on też do tego przywiązuje wage. Musi wygladać apetycznie
|
|
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
czekoladko sto lat
![]() Chii ja też jestem straszną bałaganiarą i nie obchodzi mnie kurz na półkach czy coś leży na podłodze itp a jeśli chodzi o jedzenie to trochę podobna ejstem do twojego Tżta - musze mieć ładnie posmarowane masełko itp, jabłuszka całe czerwone niepoobijane itp
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mu zazwyczaj też podaję ładnie...wygląda tak,że jest apetyczne tzn normalna kanapka a nie jakaś odpychająca
ale bez przesady..żeby było ważne ułożenie sera albo listek sałaty no ale ok, wiem,że dla niektórych to ważne![]() ja ogólnie lubię mieć w pokoju porządek ale sprzątam raz w tygodniu a przez cały tydzień zbierają się śmieci i papierki aż w końcu nie wytrzymuję tego bałaganu i muszę posprzątać ![]() w sumie to od dziecka zrobiłam duże postępy... kiedyś to miałam bałagan na maxa, ubrania zwinięte w kłębek...teraz jak kupuję ciuchy za swoje pieniądze to jednak bardziej o nie dbam.
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero nowy watek odkryłam
![]() ![]() ![]() Czekolada wszystkie najlepszego !! ![]() ![]()
|
|
|
|
#428 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W domu mnie zawsze wszyscy wyzywają, ze wszystko rozlewam, rozrzucam, wszystko mi spada, oblewam sie czymś co chwilę, zrobienie śniadania zajmuje mi ok. 10 sekund, wszytsko chlast plast i gotowe I mam na to całkowitą olewkę, nooooo jakoś nie boli mnie to![]() Aaaaa i ja nie używam masła, bo za dużo paprania sie z nim ![]() TŻ to też bałaganiarz, więc ja muszę być tą twardszą i u niego ostro sprzatam i rządzę, i też do szału wprowadzają mnie skarpetki zwinięte w kłębek ![]() Ja już lece, pa
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-21 o 10:17 |
|
|
|
|
#429 |
|
*sportaddict*
|
Czekolado - 1000000 lat
|
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
Czekolada sto lat!
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Czekoladka wszyssssstkiego najjlepszego kochana
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Candice wygląda super taka opalona w turkusowej sukience...
a ja odkąd obejrzałam "Wyznania zakupoholiczki" jestem oczarowana tą aktorką Islą Fisher(żoną aktora grającego Borrata )... i przez nią znów marzę o rudych włosach
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
ehh jak mi internet muli, nie moglam Was nadrobic przez to :/
ja dzisiaj zaczynam cwiczyc CZEKOLADKA wszystkiego najlepszego!!! zeby sie spelnily Twoje wszystkie marzenia i zebys osiagnela to co sobie zalozylas!!! cos mialam jeszcze napisac apropo pierscionkow ale przez ten mulacy internet zapomnialam .... ![]() milego dnia dziewczynki! |
|
|
|
#434 |
|
BAN stały
|
dziekuje wszystkim za zyczenia
)![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#435 |
|
*sportaddict*
|
nowy av urodzinowy
![]() a ja rano spojrzalam w lustro i zrobiłam a muszę się dziś odwalić i iść na studniówkę siostry |
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko zauważ ze wszystkie składamy Ci zyczenia na różowo
hahah, no ja odcień fioletu
|
|
|
|
#437 |
|
*sportaddict*
|
domi7ks - chciałam Ci tylko powiedzieć, ze widziałam Cię na włosowym i masz BOSKIE WŁOSY
co z nimi robisz??
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki Dbam jak moge i zapuszczam, żeby mieć mega długie i AGiowe ![]() I siedze ciągle na watkach włosowych ![]() Ale cos mi sie zdaje, ze chyba się zdecyduje zafarbować w najblizyszm czasie, bo te trzy kolory a wlosach juz mnie dobijaja
|
|
|
|
|
#439 |
|
*sportaddict*
|
a mogłabyś mi jakas dobra odzywke, czy innego 'naprawiacza' lub/i 'odżywiacza'
|
|
|
|
#440 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przyszedl tz, cmoknalm mnie w polik pi owiedzial cytuje: wszystkiego najlepszego, nie zdazylem kwiatka kupic i poszedl sie rozbierac. tak wyglada wyjatkowosc zycia z nim i przy nim. eks mi balony wieszal, kwiaty wysylal, kartki pisal, zaskakiwal itd. ale mniejsza z tym. |
|
|
|
|
#441 |
|
*sportaddict*
|
i co Ty na to, Czekolado? Co by zrobiła nowa, zreformowana Czeko-Zołza?
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama obecnie stosuje olejek rycynowy, kokosowy Vatiki, Waxa (Henna Treatment) do ciemnych (konczy mi sie już na szczescie),maske Romantic (Forte Sweden- jest bardzo tania 500 ml u mnie w sklepie kosztuje 8,50),konczy mi się Kallos Latte. A ja Ci polecam te maskę Romantic (chyba kazdem bedę ja polecała bo dla mnie superasna jest) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27230 ![]() mam ochote kupic sobie olejek Amle Dabur, zeby mieć włosy rodem z Bollywoodu:P Czekoladko, a moze Ty powinnas zrobic rewolucje i wzbudzić w Tz zazdrość. Jakis fikcyjny adorator, itp
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-21 o 11:34 |
|
|
|
|
#443 |
|
*sportaddict*
|
Dziękuję
póki co wax henna treatment nie działa mi za dobrze na włosy,więc planowałam stosowac go na skalp i dokupić waxa l'biotica na włosy (resztę), na które teraz nakladam placentę kallosa napewno poszukam tego, co polecasz Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-21 o 11:46 |
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez własnie za tym Waxem nie przepadam, żadna rewelacja ![]() Ja dbam tak intensywnie o włosy juz 1,5 roku
|
|
|
|
|
#445 |
|
*sportaddict*
|
możesz być z siebie naprawdę dumna, są imponujące
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
im dłuzsze ty mniej mi sie podobaja, miałam krótsze byłam szczesliwsza, bo zapuszczałam, a teraz mi się szybko straki robia. Sa bardzo cienkie, może nie są rzadkie, ale ta cieniowatość ich mnie dobija
|
|
|
|
#447 |
|
BAN stały
|
narazie pouzala sie i posmuci ze nie jest wyjatkowa dla kogos
a pozniej wezmie sie w garsc i nie bedzie o tym myslala. |
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
100 lat Czekoladko, spełnienia marzeń
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235162872 boskie buty
|
|
|
|
#449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała czerwoną taką jak te hollywoodzkie bandażowe! Nosiłabym ostre naćwiekowane szpile i kurtkę skurzaną do tego ![]() Cytat:
![]() (palpitacje wywołały u mnie te papierki wrzucane na za tapczan i podłoga wytarta ręcznikiem ) Ja jestem totalną odwrotnością, mam obsesje na punkcie czystości, porządku, włącznie z ciuchami układanymi kolorami, książkami wg wydawnictwa i innych cech podobnych, nawet koszule TŻ wieszam kolorami, koszulki i swetry też mu tak układam. Mój TŻ też jest dość porządny, choć na pewno duża w tym moja zasługa Ja muszę zaraz sprzątać, tak na bieżąco, TŻ powtarza zawsze, że mieszkając z rodzicami miał do sprzątania całą górę i cały dzień mu na to schodził, a mieszkając ze zajmuje to 15 min, bo ja sprzątałam non stop, że nic nie zdąży się zasyfić.U mnie to takie natręctwo wręcz. Np. oglądamy wczoraj film, pijemy kakałko, odstawiamy kubki, ja wstaję żeby je wynieść i umyć, a TŻ zatrzymuje mnie i mówi, że umyje później. Ustapiłam, ale po chwili i tak zrobiłam swoje Cytat:
![]() Cytat:
Buźka złuszczy się i będzie cacy ![]() A dlaczego idziesz na studniówkę siostry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#450 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() bo okazało się wczoraj, ze moja rodzina parszywie dała ciała i jako jedyna zainteresowałam się tym, żeby chociaż obejrzeć jej poloneza ![]() bylo mi tak przykro, jak się o tym dowiedziałam, że szkoda gadać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

on musi mieć ułożone idealnie plasterki sera a mi to wisi czy jest jeden plasterek czy 2..i tak się wszystko zmiesza w żołądku...
dla mnie to wszystkie liście są podobne i podobnie smakują a on jest taki drobiazgowy wiec już wiem,że w kuchni bedę z nim miała przechlapane...
przecież nie bede się męczyć skoro on ma marudzić, jak potrafi lepiej to niech sam sobie robi;-)

co z nimi robisz??