|
|
#811 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Wymiana-Black cashmere, smok, HR, Revlon
czy bylabys zainteresowana rozswietlaczem Estee Lauder w zamian za podklad MAC?
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Czy oczka mnie nie mylą i na ostatniej z foteczek znajduje się brazujacy puder Diora? Czy jest nadal dostępny??
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
to maska wzmacniająca włosy (nawilża i odzywia) moze być do wszysykich typów włosów - niestety jest w trakcie wymiany z inną wizazanką
kredki wolne ja też mam kilka pytań czy: -podkłady EDM, Blushe, Lummiere to próbki czy full size? -cień Love Spell i Shadow z Pure Luxe jakie to kolory? bo na stronie nie mogę znalezć |
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystkie mineraly na wymiane to probki (ale ich wielkosc zalezy od firmy - jedna np. daje 2 gramy, inna juz tylko 0,5). Love Spell to taki opalizujacy fioletowoniebieski, Shadow - roz (ale ten i tak idzie na wymiane). Co bys konkretnie chciala za ktora kredke? |
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ostatnich mineralnych zakupach i sprawdzeniu kolorów na stronach w necie zależałoby mi na: Paula - bardzo jasny zolty French Vanilla (full coverage) Light Cool - jw (Veena Velvet) czy wymieniłabyś je na kredkę Max Factor? |
|
|
|
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
u Ciebie interesuje mnie wieeele rzeczy, jednak chyba nie są one 'na moją kieszeń'. poza tym jestem w trakcie negocjacji wymiany szamponu z inną użytkowniczką. jednak, gdyby coś nie wyszło, odezwę się. pozdrawiam
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
hej, to znów ja. do wymiany nie doszło, Vichy jest ciągle u mnie. w związku z tym mam pytanie - czy jest możliwość zrobienia niewielkiej odsypki Thierry Mugler - Angel Body Powder i zrobienia próbki BURBERRY BRIT RED?
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
|
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
Becca, przepraszam, ja jednak zrezygnuje z tego Max Factora. Po namysle stwierdzilam, ze jednak wole robic wieksze wymiany a nie tylko na jedna kredke
|
|
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK, nie ma sprawy ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
wolę wymieniać kosmetyki w całości ![]() czy nic innego Cię nie interesuje? |
||
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, tak szukam i szukam, przegladam, ale albo cos jest o zbyt duzej wartosci i nie będzie kalkukowało się Tobie, albo mi nie pasuje - szczególnie kolorystycznie. ale poszperam jeszcze, może zdecyduję się na jakieś psikadło do włosów. tylko muszę uprzednio poszperać w necie, poszukać informacji, zeby nikt mnie za naciagaczke nie wzial, rozumiesz?
jednak taki szamponik ze sredniej polki nie umywa sie do wiekszosci kosmetykow jakie Ty oferujesz ale poszperam. a teraz ide na "Seks w wielkim mieście". pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- chciałam spytać o róże Bourjois na pierwszym zdjęciu (bo to róże, prawda?). o jednym napisałaś - Bourjois Blush, rozświetlający róz w kolorze 35 Lune D'or (morela ze złotymi drobinkami), zużycie 10%, pędzelek, a dwa pozostałe? czy te również są do wymiany? nie znalazłam żadnej wzmianki, a ten w środku to chyba mój kolor. tzn, tak mi się wydaje. czy może zostały już wymienione, czy wciąż dostępne?
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, że rozumiem, szukaj sobie spokojnie z rózy został tylko ten co w opisie tj. pierwszy po prawej |
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za podkład Mac'a ?
![]() Poza tym co jest w podpisie mam jeszcze książki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309289 muzykę i filmy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310396
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie widzę dla siebie. pozdrawiam |
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś mojego Słonika,o ile jeszcze go szukasz za:
I Coloniali Seeds for Hair - Moringa, Mask for Stressed Hair - wzmacniająca maska do włosów z wyciągiem z nasion drzewa moringa, 200ml, nieużywana, w opakowaniu (kartonik trochę przybrudzony) |
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Becca i zdecydowałaś się czy chcesz oddać brazerek Diorka??
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za propozycję ale niedawno wymieniłam się za słonika (muszę zaktualizować listę )---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- jeszcze nie ......jak się trochę ociepli chcę powtórzyć testy
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
To pamiętaj o mnie i byle do wiosny
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, niczego dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za cien diora amber plum...??pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307483 zapraszam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.