|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: proszę o pomoc w zrozumieniu kobiety
Wiesz co, nie wierzę, żeby ktoś był na tyle dziwny, żeby ta historia była prawdą... I jeszcze żeby się zastanawiać, czy każda dziewczyna się, za przeproszeniem, puszcza...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ta dziewczyna musi być strasznie niedojrzała -niegotowa na poważny związek, to nienormalne że tak Cię traktuję. bardzo się zdziwiłam ze wiesz o tym ze ktoś tam jej się podoba, bo ja bym to raczej ukrywała.
nie powinieneś dawać się tak ładnie urabiać, może warto by było się rozstać i poczekać aż trochę się zmieni, dojrzeje -widać wyraźnie że chcę jeszcze poeksperymentować i popróbować życia- być może z czasem zmieni podejście do Ciebie i do związków. |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
iustitia, to jeszcze mało w życiu widziałaś ...
pele, nie daj się tak ranić, ona nic nie wie o miłości btw przypomniał mi się fajny film, "mała moskwa" - o miłości ponad wszystko |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze nie powinieneś planować z nia slubu...kochasz ja jak mowisz ale z tego co piszesz to Twoja szczera milosc niewiele ja obchodzi...to chyba rozrywkowa dziewczyna...przemysl to zanim zwiazesz sie z nia prawnie...bo moze szkoda fatygi...
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chcesz ciągnąć TAKI związek to go ciągnij, ale za żadne skarby nie bierz ślubu! jeśli ona zakochuje się w co drugim facecie już teraz to co będzie za 5 lat po ślubie? Jesteś czułym i ciekawym facetem z tego co piszesz, znajdziesz sobie taką która to doceni. Serce mówi jedno, ale tym razem pokieruj się rozsądkiem.
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Stary odpusc sobie!
Najlepiej przeczytaj co napisales jeszcze raz i przemysl na chlodno to sam zrozumiesz jak sytuacja wyglada. |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
ciezka sprawa... nie umialabym sie w niej odnalezc. Zrobiles tylko jeden blad... ze kilka razy jej wybaczales - dales jej palec, a wziela cala reke. Jesli kochasz to walcz, tylko licz sie z tym, ze skoro teraz jej nie jestes pewien to i pewien jej mozesz nie byc nawet po slubie..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.