|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
Cytat:
Fajnie tak czasem się zrobić, jak to któraś z dziewczyn nazwała, juz nie pamiętam która - dzień rolnika czy jakoś tak Ja jak zaserwuje sobie taka dawke zabiegów to od razu sie lepiej czuje a co za tym idzie wszystko sie jakoś lepiej układa, więc trzymam kciuki, żeby z mieszkankiem tez sie udało w związku z tym u Ciebie ![]() ![]() \Ja mam ostatnio coraz mniej takich dni, że mi sie chce cos ze sobą robić, czasem nawet zmuszam sie, żeby głowę umyć
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
magducha
nie martw się ja też takie bóle miałam i czułam nawet takie jakby szczypanie w tej okolicy nieprzyjemne ![]() Moje kochane sorki że tak Wam truje z tym psem ![]() ale jak pisałam znam moją psinke i ona nigdzie nie chodziła tylko na przystanek na przeciwko domu bo ja zawsze kosz tam interesował ![]() i właśnie moja mama się dowiedziała od sąsiadki że widział wczoraj Kame na przystanku potem zatrzymało się jakieś auto terenowe nikt nie wysiadł tylko otworzył drzwi ![]() i tak jak myślałam ktos ja ukradł ![]() ![]() ![]() sasiadka nie przypuszczałą ze to po moją psinke się ktoś zatrzymał myślał że moze jakies ulotki rozwieszają jak to na przystankach mój biedny piesek tęskni pewnie za nami
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciężko cokolwiek napisać, bo nie wiadomo co... Więc napisze tylko, że przytulam mocno ![]() :przytu l:No i trzymam kciuki, bo jakos wierze, że jeszcze może wrócić ![]()
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tż stwierdził ze kolyska jest fajna itd ale moj pies na 100% ja przewroci i jeszcze dzidzi sie cos stanie.Podobnie jak Bercia mam psa bokser teraz wazy prawie 50kg i nie wiem co zrobic![]() Bercia z moze w schronisku jest
|
||
|
|
|
#425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Blondynko
w schronisku
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje z powodu studniowki
tak teraz to juz z gorki...heheJak pisalam wczesniej ogladalismy z tżtem lozeczka w koncu i wybralismy Takie kupujemy jak w zalaczniku.Lozeczko nazywa sie: "Radek VII" Motyw ksieżyc, sosnowe nie malowane...jest tez malowane, ale my nie chcemy bo dzidzia obgryza i lepiej zeby nie zjadalo lakieru ![]() Kosztuje 270 zl najtaniej w takiej hurtowni u nas w miescie...bo w sklepach jest drozsze np 290 zl...na allegro tez je patrzylismy i nie oplaca sie z przesylka drozej wychodzi. Mnie sie podobaly takie ciemniejsze lozeczka w brazie ale pani odradzala w sklepie bo dzidzia jak gryzie to potem jest takie odpryskniete biale ...ladne jak nowe a potem juz nie wyglada tak ladnie.. Cytat:
i tetno moze wzrosnac.Cytat:
Cytat:
![]() a od wczoraj wogole zaczelam obserwowac brzuszek jak fajnie podskakuje jeszcze nie widac tego bardzo ale juz cos widac no tż cosraz mocniej i czesciej czuje
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
To by nie była taka zła opcja, trzeba tam koniecznie zadzwonic a najlepiej pojechac i się dowiedzieć
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
U mnie tez juz zaczyna podskakiwać Fajnie to wygląda A od kilku dni to juz w ogóle daje ostro czadu i ciagle kopie, zwłaszcza wieczorem
|
|
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jak mnie najdzie takie lenistwo to mówię, że mam "dzień dziecka" i nic nie robię ![]() Cytat:
kradli je do pseudohodowli .Oby tak nie było w Twoim przypadku, miejmy nadzieję, że się znajdzie. Może rozwieś ogłoszenia na drzewach, słupach. Albo daj ogłoszenie do lokalnej gazety, że będzie nagroda itp. A może sam wróci jak zgłodnieje
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
8 postów??? ![]() a nie było mnie ile? jeden dzień? mamuski! macie gadane hehe.. ja tylko na chwilkę.. wklejam wózek który znalazłam dzisiaj w sklepie.. jest cenowo pomiędzy x landerem a coneco toledo (939zł), ale kurcze.. kolorki w tym sklepie były cuuudne http://viola-mirek.web21.pl/wozek-dl...zka-mateuszka/ zmykam bo jestem w kafejce.. i zapłace majątek buzka poodpisuje wam w poniedziałek
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
tato byl i poszedl.. dal troche kasy zebym kupila cos malemu i powiedzial ze kupi wozeczek.. takze 3mam go za slowo
![]() ... ja tez czuje ruchy zazwyczaj na dole.. czasem ale to baaaaaaaardzo zadko nad pepkiem.. nie wiem.. dlaczego ![]() czesto pepek wychodzi na wierzch i sie chowa.. wychodzi i chowa hihgi:d ja dzis tylko na jednej kanapce jablku i platkach dlatego lece sie kapac i robic risotto.. mniam
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-21 o 18:08 |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
to moj brzusio w 26 tc zdjecie niezbyt ładne bo robione kamerka
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Dzwoniłam do schroniska ale niestety od wczoraj nikt nie przywiózł boksera
![]() zreszta ktoś go po prostu ukradł wkoło pełno domków jednorodzinnych pies zadbany z obrożą to wiadomo że gdzieś mieszkał w okolicy gdyby sąsiadka nie widziała tego zdarzenia to miałabym nadzieje i dalej bym czekała a tak dobra nie zanudzam Was kochane wiemże ludzie maja większe prolemy ale szkoda mi psiaka
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
poiglot to fajnie ze dostałas troche kasy dla małego zawsze to cos no a jesli chodzi o wozek to mysle ze kupi ze skoro chodzi o malenstwo to dotrzyma słowa
|
#438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie tak poklocilam sie z tżtem ze musialam czyms sobie rzucic wiec poleciala klawiatura....i troszke ja zepsulam
![]() Bylo tak dobrze do poludnia ale nie moze byc przeciez kolorowo caly dzien i juz mi moj maz musial napsuc nerwy ![]() Nikt mnie do takich nerwow czasem nie doprowadza tak jak on... teraz jest mi zle strasznie bo dzidzia sie nie rusza, ale to przeze mnie jak tak walilam i krzyczalam to dziecko sie wystraszylo ![]() bidne...:r ycze-smarkam:Cytat:
jest swietny...i dlatego probuje to uchwycic na kamerce w aparacie ale nie uchwycilam jeszcze bo jakosc slaba a ruchy na razie tez widoczne lekko Tez wlasnie nie wiem jak jest ulozony lekarz mi ostatnio nie mowil![]() dziekuje ![]() Cytat:
moj tato zostawil moja mame po slubie moim i tżta i mieszka z inna kobieta a mama przez co przechodzila to szkoda slow po prostu kocham tate ale nienawidze go za to co zrobil mamie mam z nim kontakt ale to juz nie to samo....slodziutki brzusio ![]() Cytat:
Ja mam nadzieje ze sie jeszcze odnajdzie...
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
malwa sliczny brzusio
![]() ![]() ![]() mam taka nadzieje bercia wspolczuje.. ![]() ![]() oby sie znalazl![]() Agusia nie mam juz za zle tego ze zostawil nas.. moja mame.. juz mi to przeszlo.. mam za zle to ze majac w tylku mame.. mial i ma do tej pory nas.. zwiazki rodzicow czasem sie rozpadaja.. ale dzieci powinno sie odwiedzac kochac.. itp.. wkoncu to dzieci...
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby psisko się znalazło ![]() Cytat:
![]() http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3324797
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
witam moje brzucholki
![]() nic nie czytałam ale przed chwilką nakręciłam znowu Nikolę chyba przemeblowanie robiła w brzuszku![]() filmiki też są krótkie bo bałam się żeby aparat mi się nie wyłączył i film by się nie nagrał bo bateria słaba ![]() ale są ![]() co prawda potrafi mocniej się wyginać ale cieszę się jak gwizdek bo jeszcze nie próbowałam tego nagrać a teraz się za to wzięłam i będzie pamiątka![]() http://www.youtube.com/watch?v=a2i6S693nfI http://www.youtube.com/watch?v=mNr9p_gTCH4 http://www.youtube.com/watch?v=LjOEAOqb4wg http://www.youtube.com/watch?v=1TkuAJhrdJ4
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() swietna jest
|
|
#443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot a ja jestem na niego wqrf bo mame i nas oszukiwal przez pare lat, a mamie powiedzial ze od 10 lat juz jej nie kocha...jak mozna cos takiego komus zrobic? Moja mama przez to strasznie przeszla i to sie dzialo niedawno, dla mnie to jest swieze..co z tego ze mamy kontakt? nie bedzie nigdy takim dziadkiem jakim powinien.
|
#445 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
no to zle napsialam nie brzuchol tylko brzuszek.... Cytat:
malwa1234; No to to jest brzuchol..heheheh i tylko dzieli nas 2 tygodnie....![]() Cytat:
![]() HEHHE no to wiadomo dlaczego dzidzia sie nie odzywa obrazila sie na mamusie.,...heheheA t twoimi rodzicami to smutne..naprawde zapewne byli dlugo malzenstwem... smutne...A ja wrocilam z lasku oczywiscie u nas morozik chwycil.i idziemy sobie alejka juz po 16 prawie 17 a tu widzimy pare z dzieckiem ona go maila w nosidelku na brzuszku a dziecko niedosc ze nie ubran ejakos grubo to jeszcze mialo czapke jak na lato. Az nam go zla bylo...a nosek to mialo taki czerwony....na okolo mialo gdziez z 1.5 miesaca moze 2....Nierozumiem takich rodzicow..Esti-exra filmiki naprawde
Edytowane przez Rozaliontka Czas edycji: 2009-02-21 o 19:12 |
|||
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
hehe kochaNA
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Bercia strasznie mi przykro
nie wyobrazam sobie jak ktos by tak moja psine zabral a moja tez wskakuje do samochodow bo uwielbia jezdzic. A pies rasowy... moze dziewczyny dobrze radza moze ktos liczy na nagrode, wywies ogloszenia Esti aaaaaaaale super ![]() malwa fajny brzusio ![]() blondynka ja tez mam duzego psa i mieszka z nami w domu, ale od momentu jak dowiedzielismy sie ze bedziemy mieli dziecko nie ma wstepu do pokoju gdzie dzidzia bedzie. i juz teraz sie nauczyla ze czeka przed drzwiami na zaproszenie, sama nie wchodzi. czemu mi sie nie chca zdjecia do albumu zaladowac
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
synek sie pogniewal na mamusie....
no ale dla mamusi bylo wazniejsze zeby zlosc wyladowac...ehh....teraz mu kolysanki puszczam zeby mu to wynagrodzic ale biedny nie wie chyba o co chodzi...bo mamusia poplakuje i wie ze smutna a tu leca kolysanki bez sensu...eh
|
#450 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Aguś
gratuluję 100-dniówki Gabi udanej imprezki Manolita udanej imprezki urodzinowej Tz'ta Cytat:
Cytat:
Cytat:
zauważyłam, że jak przyłożę rękę na wysokości pępka to czuję jak sobie tam pływa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My byliśmy ze 2 - 3 miesiące temu w kinie na Bondzie Cytat:
kolejny śliczny brzusio
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

SYNEK

cos mi sie kurde nie wydaje

bo jeszcze urodzę w połowie czerwca 

.

8 postów???
hehe.. ja tylko na chwilkę.. wklejam wózek który znalazłam dzisiaj w sklepie.. jest cenowo pomiędzy x landerem a coneco toledo (939zł), ale kurcze.. kolorki w tym sklepie były cuuudne