American Girls po raz...IX - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-21, 09:20   #421
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Czekoladko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!STO LAT STO LAT

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:40   #422
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Ja z TŻ juz pomieszkuję drugi rok, odkad zaczelam studia. No i czasami to jest męczarnia. Więc mogę Ci powiedzieć jak to jest, zebys sie mogla przygotować psychicznie, hehehe... Na początku jest jak w Niebie - TZ we wszystkim mnie wyręczał - robił kolacyjki, sprzatał, zmywał, a ja głupia miałam wyrzuty sumienia i mówiłam "Och, nie ! Kochanie, ja popsprzatam/ugotuję,a ty sobie odpocznij, bo jestes na pewno zmeczony". I tak stopniowo stawałam się kurą domową, a mój TŻ kanapowym leniem. I teraz czesto się na niego drę za bałagan. Przestałam być miła. Do furii doprowadzają mnie skarpetki zwinięte w kuleczkę i rzucone w kąt. Wrzucam mu je do szafy do czystych ciuchów, ale nie dziala.
to u mnie bedzie na odwrót bo to ja jestem bałaganiarą... Tż mnie ciągle wyzywa o okruszki w pokoju;-) a mi to wisi, ja potrafię wytrzeć podłogę ręcznikiem do wycierania po kąpieli..wisi mi to czy bedą bakterie czy nie, jestem leniwa, papierki zawsze wyrzucam za tapczan itp. sprzątam dopiero jak pokój wygląda naprawdę źle...

no i Tż jest bardzo drobiazgowy jeśli chodzi o jedzienie... ja smaruję szybko kanapki -byle jak masło- rozsmarowane tylko na środku,byle jak rozmarowana pasta kanapkowa tzn tak nierównomiernie na kanapce a Tż się zawsze czepia,że kanapka nie wygląda ładnie i że jest niedkoładnie rozsmarowane on musi mieć ułożone idealnie plasterki sera a mi to wisi czy jest jeden plasterek czy 2..i tak się wszystko zmiesza w żołądku...

ostatnio mu robiłam kanapkę i biorę do ręki liść sałaty a on do mnie" nie ten liść sałaty,ja bym wolał z tamtym" dla mnie to wszystkie liście są podobne i podobnie smakują a on jest taki drobiazgowy wiec już wiem,że w kuchni bedę z nim miała przechlapane...

ale mam sposób, jak on mówi,że mu się nie podoba jak posmarowałam kanapkę to ja mu mówię "zrób sobie sam" przecież nie bede się męczyć skoro on ma marudzić, jak potrafi lepiej to niech sam sobie robi;-)
Stary 2009-02-21, 09:41   #423
ladygos
Raczkowanie

Czkoladko, wszystkiego co najlepsze, dużoooo zdrówka, szczęścia i pomyślności, miłości i dużo różowości wszystkiego czego tam sobie zapragniesz

STOOOOOOO LAAAAAAAATTTTTTTT!!!
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:51   #424
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
to u mnie bedzie na odwrót bo to ja jestem bałaganiarą... Tż mnie ciągle wyzywa o okruszki w pokoju;-) a mi to wisi, ja potrafię wytrzeć podłogę ręcznikiem do wycierania po kąpieli..wisi mi to czy bedą bakterie czy nie, jestem leniwa, papierki zawsze wyrzucam za tapczan itp. sprzątam dopiero jak pokój wygląda naprawdę źle...

no i Tż jest bardzo drobiazgowy jeśli chodzi o jedzienie... ja smaruję szybko kanapki -byle jak masło- rozsmarowane tylko na środku,byle jak rozmarowana pasta kanapkowa tzn tak nierównomiernie na kanapce a Tż się zawsze czepia,że kanapka nie wygląda ładnie i że jest niedkoładnie rozsmarowane on musi mieć ułożone idealnie plasterki sera a mi to wisi czy jest jeden plasterek czy 2..i tak się wszystko zmiesza w żołądku...

ostatnio mu robiłam kanapkę i biorę do ręki liść sałaty a on do mnie" nie ten liść sałaty,ja bym wolał z tamtym" dla mnie to wszystkie liście są podobne i podobnie smakują a on jest taki drobiazgowy wiec już wiem,że w kuchni bedę z nim miała przechlapane...

ale mam sposób, jak on mówi,że mu się nie podoba jak posmarowałam kanapkę to ja mu mówię "zrób sobie sam" przecież nie bede się męczyć skoro on ma marudzić, jak potrafi lepiej to niech sam sobie robi;-)

To Chili ja uwielbiam porzadek i nie lubie papierków tu i ówdzie. Też nie lubie za bardzo sprzatac, ani robic generalnych porzadków, ale za to staram sie na bieżąco utrzymywać czystość i nie robic bałaganu Wycierac biurko jak sie pobrudzi, itp itd

A jak robie kanapki Tz to staram sie żeby wszystko ładnie wygladało. Ja wiem, że on też do tego przywiązuje wage. Musi wygladać apetycznie

Stary 2009-02-21, 09:54   #425
chitty
Rozeznanie

czekoladko sto lat

Chii ja też jestem straszną bałaganiarą i nie obchodzi mnie kurz na półkach czy coś leży na podłodze itp a jeśli chodzi o jedzenie to trochę podobna ejstem do twojego Tżta - musze mieć ładnie posmarowane masełko itp, jabłuszka całe czerwone niepoobijane itp

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:01   #426
Chii1986
Zakorzenienie

Ja mu zazwyczaj też podaję ładnie...wygląda tak,że jest apetyczne tzn normalna kanapka a nie jakaś odpychająca ale bez przesady..żeby było ważne ułożenie sera albo listek sałaty no ale ok, wiem,że dla niektórych to ważne

ja ogólnie lubię mieć w pokoju porządek ale sprzątam raz w tygodniu a przez cały tydzień zbierają się śmieci i papierki aż w końcu nie wytrzymuję tego bałaganu i muszę posprzątać
w sumie to od dziecka zrobiłam duże postępy... kiedyś to miałam bałagan na maxa, ubrania zwinięte w kłębek...teraz jak kupuję ciuchy za swoje pieniądze to jednak bardziej o nie dbam.
Stary 2009-02-21, 10:02   #427
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Ja dopiero nowy watek odkryłam

Czekolada wszystkie najlepszego !!

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:14   #428
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Heh jakbym czytała o sobie W domu mnie zawsze wszyscy wyzywają, ze wszystko rozlewam, rozrzucam, wszystko mi spada, oblewam sie czymś co chwilę, zrobienie śniadania zajmuje mi ok. 10 sekund, wszytsko chlast plast i gotowe I mam na to całkowitą olewkę, nooooo jakoś nie boli mnie to
Aaaaa i ja nie używam masła, bo za dużo paprania sie z nim
TŻ to też bałaganiarz, więc ja muszę być tą twardszą i u niego ostro sprzatam i rządzę, i też do szału wprowadzają mnie skarpetki zwinięte w kłębek

Ja już lece, pa

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-21 o 10:17
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:20   #429
vadi
*sportaddict*

Czekolado - 1000000 lat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1111Topsy_Turvey_Birthday_Cake_by_p.jpg (30,4 KB, 32 załadowań)
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:36   #430
tasiaaa
Rozeznanie

Czekolada sto lat!

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:44   #431
unrepeatable
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Czekoladka wszyssssstkiego najjlepszego kochana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Tort-czekoladowo-truskawkowy.jpg (29,0 KB, 28 załadowań)

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:55   #432
Chii1986
Zakorzenienie

Candice wygląda super taka opalona w turkusowej sukience...

a ja odkąd obejrzałam "Wyznania zakupoholiczki" jestem oczarowana tą aktorką Islą Fisher(żoną aktora grającego Borrata)... i przez nią znów marzę o rudych włosach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Laska_Faceta_Candice_3158614.jpg (30,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Laska_Faceta_Candice_3158611.jpg (29,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Laska_Faceta_Candice_3158609.jpg (33,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg isla_fisher_california_style_magazine_march_2009c_O03aGnE.sized.jpg (43,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg isla_fisher_shopaholic_ps_0q0h1bV.sized.jpg (23,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 673.jpg (27,7 KB, 34 załadowań)
Stary 2009-02-21, 11:12   #433
nanaaaaa87
Zadomowienie

ehh jak mi internet muli, nie moglam Was nadrobic przez to :/

ja dzisiaj zaczynam cwiczyc

CZEKOLADKA wszystkiego najlepszego!!! zeby sie spelnily Twoje wszystkie marzenia i zebys osiagnela to co sobie zalozylas!!!

cos mialam jeszcze napisac apropo pierscionkow ale przez ten mulacy internet zapomnialam ....

milego dnia dziewczynki!
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 11:17   #434
Czekolada83
BAN stały

dziekuje wszystkim za zyczenia)

Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 11:20   #435
vadi
*sportaddict*

nowy av urodzinowy

a ja rano spojrzalam w lustro i zrobiłam - kwasy (o najniższym steżeniu 0,025% stosowane raz na 3 dni, dodam) zaczęły działać, mam twarz w różowych, łuszczących się plackach i wyglądam jak potwój z loch ness
a muszę się dziś odwalić i iść na studniówkę siostry
Stary 2009-02-21, 11:21   #436
domi7ks
Zakorzenienie

Czekoladko zauważ ze wszystkie składamy Ci zyczenia na różowohahah, no ja odcień fioletu

Stary 2009-02-21, 11:22   #437
vadi
*sportaddict*

domi7ks - chciałam Ci tylko powiedzieć, ze widziałam Cię na włosowym i masz BOSKIE WŁOSY co z nimi robisz??
Stary 2009-02-21, 11:26   #438
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
domi7ks - chciałam Ci tylko powiedzieć, ze widziałam Cię na włosowym i masz BOSKIE WŁOSY co z nimi robisz??

dzieki
Dbam jak moge i zapuszczam, żeby mieć mega długie i AGiowe
I siedze ciągle na watkach włosowych

Ale cos mi sie zdaje, ze chyba się zdecyduje zafarbować w najblizyszm czasie, bo te trzy kolory a wlosach juz mnie dobijaja

Stary 2009-02-21, 11:28   #439
vadi
*sportaddict*

a mogłabyś mi jakas dobra odzywke, czy innego 'naprawiacza' lub/i 'odżywiacza'
Stary 2009-02-21, 11:30   #440
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czekoladko zauważ ze wszystkie składamy Ci zyczenia na różowohahah, no ja odcień fioletu
ja tez odp na rozowo

przyszedl tz, cmoknalm mnie w polik pi owiedzial cytuje: wszystkiego najlepszego, nie zdazylem kwiatka kupic
i poszedl sie rozbierac.
tak wyglada wyjatkowosc zycia z nim i przy nim.
eks mi balony wieszal, kwiaty wysylal, kartki pisal, zaskakiwal itd.
ale mniejsza z tym.
Stary 2009-02-21, 11:32   #441
vadi
*sportaddict*

i co Ty na to, Czekolado? Co by zrobiła nowa, zreformowana Czeko-Zołza?
Stary 2009-02-21, 11:33   #442
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a mogłabyś mi jakas dobra odzywke, czy innego 'naprawiacza' lub/i 'odżywiacza'
Ja osobiscie odradzam zawsze kazdemu te górnopółkowe kosmetyki, szampony i odzywki tpu Garniery, Pantene itp.
Sama obecnie stosuje olejek rycynowy, kokosowy Vatiki, Waxa (Henna Treatment) do ciemnych (konczy mi sie już na szczescie),maske Romantic (Forte Sweden- jest bardzo tania 500 ml u mnie w sklepie kosztuje 8,50),konczy mi się Kallos Latte.

A ja Ci polecam te maskę Romantic (chyba kazdem bedę ja polecała bo dla mnie superasna jest) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27230

mam ochote kupic sobie olejek Amle Dabur, zeby mieć włosy rodem z Bollywoodu:P

Czekoladko, a moze Ty powinnas zrobic rewolucje i wzbudzić w Tz zazdrość. Jakis fikcyjny adorator, itp

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-02-21 o 11:34
Stary 2009-02-21, 11:44   #443
vadi
*sportaddict*

Dziękuję Domi7ks, juz notuje póki co wax henna treatment nie działa mi za dobrze na włosy,więc planowałam stosowac go na skalp i dokupić waxa l'biotica na włosy (resztę), na które teraz nakladam placentę kallosa
napewno poszukam tego, co polecasz

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-21 o 11:46
Stary 2009-02-21, 11:46   #444
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Domi7ks, juz notuje póki co wax henna treatment nie działa mi za dobrze na włosy,więc planowałam stosowac go na skalp i dokupić waxa l'biotica na włosy
napewno poszukam tego, co polecasz

Ja tez własnie za tym Waxem nie przepadam, żadna rewelacja

Ja dbam tak intensywnie o włosy juz 1,5 roku

Stary 2009-02-21, 11:47   #445
vadi
*sportaddict*

możesz być z siebie naprawdę dumna, są imponujące
Stary 2009-02-21, 11:51   #446
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
możesz być z siebie naprawdę dumna, są imponujące

im dłuzsze ty mniej mi sie podobaja, miałam krótsze byłam szczesliwsza, bo zapuszczałam, a teraz mi się szybko straki robia. Sa bardzo cienkie, może nie są rzadkie, ale ta cieniowatość ich mnie dobija

Stary 2009-02-21, 11:59   #447
Czekolada83
BAN stały

narazie pouzala sie i posmuci ze nie jest wyjatkowa dla kogos
a pozniej wezmie sie w garsc i nie bedzie o tym myslala.
Stary 2009-02-21, 12:00   #448
LilyHoney
Zadomowienie

100 lat Czekoladko, spełnienia marzeń

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235162872 boskie buty Ale ja mam już sporo butów i jeśli miałabym coś w najbliższym czasie kupować to coś w tym stylu jak ma Doda w reklamie Big Star świetne są
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:01   #449
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Maja= fajne,różowiutkie zakupy zrobiłaś... na mojej długiej loiście zakupowej też jest coś różowego, no i jakaś sexy czerwona sukienka dopasowana mi się marzy.

Ja bym chciała czerwoną taką jak te hollywoodzkie bandażowe! Nosiłabym ostre naćwiekowane szpile i kurtkę skurzaną do tego

Cytat:
Żartujesz (palpitacje wywołały u mnie te papierki wrzucane na za tapczan i podłoga wytarta ręcznikiem)
Ja jestem totalną odwrotnością, mam obsesje na punkcie czystości, porządku, włącznie z ciuchami układanymi kolorami, książkami wg wydawnictwa i innych cech podobnych, nawet koszule TŻ wieszam kolorami, koszulki i swetry też mu tak układam.
Mój TŻ też jest dość porządny, choć na pewno duża w tym moja zasługa Ja muszę zaraz sprzątać, tak na bieżąco, TŻ powtarza zawsze, że mieszkając z rodzicami miał do sprzątania całą górę i cały dzień mu na to schodził, a mieszkając ze zajmuje to 15 min, bo ja sprzątałam non stop, że nic nie zdąży się zasyfić.

U mnie to takie natręctwo wręcz. Np. oglądamy wczoraj film, pijemy kakałko, odstawiamy kubki, ja wstaję żeby je wynieść i umyć, a TŻ zatrzymuje mnie i mówi, że umyje później. Ustapiłam, ale po chwili i tak zrobiłam swoje

Cytat:
To Chili ja uwielbiam porzadek i nie lubie papierków tu i ówdzie. Też nie lubie za bardzo sprzatac, ani robic generalnych porzadków, ale za to staram sie na bieżąco utrzymywać czystość i nie robic bałaganu Wycierac biurko jak sie pobrudzi, itp itd

A jak robie kanapki Tz to staram sie żeby wszystko ładnie wygladało. Ja wiem, że on też do tego przywiązuje wage. Musi wygladać apetycznie
Jak ja
Cytat:

a ja rano spojrzalam w lustro i zrobiłam - kwasy (o najniższym steżeniu 0,025% stosowane raz na 3 dni, dodam) zaczęły działać, mam twarz w różowych, łuszczących się plackach i wyglądam jak potwój z loch ness
a muszę się dziś odwalić i iść na studniówkę siostry
A co to za kwas? Migdał chyba tak Cię nie załatwił? Atrederm?(nie znam tego osobiście, ale czytałam).
Buźka złuszczy się i będzie cacy

A dlaczego idziesz na studniówkę siostry

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
ja tez odp na rozowo

przyszedl tz, cmoknalm mnie w polik pi owiedzial cytuje: wszystkiego najlepszego, nie zdazylem kwiatka kupic
i poszedl sie rozbierac.
tak wyglada wyjatkowosc zycia z nim i przy nim.
eks mi balony wieszal, kwiaty wysylal, kartki pisal, zaskakiwal itd.
ale mniejsza z tym.
Może przygotowuje niespodziankę? i zaskoczy Cię później, jak na walentynki

Cytat:

Czekoladko, a moze Ty powinnas zrobic rewolucje i wzbudzić w Tz zazdrość. Jakis fikcyjny adorator, itp
Czekolada ma zapewne całą listę realnych adoratorów i nie musiałaby nic kombinować żeby wzbudzić zazdrość
Stary 2009-02-21, 12:05   #450
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
A co to za kwas? Migdał chyba tak Cię nie załatwił? Atrederm?(nie znam tego osobiście, ale czytałam).
Buźka złuszczy się i będzie cacy
Atrederm

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
A dlaczego idziesz na studniówkę siostry
bo okazało się wczoraj, ze moja rodzina parszywie dała ciała i jako jedyna zainteresowałam się tym, żeby chociaż obejrzeć jej poloneza
bylo mi tak przykro, jak się o tym dowiedziałam, że szkoda gadać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości