|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Z moją bladą twarzą ze skłonnością do pękających naczynek to samobójstwo, ale tam jest tak jasno i ciepło Nie wiem czy naprawdę się nie wybiorę. Miał ktoś styczność z lampami antydepresyjnymi? Działa toto? A co do pieczenia, to dla mnie świetny sposób na odstresowanie. Zresztą słodkie coniieco też poprawia humor ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-22 o 11:44 |
||
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ta świadomość powstrzymuje mnie przed udaniem się do sztucznego słonka.Lampy antydepresyjne ponoć działają. Stosowane codziennie. Tak słyszałam. |
|
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś silne postanowienie, żeby się nie dawać. Wczoraj był mój szczyt użalania się, popłakałam sobie i w końcu usnęłam przytulając się do kota (wyobraźcie sobie: mój Edward, który nigdy do łóżka nie wchodzi, wczoraj czekał na mnie ułożony na podusi; no i tak poszliśmy spać
i powiedzcie, że koty nie są kochane)W ramach umilania sobie niedzieli testuję piękne zapachy, dziś wolałam coś znajomego, bo nie chciałam trafić na paskudka ![]() Cytat:
Cytat:
Ale on pyyyszny jest
|
|
#4054 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do klubu , mnie nic nie cieszy i nic mi się nie chce, nawet wchodzić na wizaz
![]() Jestem rozlazła, zapominam o ważnych terminach, aviza leżą na stole , bo jak mam po pracy wysiaść , na poczte i wracać do domu kilometr pieszo albo czekać 20 minut na kolejny autobus, to mi się słabo robi. Włosy mam bure, odrosty na 2 cm. Nie chce mi sie malować, ubierać a nawet perfumować, najchętniej spałabym cały czas z głową zarzuconą kołdrą. Słońca i zieleni mi potrzeba jak powietrza. Straciłam apetyt i chudnę , a wcale mi na chudnięciu nie zależy, ciuchy będą na mie wisieć. Szczytne plany rzucenia palenia biorą w łeb. Stara baba jestem ![]() O tak, pożaliłam się. Mam tylko nadzieje ,że jednak wiosna blisko , bo u mnie ostatnio ptaszki śpiewały. TakAnyskokoty sa kochane
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-02-22 o 14:27 |
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozterko - zaciśniemy zęby i jakoś wytrzymamy chyba Odrosty też mam, skórę suchą i szarą jak jaszczurka, energii zero Wszystko mi "zwisa" ( po fazie -"przejmuję się wszystkim", to tak odmienny stan i tak gwałtowny, że aż to podejrzane )Byle do wiosny - pytanie czy u mnie wiosna zmieni cokolwiek ![]() A najbardziej dobija mnie fakt, że nie zmieszczę się na 90 % w letnią garderobę. I najgorsze jest to, że ten fakt nie motywuje mnie wcale, żeby zrobić coś z tym (tzn. z własnym ciałem).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-22 o 14:47 |
|
|
|
|
#4057 |
|
BAN stały
|
Wiecie co?
Czechow miał jednak rację, pisząc: "Szczęśliwi ci, którym wszystko jedno - lato to, czy zima"
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
Czekolada...wino......uko chana książka lub film......(ale z happy endem........)......
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, może trochę w tym prawdy. Jednak, kiedy czytam takie historie, wcale nie czuję się lepiej. O nie. Czuję wtedy, że jestem głupol. Ba moje problemy są tycieńkie a ja i tak się nad sobą użalam. Że jestem taka słaba psychicznie, no i generalnie - do dupy jestem. Że ludzie naprawdę maja problemy, a ja zamiast cieszyc się z tego co mam, to .... eee tam, szkoda gadać. Abstrahując od wszystkiego . Widziałyście to Artykuł Moje dziecko mi właśnie pokazało. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-02-22 o 15:15 |
|
|
|
|
#4060 |
|
BAN stały
|
Co za dzień
Kontaktuję już od jakichś 4 godzin. Co robiłam przez ten czas - nie mam pojęcia. Bo tego, co powinnam, na pewno nie ruszyłam. Ok, przynajmniej zrobiłam sobie obiad. Po raz drugi w tym tygodniu. Usiłuję sobie przypomnieć, co jadłam przez 5 pozostałych dni i autentycznie nie pamiętam ![]() Koszmarna niedziela, zawsze ten sam scenariusz. Ale jutro będzie poniedziałek i dalej nie będę mogła wziąć się w garść Więc już nie wiem, co obarczać winą za swoje lenistwo. Śnieg za oknem. Jak sypał, tak sypie. |
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Favkes, czytałam - z jakiś tydzień temu czy dwa. Nie wiem, co powiedzieć - autentycznie - zatkało mnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-22 o 15:14 |
|
|
|
|
#4062 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() \ U mnie zima od dawna, pięknie było ostatnio 2 tygodnie temu, przez jakieś 3 godziny. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4063 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jutro tylko jeden wykład i wypad do pubu ![]() --- Kot obsikał mi plecak...
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Ajć
Masz kota? Jakoś nie obiło mi się wcześniej o oczy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4065 |
|
BAN stały
|
Mam, mam
Parę lat temu odstawił mi podobny numer - w autobusie pełnym ludzi chowałem plecak pod siedzenie najgłębiej, jak się dało. Kumpela siedząca obok: "Czujesz, jak tu śmierdzi?" Okres godowy się zaczął, więc jak zwykle mu odbija
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4067 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Niedziela to dla mnie najbardziej nudny i depresyjny dzień tygodnia, serdecznie nie znoszę
![]() Ale jak sie ma na codzień za dużo czasu dla siebie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i to rzucenie palenia....przydałoby się bardzo, ale coś motywacji brak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeuroczy kiciuś
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-22 o 20:23 Powód: zamknięcie cytatu |
|||||
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chowamy przed nią płaszcze, torby, plecaki.Największy ostatni hicior - jechałam kiedyś rano na badanie krwii. Rano się spieszyłam, wszystko szybko, w pośpiechu itd... Jak już byłam w ambulatorium musiałam poczekac chwilę na pielęgniarkę, która jako jedyna z całej ekipy umie wkłuć się w moje żyły. Inne pielęgniarki nawet nie robią próbnego podejścia. Więc siedzę, płaszcz na kolanach i ... coś mi zajechało. Tzn, zajechało kocimi siuśkami, myślałam, że padnę. A, że w przedsionku byłam kompletnie sama zaczęłam "badać" źródło smrodku. Okazało się, że w nocy starsza kota weszła do szafy i obsikała mi właśnie płaszcz... Rano nie zauważyłam, bo nasikała na podszewkę, która do rana zdążyła wyschnąć... A jeszcze czekała mnie droga powrotna autobusem...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4069 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogóle kotki jak sikają? Też syfon z podniesionym ogonem, czy jak suczki? A to mnie dylematy naszły
|
|||
|
|
|
#4070 |
|
To ja :)
|
Czy Wy tez czujecie organiczna niechec do niedzielnych wieczorow? Nie to, ze nie lubie swojej pracy, bo lubie nawet bardzo, ale... Jeszcze jeden dzien weekendu by sie przydal
I potestowac mozna wiecej, i pachniec intensywniej (wsrod ludzi nie wypada, nie?)
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sposobu - " na syfona"
|
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jeśli u mnie wyskakuje czasem pryszcz na brodzie to znaczy,że jestem fragmentarycznie młoda ![]() Obsikaj go w rewanżu Pamplelune ![]() Cytat:
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, warto się douczyć. W takim temacie również ![]() Małżon znalazł jeszcze zachomikowaną nalewkę malinową naszej roboty. Idę się alkoholizować. W naszych stosunkach coś drgnęło (bez zbędnych skojarzeń ), może się uda pogadać od serca. Trzymajcie kciuki
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dokladnie! Młoda trafia do kuwety sporadycznie
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4077 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzrymam kciuki ![]() Wszystko czytam, ale mało się udzielam bo czuję sie fatalnie (nie ja jedna widzę) Nic mi się nie chcę, czuję ogólną niemoc i pustkę w głowie. Czuję że jestem do dupy, stara baba a nie pozbierana jak dziecko Jak mam cokolwiek załatwić to beczec mi sie chce i myslę ze nie potrafie ,że na pewno sie nie uda, poza tym nie chce mi sie dupy ruszyc.W grudniu osiągnęłam pewiem ważny cel w życiu i kosztowało mnie to wiele wysiłku, jakoś do dzisiaj nie mogę dojśc do siebie...udało sie ,ale zamiest sie cieszyc to jestem jakaś otępiała
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu jak potoczyła się sprawa z panią, która swego czasu uznała Cię za kogoś kogo zna? Pytam, bo tym razem ja dostaję dziwne pw . Nie lubię być brana za kogoś kim nie jestem
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Agnysko
![]() Polly
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-22 o 21:45 |
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam problem ze zlokalizowaniem na balkonie garnka z rosołem
Śniegu napadało ponad 20cm i garnek musiałam wymacywać, bo wszędzie widać było tylko puszystą, białą pierzynkę mam nadzieję,że nie wpadnę do sąsiadów I że uda mi się dotrzeć jutro do pracy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Piękne rzeczy tam pokazujesz, aż nabrałam ochoty na pieczenie. Spisałam sobie przepis na ciasto czekoladowe i ciasto z colą 
Nie wiem czy naprawdę się nie wybiorę. 

Tylko ta świadomość powstrzymuje mnie przed udaniem się do sztucznego słonka.

Czechow miał jednak rację, pisząc: "Szczęśliwi ci, którym wszystko jedno - lato to, czy zima"