|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
nie umie rozgrzać, tak jak dotyk Twoich kciuków. padały słowa, jakich nie mówi się w ciągu dnia. chcę Cię skosztować. kawałek po kawałku. chcę Cię jeść łyżkami. jestem głodna. marzy mi się Twoje ciało. mam chrapkę na Ciebie. co ty na to? czy pozwolisz się skosztować? wydaje się, że jesteś jadalny. mogę to sprawdzić ? __________________ który z odcieni fioletu ma miłość? zagryzam dolną wargę. do krwi. nie przywykłam rozmawiać z ciszą. locha,nie locha,locha,nie locha,locha. nie lubię ciszy. mówi szczerą prawdę i krzyczy mi do ucha.
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
Słyszę twój głos w szumie spienionej fali,bijącej o wybrzeże...
Stworzeni Dla Siebie. <3 ! Jeśli non-stop kontrolujesz się jak jesteś postrzegany To sam zakładasz sobie na ręce kajdany. wciąż. skromnie tak. ^ ^ _________________________ _________________________ _________________________ _ hmmm... a moge prosic o jakieś takie, że nie jest zimno/ bardzo zimno i nienawidze zimy, sniegu i mrozu? PILNE.! (; envious. ! honey091 faalka devileek TwojaImaginacja Diva. pięknie.! <3
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
w wirze chusteczek higienicznych.
reszty nie trzeba. ja cierpię, a ty nawet nie tęsknisz... czarna biel / biała czerń. bo nigdy się nie dowiesz co czuje taki ktoś jak ja, kiedy boi się, że straci kogoś takiego jak ty... nie jestem przygotowana na takie wiadomości. nie mów mi! czujesz coś?
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
Świetne! Kradnę
![]() a tu kilka ode mnie: → jestem Twoją najwierniejszą fanką! A tu fragment cudownej piosenki pt "Szukałem Cie wsrod jabłek" : "Szukałem Cię wśród jabłek,czereśni,pomarańcz y Na łące nad jeziorem, gdzie wodna nimfa tańczy W księgarniach i kwiaciarniach,wpierw słowa potem kwiaty I miałem z tym szukaniem prawdziwe cztery światy W kabałach i pasjansach i tam,gdzie wszystko znika I w kinie na seansach i w Górnych gdzieś Ustrzykach Szukałem w poczekalniach, na wszystkich dworcach świata Pytałem listonosza, wróżbitę i prałata A gdy mnie już widziałeś, na wiecznie zielnej łące Ktoś nagle zakrył Księżyc, a potem zgasił Słońce A gdy mnie już widziałeś, w obłoku jeszcze sennym Ktoś nagle zgasił Słońce,i potem zakrył Księżyc"
Dopiero kiedy piekielnie boisz się o kogoś, kiedy niepokój nie pozwala ci oddychać, strach zatyka arterie i odbiera rozum, dopiero wtedy, moja mała, ty kochasz naprawdę. Edytowane przez prinzessin Czas edycji: 2009-02-21 o 22:23 |
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję.
______________________ "Ciekawe, czego ludzie najbardziej się boją ? Nowego kroku, nowego własnego słowa obawiają się nade wszystko" "Drobiazgi, drobiazgi są najważniejsze!... Bo te drobiazgi gubią zawsze i wszędzie " "Za jedno życie – tysiąc żywotów uratowanych od gnicia i rozkładu. Jedna śmierć w zamian za sto żywotów – przecież to prosty rachunek!" " Nie wierzę w przyszłe życie. " "(..) właściwie wszystko jest w mocy człowieka, ale wszystko mu przechodzi koło nosa jedynie wskutek tchórzostwa. " " Słowa to jeszcze nie czyny. " "Jak pająk schowałem się w swoim kącie. [...] niskie sufity i ciasne pokoiki przytłaczają duszę i mózg. "
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
ale bez porównania do Twoich ! <3 mrr. ; * ![]() miło <3 ![]() Gryźć, całować, na górze dominować Zaburzenia osobowości Nie mogę być obok, lecz pamiętaj, że kocham Albo teraz i już, kiedy niebo Cię zsyła, albo wszystko skończone i wybacz . Chcesz trochę słodkiej mnie? 100 milionów Ciebie Siedzę na szkolnym korytarzu i widzę jak przechodzisz nie patrząc nawet Robisz słodkie, maślane oczka i kłamiesz Hej, spróbuj mnie Twoja działalność zaznacza się najbardziej w moich oczach Smakujesz jak dojrzała czereśnia <3 Muszę pożegnać się z czułymi szeptami podczas snu Maska jest wygodna, pod Twoją zdradliwą twarzą Im bardziej Cię zadrapię, tym bardziej Cię zaboli Niewyobrażalnie będę Cię kochać aż do śmierci Śpiewaj mi najsłodsze Kocham Cię To jedna ze wskazówek dla Ciebie A ja nie zrobiłam nic, by Cię zatrzymać Mój czasoumilacz I wydaję mi się, że miał najmilsze usta na świecie Zatrzymać moje serce ! Poszukiwania odwołane, jego miłość umarła Rozerwałeś moje serce na kilka tysięcy drobniutkich kawałeczków Mam bilet do Twojego serca, kosztował mnie tylko 10zł __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
#3638 |
|
Przyczajenie
|
Ja znam bardzo ciekawe przypadki, zakochują się co tydzień, aby móc uprawiać seks z miłości...
Płomienie co noc mają tylko strażacy Ja jestem kimś w prawdziwym życiu Ty tylko w świecie fotka.pl...żal
|
|
#3639 | |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że się podobają
![]() ![]() Cytat:
![]() _________________________ ____
_____________ _________________________ _____ Nie mam głowy do noszenia na dni niepogodne.. dopełniacz- nikogo, niczego. Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłam.. szczypta cynizmu i ironii. Czasem nie mam nastroju na słowa. Czasem brak mi słów na nastroje. Przedawkowana obojętność. rozczochrane myśli. Upośledzenie niektórych funkcji.. niechcący zatrzymałam Twój wzrok. bawimy się powietrzem. Niebo aż pęka z nadmiaru piękna. ..I by na Ciebie się znieczulić. Lub chociaż nie reagować. Bywa, że marzenie o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. Szukam Cię.. palcami roztrącam chmury. przesiąknij mną.. marzenia jak wata cukrowa.. lepią mi się do rąk. ogrzać niebo marzeniem. niebo wieje chłodem. Nie powiem nic inspirującego, mam zamiar pieprzyć od rzeczy.. Nie bój się głębokich myśli - nie utoniesz. marzy ci się bombonierka taka jak ja. Brzydal jesteś, cofasz się o dwa pola. Przywilej szczania na stojąco zobowiązuje.
Winston Churchill: Nancy, gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. <3 Edytowane przez faalka Czas edycji: 2009-02-21 o 23:07 |
|
|
|
|
#3640 |
|
xoxo
|
emocjonalna kaleka
fala bólu mnie ogarnia na dzwięk jego imienia rozpada mi się serce.
|
#3641 |
|
Raczkowanie
|
Nauka. Koniec ferii i tona nauki, wybaczcie.
Dziękuję za każdą pochwałę, kocham was ;**** * Po jakimś czasie wstawała i szła piechotą osiem kilometrów, szukając go i wszędzie go widząc. * Stać obok Ciebie, oddychać twym powietrzem. * Ja - ocean niespokojny, w mojej głowie gwiezdne wojny. * Śpiewasz w mojej głowie. * Czy to ty? Ktoś głaszcze mnie po włosach, nie mówiąc prawie nic. * Jesteś wyspą miłości na oceanie nienawiści. * Ja w środku się żarzę. * Zakochałam się po uszy. * Nauczy się od nowa chodzić spać, nauczmy się od nowa mówić słowa na 'k'. * Przytulmy się co najmniej na tysiąc lat. * It's written in the wind, it's everywhere I go. * Tak, jesteś mój. * A Ty? Ty patrzysz na mnie tak... Tak jak zawsze. * Tylko zamknij drzwi jak będziesz wychodził. * Teorytycznie jestem w czarnej dupie. * Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia. * W słowach cichych, skąpana jak w deszczu, * Repley poproszę. * Kiedy do mnie milczysz. * Nawet nie wiesz jak Cię potrzebuję. * Nad sami smutne niebo.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
Ty mnie tutaj nie zawstydzaj ^^
![]() cieszę się, że przynajmniej Ty korzystasz ; *<3 _________________________ _________________________ __ daj mi chociaż kawałek uwagi
Czy serce mi stanie Gdy się nie stanie Co się powinno stać ? wystarczy wyjrzeć, horyzonty są tuż za parapetem zawsze mów że to był przypadek, że spotkaliśmy się w parku tyle razy wybiorę najładniejszą filiżankę tak, obiecuję. dla Ciebie. przepraszam, a słodzisz? choć,stygnie kawa. tak bardzo lubię rozmawiać z tobą przy śniadaniu. Twoje oczy wymaluje w paincie świadomość, że czasem ocierasz się o ramię - wystarczy. zgubiłeś ten uśmiech po drodze, zupełnie tak jak mnie "może zostawię długi list byś mogła ogrzać się słowami w zimne noce." rozszedłeś się po łokciach tuli pan? teoretycznie jesteś na wyciągnięcie palców umiera tęsknota na brudnym peronie. oszronione myśli takie jakieś
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
miłość to tylko.. miłość.
myślisz, że tak łatwo jest zapomnieć? moje serce traci swój naturalny barwnik. kocha, lubi, szanuje; nie chce, nie dba, żartuje...
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-02-22 o 01:07 |
|
|
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
Póki wciąż mamy sny
Warto śmiać, cieszyć się, warto Kochać Życie nie daje nam żadnych gwarancji.. Możemy tylko starać się budować nasze szczęście.. Ona żałowała On nie był w stanie zrozumieć pewnych rzeczy.. I kiedy miłość może się przyśnić.. Łatwiej jest odejść niż komuś wybaczyć.. Bo w każdym z nas jest dziecka ślad.. Póki śmiech tłumi łzy cieszą nas zwykłe dni.. Zamiast chwilą żyć chcemy w oknach tkwić.. Życie nie chce ale my musimy.. Włosy rozwiane plącze mi wiatr serce znoszone jest całe z łat.. Życiowe nierówności.. - Musisz to zrobić..! - Nie mogę.. - Dlaczego? - Zrozum, na pewne rzeczy jest w życiu za wcześnie.. Nam dano świat na moment.. Obejrzyj go z każdej strony.. Toniemy w potokach niemych słów.. |
|
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
i wciąż próbuję kochać mniej . </3
Krzywda to rzecz względna, czasem samo spojrzenie zabija. ... i płaci wysoką cenę za to kim jest, a kim być nie chciała ... I między Twoimi słowami doszukuję się aluzji. I bezskutecznie. ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat. miasto aniołów, a w nim ten jeden, wyjątkowy. miłością podkrążone oczy mam . <3 czemu gdy ja i ty, to niefajnie ? Otwierając pocztową skrzynkę zamek zgrzyta tęsknotą. Przykro mi, ale nie przełknę tej pustki.
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
hej ;** Jestem tutaj nowa i dopiero sie ucze
![]() Cos ode mnie ; „I ty Brutusie przeciwko mnie?!” Każda Chwila To Szansa... Aby Wszystko Zmienić... Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. <<< ...Trochę zajęta ale... uśmiechnięta... >>> Gdzieś tam jest mój rycerz w lśniącej zbroi... ...i znajdę Go ;* ... ona już nie udaje, że jest kimś... nie stara się... I żyli długo i....Cii.... Ty nie jesteś z tej bajki Księżniczko .. Mam nadzieje ze sie spodobaja ;P
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
Ser Lancelocie, tu jest dużo manekinów, ale ja jestem żywa
z niewiadomego powodu znów jestem po tamtej stronie. Nie traktuj mnie tak lekko, należysz do mnie poprzez zasiedzenie – to prosty argument. Umówmy się od razu, że to nic nie znaczy. Ale i tego nie za bardzo się bał, dosyć widział, a obłąkanie, choć straszne przecież jest ciekawe Po tych lekach nic nie ma, tylko ciemność.... enter . które nie czuje strachu nie czuje nic Na duszy dnie ukryłam cię Schowałam wszystkie słowa twe I tajemnic smak wciąż w ustach masz |
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
nie płakać więcej .. iść za rozumem a nie sercem .
brudne serca. za młoda na miłość . za wybredna na zauroczenie . często się mijamy , mieszkamy w jednym mieście nieme wołanie o pomoc widzę w każdym Twoim geście .. miej nadzieję , podobno miłość nie rdzewieje .. widzę twarze bliskich w tłumie .. tak piękne momenty życie nam obrzydziło . to była niezwykle czarująca opowieść o nas . Kocham Cię - wszystko inne jest nieważne . a ja chcę zamieszkać w Twoim sercu, jak w bezpiecznym domu . gdy spojrzenia się spotkały - mocniej zabiło serce. kochała go na tyle - żeby odejść . jakoś tak ;/
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-02-22 o 15:02 |
|
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te mi się baaardzo podobają ) kradnę oczywiście ;** _________________________ coś ode mnie ![]() znalazłam Cię gdzieś na końcu świata.. szukałam całe dnie,miesiące, lata.. Masz to co ja.. co ja chcę mieeeć..! Ja mam to czego Ty szukasz.. ![]() Zabierz mnie tam gdzieś.. najdalej.. gdzie najwolniej płynie czas.. Przetrwam każdą burzę, diabłu sprzedam duszę.. Tylko bądź przy mnie !! Sny czasem mogą się spełnić.. .. i do białego rana.. i najlepsze biby.. to dwie dewizy najlepszej ekipy..! ;D z takimi kur**** nie chcę mieć do czynienia.. Czas wszystko zmienia.. każdy to wie.. i nawet marzenia zmieniają się.. ![]() Miłość odkrywa się kochając.. Dziś nie ma czasu na smutki.. pier****** egoista.. Tylko w Twoich oczach można ujrzeć odbicie radości.. ![]() z ludźmi pewnymi swych zasad i celów.. ![]() Napisz na piasku- co dajesz.. ! Wyryj na skale - co otrzymujesz.. ! Trzeba coś stracić by coś docenić.. żeby odzyskać trzeba się zmenić.. kradnie ktoś [?]
|
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
I choć tyle przeszkód stoi między nami Przy Tobie czuję że wszystkie marzenia się ziszczą. Zaufanie, zrozumienie- dzięki Tobie znam To. Szczera jedna miłość- dzięki Tobie mam To. Przed sobą nie mamy nic do ukrycia. Drugi palant z problemem zmieni ksywę na easy going Tu nie ma *******onej fer gry nie mów mi siemasz, bo się masz do mnie nijak. Jestem autentyczna , mam zaufania kredyt i nie trzymam na dystans jak ci pseudo raperzy.
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
coś ode mnie
![]() znalazłam Cię gdzieś na końcu świata.. szukałam całe dnie,miesiące, lata.. Masz to co ja.. co ja chcę mieeeć..! Ja mam to czego Ty szukasz.. ![]() Zabierz mnie tam gdzieś.. najdalej.. gdzie najwolniej płynie czas.. Przetrwam każdą burzę, diabłu sprzedam duszę.. Tylko bądź przy mnie[/COLOR][/COLOR][/B][/I] !! Sny czasem mogą się spełnić.. .. i do białego rana.. i najlepsze biby.. to dwie dewizy najlepszej ekipy..! ;D z takimi kur**** nie chcę mieć do czynienia.. Czas wszystko zmienia.. każdy to wie.. i nawet marzenia zmieniają się.. ![]() Miłość odkrywa się kochając.. Dziś nie ma czasu na smutki.. pier****** egoista.. Tylko w Twoich oczach można ujrzeć odbicie radości.. ![]() z ludźmi pewnymi swych zasad i celów.. ![]() Napisz na piasku- co dajesz.. ! Wyryj na skale - co otrzymujesz.. ! Trzeba coś stracić by coś docenić.. żeby odzyskać trzeba się zmenić.. kradnie ktoś [?] [/QUOTE]Ja oczywiscie kradne ;D super opisy ![]() _________________________ _________ Być Księżniczką W Twoich Oczach ;** Bo powietrze pachnie jak malinowa mamba Ty sprawiasz, że Kocham każdy nowy dzień... <3 No chodź tu... skradnij serce me! ; * One należy do Ciebie ;<3 Jesteś księciem, który oczarował swoim urokiem Małą Dziewczynkę...;* .Za Twój Uśmiech...Milion Gwiazd...Za Twą Miłość...Cały Świat...;* Here is a kiss...For a very special person ;* Kr adnie ktoś...? ;(
![]()
|
|
#3652 |
|
Raczkowanie
|
inny ktoś doradził mi, że wie lepiej kogo chciałabym ..
tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce. (; Tell me why ? - Powiedz mi dlaczego. Ty i Ja . rozumiesz ? i n t y m n i e . ! tylko Twoja, tylko bądź przy mnie. ;* jestem naiwna.. UFAM miłości. <3 boję się, bo mi na tym zależy Mogę odejść sobie już.. ? wrażliwa na twój dotyk .. potrzeba z m i a n . Ty i Ty. i Ty. tylko. miłosna gra. (; chwila ciszy..
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
na pełnym rozluźnieniu.
to się stało zbyt późno. miałeś mnie tulić do snu. bo temperatura tutaj nigdy nie spada. bujam się, bujam. a twoje oczy krążą za moimi krągłościami. malinowe bąbelki. do zmywarki wrzucam swoje serce. może w końcu się zmyjesz. nosisz maskę? z dnia na dzień jesteś inny. widzę siebie, widzę ciebie.. n a s już nie. gryź moje usta, gryź gdzie chcesz. faceci nie zasługują na coś tak pięknego jak kobieta. chowam się pod kołdrą z nadzieją, że gdy wystawię głowę, świat się zmieni. |
|
|
|
#3654 |
|
Raczkowanie
|
i znowu mam do nadrobienia z 10 stron :) Śniłam,że latam nad łąką a Ciebie trzymam za ręke.
Wylądowaliśmy na dywanie czerwonych maków. Spadam w dół. Nie mam liny przywiązanej do bioder. Nie jestem zabezpieczona.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
Dla Ciebie bezimienna.
Marzy mi się wieczność z Tobą... pragnę zamknąć oczy i słuchać jak życie biegnie tuż obok mnie. nocą nadzieja kładzie się spać. Dziś jest pierwszy i ostatni dzień wieczności. |
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Ja początkująca jestem, ale mam nadzieję, że komuś opisy się przydadzą.
![]() This is your day, it's time to be brave, say "I'm not afraid"! // To jest twój dzień, czas by być dzielnym, powiedzieć "Nie boję się!" All things come to those who wait... "- Wszystko przychodzi do tych, którzy czekają.. It's so hard to stand your ground when you're so afraid... / Tak trudno być sobą kiedy się tak boisz.... Someone people make word better because they are//niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego ze są. Tell me why can't I just reach up and simply touch the sky // Powiedz mi dlaczego nie mogę poprostu sięgnąć i dotknąć nieba. He who fears he will suffer already suffers because of his fear //Ten, kto boi się, że będzie cierpieć, już cierpi z powodu swojej obawy. Walk to happiness. //Spacer do szczęścia. The distance between us seems to grow.. // wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa. Nie jestem z tych co bez lęku patrzą w ciemnośc.. W połowie - mała prawda, w połowie - małe kłamstwo, a w całości wielka niewiadoma... Tysiące niedoskonałości, lecz wciąż uśmiech, nigdy na siłę Groteską okazuje się świat. Drwi los. To i szydzę ja. konfrontacja własnych marzeń ze zbiorową rzeczywistością. Siedzimy na dachach, bawimy sie w powietrze... mała gromada, wzajemnej adoracji. Fakt taki, że jedno z nas mówi to co drugie chce powiedzieć |
|
|
|
#3657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi miło ![]() chociaż Ty jedna ;D ;* Ja Twoje zapewne też podkradnę ![]() _________ Tyle pięknych wspomnień.. Tyle chwil jeszcze przed nami.. Kartki z kalendarza przypominają o sobie.. Zegar tyka tik - tak.. Miłość jest jak joker więc nie chce mówić pas.. Dla nas świeci słońce.. nawet gdy padają deszcze <2+1 Serce, miłość, AS, piękna karta w piękny czas.. MiłoOość.. Może to czego chcesz, blisko jest, Twoje szczęście.. Warto więc mieć nadzieje.. Bo w nas szczęście tyle ma barw ![]() i w biciu serc.. <3 Nie przegap tych chwil by żyć.. ![]() _________________ a tu mam taką ładną pioseneczkę.. zespołu z mojego miasta ![]() a dokładnie (niestety) tylko jej fragment.. mam nadzieję,że komuś się to przyda ![]() Noc nie będzie długa,
Tonę w deszczu strugach. Który po policzkach spływa, Burzą Twą nie będę nigdy już.. Kiedy będziesz bliżej, Słońce wzejdzie wyżej. Lecz utonie w żalu, kiedy..kiedy Ty,kiedy Ty odejdziesz.. Chcesz w ogień wejść, Oczyścić się, Ze wspomnień co noc zamieniają Ci w dzień, i będzie tak, gdy zgaśnie żar, że zniknę w popiele i ja.. Chcesz w ogień wejść, Oczyścić się, Ze wspomnień co noc zamieniają Ci w dzień, a może być tak, że zniknę i ja..
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-22 o 13:08 |
|
|
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
Krótka odpowiedź. Zero wyjaśnień. Jedna osoba.
' ideałów nie ma, a miłość ślepa jest... ' i jeśli istnieje coś warte tego, by zmienić się - zrobię to .! Papierowa bajka ..Która ma sztuczny smak ..Zero barw ! `nie bądźmy śmieszni myśląc, że będzie jak w bajce` ...To niemożliwe. Nigdy taka nie byłam. Nigdy nie walczyłam o głupstwa. `Już nie jesteś księżniczką, a on księciem został nadal...` 'Piękna milość,której on nie zdążył docienić.. a ona wciąż czekała..’ Każda Kobieta Ma Słabość Do Głupków Bo Myśli Ze To Dla Niej Zgłupieli
|
|
#3659 |
|
Rozeznanie
|
Kradnę jeśli mogę. ;D
![]() ____________________ Zakazuje sobie okazywania uczuć. Do odwołania. mogę zrobić wszystko, tak, przyznaję, cholernie mi zależy. jak nigdy. już dobrze. czasem tylko przypomina mi się twój uśmiech. ale oj tam. A ja dalej pamiętam jak topiłam się w twojej ulubionej bluzie. Nie pytaj czy tęsknie, pytaj czy kocham. Nie potrafię przebić się przez mur, który sama dookoła siebie stworzyłam.
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
'Chce raz jeszcze spojrzeć w Twoje oczy, poczuć Twe usta.'
'Dotyk Twojej dłoni, ciepło Twego ciała.' 'Ty rozpaliłaś ogień w sercu jedną małą iskrą.' 'Razem nie zbłądzimy choćby droga była długa i kręta.' 'Cokolwiek robię ciągle Ciebie mam w mej głowie.' 'A jesteś wszystkim czego potrzebuje ukrytym w jednej osobie.' 'I chociaż nie wiem jaką jutro życie rzuci kartą, Staram się jak mogę, bo wiem że warto.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Ja świeżynka tutaj. ;D

cieszę się, że przynajmniej Ty korzystasz ; *
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)