|
|
#481 |
|
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
cytrynowa
ile masz wzrostu ? ![]() spodniczka fajna... fajnie podkresle Twoje ksztalty |
|
|
|
#482 |
|
Raczkowanie
|
Cytrynowa, ja mam podobna, tylko ze moja jest wzbogacona o suwak z przodu ktory jeszcze bardziej wysmukla wizuealnie sylwetke
|
|
|
|
#483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uuu super kiecka i bardzo ladnie Ci podkresla figure, ale i tak moja uwage najbardziej przyciagnely buty... ja tez sobie zamowilam olowkowa spodnice, mam nadzieje ze bedzie rownie fajna jak Twoja (albo inaczej hehe mam nadzieje ze sie w nia zmieszcze |
|
|
|
|
#484 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
malutko, 154 cmCytat:
Cytat:
buty z allegro, za 35 zl
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam takie spódniczki jak ma cytrynowa, poza tą moją z kokardką kupiłam sobie jeszcze taką jak na zdjęciu z wysokim stanem za 55zł...na allegro są droższe...
i jeszcze taką sukienkę za 30zł... na wieszaku wygląda nieciekawie ale na ciele jest dopasowana ma odkryte plecy i wygląda się sexy.... ja ogólnie uwielbiam jeansowe sukienki,szmizjerki i mini ..więc niech już bedzie lato
|
#486 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
twoj tz ma szczescie ze jestes taka... hmm jaka jestes bardzo sie starasz, slodko i cieszy tym bardziej ze tyle pracy musialas w to wlozyc i zrobilas je samodzielnie. chyba niewiele osob teraz tak robi, wola kupic cos gotowego i nie tracic czasu na wypieki.. tez sie przyaczam do zyczen dla tz, ta data zobowiazuje![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super wygladasz! Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-21 o 15:15 |
||||
|
|
|
#487 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
super ![]() Czekolado: http://www.allegro.pl/search.php?str...l=7&category=2
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-21 o 15:23 |
||
|
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam wagi, na szczęście Cytat:
Buty wspaniałe! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staram się, bo TŻ staje na głowie dla mnie, bo jestem istną zołzą. Więc też zasługuje na rozpieszczanie No, a muffiny co prawda piecze się w 20 minut, ale on o tym wiedzieć nie musi
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
mnie choroba lapie
i jakos humoru nie mam...
|
|
|
|
#491 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
vadi dziekuje zaraz cos zamowie![]()
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu wcale nie jest kolorowo i z twoim wyglądem na ulicy byś spokoju nie miała. I uwierz mnostwo ludzi po wizycie tutaj staję się rasistami po kontakcie z arabami, hindusami i murzynami. Strach iść przez ulicę.Bo mnie np. parę tyogniu temu napadł i chciał no wiesz, to był arab Tu studiuje, ale mam dość wszystiego odkręcam sprawę ze studiami i wracam do polski, bo tu jest jednym słowem jakaś dżungla a nie cywilizowany kraj.
_________Po burzy zawsze wychodzi słońce_________ Edytowane przez Maalwaaa Czas edycji: 2009-02-21 o 16:02 |
|
|
|
|
#493 |
|
BAN stały
|
nie zamowie bo nie ma tego co chce... a chce oczywiscie
PANTERKE ![]() na jednej aukcji widzialam ze mozna swoj wzor wyslac, musze tylko poszukac ladnych etek
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-21 o 16:15 |
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
cytrynowa, fajnie wygladasz
a buciki sliczne, chyba nawet wiem od kogo z allegro i tez sobie takie kupuje tylko ze zlote ![]()
|
#495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w londynie. Właśnie się dowiedziałam, że dziś w nocy zabili kogoś pod moim byłym adresem. A przed wczoraj w biały dzień na ruchliwej ulicy zabito 2 osoby. Sory ale to nie jest normalne, gdzie się boje wyjść z domu bo na każdym kroku jestem zazepiana i boję się niemiłosiernie zreszta jak napisałam wcześniej co mnie spotkało. A w pracy tutaj same upokorzenia nie wspominająć że uniwersytet na jaki trafiłam to poziom okazał się żałośnie niski. Więc odliczam dni do domu. Nie mogę się już doczekać
|
|
#497 |
|
BAN stały
|
ogladam to HELO i ogladam, to powrzucam beyonce troche
piekna jest!
|
|
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszędzie na swiecie gina ludzie... w Polsce tez...
|
|
#499 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#500 |
|
BAN stały
|
![]()
|
|
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
Chcesz mi coś udowodnić? Bo ja naprawdę mam złe doświadczenia i kierując pierwszy post do Miśki chciałam uswiadomoć co może ją spotkać, ale nie musi. Lepiej wiedzieć niż mieć poźniej oczy jak 5złotówki. Szkoda, że mnie nie rozumiesz. Szkoda, miałam na sobie próbę gwałtu, ale nie zrozumiesz. Nigdy nie życzę ci takiego doświadczenia. Nigdy się nie wypowiem dobrze o tym mieście. W PL jest jak jest, ale nigdy mnie tyle złego i upokorzeń tam nie spotkało. Ciesz isę skoro masz tam fajne życie, mi sie losy potoczyły inaczej. I jak najszybciej chcę zapomnieć o tym koszmarze.
![]() ![]()
_________Po burzy zawsze wychodzi słońce_________ Edytowane przez Maalwaaa Czas edycji: 2009-02-21 o 16:44 |
|
|
|
#502 |
|
BAN stały
|
beyonce z grzywka to porazka!!
|
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaa! zepsul mi sie komputer, nie bylo mnie tu moze ze 3 dni a wy z kolejna czescia wyskakujecie? kiedy ja was nadrobie?
|
|
|
|
#504 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() wracaj tam gdzie bedziesz czula sie bezpiecznie bo nabawisz sie depresji i bedziesz musiala sie leczyc. spadnie ci poczucie wartosci i staniesz sie nerwowa. nie warto! |
|
|
|
|
#505 |
|
BAN stały
|
szukam takich niegalowych zdjec
|
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
wszystkiego dobrego z okazji urodzin Czekoladko
Jezuuu tyle nadrabiania masakra...............
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada,wrzucam to co znalazłm jeśli chodzi o Beyonce
|
#509 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wszędzie są tacy ludzie, a na pewno jest o wiele WIELE bardziej kolorowo niż w polsce. z rasizmem się nie spotkałam, na ulicach jest kolorowo ale jak to napisałaś "dżungli" nie zauważyłam... dyskryminacji polaków tym bardziej... ja tam widzę o wiele większe perspektywy niz w polsce, ludzie są o wiele milsi,każdy do każdego sie uśmiecha, może i jest to szcztucze..ale ja już wole tą sztuczność niż polskie narzekanie. kwestia towarzystwa, pracy, miejsca zamieszkania... wcześniej pisałaś o jedzeniu- polskie produkty są bardzo łatwo dostępne, od krakowskiej, morlin po wedla ![]() szkoda że masz tak niemiłe wspomnienia...faktycznie, jeżeli się tam źle czujesz to wracaj ![]() CZEKOLADKO--------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dużo uśmiechu na twojej ślicznej buźce, dużo miłości od tż, namiętności pięknych wspólnych chwil, żeby ci gabrysia pięknie i zdrowo rosła żeby twoje wszystkie marzenia się spełniły i czuła się jak najszczęśliwsza kobieta na ziemii |
|
|
|
|
#510 |
|
BAN stały
|
next
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

moja spodniczka
ja tez sobie zamowilam olowkowa spodnice, mam nadzieje ze bedzie rownie fajna jak Twoja (albo inaczej hehe mam nadzieje ze sie w nia zmieszcze

super 

i jakos humoru nie mam...
zaraz cos zamowie