Scent Bar VII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 11:43   #4051
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Chyba masz rację, ja juz jadę resztkami sił dosłownie, nie mam ochoty na nic, jest mi wszystko jedno, w co się ubieram, jak wyglądam (a dotąd było to dla mnie dość istotne). Cała moja egzystencja nastawiona jest na oczekiwanie wiosny i tylko na tym się skupiam. Reszta jakoś mi przelatuje przez palce...

PS. Vesenko zajrzałam wczoraj po raz pierwszy na Twój blog Piękne rzeczy tam pokazujesz, aż nabrałam ochoty na pieczenie. Spisałam sobie przepis na ciasto czekoladowe i ciasto z colą
Ja mam tak dość tej pogody,że przemknęło mi przez głowę wybranie się kilka razy na solarium Z moją bladą twarzą ze skłonnością do pękających naczynek to samobójstwo, ale tam jest tak jasno i ciepło Nie wiem czy naprawdę się nie wybiorę.
Miał ktoś styczność z lampami antydepresyjnymi? Działa toto?

A co do pieczenia, to dla mnie świetny sposób na odstresowanie. Zresztą słodkie coniieco też poprawia humor
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Vesenko, pewnie odbierałabym inaczej niedzielę, gdybym pracowała w tygodniu Rzeczy, o których piszesz, mogę robić na co dzień i szczerze powiedziawszy - rzygam już tym
Ja mam w tygodniu pracy po czubek uszu, więc takie obijanie się w niedzielę to dla mnie ostatnio szczyt marzeń

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-22 o 11:44
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 11:47   #4052
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Ja mam tak dość tej pogody,że przemknęło mi przez głowę wybranie się kilka razy na solarium Z moją bladą twarzą ze skłonnością do pękających naczynek to samobójstwo, ale tam jest tak jasno i ciepło Nie wiem czy naprawdę się nie wybiorę.
Miał ktoś styczność z lampami antydepresyjnymi? Działa toto?
Też myślałam o solarium. Opalam się bardzo łatwo i bez poparzeń, tylko że w grudniu i styczniu zrobiłam sobie wybielanie przebarwień i przez 10 tygodni po zakończeniu kuracji nie mogę mieć styczności z silnym promieniowaniem UV. Czyli do końca marca Tylko ta świadomość powstrzymuje mnie przed udaniem się do sztucznego słonka.
Lampy antydepresyjne ponoć działają. Stosowane codziennie. Tak słyszałam.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 12:17   #4053
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak Nudno, smętnie, bez pomysłu
Ja mam dziś silne postanowienie, żeby się nie dawać. Wczoraj był mój szczyt użalania się, popłakałam sobie i w końcu usnęłam przytulając się do kota (wyobraźcie sobie: mój Edward, który nigdy do łóżka nie wchodzi, wczoraj czekał na mnie ułożony na podusi; no i tak poszliśmy spać i powiedzcie, że koty nie są kochane)

W ramach umilania sobie niedzieli testuję piękne zapachy, dziś wolałam coś znajomego, bo nie chciałam trafić na paskudka

Cytat:
Spróbujmy wierzyć, że z nadejściem wiosny jakoś wszystko stanie do pionu.
Dobrze, Pani Mendosito

Cytat:
A co do pieczenia, to dla mnie świetny sposób na odstresowanie. Zresztą słodkie coniieco też poprawia humor
No to sobie poprawiłam humor sernikiem w czekoladowe łatki. Już tylko 1/4 została Ale on pyyyszny jest

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 14:20   #4054
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
Zmiana "gęby" nie pomoże- to "mam dosyć" wynika z nastroju.
wiem coś o tym
To ja chcę zmianę nastroju Może kiedyś gęba się ustabilizuje

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Czy Wy też tak nie znosicie niedzieli?
Jeszcze jak

Zima wróciła, a wczoraj tak pięknie już było
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 14:24   #4055
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dołączam do klubu , mnie nic nie cieszy i nic mi się nie chce, nawet wchodzić na wizaz

Jestem rozlazła, zapominam o ważnych terminach, aviza leżą na stole , bo jak mam po pracy wysiaść , na poczte i wracać do domu kilometr pieszo albo czekać 20 minut na kolejny autobus, to mi się słabo robi.
Włosy mam bure, odrosty na 2 cm. Nie chce mi sie malować, ubierać a nawet perfumować, najchętniej spałabym cały czas z głową zarzuconą kołdrą. Słońca i zieleni mi potrzeba jak powietrza.
Straciłam apetyt i chudnę , a wcale mi na chudnięciu nie zależy, ciuchy będą na mie wisieć.
Szczytne plany rzucenia palenia biorą w łeb.
Stara baba jestem

O tak, pożaliłam się.

Mam tylko nadzieje ,że jednak wiosna blisko , bo u mnie ostatnio ptaszki śpiewały.

TakAnyskokoty sa kochane

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-02-22 o 14:27
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 14:43   #4056
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Dołączam do klubu , mnie nic nie cieszy i nic mi się nie chce, nawet wchodzić na wizaz

Jestem rozlazła, zapominam o ważnych terminach, aviza leżą na stole , bo jak mam po pracy wysiaść , na poczte i wracać do domu kilometr pieszo albo czekać 20 minut na kolejny autobus, to mi się słabo robi.
Włosy mam bure, odrosty na 2 cm. Nie chce mi sie malować, ubierać a nawet perfumować, najchętniej spałabym cały czas z głową zarzuconą kołdrą. Słońca i zieleni mi potrzeba jak powietrza.
Straciłam apetyt i chudnę , a wcale mi na chudnięciu nie zależy, ciuchy będą na mie wisieć.
Stara baba jestem

O tak, pożaliłam się.

Mam tylko nadzieje ,że jednak wiosna blisko , bo u mnie ostatnio ptaszki śpiewały.

Rozterko
- zaciśniemy zęby i jakoś wytrzymamy chyba Odrosty też mam, skórę suchą i szarą jak jaszczurka, energii zero Wszystko mi "zwisa" ( po fazie -"przejmuję się wszystkim", to tak odmienny stan i tak gwałtowny, że aż to podejrzane)

Byle do wiosny - pytanie czy u mnie wiosna zmieni cokolwiek

A najbardziej dobija mnie fakt, że nie zmieszczę się na 90 % w letnią garderobę. I najgorsze jest to, że ten fakt nie motywuje mnie wcale, żeby zrobić coś z tym (tzn. z własnym ciałem).

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-22 o 14:47
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 14:48   #4057
gryx82
BAN stały

Wiecie co? Czechow miał jednak rację, pisząc: "Szczęśliwi ci, którym wszystko jedno - lato to, czy zima"
Stary 2009-02-22, 14:55   #4058
envy07
Rozeznanie

Czekolada...wino......uko chana książka lub film......(ale z happy endem........)......
Stary 2009-02-22, 15:08   #4059
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Z tą licytacją o tylko sarkazm był.

Czy to potrzeba - nie wiem. Usilnie wierzę, że mam ten temat przegryziony dostatecznie. Sporo mnie to kosztowało.
Ale tak w skrócie: (jeśli to może komuś poprawić samopoczucie ).
No to to dopiero sarkazm.
Ale wiesz, może trochę w tym prawdy. Jednak, kiedy czytam takie historie, wcale nie czuję się lepiej. O nie. Czuję wtedy, że jestem głupol. Ba moje problemy są tycieńkie a ja i tak się nad sobą użalam. Że jestem taka słaba psychicznie, no i generalnie - do dupy jestem. Że ludzie naprawdę maja problemy, a ja zamiast cieszyc się z tego co mam, to .... eee tam, szkoda gadać.

Abstrahując od wszystkiego . Widziałyście to Artykuł
Moje dziecko mi właśnie pokazało.

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2009-02-22 o 15:15
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 15:08   #4060
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Co za dzień

Kontaktuję już od jakichś 4 godzin. Co robiłam przez ten czas - nie mam pojęcia. Bo tego, co powinnam, na pewno nie ruszyłam. Ok, przynajmniej zrobiłam sobie obiad. Po raz drugi w tym tygodniu. Usiłuję sobie przypomnieć, co jadłam przez 5 pozostałych dni i autentycznie nie pamiętam

Koszmarna niedziela, zawsze ten sam scenariusz.
Ale jutro będzie poniedziałek i dalej nie będę mogła wziąć się w garść
Więc już nie wiem, co obarczać winą za swoje lenistwo. Śnieg za oknem. Jak sypał, tak sypie.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 15:12   #4061
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Favkes
, czytałam - z jakiś tydzień temu czy dwa. Nie wiem, co powiedzieć - autentycznie - zatkało mnie.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-22 o 15:14
Stary 2009-02-22, 15:16   #4062
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Dobrze, Pani Mendosito

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zima wróciła, a wczoraj tak pięknie już było
\

U mnie zima od dawna, pięknie było ostatnio 2 tygodnie temu, przez jakieś 3 godziny.

Cytat:

Stara baba jestem

O tak, pożaliłam się.

Cytat:

Rozterko - zaciśniemy zęby i jakoś wytrzymamy chyba Odrosty też mam, skórę suchą i szarą jak jaszczurka, energii zero Wszystko mi "zwisa" ( po fazie -"przejmuję się wszystkim", to tak odmienny stan i tak gwałtowny, że aż to podejrzane)

Byle do wiosny - pytanie czy u mnie wiosna zmieni cokolwiek

A najbardziej dobija mnie fakt, że nie zmieszczę się na 90 % w letnią garderobę. I najgorsze jest to, że ten fakt nie motywuje mnie wcale, żeby zrobić coś z tym (tzn. z własnym ciałem).
Wiecie co? Tak siedząc i marudząc postanowiłam zrobić na przekór zimie i nastrojoiw: otóż jutro specjalnie ubiorę się wyjątkowo starannie, zrobię sobie ładny makijaż i postaram się nie przejmować tworzącymi mi się właśnie dwoma pryszczami.

Cytat:
Wiecie co? Czechow miał jednak rację, pisząc: "Szczęśliwi ci, którym wszystko jedno - lato to, czy zima"

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Czekolada...wino......uko chana książka lub film......(ale z happy endem........)......
Czasem to niestety za mało

Cytat:
Fav- widziałam to, od tygodnia piszą o tym wszędzie. Nie będę się wypowiadać.

Cytat:
Co za dzień

Kontaktuję już od jakichś 4 godzin. Co robiłam przez ten czas - nie mam pojęcia. Bo tego, co powinnam, na pewno nie ruszyłam. Ok, przynajmniej zrobiłam sobie obiad. Po raz drugi w tym tygodniu. Usiłuję sobie przypomnieć, co jadłam przez 5 pozostałych dni i autentycznie nie pamiętam

Koszmarna niedziela, zawsze ten sam scenariusz.
Ale jutro będzie poniedziałek i dalej nie będę mogła wziąć się w garść
Więc już nie wiem, co obarczać winą za swoje lenistwo. Śnieg za oknem. Jak sypał, tak sypie.
Melk- byle do wiosny. Damy radę! (nie mamy wyjścia...)
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:01   #4063
gryx82
BAN stały

Cytat:
Wiecie co? Tak siedząc i marudząc postanowiłam zrobić na przekór zimie i nastrojoiw: otóż jutro specjalnie ubiorę się wyjątkowo starannie, zrobię sobie ładny makijaż i postaram się nie przejmować tworzącymi mi się właśnie dwoma pryszczami
Ja co prawda makijażu sobie nie zrobię, ale wmówię sobie, że moje pryszcze sprawiają, że wyglądam młodzieńczo i... i niewinnie

Jutro tylko jeden wykład i wypad do pubu

---

Kot obsikał mi plecak...
Stary 2009-02-22, 19:07   #4064
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Kot obsikał mi plecak...
Ajć

Masz kota? Jakoś nie obiło mi się wcześniej o oczy

Frank Zappa

Stary 2009-02-22, 19:22   #4065
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ajć

Masz kota? Jakoś nie obiło mi się wcześniej o oczy
Mam, mam Wchodząc wieczorem do pokoju poczułem to dobitnie Parę lat temu odstawił mi podobny numer - w autobusie pełnym ludzi chowałem plecak pod siedzenie najgłębiej, jak się dało. Kumpela siedząca obok: "Czujesz, jak tu śmierdzi?"

Okres godowy się zaczął, więc jak zwykle mu odbija
Stary 2009-02-22, 19:25   #4066
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Ja co prawda makijażu sobie nie zrobię, ale wmówię sobie, że moje pryszcze sprawiają, że wyglądam młodzieńczo i... i niewinnie
jeden pan po trzydziestce z podobnymi jak Twoje problemami po długich i usilnych staraniach i namowach żony udał sie w końcu do dermatologa, od którego usłyszał : "powinien się pan tylko cieszyć, że ma pan taką młodą skórę'

Cytat:
Kot obsikał mi plecak...
aż tak był podobny do kuwety?

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:25   #4067
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry państwu
Czy Wy też tak nie znosicie niedzieli?
Niedziela to dla mnie najbardziej nudny i depresyjny dzień tygodnia, serdecznie nie znoszę

Cytat:
Można spać, czytać, zrobić sobie dzień piękności
Ale jak sie ma na codzień za dużo czasu dla siebie...

Cytat:
Brzmi nieźle, ale niestety dość sceptycznie się muszę do tego odnieść po przeczytaniu wywiadu z pewnym meteorologiem, który twierdził, że robienie prognoz dalszych, niż 2 tygodnie naprzód jest równie sprawdzalne, jak wróżenie z fusów. I że nie ma sposobu żadnego na to, by w styczniu wiedzieć jakie będzie lato.
Ale fajnie wierzyć czasem w takie prognozy, nawet jak są mało realne. Odrazu nastrój się troche poprawia

Cytat:
Ja mam tak dość tej pogody,że przemknęło mi przez głowę wybranie się kilka razy na solarium
Jakbym choć raz poszła na solarium, to najpierw bym pewnie była czerwona jak indyk, a później i tak wszystko zlazłoby ze mnie w ekspresowym tempie

Cytat:
Mam dokładni tak samo,tylko nie chudne a tyję no i to rzucenie palenia....przydałoby się bardzo, ale coś motywacji brak

Cytat:
Pierwsze co mi przyszło do głowy jak to zobaczyłam, to że to nie możliwe
Cytat:
i tego będe się trzymać, jak mi cos nowego wyskoczy ...

Cytat:
Kot obsikał mi plecak...
Przeuroczy kiciuś

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:23 Powód: zamknięcie cytatu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:29   #4068
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mam, mam Wchodząc wieczorem do pokoju poczułem to dobitnie Parę lat temu odstawił mi podobny numer - w autobusie pełnym ludzi chowałem plecak pod siedzenie najgłębiej, jak się dało. Kumpela siedząca obok: "Czujesz, jak tu śmierdzi?"

Okres godowy się zaczął, więc jak zwykle mu odbija
Gryxiu - moja starsza kota dosyć regularnie wywija mi takie numery Chowamy przed nią płaszcze, torby, plecaki.

Największy ostatni hicior - jechałam kiedyś rano na badanie krwii. Rano się spieszyłam, wszystko szybko, w pośpiechu itd... Jak już byłam w ambulatorium musiałam poczekac chwilę na pielęgniarkę, która jako jedyna z całej ekipy umie wkłuć się w moje żyły. Inne pielęgniarki nawet nie robią próbnego podejścia. Więc siedzę, płaszcz na kolanach i ... coś mi zajechało. Tzn, zajechało kocimi siuśkami, myślałam, że padnę. A, że w przedsionku byłam kompletnie sama zaczęłam "badać" źródło smrodku. Okazało się, że w nocy starsza kota weszła do szafy i obsikała mi właśnie płaszcz... Rano nie zauważyłam, bo nasikała na podszewkę, która do rana zdążyła wyschnąć... A jeszcze czekała mnie droga powrotna autobusem...

Frank Zappa

Stary 2009-02-22, 19:46   #4069
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
jeden pan po trzydziestce z podobnymi jak Twoje problemami po długich i usilnych staraniach i namowach żony udał sie w końcu do dermatologa, od którego usłyszał : "powinien się pan tylko cieszyć, że ma pan taką młodą skórę'
Mantra na ten rok: "Cieszę się! O, jak bardzo się cieszę z mojej młodej skóry!"

Cytat:
aż tak był podobny do kuwety?

Cytat:
Gryxiu - moja starsza kota dosyć regularnie wywija mi takie numery Chowamy przed nią płaszcze, torby, plecaki....
A myślałem, że to tylko kocury maja takie zapędy W ogóle kotki jak sikają? Też syfon z podniesionym ogonem, czy jak suczki?

A to mnie dylematy naszły
Stary 2009-02-22, 19:51   #4070
Murszafka
To ja :)

Czy Wy tez czujecie organiczna niechec do niedzielnych wieczorow? Nie to, ze nie lubie swojej pracy, bo lubie nawet bardzo, ale... Jeszcze jeden dzien weekendu by sie przydal I potestowac mozna wiecej, i pachniec intensywniej (wsrod ludzi nie wypada, nie?)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:52   #4071
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A myślałem, że to tylko kocury maja takie zapędy W ogóle kotki jak sikają? Też syfon z podniesionym ogonem, czy jak suczki?

Moja kota sika, bo ma nerwicę. Młoda ją straszyła w kuwecie, próbowała zdominować. A, że wysiusiać się gdzieś trzeba.... Ostatnio jest jednak lepiej, tzn. młoda mniej atakuje - chyba dojrzewa emocjonalnie

Co do sposobu - " na syfona"

Frank Zappa

Stary 2009-02-22, 19:55   #4072
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro tylko jeden wykład i wypad do pubu

Czyli jeśli u mnie wyskakuje czasem pryszcz na brodzie to znaczy,że jestem fragmentarycznie młoda

Cytat:
Kot obsikał mi plecak...
Obsikaj go w rewanżu Pamplelune

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Jakbym choć raz poszła na solarium, to najpierw bym pewnie była czerwona jak indyk, a później i tak wszystko zlazłoby ze mnie w ekspresowym tempie
Ale ja bym się pewnie wysmarowała 50+ Bo mi światła brakuje, nie opalenizny

Stary 2009-02-22, 19:58   #4073
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Obsikaj go w rewanżu Pamplelune

Frank Zappa

Stary 2009-02-22, 20:00   #4074
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle kotki jak sikają? Też syfon z podniesionym ogonem, czy jak suczki?

Moje oba koty samiec i samica w kuwecie przykucają z rozłożonymi nogami jak suczki. Ale leją jakoś dziwnie w tył (to znaczy, że jak jest blisko ścianki kuwety, to ścianka obsikana). Myślę, że jakby robiły to na stojąco to udałoby się na pionową powierzchnię nalać
Nie no, warto się douczyć. W takim temacie również

Małżon znalazł jeszcze zachomikowaną nalewkę malinową naszej roboty. Idę się alkoholizować. W naszych stosunkach coś drgnęło (bez zbędnych skojarzeń ), może się uda pogadać od serca. Trzymajcie kciuki

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:03   #4075
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Moje oba koty samiec i samica w kuwecie przykucają z rozłożonymi nogami jak suczki. Ale leją jakoś dziwnie w tył (to znaczy, że jak jest blisko ścianki kuwety, to ścianka obsikana). Myślę, że jakby robiły to na stojąco to udałoby się na pionową powierzchnię nalać

O, dokladnie! Młoda trafia do kuwety sporadycznie

Frank Zappa

Stary 2009-02-22, 20:08   #4076
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki

Stary 2009-02-22, 20:11   #4077
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie no, warto się douczyć. W takim temacie również

Małżon znalazł jeszcze zachomikowaną nalewkę malinową naszej roboty. Idę się alkoholizować. W naszych stosunkach coś drgnęło (bez zbędnych skojarzeń ), może się uda pogadać od serca. Trzymajcie kciuki
hej!
tzrymam kciuki

Wszystko czytam, ale mało się udzielam bo czuję sie fatalnie (nie ja jedna widzę)
Nic mi się nie chcę, czuję ogólną niemoc i pustkę w głowie. Czuję że jestem do dupy, stara baba a nie pozbierana jak dziecko Jak mam cokolwiek załatwić to beczec mi sie chce i myslę ze nie potrafie ,że na pewno sie nie uda, poza tym nie chce mi sie dupy ruszyc.W grudniu osiągnęłam pewiem ważny cel w życiu i kosztowało mnie to wiele wysiłku, jakoś do dzisiaj nie mogę dojśc do siebie...udało sie ,ale zamiest sie cieszyc to jestem jakaś otępiała
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:19   #4078
vesenka
Zakorzenienie

Gryxiu jak potoczyła się sprawa z panią, która swego czasu uznała Cię za kogoś kogo zna? Pytam, bo tym razem ja dostaję dziwne pw . Nie lubię być brana za kogoś kim nie jestem

Stary 2009-02-22, 20:37   #4079
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Agnysko

Polly
wyczerpałaś akumlatory

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-02-22 o 21:45
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:21   #4080
vesenka
Zakorzenienie

Miałam problem ze zlokalizowaniem na balkonie garnka z rosołem Śniegu napadało ponad 20cm i garnek musiałam wymacywać, bo wszędzie widać było tylko puszystą, białą pierzynkę mam nadzieję,że nie wpadnę do sąsiadów I że uda mi się dotrzeć jutro do pracy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości