Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-21, 17:08   #421
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
juz bardziej mi sie wydaje ze to jednak u ciebie tak samo pupcia jest, chociaz nie wiadmo... najlepiej lekarza spytac jak dzidzia ulozona
ale powinna byc wlasnie glowka w dol

dziekujem za linka
teraz sie zbieram powoli do wyjscia ale ogladne pozniej
wymyslilam sobie ze moze jak sie odpierdziele to sie wkoncu znajdzie fajne mieszkanie
no i paznokcie juz zrobilam.... oj wymagaly remontu
teraz ide maseczke zrobic... pozniej prysznic i ulkadanie wloskow
i makijaz pelny musi byc... na dodatek ciachlam sobie przed chwila palucha
mam nadzieje ze na szczescie bo jak nie to zalamka
Chyba lepiej gdyby to była pupcia niż główka, zapytam lekarza masz rację

Fajnie tak czasem się zrobić, jak to któraś z dziewczyn nazwała, juz nie pamiętam która - dzień rolnika czy jakoś tak Ja jak zaserwuje sobie taka dawke zabiegów to od razu sie lepiej czuje a co za tym idzie wszystko sie jakoś lepiej układa, więc trzymam kciuki, żeby z mieszkankiem tez sie udało w związku z tym u Ciebie \
Ja mam ostatnio coraz mniej takich dni, że mi sie chce cos ze sobą robić, czasem nawet zmuszam sie, żeby głowę umyć
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:14   #422
Bercia2000
Zadomowienie

magducha
nie martw się ja też takie bóle miałam i czułam nawet takie jakby szczypanie w tej okolicy nieprzyjemne teraz za to jak położe ręke na pępek często czuje jak maluszek tam przepływa

Moje kochane sorki że tak Wam truje z tym psem
ale jak pisałam znam moją psinke i ona nigdzie nie chodziła tylko na przystanek na przeciwko domu bo ja zawsze kosz tam interesował poza tym uwielbiała jezdzic autem i wsiadłaby do każdego taki głupol
i właśnie moja mama się dowiedziała od sąsiadki że widział wczoraj Kame na przystanku potem zatrzymało się jakieś auto terenowe nikt nie wysiadł tylko otworzył drzwi
i tak jak myślałam ktos ja ukradł
sasiadka nie przypuszczałą ze to po moją psinke się ktoś zatrzymał myślał że moze jakies ulotki rozwieszają jak to na przystankach
mój biedny piesek tęskni pewnie za nami a do mie to nie dociera nie chce sie denerwować ze względu na maluszka buuuuuuuuuuuuuuuu

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:19   #423
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
magducha
nie martw się ja też takie bóle miałam i czułam nawet takie jakby szczypanie w tej okolicy nieprzyjemne teraz za to jak położe ręke na pępek często czuje jak maluszek tam przepływa

ale jak pisałam znam moją psinke i ona nigdzie nie chodziła tylko na przystanek na przeciwko domu bo ja zawsze kosz tam interesował poza tym uwielbiała jezdzic autem i wsiadłaby do każdego taki głupol
i właśnie moja mama się dowiedziała od sąsiadki że widział wczoraj Kame na przystanku potem zatrzymało się jakieś auto terenowe nikt nie wysiadł tylko otworzył drzwi
sasiadka nie przypuszczałą ze to po moją psinke się ktoś zatrzymał myślał że moze jakies ulotki rozwieszają jak to na przystankach
mój biedny piesek tęskni pewnie za nami a do mie to nie dociera nie chce sie denerwować ze względu na maluszka buuuuuuuuuuuuuuuu
No to rzeczywiście nieciekawie z psinką
Ciężko cokolwiek napisać, bo nie wiadomo co...
Więc napisze tylko, że przytulam mocno :przytu l:
No i trzymam kciuki, bo jakos wierze, że jeszcze może wrócić
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-02-21, 17:21   #424
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Blondynka ja wiem ze Kathi ma kolyske i zamierza ja uzywac do 6 miesiaca, tylko nie wiem jak jaka ma. Moj TZ sie napalil na kolyske, co prawda nie taka ale na kolyske.
Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość

Ja będę mieć kołyskę, troszkę inną, ale kołyska będzie, chcę taka z koszek wiklinowym...
Pewnie dzieciaczki za długo nie pokorzystaja z takich kołysek, ale co tam, dla mnie to wygoda, bo dzidzi łóżeczko będzie stało w jej pokoju (chemy jak najwcześniej uczyć ją tam spać - pewnie to tylko teraz tak gadam) a nie ma kółek, więc byłby problem z transportem jej do sypialni... A tak będzie kołyska, na kółeczkach, można przewieźć w razie czego do salonu w dzień i już...
Ogólnie to marzyłam o kołysce i tak jak zgodziłam się na kompromis z wózkiem to na kołyskę nie ma taryfy ulgowej A potem będzie dla następnej dzidzi

Tż stwierdził ze kolyska jest fajna itd ale moj pies na 100% ja przewroci i jeszcze dzidzi sie cos stanie.Podobnie jak Bercia mam psa bokser teraz wazy prawie 50kg i nie wiem co zrobic

Bercia z moze w schronisku jest
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:22   #425
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość

w p... z tym wszystkim..

ja jak patrze ze pojutrze zaczynam 30 tydzien i wiem ze wsumie teraz to juz tylko odliczac dni.. a nie mamy nawet mieszkanka jeszcze to az sie zygac chce..
ja powiedzialam tz ze moge nawet w studio flacie byc.. pokoju z kuchnia.. byleby na swoim.. bo jak dziecko bedzie mi plakac.. a komus bedzie to przeszkadzac itp ? to co ja zrobie? przeciez dziecka nie ukatrupie..

czekam na ojca.. ma do mnie przyjechac jestem ciekawa czy kupi mi ten obiecany wozek....
taa cos mi sie kurde nie wydaje
przeciez ludzie powinni zrozumiec,ze to male dziecko, u nas w bloku tez wszystko slychac i tez sie obawiam ale chyba policji nie beda wzywac

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:24   #426
Bercia2000
Zadomowienie

Blondynko
w schronisku nie pomyślałam o tym to straszne

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-21, 17:31   #427
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Blondynko

moze zadzwon i sie dowiedz czy ktos takiego psa nie oddal.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:36   #428
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dziekuje za gratulacje z powodu studniowki tak teraz to juz z gorki...hehe

Jak pisalam wczesniej ogladalismy z tżtem lozeczka w koncu i wybralismy Takie kupujemy jak w zalaczniku.
Lozeczko nazywa sie: "Radek VII" Motyw ksieżyc, sosnowe nie malowane...jest tez malowane, ale my nie chcemy bo dzidzia obgryza i lepiej zeby nie zjadalo lakieru
Kosztuje 270 zl najtaniej w takiej hurtowni u nas w miescie...bo w sklepach jest drozsze np 290 zl...na allegro tez je patrzylismy i nie oplaca sie z przesylka drozej wychodzi.
Mnie sie podobaly takie ciemniejsze lozeczka w brazie ale pani odradzala w sklepie bo dzidzia jak gryzie to potem jest takie odpryskniete biale ...ladne jak nowe a potem juz nie wyglada tak ladnie..

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
moj w 21 tc wazyl 525gr a teraz w 25/26 900gr niby teraz ide do gina w 29tc i poprosze go aby dokladnie go zwazyl ale wiadomo to waga orientacyjna a faktycznie dzidzia moze wazyc np 1300 lub 700

Aguska mi mierzy cienienie i tam puls tez wychodzi

Ja sie dzisiaj napalilam na kolyske dla dzidzi ale znajac Tż to sprowadzi mnie na ziemie
zmierz sobie tetno w domku sama na rece bo nawet jak Ci mierzy cisnienie elektronicznym tam tez tetno wychodzi, ale jest to niemiarodajne....u lekarzy zawsze jestesmy poddenerwowane..itd i tetno moze wzrosnac.
Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Witam, to może ja też się do Was zapiszę bo jeszcze urodzę w połowie czerwca

A tak na serio, mam pytanie

Jestem w 22 tc
równo od 18 tc czułam ruchy płodu nawet dość częśto, a od kilku dni jakoś tak czuję ich zdecydowanie mniej
Nie wiem czy mam się martwić, czy nie
Też tak miałyście ?
Ja mialam taki moment wlasnie okolo 22 tygodnia ze nie czulam dzidzi przez 3 dni, tzn czulam ze dwa razy jak sie delikatnie puknal i cisza. Nie martw sie wszystko jest na pewno ok tym bardziej ze u lekarza serduszko bilo itd.
Cytat:
W sumie może to dziwne, ale ja na górze brzucha, właśnie w okolicy pepka wcale prawie nie czuje ruchów, najczęściej na dole tak bardzie po lewej stronie, po prawej w ogóle Dziwne to moje dziecko
madzia my jestesmy w podobnym terminie ja wlasnie tez swoja dzidzie czuje najbardziej po lewej stronie czasem nisko pod pepkiem a po prawej stronie prawei wogole....dzis bylam w szoku bo poczulam pierwszy raz kopniaka po prawej pod zebrami
a od wczoraj wogole zaczelam obserwowac brzuszek jak fajnie podskakuje jeszcze nie widac tego bardzo ale juz cos widac no tż cosraz mocniej i czesciej czuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zz_meble_klups_lozeczka_radek7_sosna.jpg (17,4 KB, 21 załadowań)
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:44   #429
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Blondynko
To by nie była taka zła opcja, trzeba tam koniecznie zadzwonic a najlepiej pojechac i się dowiedzieć Czasem ludzie jak widza psa, który uciekł to zawożą do schroniska, bo to jedno z pierwszych miejsc, w których szukaja właściciele

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

madzia my jestesmy w podobnym terminie ja wlasnie tez swoja dzidzie czuje najbardziej po lewej stronie czasem nisko pod pepkiem a po prawej stronie prawei wogole....dzis bylam w szoku bo poczulam pierwszy raz kopniaka po prawej pod zebrami
a od wczoraj wogole zaczelam obserwowac brzuszek jak fajnie podskakuje jeszcze nie widac tego bardzo ale juz cos widac no tż cosraz mocniej i czesciej czuje
A jak Twój synek jest ułożony? Główką do dołu? Bo jesli odczuwamy tak samo ruchy to jest opcja, że nasze dzieciaki sa podobnie ułożone, a ja nie wiem jak jest moja córeczka ułożona, bo gin mi nigdy nie powiedział...
U mnie tez juz zaczyna podskakiwać Fajnie to wygląda A od kilku dni to juz w ogóle daje ostro czadu i ciagle kopie, zwłaszcza wieczorem
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-02-21, 17:47   #430
maugoszatka
Wtajemniczenie

Aguska83- sliczne łózio;]

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:48   #431
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
...
Ja mam ostatnio coraz mniej takich dni, że mi sie chce cos ze sobą robić, czasem nawet zmuszam sie, żeby głowę umyć
A ja myślałam, że tylko ja mam takiego lenia ,
jak mnie najdzie takie lenistwo to mówię, że mam "dzień dziecka" i nic nie robię

Cytat:
...
Nie chcę Cię denerwować ale u mnie przez pewien czas grasowali złodzieje psów kradli je do pseudohodowli .

Oby tak nie było w Twoim przypadku, miejmy nadzieję, że się znajdzie. Może rozwieś ogłoszenia na drzewach, słupach. Albo daj ogłoszenie do lokalnej gazety, że będzie nagroda itp.

A może sam wróci jak zgłodnieje

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:49   #432
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

Jak pisalam wczesniej ogladalismy z tżtem lozeczka w koncu i wybralismy Takie kupujemy jak w zalaczniku.
Lozeczko nazywa sie: "Radek VII" Motyw ksieżyc, sosnowe nie malowane...jest tez malowane, ale my nie chcemy bo dzidzia obgryza i lepiej zeby nie zjadalo lakieru
Kosztuje 270 zl najtaniej w takiej hurtowni u nas w miescie...bo w sklepach jest drozsze np 290 zl...na allegro tez je patrzylismy i nie oplaca sie z przesylka drozej wychodzi.
Mnie sie podobaly takie ciemniejsze lozeczka w brazie ale pani odradzala w sklepie bo dzidzia jak gryzie to potem jest takie odpryskniete biale ...ladne jak nowe a potem juz nie wyglada tak ladnie..
Łóżeczko sliczne, zwłaszcza te motywy księżycowe
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-02-21, 17:49   #433
Fionka21
Raczkowanie

8 postów??? a nie było mnie ile? jeden dzień? mamuski! macie gadane hehe.. ja tylko na chwilkę.. wklejam wózek który znalazłam dzisiaj w sklepie.. jest cenowo pomiędzy x landerem a coneco toledo (939zł), ale kurcze.. kolorki w tym sklepie były cuuudne

http://viola-mirek.web21.pl/wozek-dl...zka-mateuszka/

zmykam bo jestem w kafejce.. i zapłace majątek buzka poodpisuje wam w poniedziałek

Fajnie jest być ważnym, ale ważniejsze jest być fajnym...
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 18:01   #434
poiglot91
Zakorzenienie

tato byl i poszedl.. dal troche kasy zebym kupila cos malemu i powiedzial ze kupi wozeczek.. takze 3mam go za slowo
...
ja tez czuje ruchy zazwyczaj na dole..
czasem ale to baaaaaaaardzo zadko nad pepkiem..
nie wiem.. dlaczego
czesto pepek wychodzi na wierzch i sie chowa.. wychodzi i chowa hihgi:d

ja dzis tylko na jednej kanapce jablku i platkach dlatego lece sie kapac i robic risotto.. mniam

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-21 o 18:08
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 18:26   #435
malwa1234
Raczkowanie

to moj brzusio w 26 tc zdjecie niezbyt ładne bo robione kamerka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (10,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (9,9 KB, 21 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 18:28   #436
Bercia2000
Zadomowienie

Dzwoniłam do schroniska ale niestety od wczoraj nikt nie przywiózł boksera
zreszta ktoś go po prostu ukradł wkoło pełno domków jednorodzinnych pies zadbany z obrożą to wiadomo że gdzieś mieszkał w okolicy gdyby sąsiadka nie widziała tego zdarzenia to miałabym nadzieje i dalej bym czekała a tak dobra nie zanudzam Was kochane wiemże ludzie maja większe prolemy ale szkoda mi psiaka

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-21, 18:29   #437
malwa1234
Raczkowanie

poiglot to fajnie ze dostałas troche kasy dla małego zawsze to cos no a jesli chodzi o wozek to mysle ze kupi ze skoro chodzi o malenstwo to dotrzyma słowa
Stary 2009-02-21, 18:38   #438
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Ja wlasnie tak poklocilam sie z tżtem ze musialam czyms sobie rzucic wiec poleciala klawiatura....i troszke ja zepsulam
Bylo tak dobrze do poludnia ale nie moze byc przeciez kolorowo caly dzien i juz mi moj maz musial napsuc nerwy
Nikt mnie do takich nerwow czasem nie doprowadza tak jak on...
teraz jest mi zle strasznie bo dzidzia sie nie rusza, ale to przeze mnie jak tak walilam i krzyczalam to dziecko sie wystraszylobidne...:r ycze-smarkam:

Cytat:
A jak Twój synek jest ułożony? Główką do dołu? Bo jesli odczuwamy tak samo ruchy to jest opcja, że nasze dzieciaki sa podobnie ułożone, a ja nie wiem jak jest moja córeczka ułożona, bo gin mi nigdy nie powiedział...
U mnie tez juz zaczyna podskakiwać Fajnie to wygląda A od kilku dni to juz w ogóle daje ostro czadu i ciagle kopie, zwłaszcza wieczorem
moj ostatnio tez daje mocno czadu jest swietny...i dlatego probuje to uchwycic na kamerce w aparacie ale nie uchwycilam jeszcze bo jakosc slaba a ruchy na razie tez widoczne lekko Tez wlasnie nie wiem jak jest ulozony lekarz mi ostatnio nie mowil
Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
Aguska83- sliczne łózio;]
dziekuje
Cytat:
tato byl i poszedl.. dal troche kasy zebym kupila cos malemu i powiedzial ze kupi wozeczek.. takze 3mam go za slowo
...
ja tez czuje ruchy zazwyczaj na dole..
czasem ale to baaaaaaaardzo zadko nad pepkiem..
nie wiem.. dlaczego
czesto pepek wychodzi na wierzch i sie chowa.. wychodzi i chowa hihgi:d

ja dzis tylko na jednej kanapce jablku i platkach dlatego lece sie kapac i robic risotto.. mniam
smacznego kochanie moj tato zostawil moja mame po slubie moim i tżta i mieszka z inna kobieta a mama przez co przechodzila to szkoda slow po prostu kocham tate ale nienawidze go za to co zrobil mamie mam z nim kontakt ale to juz nie to samo....
Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
slodziutki brzusio
Cytat:
zreszta ktoś go po prostu ukradł wkoło pełno domków jednorodzinnych pies zadbany z obrożą to wiadomo że gdzieś mieszkał w okolicy gdyby sąsiadka nie widziała tego zdarzenia to miałabym nadzieje i dalej bym czekała a tak dobra nie zanudzam Was kochane wiemże ludzie maja większe prolemy ale szkoda mi psiaka
Smutno mi strasznie tez Bercia bo ja bardzo kocham zwierzaczki...nie wolno nam sie smucic ale tak sie nie da...
Ja mam nadzieje ze sie jeszcze odnajdzie...
SZYMONEK

Stary 2009-02-21, 18:43   #439
poiglot91
Zakorzenienie

malwa sliczny brzusio

mam taka nadzieje

bercia wspolczuje.. oby sie znalazl

Agusia nie mam juz za zle tego ze zostawil nas.. moja mame..
juz mi to przeszlo..
mam za zle to ze majac w tylku mame.. mial i ma do tej pory nas..

zwiazki rodzicow czasem sie rozpadaja..
ale dzieci powinno sie odwiedzac kochac.. itp..
wkoncu to dzieci...
Stary 2009-02-21, 18:47   #440
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj jeszcze z ogłoszeniem, może ktoś liczy na nagrodę.
Trzymam kciuki, żeby psisko się znalazło

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
... ja tylko na chwilkę.. wklejam wózek który znalazłam dzisiaj w sklepie.. jest cenowo pomiędzy x landerem a coneco toledo (939zł), ale kurcze.. kolorki w tym sklepie były cuuudne

http://viola-mirek.web21.pl/wozek-dl...zka-mateuszka/

zmykam bo jestem w kafejce.. i zapłace majątek buzka poodpisuje wam w poniedziałek
Wózeczek fajny, już się napaliłam bo cena fajna, ale tu znalazłam niepochlebne opinie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3324797

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 18:52   #441
esti1984
Wtajemniczenie

witam moje brzucholki
nic nie czytałam ale przed chwilką nakręciłam znowu Nikolę chyba przemeblowanie robiła w brzuszku
filmiki też są krótkie bo bałam się żeby aparat mi się nie wyłączył i film by się nie nagrał bo bateria słaba
ale są
co prawda potrafi mocniej się wyginać ale cieszę się jak gwizdek bo jeszcze nie próbowałam tego nagrać a teraz się za to wzięłam i będzie pamiątka

http://www.youtube.com/watch?v=a2i6S693nfI

http://www.youtube.com/watch?v=mNr9p_gTCH4

http://www.youtube.com/watch?v=LjOEAOqb4wg

http://www.youtube.com/watch?v=1TkuAJhrdJ4

esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 18:57   #442
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
witam moje brzucholki
nic nie czytałam ale przed chwilką nakręciłam znowu Nikolę chyba przemeblowanie robiła w brzuszku
filmiki też są krótkie bo bałam się żeby aparat mi się nie wyłączył i film by się nie nagrał bo bateria słaba
ale są
co prawda potrafi mocniej się wyginać ale cieszę się jak gwizdek bo jeszcze nie próbowałam tego nagrać a teraz się za to wzięłam i będzie pamiątka

swietna jest
SZYMONEK

Stary 2009-02-21, 19:00   #443
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
witam moje brzucholki
ale są

Ale czadzik
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-02-21, 19:05   #444
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot a ja jestem na niego wqrf bo mame i nas oszukiwal przez pare lat, a mamie powiedzial ze od 10 lat juz jej nie kocha...jak mozna cos takiego komus zrobic? Moja mama przez to strasznie przeszla i to sie dzialo niedawno, dla mnie to jest swieze..co z tego ze mamy kontakt? nie bedzie nigdy takim dziadkiem jakim powinien.
SZYMONEK

Stary 2009-02-21, 19:08   #445
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
no szkoda slow :/
ale teraz sie wezmie za siebie i bedzie czesciej wpadal do was wkoncu dziadkiem bedzie

ejjj ja nie znam czesia
kto to co to

co do tego rozdciagania to ja czuje wlasnie wtedy jak mi sie gulka robi
tak jakby mi ktos skore na sile naciagal i wtedy sie pojawia dupka mojego syncia
przewaznie mam z prawej strony pepusia... ale czasem tez pojawila sie powyzej pepka

jacys nienormalni... chociaz ja pamietam jak kiedys wygladam przez balkon a tam ojciec myje samochod (zimno jak pieron, wieje) i dzieci kolo samochodu lataja a on je specjalnie powelwa woda ze szlaufa a dzieci moze 3 i 5 lat... cale mokre i tak chyba z godzine lataly

jaki brzuchol :conf used:
ladny maly brzuszek ... brzuchol to ja mam chudzinko ty
Dziekuje no to zle napsialam nie brzuchol tylko brzuszek....

Cytat:
magducha

OJJ bedactwo No niestety sa tacy ludzie co nie maja sumienia i nie mysla ze ktos moze tesknic za psem...i bora go idioci!!!

malwa1234;

No to to jest brzuchol..heheheh i tylko dzieli nas 2 tygodnie....

Cytat:
Ja wlasnie tak poklocilam sie z tżtem ze musialam czyms sobie rzucic wiec poleciala klawiatura....i troszke ja zepsulam
Bylo tak dobrze do poludnia ale nie moze byc przeciez kolorowo caly dzien i juz mi moj maz musial napsuc nerwy
Nikt mnie do takich nerwow czasem nie doprowadza tak jak on...
teraz jest mi zle strasznie bo dzidzia sie nie rusza, ale to przeze mnie jak tak walilam i krzyczalam to dziecko sie wystraszylobidne...

moj ostatnio tez daje mocno czadu jest swietny...i dlatego probuje to uchwycic na kamerce w aparacie ale nie uchwycilam jeszcze bo jakosc slaba a ruchy na razie tez widoczne lekko Tez wlasnie nie wiem jak jest ulozony lekarz mi ostatnio nie mowil

dziekuje

smacznego kochanie moj tato zostawil moja mame po slubie moim i tżta i mieszka z inna kobieta a mama przez co przechodzila to szkoda slow po prostu kocham tate ale nienawidze go za to co zrobil mamie mam z nim kontakt ale to juz nie to samo....

slodziutki brzusio

Smutno mi strasznie tez Bercia bo ja bardzo kocham zwierzaczki...nie wolno nam sie smucic ale tak sie nie da...
Ja mam nadzieje ze sie jeszcze odnajdzie...
Nie wolno sie klocic z TZ neidobra dziewczynka HEHHE no to wiadomo dlaczego dzidzia sie nie odzywa obrazila sie na mamusie.,...hehehe

A t twoimi rodzicami to smutne..naprawde zapewne byli dlugo malzenstwem... smutne...

A ja wrocilam z lasku oczywiscie u nas morozik chwycil.i idziemy sobie alejka juz po 16 prawie 17 a tu widzimy pare z dzieckiem ona go maila w nosidelku na brzuszku a dziecko niedosc ze nie ubran ejakos grubo to jeszcze mialo czapke jak na lato. Az nam go zla bylo...a nosek to mialo taki czerwony....na okolo mialo gdziez z 1.5 miesaca moze 2....Nierozumiem takich rodzicow..

Esti-exra filmiki naprawde

Edytowane przez Rozaliontka
Czas edycji: 2009-02-21 o 19:12
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 19:10   #446
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
witam moje brzucholki
ale są

kochana co się dziwisz w końcu to kobitka przy sobocie porządki robi

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-21, 19:13   #447
poiglot91
Zakorzenienie

hehe kochaNA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 19:16   #448
kuroikaze
Wtajemniczenie

Bercia strasznie mi przykro nie wyobrazam sobie jak ktos by tak moja psine zabral a moja tez wskakuje do samochodow bo uwielbia jezdzic.
A pies rasowy... moze dziewczyny dobrze radza moze ktos liczy na nagrode, wywies ogloszenia

Esti aaaaaaaale super

malwa fajny brzusio

blondynka ja tez mam duzego psa i mieszka z nami w domu, ale od momentu jak dowiedzielismy sie ze bedziemy mieli dziecko nie ma wstepu do pokoju gdzie dzidzia bedzie. i juz teraz sie nauczyla ze czeka przed drzwiami na zaproszenie, sama nie wchodzi.

czemu mi sie nie chca zdjecia do albumu zaladowac
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 19:17   #449
Aguśkaa83
Zakorzenienie

synek sie pogniewal na mamusie....
no ale dla mamusi bylo wazniejsze zeby zlosc wyladowac...ehh....teraz mu kolysanki puszczam zeby mu to wynagrodzic ale biedny nie wie chyba o co chodzi...bo mamusia poplakuje i wie ze smutna a tu leca kolysanki bez sensu...eh
SZYMONEK

Stary 2009-02-21, 19:17   #450
malutka_24
Wtajemniczenie

Aguś
gratuluję 100-dniówki

Gabi

udanej imprezki

Manolita
udanej imprezki urodzinowej Tz'ta

Cytat:
malutka do odwaznych swiat nalezy..
sprobowac wartto.. jak bedzie zle to bede cos kombinowac z nimi hihi
ale mam nadzieje ze wyjda super
zreszta jak wloski zrobie to wkleje zdjecie
to w takim razie czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
malutka_24 - oj ja tez miałąm ciężką noc, byłam w WC chyba z 3 razy, brzuszek mi twardniał, idiotyczne sny miałam. Poszłam spać po 21 jakoś mnie tak prędko ścieło a wstałam o 8 i taka jakaś wymęczona. Może ciśnienie nam nie sprzyja dzisiaj
chyba rzeczywiście dzisiejsze ciśnienie na pewno nam nie służy

Cytat:
Ja niestety mało czuje synka w dzien to rzadko kiedy sie ruszy a dopiero wieczorem zaczyna kopac ale to nie długo i nie mocno jakis on wolny jest nawet na słodkie nie reaguje skubaniec jeden jak kopnie i ja mu pukam w brzuszek to on przestaje kopac i jak tz dotknie reka to on tez przestaje.Cholera taki mały a juz wredny!!!
wypisz wymaluj mój synek w ostatnim czasie mam identycznie zauważyłam, że jak przyłożę rękę na wysokości pępka to czuję jak sobie tam pływa

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Witam, to może ja też się do Was zapiszę bo jeszcze urodzę w połowie czerwca

A tak na serio, mam pytanie

Jestem w 22 tc
równo od 18 tc czułam ruchy płodu nawet dość częśto, a od kilku dni jakoś tak czuję ich zdecydowanie mniej
Nie wiem czy mam się martwić, czy nie
Też tak miałyście ?
witaj z maluszkiem a wiesz już co będziesz miała

Cytat:
my jestesmy umowieni na 17 ... zdjecia mieszkania super i wydaje sie dosc duze...
mieszkanie jest na tym samym osiedlu co mieszka teraz tesc wiec daleko miec nie bedzie... prosze o tymanie kciukow bo niestety to ostatnie mieszkanie ktore moglo by sie nadac... jak nie wypali to sie zastrzele....
trzymamy bardzo mocno

Cytat:
A wieczorkiem idziemy na Czesia do kina, bo już nie pamiętam kiedy wkinie byłam, odkąd jestem w ciąży to chyba nie
Czesio wymiata
My byliśmy ze 2 - 3 miesiące temu w kinie na Bondzie

Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość
A o to moj brzuchol....i ubranka dla malej...a ta bluzeczka to dla chlopca ale to nie aj kupilam tylko TZ jaks ei dowiedizla ze bedzie ojce,,,i myslal ze bedzie chlopczyk.. HEHEH ta meska intuicja...
śliczny brzusio i ubranka

Cytat:
kolejny śliczny brzusio

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości