|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
reszta później bo mi się Mozilla psuje a przez inne przeglądarki mam problemy z wrzucaniem fotek.
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
podajcie linka do piosenki beyonce halo
|
|
|
|
#513 |
|
BAN stały
|
ide zjem obiadek.
|
|
|
|
#514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko Ty masz chyba linka? nie moge znalezc w poprzedniej czesci
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
chyba tu pasuje
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladko - wszystkiego naj, naj, najlepszego
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje slonce
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#522 |
|
BAN stały
|
![]() ogladam to znowu. wpadłam w trans ![]() ehh... nie wiem już kto lepszy... ON CZY ONA ![]() uśmiech, włosy, zęby, brwi...usta ...aaaaaa
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Everywhere I’m looking now
I’m surrounded by your grace Baby I can see your halo You know you’re my saving grace You’re everything I need and more It’s written all over your face Baby I can feel your halo Prey it won’t fade away I can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo lalalallalaaa
|
|
|
|
#524 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
ide pocwiczyc troszke póki Oliś u babci ;-) a powiem wam dla mnie najlepsza do motywacji jest poker face piosenka
|
|
|
|
#527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nic mnie bardziej nie motywuje ![]() nie moge coś ostatnio ćwiczyć tamilee webb bo mnie starsznie kolana bolą nie wiem co jest
|
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
buciki patrzylam ostatnio bo chcialam jeszcze czerwone ale zostaly tylko malenkie rozmiary 35 i 36. Ze wszystkich kolorow.Cytat:
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc laseczki
wrocilam ze szkoly ale jestem podjarana zaraz ide na holly łodz hhahaha nie mam pojecia w co si ubrac napewno musi mi byc cieplo i wygodnie zebym sie nie zabiła po paru mmm głebszych
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Czekoladko, mam nadzieje, ze Cie na miescie nie spotkam, bo pod ziemie bym sie zapadla.. Ty to jestes Rasowy Pustak, a ja typowo Pseudo Pustak i do prawdziwego pustaka jeszcze mi daleeeeko... Ale staram sie
tak przy okazji, czy mozesz polecic w jelonce jakas dobra kosmetyczke do ktorej mozna bez obaw udac sie na kwasy, albo mikrodemambrazje.,.? Od ryjka musze wlasnie zaczac dazenie do Idealu Prawdziwego Pustaka..
|
#531 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z buźki jesteś od niej ładniejsza.Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1235230433 Obie jakie sliczne Rihanna bosko wyglądała w tej fryzurze, jak patrzę na nią i na Victorię Beckham to i sama mam ochotę na taką fryzurę ale jednak zapuszczam włosy choć i tak musiałabym do niej zapuszczać bo mam jeszcze za krótki przód, mogłam sobie kiedyś zrobić
|
||
|
|
|
#532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do mnie było skierowane pytanie-prośba, ale chyba nie obrazisz się jak ja równiez udzielę informacji ![]() Jeśli chodzi o środki do łykanie polecam merz special jest wmiare dobry , ale takie zestawaienie które sama sobie dobrałam witamina pp, calcium patotenium, belissa(jest ona plecano osobom po chemioterapii na przysipeszenie wzrostu wlosów )naprawde przy dluższym piciu bardzo dobrze to wplywa na stan moich włosów, jesli chodzi o typowe odżywki to Vatike kosmetki gliss kura są rewelacyjne szczególnie masło i serum na końcówki w załaczniku są fotki tych rzeczy . Odzywka goldwella tylko dorażnie porawia włosy ich zew wygląd sprawia ze wogole sie nie lektyzuja i sa abrdziej poukładane nigdzie zaden włosek nie odstaje i sa miękkie w dotyku. Kamiwaza to już wogóle jak dla mnie rewelacja poleciła mi ją znajoma która była po chemioteprami, u mnie akurat bardzo wypadały włosy garsciami je zgarnialam z podlogi ze szczotki a po stosowaniu tego medykamnetu po ok 2 miesiacach nic nie wypadalo i tak do dzisiaj, i włosy bardzo sie zmocniły. Kolejna rzecz któą polecam to olejek Mahabhringaraj, równiesz bardzo poprawia stan włosó i jak dla mnie ma boski zapch, jegododoatkoweym dzialniem jest leczenie z bezsennosci, potwierdzam ze dziala jak mialam problemy ze snem wystraczylo ,że go wtarałam we włosy i jego zapch utulam mnie do snów i szybko odpływałam ![]() Kolejny secyfik który stosuje to Olejek kokosowy Parachute również rewelacja jak dla mnie dzieki niemu włosy są blyszczące Oprócz tego jeszcze mam pare zasad dotyczących pielegnacji włosów * nie używam suszarki * nie kłade sie spac z mokra głową * nie rozczesuje mokrych włosów * stosuje odżywki pomagające rozczesywanie włosów *uzywam szczotki z naturalnego włosia * ostatnie plukanie włosów robie w zimniej wodzie aby zamknęły sie łuski i włosy bardziej błyszczały Jeśli kupuję jakis nowy kosmetyk do pielegnacji włosów sprawdzam czy ma w składzie jeden z tych dobrze wplywających na wlósy czyli: gliceryna - środek, który - wiążąc wodę - nawilża i uelastycznia włosy kolagen - proteina, która uelastycznia, nawilża, regeneruje, zwiększa sprężystość i zapobiega utracie wilgoci masło karite - tłuszcz z orzechów drzewa rosnącego w Afryce, który zawiera alantoinę, witaminę A i E, nawilża i uelastycznia, znakomicie działa na kruche, łamliwe włosy, a jednocześnie jest lekkim filtrem ochronnym masło karite - tłuszcz z orzechów drzewa rosnącego w Afryce, który zawiera alantoinę, witaminę A i E, nawilża i uelastycznia, znakomicie działa na kruche, łamliwe włosy, a jednocześnie jest lekkim filtrem ochronnym prowitamina B5 (pantenol) - przyspiesza wzrost i regenerację włosa, łagodzi odczyny zapalne skóry ale wysmoliłam posta wybaczcie , ale jestem włoso maniaczka dla moich włosów jestem wstanie wiele zrobic same widziałyscie jak wyglądają więc chyba moje wszystki zabiegu są skuteczne ![]() Cytat:
Pani profesor czy miałą pani juz doczynienie z kwasem migdałowym ? Cytat:
NO witamy moja droga a zdradzisz nam za co zostałaś zbanowana ?piękne fotki gratuluje Cytat:
Są boskie mam nadzieję,ze wstawisz przepis na wątek kulinarny ![]() Cytat:
własnie boska ja też sie slicznie ale moja droga panno masz równie boskie ciało ![]() cudo ile dałas i gdzie ?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-21 o 18:57 |
|||||
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
cd moich preparatow
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Czekoladko, wszystkiego najlepszejo
http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0*** nie wiem czy widzialyscie ale tu jest lekcja makijarzu wg Kim Kardashian http://kimkardashian.celebuzz.com/cg...ncludeBlogs=13 |
|
|
|
#535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#536 |
|
BAN stały
|
Czekolada wszystkiego najlepszego!!!! :
![]() ![]() dopiero nadrabiam zaległości... |
|
|
|
#537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym miałam praktyki w więzieniu na oddziale, gdzie byli sami mordercy i gwłaciciele, więc nie jestem jakimś chucherkiem, które sie przerazi i ucieknie Nie uważam (choć badań nie prowadziłam ), by np. arabowie gwałcilili częściej mniż Polacy, więc rasistką nie mam zamiaru byc w żadnym wypadku, to kwestia zasadMoja siostra opowiadała dokładnie to co Lil i była w szoku po powrocie z uk jak obcy ludzie mogą być dla siebie tak mili i usmiechac się do siebie na ulicy ![]() Vadi - cudna ta zeberka ![]() Maja - słodkie muffinki Czekolada - ale przecież było już chyba dobrze ? Może za dużo od niego wymagasz (tak jak ja od moejgo ), albo go nie doceniasz i jednak wymyśli coś
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
kto to jest
Cytat:
super stronka
|
|
#539 |
|
BAN stały
|
I ciesze sie , że nad morze pojechałam bo pogoda była cudna
Ja chcę laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tooooooooooo !!!
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
hahahah kto wpada na martini i orzeszki??> i advocata waniliowego ?? no kto ?? hahah
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

super
napewno musi mi byc cieplo i wygodnie zebym sie nie zabiła po paru mmm głebszych