|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. X
a dla czego malutkie? może o guzy???
Cytat:
Cytat:
moj misek chory wczoraj musiałam ratować i wyłączyć się więc cały dzień tylko mama chodz |
||
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11089405]
no oko super!!!! chyba pojde do Ciebie na szkolenie z kresek ![]() [/quote] zapraszam |
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano.
Cytat:
Biedny Misiaczek. Niech zdrowieje szybko. Pewnie że wyprodukuję. Specjalnie dla Ciebie. Już piszę. Tylko idę sobie herbaty zrobić bo pić mi się chce po tych nartach.
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę. ![]() Zrobię sobie dziś fajną kąpiel i zażyczę masaż w rekompensacie. W końcu ktoś ten regał zawieszał ![]() Zazdroszczę Ci nart biegówek Asiu. Uwielbiam biegówki. Ale u nas mało śniegu i biegówek od kilku lat już nie mam. Czy to teraz drogi interes? |
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Balam sie , ze bedzie oczoje*ny . Ale tak nie wyglada? ![]() Cytat:
Nulinko, mi kiedys skora schodzila platami z oczu i uratowal mnie ten oslawiony AA. Cytat:
Mi sie podoba Ja tez wole duze Jedzenie na caly tydzien , zestaw miniproduktow Biotherm , rekawiczki przecenione w H&M zgnilozielona zamszaki z falbanka jakby, pisak do skorek nawilzajacy, maseczki w ksztalcie szmaty i kilka cudownych rzeczy w Lush ![]() -Bombe kapielowa KLIK Pachnie rajsko! Jeszcze nigdy nie mialam od nich bomby , jestem ciekawa co zrobi z woda -Mydelko Rockstar: KLIK Pachnie jak guma do zucia Slina sie normalnie wydziela!-Brzoskwiniowa kostke do masazu : KLIK To jest genialny produkt! Mialam juz w innym smaku. W kontakcie ze skora rozpuszcza sie w maselko. Uzywam tego do rak, na lokcie. AROMAT. No to sie pochwalilam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3607 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
sprawdź tylko czym ją faszerujesz ![]() Cytat:
Ile Będą na Wielkanoc ![]() Cytat:
Ja też chcę pomacać Są super Cytat:
Cytat:
wymiary ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie |
||||||
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
STRESZCZENIE PIĄTEK - SOBOTA
Najważniejsza wiadomość ![]() Sis - Anulka nagrzała się na jednego takiego koordynatora ze swojej pracy - Maćka. Rzadko się widują, Anusia mówi że to chłopak z bogatego domu, pewny siebie, świadomy swojej urody. Anusia mu dogryza, a Maciek mówi: "kto się lubi, ten się czubi". No i wczoraj Sis rozsyłała nam w meilu tego Maćka. Wszystkie zgodnie stwierdziłyśmy, że ciasteczko z niego niesamowite (mniam), ma jakieś iskierki w oczach. Guaranka krzyknęła "brać", wszystkie przytaknęłyśmy. Anusia wkręciła się na wtorek na spotkanie z księgowymi, na którym to będzie też ów Maciej. No i zaczęłyśmy się zastanawiać w co Anusia ma się ubrać. Jak na razie stanęło na czarnych rurkach i tunice, oraz rudych, niewygodnych kozakach na szpilce (poświęcenie ). Sis dzisiaj trenowała makijaż. Zrobiła piękne, kocie oko. Ma być ponętna i mega sexi. Miałyśmy tu wczoraj babski wieczór - wina, malibu, śliwowice i jeszcze inne cudeńka %. Było mega wesoło. ![]() A jakie nogi ma Syrenka - do samej podłogi. CUDNE. Cud i miód. Gabi była ze swoim TŻ-tem na imprezie. Wcześniej na odwyku od nas. ![]() Natii w nocy miała istne pandemonium. Spadł regał, ledwo laptop przeżył. Małż teraz naprawia. Basieńkę wredny gin zdenerwował, bo zapytał dlaczego nie współżyje. ![]() Guaranka przyznała się że uprawiała (tylko co? ogródek?) z Jurnym Lipeczki. Lipeczka opowiadała, jak to Jurnemu siusiak rośnie (tzn. już urósł - jak się cieszy to rośnie). ![]() Dymka jest w Szczawnicy, wypoczywa po sesji ale ma zagwozdkę z babką z allegro która sprzedała Jej tusz YSL z wygiętą szczoteczką. Paulinka idzie na imprezę - mają pić, jeść do woli, a potem wytańcować się do upadłego. Asia R. szuka jakiejś wody perfumowanej dla swojego TŻ-ta. Nuleczka robiła obiad dla siebie i Brata (Jej Mama pojechała z koleżanką do SPA). Miała być lazania na obiad. Poza tym chce kupić sobie nasza Anulka szpilki i nauczyć się w nich chodzić (to Jej postanowienie wiosenne). Ma pozdrowić poza tym swojego TŻ-ta, bo Anulka teraz w Radomiu jest.Martusia B. miała jakiś smutny nastrój i dopiero po 3-ciej nocy powiedziała "dobranoc". Ale Guaranka obiecała, że znajdzie też Misia dla naszej Martusi, żeby smutna nie chodziła. ![]() Asieńka Chise zakupiła sobie śliczny płaszczyk w sklepie netowym Top Secret. A w nocy dzielnie popijała z nami Sanna - Dziewanna, co to chatę wolną miała. ![]() Albinek twierdzi że angielski Jej nie idzie, ale Nuleczka obiecała korki. ![]() A kocica Renatki okazała się kotem z jajeczkami. Małż Reni wczoraj wybył na piwo z kumplem, a Renia z nami piła malibu. A Jej UGGI są świetne. Sis i Gabi mają złe wspomnienia z młodych lat (16) z koniakiem. ![]() Ufff... ![]() A ja zrobiłam dzisiaj 15 kilosów na nartach biegowych i czuję się świetnie. Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-02-21 o 20:50 |
|
|
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że miś pojdzie juz w poniedziałek do przedszkola ale marne szanse Cytat:
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
Pauliniak, wyglądasz super
Lipna, ale fajne zakupy
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Kot Z workiem ![]() 15km SZACUN! Jutro 20 Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Kici kici miau miau
|
wiecie co - ja bylam z kotkiem juz u weta i nic nie mowila zeby to byl kocurek
![]() ale normalnie pod ogonem jak kocur - pojde w przyszlym tygodniu, to sie ostatecznie wyjasni - jak kocur to pod nozyk jego biedne jaderka pojda
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co... Ja mam stare biegówki, kupowane już kilka lat temu. Buty także. Nie inwestowałam już dawno w nic. Kurtkę sportową mam, do tego legginsy z lycry, w których też często biegam. Nie jestem ubrana może w pełni odpowiednio do tego sportu, ale na to jak często uprawiam ten sport (kilkanaście razy w sezonie), to mnie to w zupełności wystarczy. Cytat:
Jak to nie da? Wszystko się da. |
||
|
|
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy mogę też dostać foty zdjęcia Reeskowego Maćka? A nogi Syrenki, gdzie były?? Normalnie przy Was wpadnę w kompleksy Edytowane przez chise Czas edycji: 2009-02-21 o 17:17 |
|
|
|
|
#3616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaszalałaś ![]() Cytat:
Edytowane przez Guarana Czas edycji: 2009-02-21 o 17:19 |
|||||
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia....
|
|
#3618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie pozostaje nic innego, jak jutro zrobić dwa razy okrążenie po 10 km. Dziękuję Leanko. Zobaczymy, co profesor Natalia na to powie. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------
|
||
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na kolorówce Piraya zamieściła ciekawe info
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3235 Ciekawe czy dostane próbki
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [quote=Guarana;11089811]Mi się podoba Daj czas rybom Chlupnij drina ![]() Zaszalałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od poniedziałku zaczynamy nowy semestr. |
|||
|
|
|
#3621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caluski w jajeczka Kocie Cytat:
![]() Ale streszczenieeeeeeeeeee Ja nie wiem, jak Ty to robisz Cytat:
Biore!
|
|||
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słynę z tego że elaboraty piszę. Rzadko udaje mi się napisać coś mało. Jak piszę sprawozdania w pracy, to moje zawsze są najdłuższe. I to nie jest nawet lanie wody, bo tego nie umiem ale potem wychodzi że pracuję i robię najwięcej. Bardzo lubię pisać długie listy. Dziękuję. Nie martw się, zleci szybko i ani się obejrzysz będą wakacje. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Normalnie, piszę to co pamiętam. Czyli jednak się da, powiedział baca zawiązując buta glizdą. Cieszę się że Wam się podoba.
|
||
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja siestra starsza , jak chce, zebym sie zamknela to mowi : "Szmata na leb!
" " Cytat:
Chociaz leca do mnie probki od Candance Ale z tego co wyczytalam, to one chyba beda do odebrania w sklepie
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze dlatego ze to "for residents off th UK and Ireland only" Musi. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

a tak to oddam jej tusz, ona mi kase, i bede musiala zamawiac na feelu nowy tusz
jezeli jest czarny...

Niech zdrowieje szybko. 
Balam sie , ze bedzie oczoje*ny . Ale tak nie wyglada? 
zajrze pozniej
sprawdź tylko czym ją faszerujesz 

SZACUN! Jutro 20