|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
Ang to dziwnie troche xd
![]() izuś !
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
... czytam sobie teraz o implantach (będę mieć jeden za jakieś 1,5 roku), patrzę na cenę i
... 3.500zł! ... muszę zacząć zbierać, bo rodzice mi całej sumki pewnie nie dadzą :/ to znaczy mama by mi dała, ale to ojciec zrabia i on jest przeciwny aparatowi i implantom (zacofany taki trochę, wkurza mnie tym swoim gadaniem :/) czasami mam go dość.
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja robię szpagat i spadam kolanem na ziemię, ale teraz już obczaiłam jak robić, żeby sobie nie robić krzywdy
Cytat:
czy cały tydzień? ![]() oo jak to fajnie brzmi ![]() ![]() Diancia w sumie rozumiem moją mamę, bo ma rację ![]()
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!to fortuna ! mam doła. tak, przyznaję się do tego.
|
|
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Temat rozprawki: Ramzes XIII (czy tam XII) karierowicz czy urodzony władca - jakoś tak, nie wiem bo na lekcjach mnie wtedy nie było
dobrze by było jakbym w ogóle przeczytała tego ,,Faraona", miałabym jakiekolwiek pojęcie co piszę, ale nie mogłam przebrnąć przez tą książkę, ledwie przeczytałam 5 stron
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
nom... fortuna
![]() ale czego się nie robi, żeby być pięknym ![]() Madii- ![]() ja też mam dziś zły dzień
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
wydzierga.nosie to dużo rzeczywiście.. ale potem nie będziesz sobie pluła w brode, że to zaniedbałaś
madziaroo
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie dużo ten implant kosztuje, ale ja wolałabym wydać tą kasę niż potem żałować
moja koleżanka ma taką wadę zgryzu, że aparat dla niej kosztowałby około 10.000 zł ![]() i powiedziała, że jak wygra w totka to sobie go zafunduje
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Cały tydzień
jakby tylko na poniedziałek poszłabym do jakiegoś rzecznika praw ucznia że nas zawalają nauką
|
#611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ha! Misja wykonana, posprzątałam szafę
![]() Szkoda tylko, że cała moja praca pójdzie na marne, kiedy jutro rano będę się zastanawiać w co się ubrać Cytat:
![]() Madii, uśmiech się! |
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spr z : niemieckiego, historii, chemii kartkówkę z: matmy no i po drodze jeszcze dochodzi pytanie z biol i gegry, bo lubię być pytana jako pierwsza
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
A pytanie to swoją drogą
na pewno na polskim bedzie pytać. I jeszcze pewnie jakaś kartkóweczka albo coś dojdą w ciągu tygodnia
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
eh to współczuję izuś
zrobiłam zad z fizyki teraz jeszcze tylko: zad. z matmy, nauka z niemca i biol [3 klasy i z 1 klasy - tkanki i komórki powtórzyć ] bleh i historia, bo muszę nadrobić tematy, bo się uczyć nie chciało o masakra
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
w moim przypadku nie da się uśmiechnąć.
|
|
|
|
#616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie dam się zniechęcić! ![]() Cytat:
<-- właśnie taki ![]() a co to za wadę ma ta koleżanka? ![]() właśnie! o której będziesz w Krakowie? to ustalimy godzinę, w której obie pomyślimy
|
|
#617 |
|
Rozeznanie
|
eh, ja mam tyle nauki od ferii a w ogóle się nie uczę. kompletnie sobie olewam to wszystko. ;/
mieszkam w szkole z internatem i tutaj ciągle jest beka, że aż nie da się uczyć a do szkoły trzeba chodzić chyba, że jesteś umierająca i ja zaspałam na spr z gegry to miałam lekki przypał za to (w tym tygodniu to było )kur** mać. ;c weźcie, chyba będę siedzieć w domu w ostatki ;|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ty jedna...
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
chitty w jakim mieście? ;p
haha i jak to jest? fajnie tam? Macie jakeś przypały? ![]() poooony will poooony wiiilll !
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
siemka mondziooły
![]() chitty, wlasnie, jak tam w tym internacie jest? tez bym tak chciała
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
ech..ja bym chciała być w liceum w internacie - EWS w Mexico City ;D ech..marzenia ;p
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli mi się uda (choć wątpie) to będę w LO z internatem
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie tez .. albo w Krk albo w Rzeszowie, innej opcji chyba nie mam. w Luba mi nie pozwolą chodzić do LO bo masakryczne jest Oo
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
hm. więc to nie jest zwykły internat. chodzę do prywatnej szkoły, którą prowadzą siostry zakonne (ale nie chodzą w habitkach
) i obok jest internat połączony. liceum i gimnazjum tam jest i do gimnazjum też chodzą miejscowi, a do liceum to rzadkość, bo po wiadomo - poziom i nie przyjmują.siostry także uczą - np. historii i polskiego mnie uczą siostry i jest naprawdę wysoki poziom, angielski też był b. dobry - wyjazdy do manchesteru itp ale siostra która uczyła ang odeszła w tym roku (moją siostrę uczyła). poza tym uczą 'normalni' nauczyciele i w internacie też są ludzie niezwiązani z zakonem. więc widzicie, trochę specyficzna szkoła i poszłam do niej ponieważ MYŚLAŁAM że będę się tam uczyć.aha, chodzą tutaj chłopaki i dziewczyny ![]() w szkole jest fajnie, poza tym, że na jakieś pierwsze piątki mamy msze rano o 8. i ogólnie jest trochę bardziej religijnie, ale bez przesady. mamy mundurki - granatowe spódnice z plisami, biała bluzka, szara kamizelka i krawat a na okazje żakiet. w internacie jest luźno, mamy studium po południu gdzie musimy siedzieć w pokojach (albo na naszym piętrze). przed studium mamy 1-2 godzinę wolnego i po studium koalcja i do 22 mamy czas wolny jest regulamin i albo się do niego trzeba przystosować albo przyzwyczaić się do ciągłych przypałów i karniaków ja wybrałam to drugie ![]() palenie, picie, tabaka, palenie rzeczy w łazience ogólnej - to się zdarza ![]() ![]() jest beka i nie chciałabym chodzić do normalnej szkoły. tu jest zupełnie inna atmosfera. zaprzyjaźniłam się z ludźmi, na pewno inaczje byłoby w innej szkole (mam doświadczenie po gimnazjum). hm, nie wiem co jeszcze pisać. jak macie pytania to piszcie, będzie mi łatwiej
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() przez szkołe mam strasznie mało czasu i nie mogę tak czesto tu bywać ![]() nawet nie zauważyłam, że nowy wątek jest!
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
albo w Dąbrowie Górniczej
![]() tyle ze DG to takie zadupie ze nie ma LO z internatem
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
mi się może uda dostać do G L I W I C
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
ma krzywy zgryz
i dlatego taka droga naprawa![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

!

3.500zł! ... muszę zacząć zbierać, bo rodzice mi całej sumki pewnie nie dadzą :/ to znaczy mama by mi dała, ale to ojciec zrabia i on jest przeciwny aparatowi i implantom (zacofany taki trochę, wkurza mnie tym swoim gadaniem :/) czasami mam go dość.

czy cały tydzień? 
dobrze by było jakbym w ogóle przeczytała tego ,,Faraona", miałabym jakiekolwiek pojęcie co piszę, ale nie mogłam przebrnąć przez tą książkę, ledwie przeczytałam 5 stron 

a na okazje żakiet.