|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
Brawo dla Madi
![]() Biedna szafa
|
|
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
Ja od kilku dni nie odzywam się do rodziców za to że nie pozwolili mi wyjśc w niedziele do klubu -.- I tak siedze w domu na ostatki k**wa mac -.-
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
haha.
mam płaszcz na zimę, kurtkę puchową tez na zimę. a teraz uwaga - 2 płaszczyki na wiosnę, kurtka skórzana, kurtka sportowa Adidasa (na treningi zazwyczaj), jeden szary płaszczyk taki z grubszego materiału, karmelową kurtkę z Roxy też na wiosnę, dosyć krótka jest (z ciucha , 9zł) i z taka granatowa z Nike kurtka - nie umiem określić jej dokładnie, ale ma ściągacz na dole, przy rękawach i jest z takiego śliskiego materiału (niby przeciętna, ale ją kocham ).matkooo, ile ja tego mam ![]() i pomyśleć, że chciałam kupić sobie jeszcze drugą skórę |
|
|
|
#574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(on poszedłna wyciąg, a mi nie wolno przez dwa dni chodzić na deskę po tym oczyszczaniu twarzy ) Cytat:
![]() ja pewnie nic jak zwykle... a ty?
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ah te koty z kurzu za łóżkiem^^).... mhahahh, potem trzeba trochę ogarnąć, bo na półkach, biurku, taki syf, że... ;d później pora na zmywanie garów^^, żeby sie rodzice cieszyli, jaka to ja super jestem, bo wreszcie zaczęłam coś robić po tygodniu nicnierobienia, kiedy to na teksty typu 'byś się wzięła do roboty, posprzątała' odpowiadałam 'nie mam siłyyyyyy' ;dd nie ma to jak zmęczenie lenistwem^^ |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Madi szalejesz
![]() Ja mam jedną kurtkę i bezrękawnik puchowy. Bo płaszczyk był mały, to oddałam kuzynce
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#578 |
|
Wtajemniczenie
|
patrzcie, te rzeczy chciałabym sobie kupić:
1.http://www.allegro.pl/item560232251_...bw_40_new.html ![]() świetne są!!!- 219zł 2.http://www.allegro.pl/item556316886_...a_clarena.html cudowny krem!- 89zł ![]() 3. http://www.bookmaster.pl/ksiazka/94571.xhtml już dawno chciałam ją przeczytać (w bibliotece jej nie ma O_ó)- 24zł 4.http://www.allegro.pl/item550906839_..._wrazliwa.html fuck!... no nie ma szans...- 43zł ![]() 5. http://www.allegro.pl/item560608486_..._apteka80.html kończy mi się- 15zł 6.http://www.allegro.pl/item559866494_...ha_200_ml.html już się skończył...- 20zł =razem około 400 zł ![]() (moje oszczędności- 400 zł )
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
ojj ja musze sprzedać dużo pierdól (komórę,ciuchy,buty,dodat ki,karteczki z diddlem i witchem i inen bajery z tego, pluszaki, baby born z akcesoriami, barbie z akcesoriami, gry na kompa i zwykle, klocki i nie wiem co jeszcze xd) strasznie duzo tego ale watpie zeby ludzie chcieli to kupowac, chyba wolą nowe rzeczy, jak się nie sprzeda to oddam albo wywalę, mam cał strych zawalony chyba z 20 kartonami i innymi gratami ech..;/ a szkoda wyrzucac czy oddawac bo niektore rzeczy naprawde fajne sa i byly drogie
![]() ---------- Napisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- ech..a mi sie teraz rozpadły buty tzn. zaczęła odpadac podeszwa i ta niby skóra popękałą na całym bucie ;/ poszłąm zwrócić jeszcze 4 dni czekam na rozpatrzenie reklamacji i mam nadzieję że dostanę 140 złto kupię buty na all za 110 zł + 10 zł przesyłka ;D nowe na zimę bo tera mam tlyko takie jesienne i na dużym śneigu-ciapie przemakają ;> i do tego skórę za 100 zł (w tym przesyłka) tylko nie wiem, czy brąz czy czarną ? no i torbę za resztę kasy z butów + dołoże myśle że czarną lub brąz do zależy jaką wezmę skórę, bo nie chcę, żeby się zlewało i to na razie tylko, więcej wydać nie mogę bo muszę zostawić na wakacyjny szaleństwo potem zarobię to dołożę do oszczędności i kupię sobie inne rzeczy
|
|
#580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
a ja chce nowy telefon !
![]() ![]() jadę dzisiaj na lodowisko ![]() byłam ostatnio 2 lata temu . hahahah ![]()
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
porządki zrobione
![]() muszę w końcu wystawić niektóre rzeczy, ale kompletnie mi się nie chce. |
|
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
Też chyba posprzątam swoją szafę ^^
Dawno tego nie robiłam ![]() Na wiosnę mam granatowy płaszczyk w kratkę, zwykły czarny płaszcz i brązową kurtkę... A ja pragnę skóry z kapturem I nigdzie nie ma takiej w rozsądnej cenie ;/ |
|
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja płacę zawsze ok. 18 zł w drogerii...
Cytat:
a ja wypierniczyłam wszystko z mojej szuflady (w niej było wszystko: stroje kąpielowe, skarpetki, rajstopy, figi...) i muszę wszystko poukładać... jeden wielki rozpierdziel tam był...
sex, DRUMS & rock'n'roll! Edytowane przez wydziergana Czas edycji: 2009-02-21 o 14:44 |
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale naturalne? ;>
(Jutro jadę do Krakowa, więc się rozejrzę ^^) |
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
(słucham the "the day that never comes"
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, no nie wiem
![]() Na naturalną może jeszcze rodzice daliby mi pieniądze, ale na 150 na eko? Wątpię ;| Wydziergana, może namów rodziców na małą wycieczkę?
|
|
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
haa lece laski do sklepu a potem do kumpeli na nocc ;D
bay ;* miłego wieczoruu ;* |
|
|
|
#591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak będziesz w Krakowie to pomyśl o mnie, a ja pomyślę o tobie ![]() (wiesz, taki kontakt duchowy jakby xD) Cytat:
![]() a ja się chyba przejdę na cmentarz... sama, bo nikt ze mną nie chce iść ![]() trudno, będzie spacerek z mp3 xD
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro ide na koncert Grupy Operacyjnej z kumpelą.. i koledzy możliwe, że z nami bd.
|
#593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurrr.wa! wszyscy gdzieś jutro idą, mają jakieś plany, a ja jak zwykle pewnie do rodzinki pojadę... super. świetnie. cudownie wręcz...
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj siedzę w domu - a szkoda
![]() znowu obiłam kolano na tańcach, ale miałam opiernicz w domu ![]() ![]() mam loczki i mama powiedziała, że mi tak ładnie, bo mi ładnie w krótkich włosach ale to tylko na lokówce kręcone ![]() ja mam pierniczki ![]() oo i na wiosnę chcę skórę też ... ale no nie wiem jak to bd ![]() wydziergańcu ja jutro jadę na urodziny 5-letniej chrześnicy mojego taty
... Edytowane przez Angi76 Czas edycji: 2009-02-21 o 15:34 |
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
ja jem murzynka na pocieszenie .
![]() eech, żeby tak łatwo można było o wszystkim zapomnieć..
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
madi
ja mam tak z eR, że niby o nim nie myślę, czuję, że zapomniałam ... ale jak np. natrafię na jakąś piosenkę co mi się z nim kojarzy to już zamuła i wszystko powraca
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
matka Cię owaliła bo rozwaliłaś kolano ?? O.O"
a ja na pocieszenie draże kokosowe
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
no bo nie zakładam ochraniaczy, a niedawno po próbie miałam mocno stłuczone kolano, taki ogromny fioletowo - czerwony siniec
i zagoiło mi się i dzisiaj przychodzę z takim samym kolanem i zgiąć nie mogę, bo mnie boli i mama mówi, że jak tak dalej bd postępować to sobie zrobię krzywdę i skończę z tańcami, występami i wszystkim
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
a mnie czeka romantyczne popołudnie (i wieczór) z referatem na geografię ;/
Aha. Jeszcze rozprawka z polaka, sprawdzian z matmy i historii, kartkówka z wosu, fizyki, biologii, chemii, nic tylko iść i się pochlastać.
|
#600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Izusia- współczuję a rozprawkę na jaki temat piszesz?
sex, DRUMS & rock'n'roll! Edytowane przez wydziergana Czas edycji: 2009-02-21 o 15:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

(on poszedłna wyciąg, a mi nie wolno przez dwa dni chodzić na deskę po tym oczyszczaniu twarzy
)
i to nie są używane ksiązki, tylko nowe, tyle że przecenione przez wydawcę, bo mają lekkie 'skazy' (typu porysowana okładka) 

)