|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
My dzisiaj z TŻ'tem byliśmy na mieście w poszukiwaniu gajerka. Pomierzył kilka, ale w żadnym nie czuł się dobrze.
W jednym sklepie ( Eldorado) już nawet jeden mógłby być, ale obsługa była taka, że pożal się Boże... nawet nie było usługi skracania/zwężania spodni ![]() A najlepsze, że co sklep, to inna teoria. W jednym babka mówi, że do sukni ecru nie pasuje czarny garnitur. Wciskała nam brązowy (co mi się strasznie nie podoba, TŻ'towi z resztą też). Powiedziała, że ostatecznie może być grafit/popiel. A w innym sklepie babka się zdziwiła, że chcemy właśnie grafitowy garnitur do sukni ecru (w takim kolorze TŻ'towi jest ładnie i w takim go widzę na ślubie).A czy do sukni mojej ivory musi być ecru koszula? czy może być biała, a tylko kamizelka i musznik ecru? Czy to kolorystycznie będzie ok?
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
azzis popatrz sobie u fotografow i na alleegro jak babki z twoja suknia rozwiazly ten klopot
![]() Mi sie osobiscie wydaje ze kolor garnituru to yhm... zarowno czarny stalowy i grafitowy bylby ok, ale koszu;lta tylko ecru i wtedy kamizelka i musznik tez - z tego wlasnie wzgledu ja tz nie kupuje kamizelki i musznika slubnego. Bo wg mnie to sie wszytsko zlewa ![]() Bylam na slubie gdzie suknia ecru i gajer czarny/smoking w zasadzie, i reszte ecru, i wygladalo super do ecru sukni ![]() W jasnym swietle nie widac ze jest ecru ![]() http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100...ubne,4-33.html http://www.allegro.pl/item550944394_...6_gratisy.html tutaj Pan Mlody ma biala koszule i ecru kamiezelke i tez jerst ok. ![]() http://www.allegro.pl/item553534422_...a_koronka.html ten ma zloty krawat ino ![]() http://www.allegro.pl/item557110775_...ner_38_40.html strippi a ta PM podobna do Ciebie ![]() azzis a w necie pisza ze ta Twoja suknia ma wszyste wiszbiny
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-21 o 21:54 |
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item557110775_...ner_38_40.html
![]() ![]() ![]() faktycznie podobna, ale nasza strippi ładniejsza, ma łagodniejsze rysy twarzy ![]() w ogóle ładne włosy ma ta PM
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia wlaśnie patrzyłam na necie jak inni PMłodzi byli ubrani do tej sukni. I co każdy to inaczej
Dlatego już szczerze mówiąc jestem skołowana i nie chciałabym przesadzić z tym ecru. A dzisiaj jak TŻ mierzył do gajerka koszulę ecru, to średnio mi się to podobało Co prawda ten ecru był taki bardziej żółtawy... ale bardziej widziałabym go w białej koszuli i tylko tej kamizelce i muszniku ecru. Właśnie ta moja suknia, to takie delikatne ecru... prawie biała, więc nie chcę pchać na siłę tej koszuli w ecru ![]() Ma fiszbiny, ale żeby one były jakieś sztywne, to nie powiem
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Przeczytałam!
Z tego co piszecie to ciesze sie bardzo ze kupilismy juz obraczki! Chyba dokupimy jeszcze wódki tzn takiej troche gorszej+naklejki/ zawieszki na "Bramy" - bo u nas taki zwyczaj i cos Tz mówił ze dla jego znajomych z pracy musi miec co ich nie zapraszamy. No i wino. Właśnie nie mardzo wiemy ile tego wina kupić? Wesele na ok 100 osób to ile tych butelek wina. Chcemy tylko czerwone. No i to bedzie jedyna alternatywa alkoholowa do wódki. I nie pamietam co miałam napisac.... |
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
wreszcie mam internet.Teraz będę na bieżąco:/ Zaczęliśmy remont sypialni i salonu.Kombinujemy salon na styl modern a sypialnia marzy mi się na zielono
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() czytam i czytam, nadrabiam inadrabiam i konca nie wiedać.... Moge sie czyms pochwalic ? ![]() zamowilam dzis suknie
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tym watku oczywiscie
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
A czy na ślubie koniecznie musi być kamizelka? Bo mnie się strasznie podobają takie garnitury, jakie nosi Filip Bobek w serialu "Brzydula" http://i.wp.pl/a/f/film/023/74/03/0160374.jpg
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje! Pokaż!
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DOMI7KS pokaż jeszcze raz bo ja nie widziałam
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Domiks ładnusia ta Twoja sukienka, taka zwiewny dól ma. Góra, hmm... ładna, ale nie w moim stylu, tzn. ja chce coś innego, ale najważniejsze,ze Tobie się podoba i ze czujesz ze to ta
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
jest w poście 3142 ![]() Scio tak własnie czuje...i to ostatnia suknia jaka zmierzyłam. A byłam pewna, ze wezme mój pierwszy typ z salonu SPOSA. Ale dzis zmierzyłam i stwierdziłam, że to na 100% ta
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-21 o 22:19 |
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Scio TŻ nie musi mieć tej kamizelki, jeśli nie chce. Wystarczy sam taki złotawy musznik wg mnie. W sumie, to zapodam TŻ'towi taki pomysł
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a mi sie baaaardzo podoba!!! pieknie!!!Scio moj TZ tez nie bedzie mial kamizelki bo nie lubi, a ze to tez jego dzien wiec nie bede zmuszala ladna koszula i fular wystarcza
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-21 o 22:24 |
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
domi7ks - sliczna suknia
![]() Wiec juz opowiadam o swojej sukni ![]() Wzorowalam sie na trzech modelach glownie. koncepcja polegala na tym ze ma byc taki ala koronkowy "fartuszek", na dole ponaszywane koronkowe aplikace i dol bedzie takze wykonczony koronka (jak to panie fachowo nazywaly krajką koronkową ). Foto nr 1 jest najbardzie zblizone do tego co stworzylysmy z paniami dzis w pracowni. nr 2 tez bardzo podobne nr 3 - przymierzalam ta suknie w salonie Mystic ale na dole pod fartuszkiem czegos brakuje wiec dodalismytam jeszcze te aplikacje jak w sukniach 1 i 2. aha suknia bedzie bieluska bo te na zdeciach sa ecru wszystkie. |
|
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Znając go to pewnie wszedł by do sklepu, pokazał palcem "ten" i kupił, najlepiej bez mierzenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
suuuuuuuuper wybralas!!!
|
|
|
#3169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i takie mi najbardziej pasowały![]() Katunia ta druga jest cudna, ale Twoje cudenko ciekawe jak bedzie wygladało ![]() ![]() Cytat:
ja nie kojarze
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-21 o 22:29 |
|||
|
|
|
#3170 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
OK....niestety nie ogarnelam jeszcze opcji "Waszego " forum....
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) hiiiiiiiiKiedys juz sie pytalam... ale Ty masz ta twoja z Mystica kupiona ? Cytat:
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-21 o 22:37 |
||
|
|
|
#3172 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bedzie barek..... ale w sumie pewnie masz racje.... wypada zeby byl "konkretny alkohol"....
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katunia ---> wszystkie trzy śliczne, czekamy na dzieło, które powstanie
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2009-02-21 o 22:47 |
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Scio - dzieki, Twoja takze sliczna
|
|
|
|
#3175 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie inaczej będzie wyglądać już jak założę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Katunia, no zobaczymy jaki będzie efekt, z opisu wygląda na b. łądną suknię |
||||
|
|
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziś jestem pierwsza![]() Muszę się pochwalić, że byłam na Targach Ślubnych u mnie w TG i poznałyśmy się osobiście z jedną z wizażanek z wątku PM Śląsk, ale do nas na PM2009 też nieraz zagląda ![]() ![]() EDIT: Ale zemnie gapa zapomniałam dodać o kogo chodzi Z LadySith się poznałam![]() Ponadto zamówiliśmy sobie autko Alfa Romeo Nestor czy jakoś tak Fajnie, bo będziemy jechać sobie razem, tylko we dwoje, a mój welon będzie trzepotał na wietrze, jak pogoda pozwoli Wyjdzie nas na 5-6 godzin 800zł i do tego dorzucają gratis busika na 6 osób, który zawiezie mi gości niezmotoryzowanych na salę, termin zaklepany, a w tygodniu idziemy spisać umowę Ponadto dziś idę znów, bo chcę spisać umowę z kwiaciarnią, dawali wczoraj i dziś 10% rabatu,a to zawsze coś![]() No i zamówiliśmy jeszcze stelaż pod tort, taki inny niż tradycyjny piętrus, załączam zdjątka do ocenienia Bo te piętrusy to takie fajne, ale już u mnie każdy je miał a takiego jeszcze nikt, a poza tym do mojej leśniczówki z głowami dzika i porożami bardziej pasje mi ten stelaż. No to przygotowania znów do przodu
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-22 o 10:03 Powód: dopisek a nawet dopiski |
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
a dzień dobry
dobry ![]() ja juz na miasto sie wybieram obraczki kupic, a później na targi ślubne ![]() miłego dnia kochane
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misqa a Wy bierzecie slub w piatek bo tak chcieliście czy po prostu nie było wolnych terminów?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-22 o 09:59 |
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

(w takim kolorze TŻ'towi jest ładnie i w takim go widzę na ślubie).
czy może być biała, a tylko kamizelka i musznik ecru? Czy to kolorystycznie będzie ok?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Znając go to pewnie wszedł by do sklepu, pokazał palcem