Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;* - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 09:40   #3991
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*

Jestem.
W kosciele jeszcze bylam.
Powiem tak szału ni ma
Ocena wczorejszego wieczoru 3 na 6.(wg skali szkolnej)
Mam poczucie zmarnowanych pieniedzy..
Nie jest tak ze sie nie bawilam ale.. scisk byl straszny..
Moze to ze mi sie nie podobalo to
a-nie jestem przyzwyczajona do takich imprez
b- kwestia znajomych(piatek z innymi ludzmi byl b.udany)
c-kwestia tego ze nic nie wypilam
Poza tym bylam "wyrywana" przez pijanych niskich grubych 30 latkow
Jak pojada znajomi znowu to sie powaznie zastanowie.
Jednak lokalny pubik maly parkiecik dobre towarzystwo ( i nie placi sie wstepu zadnego) to jest to.
JAk kolezanka wroci(dopiero za 2 tygodnie) to sie znow wybierzemy

Ogolnie to jestem zmeczona,niewyspana blada podkrazone oczy-sam sex
( a spac nie umialam)

Co do kolczyka..kolezanka robi b.wielu osobom i z tego slynie.
A na razie jeszcze nie kupilam kolczyka wiec wszystko sie odklada w czasie.
Od poniedzialku sie biore za nauke bo 2 imprezy w 2 dni starcza..czas na nauke(duzo)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 09:48   #3992
zanetka007
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wczoraj byłam u koleżanka oglądać film ze 100dn (bo mojej płyty dostać nie mogę, bo panowie nie mają czasu, żeby dobrze nagrać), a później poszłyśmy sobie na spacer...

A dziś byłam w kościele teraz pouczyłam się prawa na wos i na razie zamierzam leniuchować do obiadu
Zimno Brr

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:10   #3993
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj byłam u koleżanka oglądać film ze 100dn (bo mojej płyty dostać nie mogę, bo panowie nie mają czasu, żeby dobrze nagrać), a później poszłyśmy sobie na spacer...

A dziś byłam w kościele teraz pouczyłam się prawa na wos i na razie zamierzam leniuchować do obiadu
Zimno Brr
Jak film?
Duzo jestes nagrana?
Wkrotce bedzie moj i jestem ciekawa.

Stary 2009-02-22, 10:27   #3994
Serendipity
Zakorzenienie

Ilona dla mnie to totalna głupota,że chcesz oszczędzić trochę kasy kosztem własnego zdrowia.
Koleżanka ma autoklaw,aby wysterylizować kolczyka i narzędzia ? szczerze wątpię,bo to koszt liczony w tysiącach złotych.

Co jak co,ale oszczędzanie na własnym zdrowiu nie jest rozsądne.
Stary 2009-02-22, 10:28   #3995
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość

jeju!! jak Ci zazdroszcze! Kocham Myslo dzisiaj mialam szał i słuchałam całe popołudnie hehe
malinoweoczy to Ja
aha, to już będę wiedziała mnie już sporo koncertów Myslo które były blisko (czytaj: w Wawie) ominęło, a teraz dostałam bilet od TŻ-ta i nie mam wyjścia

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
ja myslovitz mam juz troche dosyc, mieszkam na slasku tak jak zespol i na co 4 imprezie gra wlasnie myslovitz ;p
heh, rozumiem ^^ ale tak to jest z lokalnymi zespołami

wstałam, pograłam na gitarze i dalej nic mi się nie chce robić ale może się zmobilizuję jeszcze do historii...

jutro chyba urwę się z dwóch ostatnich lekcji i będę kombinować urodzinowy prezent dla TŻ-ta... kupię mu chyba kapodaster do gitary, dam to serduszko ogrzewające, jakąś kartkę... no i nie wiem czy starczy w dniu jego urodzin będziemy w Wawie (dzień po koncercie Myslo), więc z jednej strony to nieco ogranicza, z drugiej daje nowe mozliwości, aczkolwiek nie wiem jakie

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:29   #3996
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Ilona dla mnie to totalna głupota,że chcesz oszczędzić trochę kasy kosztem własnego zdrowia.
Koleżanka ma autoklaw,aby wysterylizować kolczyka i narzędzia ? szczerze wątpię,bo to koszt liczony w tysiącach złotych.

Co jak co,ale oszczędzanie na własnym zdrowiu nie jest rozsądne.
Kolezanka u tej kolezanki robila 3 i jest zadowolona.
Xboo tez robila znajoma i nic nie bylo.

Wysterylizowac mozna w wodce albo wodzie utlenionej.

Stary 2009-02-22, 10:46   #3997
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość

Co jak co ale o piercingu to Ty pojęcia nie masz,o sterylizacji tym bardziej.
Jaka wódka,jaka woda utleniona ?!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 10:46   #3998
beoneself
Zakorzenienie

Ilona, to jest wbrew pozorom mało bezpieczne miejsce na przekłuwanie. Twarz jest unerwniona, można na prawdę coś niechcący uszkodzić
A argumentacja, że 3 osobom nic się nie stało jest trochę dziecinna.
Zastanów się jeszcze, jeśli już jesteś zdecydowana to zrób to koniecznie w bezpiecznym miejscu
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:48   #3999
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Mini "swój i rodzinny" to mieszkasz sama?
Jeszcze nie, ale swoje mieszkanie już mam, dwa pokoje, kuchnia, łazienka I faktycznie w każdej chwili mogę tam mieszkać, ale jakoś u rodziny wygodniej...

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Właśnie? Jak tak, to jak sobie radzisz z prowadzeniem domu?
U mnie to jest tak, że ja na ogół jestem największym leniem, jakiego znam i raczej nie szaleję na co dzień ze ścierką, obiady też Mama albo kupne, ale bywa, że mam tzw. wenę na sprzątanie, wtedy domy aż lśnią. No i w sytuacjach kryzysowych zawsze mam jakiegoś kopa, sprzątanie, zakupy, odpowiedzialność za innych dopiero wtedy mi się "włączają" Na co dzień się kamufluję

Cytat:
Napisane przez sonnerin Pokaż wiadomość
To złą taktykę przyjmujesz. Należałoby jej OZNAJMIĆ, ze jedziesz na disco, w końcu nie masz 10 lat, prawda. Bo skoro się pytasz, to przecież może Ci zabronić, nie? To tak z mojego doświadczenia wynika
Właśnie, najlepiej oznajmiać, bo pytanie zawsze można skończyć się negatywnie Chociaż ja osobiściebiorę pod uwagę obiekcje Rodziców a już jeśli chodzi o jakieś wazniejsze sprawy to do nich zawsze biegnę po radę
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:51   #4000
paula007
Zakorzenienie

Oglądałam nie tak dawno "Miłość blondynki" i jestem zakochana w piosence:
http://www.youtube.com/watch?v=lRWRn...eature=related

Zna ktoś może czeski?

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:55   #4001
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
hmmm co do przekłuwania różnych miejsc na twarzy. Ja bym poszła do jakiegoś salonu z profesjonalną obsługą, ponieważ znam taki przypadek, że znajomy (ponoć taki dobry i w ogóle zna się na przekłuwaniu) przebijał właśnie w tym miejscu co Ilona chce i tak przebił że teraz dziewczyna ma sparaliżowaną część twarzy.... więc ogólnie nie za fajnie. Nie widać tego paraliżu jakoś strasznie ale jest. dlatego ja nie ufam w takich sprawach nawet bardzo dobrym znajomym.

dzisiaj mam zamiar skończyć pisać prezentacje i zobaczyć przez ile mniej więcej ja to mówię. Mam nadzieje że coś koło 15min bo już nie mam pomysłu.
No tak, mój kolega chciał oszczędzić i poszedł do koleżanki co to niby kłuć umiała żeby mu przekuła brew. Skończyło się na zapadniętej powiece

Cytat:

Sterylizacja wódką? Hmm, dobra nic nie mówię, bo wyjdę na staroświecką i nazbyt ostrożną... Przebijać naprawdę nie może każdy, w końcu wszędzie są różne nerwy, które uszkadzając można narobić szkody. Nie mówię, że akurat w tym miejscu gdzie chcesz robić kolczyk, tak ogólnie...

Ja sobie robiłam sama w uszach, takie zwyczajne kolejne dziurki... goiło się strasznie długo, choć może to tylko wina miejsca, no ale już mi się za swoje dostało godzinnym gadaniem od kumpla jaka to ja głupia byłam ;p

Edytowane przez Anuu
Czas edycji: 2009-02-22 o 10:57
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 11:09   #4002
sydunia
Zakorzenienie

Ja tak jak dziewczyny uważam, że robienie kolczyka gdziekolwiek u przypadkowej osoby jest nieodpowiedzialne. Argumenty, że ta osoba robiła już kolczyk 3 osobom i nawet ma rękawiczki do mnie nie trafiają. Naprawdę lepiej poczekać trochę, zaoszczędzić pieniądze i pójść do wykwalifikowanej osoby
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 11:20   #4003
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
jutro chyba urwę się z dwóch ostatnich lekcji i będę kombinować urodzinowy prezent dla TŻ-ta... kupię mu chyba kapodaster do gitary, dam to serduszko ogrzewające, jakąś kartkę... no i nie wiem czy starczy w dniu jego urodzin będziemy w Wawie (dzień po koncercie Myslo), więc z jednej strony to nieco ogranicza, z drugiej daje nowe mozliwości, aczkolwiek nie wiem jakie
Upolowałaś to w jakiejś sieciówce czy w lokalnym sklepie? bo widziałam na allegro, ale nie takie jakie mnie interesuje. szukam tego, ale wcześniej tosię chyba zima skończy

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Oglądałam nie tak dawno "Miłość blondynki" i jestem zakochana w piosence:
http://www.youtube.com/watch?v=lRWRn...eature=related

Zna ktoś może czeski?
Nie znam czeskiego ale podoba mi się
Za to strasznie nie znoszę brzmienia rosyjskiego. coś starsznego, nie wiem czemu ale mam awersję do tego języka, pisanego tymbardziej.

Ale miałam sen byłam w dużą grupą ludzi na jakimś dziwnym spędzie-kolonii czy coś w stym stylu i nagle wydzielili z nas grupę "więzienną" - w której byłam też ja jako jedyna z moich znajomych. i ta grupa była traktowana jak jeniecki obóz rosyjski naprawdę okropne uczucie, chociaż nie pamiętam co robiliśmy, ale uczucie za to bardzo dokładnie. Brrr..

A wczoraj za to... piliśmy ze znajomymi w pokoju mojego dziadka (!?), potłukło się szkło i kto przyszedł posprzatać? Kamerdyner z Niani.

Stary 2009-02-22, 11:26   #4004
kasiencja
Pani Buka

Ilona, rób jak chcesz, ja w ogóle bałabym się zrobić sobie kolczyk w takim miejscu, ale jeśli już, to chyba wolałabym też w salonie...

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Upolowałaś to w jakiejś sieciówce czy w lokalnym sklepie? bo widziałam na allegro, ale nie takie jakie mnie interesuje. szukam tego, ale wcześniej tosię chyba zima skończy
u mnie w mieście nie ma, kupiłam w Warszawie w Arkadii, jakimś sklepie z różnymi bzdurkami, This&That albo którymś innym, nie pamiętam....

ale myślicie że to starczy czy mam mu jeszcze coś zrobić/dokupić?

Cytat:
Za to strasznie nie znoszę brzmienia rosyjskiego. coś starsznego, nie wiem czemu ale mam awersję do tego języka, pisanego tymbardziej.
to tak jak ja do niemieckiego, bleee

Cytat:
Ale miałam sen byłam w dużą grupą ludzi na jakimś dziwnym spędzie-kolonii czy coś w stym stylu i nagle wydzielili z nas grupę "więzienną" - w której byłam też ja jako jedyna z moich znajomych. i ta grupa była traktowana jak jeniecki obóz rosyjski naprawdę okropne uczucie, chociaż nie pamiętam co robiliśmy, ale uczucie za to bardzo dokładnie. Brrr..

A wczoraj za to... piliśmy ze znajomymi w pokoju mojego dziadka (!?), potłukło się szkło i kto przyszedł posprzatać? Kamerdyner z Niani.

o rany okropne... omawiałaś w szkole coś związanego z tą tematyką?

ja się ciągle śmieje z TŻ-ta, bo mu się śnią ostatnio takie rzeczy, że budzi się nakręcony i potem cały dzień mi smęci, jeśli akurat nie możemy się zobaczyć xD

Stary 2009-02-22, 11:27   #4005
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam przed walentynkami takie serduszka w empiku Nie wiem czy nie było ich też w Nanu-Nana, ale to nie jestem pewna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 11:29   #4006
paula007
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się rosyjski podoba, nawet swojego czasu chciałam się uczyć.
Jako drugi język w lo chciałam rosyjski, ale za mało chętnych było (chyba w ogóle nie było) i wzięłam francuski.

A oglądałaś może "Małą Moskwę"? Tam Swietłana Hodczenkowa śpiewa piosenki Demarczyk z takim uroczym rosyjskim akcentem. Mrr

Cytat:
Może to przez te lektury związane z tematyką II wojny? Czytałaś coś takiego ostatnio?

Cytat:

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 11:31   #4007
ilo16na
Zakorzenienie

Nie predko mnie bedzie stac zeby zrobic w salonie-ceny sa jak w duzym miescie u nas

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Co jak co ale o piercingu to Ty pojęcia nie masz,o sterylizacji tym bardziej.
Jaka wódka,jaka woda utleniona ?!
Jak mialam kiedys w gabinecie przebijane uszy to czym sterylizowali-woda utleniona lub spirytusem(wiec bez przesady-to takie standardowe odkazacze)

Stary 2009-02-22, 11:32   #4008
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
u mnie w mieście nie ma, kupiłam w Warszawie w Arkadii, jakimś sklepie z różnymi bzdurkami, This&That albo którymś innym, nie pamiętam....

ale myślicie że to starczy czy mam mu jeszcze coś zrobić/dokupić?

o rany okropne... omawiałaś w szkole coś związanego z tą tematyką?

ja się ciągle śmieje z TŻ-ta, bo mu się śnią ostatnio takie rzeczy, że budzi się nakręcony i potem cały dzień mi smęci, jeśli akurat nie możemy się zobaczyć xD
o dzięki, wlaśnie myslalam ze w tym sklepie będzie.
Ja bym coś jeszcze dokupiła a skoro będziecie w Wawie to moze zrób wczesniej wywiad środowiskowy w necie i znajdź jakąś fajną kawiarenkę i weź go na czekoladę czy coś ale to też zależy od budżetu..

Nie omawialiśmy jeszcze w szkole ale jestem w trakcie czytania Innego Świata. I cały czas robi na mnie wrażenie, mimo iż poza momentem czytania staram się o tym nie myśleć.

I mam podobonie jak Twój TŻ jak coś mi się śni dziwnego, to cały dzień mam wrażenie że to za mną łazi.
Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
widziałam przed walentynkami takie serduszka w empiku Nie wiem czy nie było ich też w Nanu-Nana, ale to nie jestem pewna
Dzięki
W takim razie bede się musiała przejść do znienawidzonej galerii krakowskiej, gdzie zanim przejdę wszystko jestem zmęczona gonieniem po 3 piętrach

Paula no po takiej zachęcie do Małej Moskwy to nie wiem czy podołam mam ją w "chcę obejrzeć" na filmwebie ale na razie czeka w kolejce

Edytowane przez grudniowa-szatynka
Czas edycji: 2009-02-22 o 11:37
grudniowa-szatynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 11:35   #4009
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie predko mnie bedzie stac zeby zrobic w salonie-ceny sa jak w duzym miescie u nas
nie wiem jakie są ceny ani w dużym, ani w małym mieście, bo nigdy się tym nie interesowałam, ale wolałabym nawet dużo dłużej odkładać pieniądze i wiedzieć, że jestem w dobrych rękach. ale to Twoja sprawa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 11:37   #4010
Anuu
Zakorzenienie

Zasada jest jedna, byle było czysto, żebyś się jakiegoś syfu nie dorobiła
Stary 2009-02-22, 11:37   #4011
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
o dzięki, wlaśnie myslalam ze w tym sklepie będzie.
Ja bym coś jeszcze dokupiła a skoro będziecie w Wawie to moze zrób wczesniej wywiad środowiskowy w necie i znajdź jakąś fajną kawiarenkę i weź go na czekoladę czy coś ale to też zależy od budżetu..
ooo, wiem! jakby się udało iść do pijalni czekolady Wedla.... ha! dzięki

do empiku też się przejdę, chociaż chyba tam tego nie widziałam, ale kupiłabym jeszcze jedno serduszko dla siebie xD

Stary 2009-02-22, 11:39   #4012
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
Zasada jest jedna, byle było czysto, żebyś się jakiegoś syfu nie dorobiła
Widzialam na youtubie jak to robia..chyba sie boje.
JA ogolnie boje sie igiel(zastrzykow tez)

Stary 2009-02-22, 11:42   #4013
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Widzialam na youtubie jak to robia..chyba sie boje.
JA ogolnie boje sie igiel(zastrzykow tez)
Ból to sprawa indywidualna. Zazwyczaj samo przebicie nie boli, szczególnie kiedy masz znieczulenie punktowe
Jak miałam robionego industriala, to kiedy znieczulenie odchodziło to myślałam, że umrę z bólu, ale szybko przeszło, trochę pokrwawiło i było ok, także nie ma co się bać

I do tego potrzebny właśnie jest ktoś z wprawą, kto przebije, wsadzi kolczyk i będzie to krótka sprawa. Osoba niewprawiona, będzie się grzebać i wtedy owszem, będzie bolało...

Edytowane przez Anuu
Czas edycji: 2009-02-22 o 11:44
Stary 2009-02-22, 11:43   #4014
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ból to sprawa indywidualna. Zazwyczaj samo przebicie nie boli, szczególnie kiedy masz znieczulenie punktowe
Jak miałam robionego industriala, to kiedy znieczulenie odchodziło to myślałam, że umrę z bólu, ale szybko przeszło, trochę pokrwawiło i było ok, także nie ma co się bać

Ale wlasnie u tej kolezanki byloby bez znieczulenia.
Dlatego sie boje bolu.

Stary 2009-02-22, 11:50   #4015
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wlasnie u tej kolezanki byloby bez znieczulenia.
Dlatego sie boje bolu.

Rób jak uważasz. Jeśli chcesz zrobić u niej ten kolczyk-rób.
Stary 2009-02-22, 11:52   #4016
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Rób jak uważasz. Jeśli chcesz zrobić u niej ten kolczyk-rób.
Chodzi mi tylko o to ze sie boje bolu.
Zastrzykow sie tak samo boje.. w sumie.

Stary 2009-02-22, 11:54   #4017
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi tylko o to ze sie boje bolu.
Zastrzykow sie tak samo boje.. w sumie.

Jeżeli ona faktycznie zna się na rzeczy (nie mnie to oceniać) to zrobi Ci to tak, że prawie nie będzie boleć...
Stary 2009-02-22, 11:59   #4018
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Zainspirowałyscie mnie, przeglądam wątek o piercingu. Iiiii jestem w szoku, czego to ludzie nie ptorafią sobie przekłuć uszy, brew, nos, pępek-rozumiem. Ale łechtaczka, fałd między dziąsłem a wargą, czy chrząstka ucha ta najblizej twarzy to jakieś dziwactwo
Stary 2009-02-22, 12:00   #4019
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli ona faktycznie zna się na rzeczy (nie mnie to oceniać) to zrobi Ci to tak, że prawie nie będzie boleć...
Ona robila kolezance z boku ust i kolezanka mowila ze nie bolalo mocno ale ona jest odporna bo juz ma z 10 kolczykow..
JA chcem i sie bojem
Nawet opuchlizny sie nie boje jak tego ukłucia.

Stary 2009-02-22, 12:01   #4020
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Zainspirowałyscie mnie, przeglądam wątek o piercingu. Iiiii jestem w szoku, czego to ludzie nie ptorafią sobie przekłuć uszy, brew, nos, pępek-rozumiem. Ale łechtaczka, fałd między dziąsłem a wargą, czy chrząstka ucha ta najblizej twarzy to jakieś dziwactwo
*ściska nogi*

BRRRR

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości