American Girls po raz...IX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 16:41   #811
bangsa
Raczkowanie

Dot.: American Girls po raz...IX

Czekoladko najlepsze jest to ze tematu nam nawet babka nie podała. Powiedziała że mamy opisać przebieg syntezy białka,czyli po kolei replikacja,transkrypcja i translacja. Z jednej książki spisałam to jak ma prace wyglądać,główne info i teraz czytam inne księgi i dopisuje coś po trochu.
Fajna dziewczynka z twojej Gabrysiuni chyba już sie lepiej czuje,jak bawi sie lalami ?
Zdjecia mi sie bardzo podobają,szkoda żebyś talent zmarnowała.
A co z tym kursem fryzjerskim ? już sie zaczął ?
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:42   #812
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
ja od rana usiłuje napisać prace na genetyke ...i idzie mi to z kiepskim skutkiem.
i przez was też wkręciła mi sie ta piosenka beyonce grr i zamiast pisac prace słucham ją na full i śpiewam jeszcze głośniej przetłumaczcie sobie tekst,jest bardzo ładny
Vadi i tak mi sie wydaje że efekty sa,w końcu jakby policzyć to że ćwiczyłam wczesniej 8buns i jakies inne TW to wyjdzie jakis miesiac ćwiczenia. Teraz będe wg twoich zaleceń ćwiczyc rzadziej i robić obie serie na raz.
to pomysl,jakie efekty by byly z regeneracja
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:49   #813
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Czekoladko najlepsze jest to ze tematu nam nawet babka nie podała. Powiedziała że mamy opisać przebieg syntezy białka,czyli po kolei replikacja,transkrypcja i translacja. Z jednej książki spisałam to jak ma prace wyglądać,główne info i teraz czytam inne księgi i dopisuje coś po trochu.
Fajna dziewczynka z twojej Gabrysiuni chyba już sie lepiej czuje,jak bawi sie lalami ?
Zdjecia mi sie bardzo podobają,szkoda żebyś talent zmarnowała.
A co z tym kursem fryzjerskim ? już sie zaczął ?
na studiach jestes? jak tak to co studiujesz?
to takie przepisywanie w sumie, nic nie wymyslisz chyba sama

zapisalam sie, bylam 2 albo 3 a potrzebne sa 4 zeby zaczac i czekam na tel, mowila cos o pierwszym tygodniu marca, mam nadzieje ze taki teramin rozpoczecia wlasnie bedzie!! juz sie doczekac nie moge bede specjalistka od AGowych fryzur, lokow, dopiniania clipow itd

Gabrynia tak czuje sie ok, dziekuje tylko na noc katar i kaszel sie nasilaja i wymiotuje, ciezko jej zasnac itd. mam nadzieje ze na oskrzela albo plucka jej nie zejdzie..
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:55   #814
bangsa
Raczkowanie

Vadi pewnie by efekty były lepsze hmm
Tylko że ja bardzo lubie ćwiczyc,i robiłam to z przyjemnością.Lubie takie uczucie zmęczenia,po którym przychodzi takie zadowolenie nieraz jak zasnać nie moge to wstaje i ide sie porozciągać troche.
No ale jak ty,jako znawca w tej dziedzicie,mówisz żeby robić przerwy to będą i przerwy ;]
Zrobie sobie wax+żółtko+nafta na włoski peeleng kawowy i nałoże samoopalacz. W końcu jutro mam zajęcia więc musze ładnie rozpocząć tydzień
Czekoladko studiuje zootechnike. Prace pisze na podstawie różnych książek,czasopism itp bo przecież Ameryki nie odkryje i jakiś nowości tam nie nawymyślam musze ją jeszcze tylko jakos ogarnać.
Pewnie będziesz zadowolona z tego kursu.Kiesyś chodziłam na takie pokazy fryzur,że obcinali mnie wg tego jaką fryzure mieli do zrobienia na takich szkoleniach,i mi sie tam podobało.Oglądałam sobie jak obcinają,nakładają farby i ciekawe to jest.Od tamtej pory też nie chodze do fryzjera,bo w rzeczywistości mało kto stosuje w salonie te metody,obcinają 'na skróty' zamiast sie wysilić,zrobić podziały włosów itp.

Vadi co to są aeroby ? te ćwiczenia na skakance ? na skakance nie chce skakać,bo wydaje mi sie że od tego spale za dużo kalori,a ja chce przecież głownie przytyć i sie "zaokrąglić"

Edytowane przez bangsa
Czas edycji: 2009-02-22 o 17:03
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:59   #815
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi pewnie by efekty były lepsze hmm
Tylko że ja bardzo lubie ćwiczyc,i robiłam to z przyjemnością.Lubie takie uczucie zmęczenia,po którym przychodzi takie zadowolenie nieraz jak zasnać nie moge to wstaje i ide sie porozciągać troche.
No ale jak ty,jako znawca w tej dziedzicie,mówisz żeby robić przerwy to będą i przerwy ;]
to co 2 dzien rob aeroby, wtedy bedzie ok
Stary 2009-02-22, 17:51   #816
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Chii1986 wrzucam fotke do galerii na chwile.

Pistoletem sie nie przebija nosa napewno, ja mialam pod dolna warga nic nie bolalo przebicie, a nad gorna tez nie bolalo tylko spuchlo i wygladalam glupio.

Ja tez wygladam jak dziecko i mam okragle przestraszone oczy..
Ja sama sobie przebijałam nos i nic nie bolało Zrobiłam też sobie kiedys kolczyk pod ustami, nad brodą i bolało masakrycznie
Takie nad ustami ładnie wyglądają jak są delikatne Zrobiłabym sobie, ale mam w tym miejscu pieprzyk, więc kolczyk juz nie potrzebny
Teraz mam tylko kolczyk w pępku

U mnei dziś zaczęło też padać

Co do tuszy to mam teraz maybelline turbo boost i moim zdaniem jest beznadziejny Moze nei skelja rzęs, ale daje za delikatny efekt jak dla mnie Zobacze teraz ten dior iconic z all
Ja jeszcze nigdy nie zawiodłam sie na tuszach rimmela i astora, zwłaszcza astor z lycrą dawał za***isty efekt, a rzęsy były uniesione przez cały dzień Clinique lash doubling tez jest świetny, bourjois clubbing też (choć trzeba umiec sie nim malować)..

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Vadi, mnie też e pierwsze się podobają\;slina\;

to i ja się pochwalę. moje pierwsze biżuteryjne arcydzieła
zdjęcia trochę słabe, ale tak na szybko robione
3 i 4 foto piękne
Vadi - kolczyki z kokardkami też śliczne

Nie wiem, czy widziałyscie nową kolekcje biżu w housie? Są opaski z kokardkami atłasowymi, kolczyki kokardkowe Musze coś kupić Choć wolę naszyjniki, wiec wydaje mi się, że kolczyki wtedy raczej odpadają

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
na studiach jestes? jak tak to co studiujesz?
to takie przepisywanie w sumie, nic nie wymyslisz chyba sama

zapisalam sie, bylam 2 albo 3 a potrzebne sa 4 zeby zaczac i czekam na tel, mowila cos o pierwszym tygodniu marca, mam nadzieje ze taki teramin rozpoczecia wlasnie bedzie!! juz sie doczekac nie moge bede specjalistka od AGowych fryzur, lokow, dopiniania clipow itd

Gabrynia tak czuje sie ok, dziekuje tylko na noc katar i kaszel sie nasilaja i wymiotuje, ciezko jej zasnac itd. mam nadzieje ze na oskrzela albo plucka jej nie zejdzie..
Fajnie masz, że jakas szkołę zaczynasz Mnie strasznie ciągnie na jakieś studia podyplomowe, ale jak myślę, by isc od nowego semestru i wydać te 3-4 tys to nie wiem czy warto i po co
Ale jak będe miała jakąkkolwiek, mało ciekawa pracę to chyba zrobie sobie rok studiów dziennikarskich, zajecia sa tez z dziennikarzami z tvn Nawet jeżeli mi w tym nie wyjdzie to przynajmniej wiecej pewności siebie zyskam
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:05   #817
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
LilyHoney weź bo mnie rozśmieszyłaś
a nk.... moja nk była i nadal jest czy chodzi ci o link ??

To Ty mnie rozśmieszasz porównując się na niekorzyść do brzydszych od siebie dziewczyn naprawdę. Szczerze zazdroszczę Ci urody laleczko Znalazłam już Twoje nk i wysłałam Ci zaproszenie, mam nadzieje, że poznasz

Chyba zdecyduje się na MF 2000 jeśli będę mieć fundusze. Kuleczki okazały się do swiatła być jednak ok więc nowego wydatku nie będzie. A skoro już dałam je mamie to umówiłyśmy się, że będziemy stosować na spółkę

Edytowane przez LilyHoney
Czas edycji: 2009-02-22 o 18:09
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 18:07   #818
Miśka84
BAN stały

Ale tu cichutko dziewczynki

Ach Justysia - wklejalaś kiedyś zdjecia swoich żelków, ładne były Jakiego używasz zelu? Bop chyba nie strasznie drogiego, a na pazurkowym forum piszą że trzeba wydać ponad 1000 na startowy zestaw
Ja już mój mam, mnóstwo ozdób do mnie doszlo w weekend i bede robić pon czy wt moje 1 żelki Tylko boję się , czy żel nie okaże sie tragiczny

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-22 o 18:10
Stary 2009-02-22, 18:10   #819
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Tralalala, bum bum - już jest głośniej
(tym bardziej biorąc pod uwagę moje możliwości wokalne )
Stary 2009-02-22, 18:17   #820
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:

Ach Justysia - wklejalaś kiedyś zdjecia swoich żelków, ładne były Jakiego używasz zelu? Bop chyba nie strasznie drogiego, a na pazurkowym forum piszą że trzeba wydać ponad 1000 na startowy zestaw
Ja już mój mam, mnóstwo ozdób do mnie doszlo w weekend i bede robić pon czy wt moje 1 żelki Tylko boję się , czy żel nie okaże sie tragiczny
już Ci mówie jaki to:
to zadna firmowka ale dla mnie najlepsza, dosc rzadki wiec mi latwo sie robi, kosztowal tylko 42 zl za 30 g
RENI-NAIL
ŻEL PRZEŹROCZYSTY JEDNOFAZOWY

O a tu znalazłam za 36 zl http://www.allegro.pl/item558175862_...i_nail_qa.html

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2009-02-22 o 18:19
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:36   #821
justusia16
Wtajemniczenie

A pokazywalam wam co ladnego w pokoju..
Ta wrodzona skromnosc pustaka..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010235.jpg (145,2 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010198.jpg (148,9 KB, 109 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 18:38   #822
Miśka84
BAN stały

Cytat:
już Ci mówie jaki to:
to zadna firmowka ale dla mnie najlepsza, dosc rzadki wiec mi latwo sie robi, kosztowal tylko 42 zl za 30 g
RENI-NAIL
ŻEL PRZEŹROCZYSTY JEDNOFAZOWY

O a tu znalazłam za 36 zl http://www.allegro.pl/item558175862_...i_nail_qa.html
Dzięki
Aaaaa .. kojarzę firmę, jest strasznie jechana na paznokciowym Ale Ty miałaś ładne i o to chodzi W tym zestawie, który mam sa żele "profi" czy jakoś tak, no ale mam nadzieje że będzie ok. Bo nie wyobrazam sobie wydać 100 czy 200 zł za zel Wtedy nie opłacałoby się robienie samemu
Stary 2009-02-22, 18:43   #823
justusia16
Wtajemniczenie

Mi tam przypasił ten żel

Dziewczyny z Danity kane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (57,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (33,1 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (17,6 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 766px-Three_members_of_Danity_Kane.jpg (114,1 KB, 91 załadowań)
Stary 2009-02-22, 18:49   #824
XS-ka
Zadomowienie

kobietki pytanie mam
czy żelowe pazurki ale takie frencz można sobie malować zwykłymi lakierami ?
ii mówiłyście że jakiś tam lakier żółknie w solarium a nie te żelowe pazurki więc...tym lakierem trzeba mieć żelki zawsze pomalowane ?
Stary 2009-02-22, 18:50   #825
unrepeatable
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1235328158
uwielllbiam!!

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:57   #826
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
kobietki pytanie mam
ii mówiłyście że jakiś tam lakier żółknie w solarium a nie te żelowe pazurki więc...tym lakierem trzeba mieć żelki zawsze pomalowane ?
Zawsze można sobie normalnie pomalowac panokcie jednolitym kolorem Problem czasem jest, gdy pomaluje sie przezroczystym i paznocie żółką po solarium. No, ale co to za problem zmyć lakier i pomalowac na nowo? Zresztą niektóre lakiery UV nie żólkna od solarium/słońca Np inglota
Stary 2009-02-22, 19:02   #827
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny z Danity kane.
Ta blondyna jest cudna
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:03   #828
icebaby21
Raczkowanie

Ja tez wczoraj zamowilam zestaw do zelkow, i tez wlasnie mam żele Profi Line. Mam nadzieje, że na pierwszy raz będą całkiem ok. I musze jeszcze dokupić pazurki z tą odwróconą linią usmiechu French zeby sie nie bawic pędzelkiem bo na bank mi nie wyjdzie rowno Ale to juz u mnie w miescie poszukam. Nie moge sie juz doczekac az mi to przyjdzie do domu
Stary 2009-02-22, 19:12   #829
verzara
Wtajemniczenie

Chcialaby takie zdjęcie swje dla Tz zrobic !

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1235312334

i sie pochwale ze z moich włosów łatwo zrobic taka fryzurke kiedys jak zrobie to wkleje zdęcia

vadi gdize kupilas te kolczyki ?

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1235313961

Wczesniej miala cos pisac , ale była mtaka niewyspana ze poszlam spac i niedwo sie obudziłam . Pisałam dzis egzamin z matmy o którym dowiedziałam sie wczoraj :/ ( miał byc we wtorek ) dodam ze to 2 termin i jak nie zdam to sie napradę wkurzę . Mam takich ludzi na roku niedo****anych że własnie takie są skutki tego ;/ Gdybym przez przyadek nie zapytała laski o egzamin to nikt by mi nie powiedział ze został przełozony wrrrr . A jak trzeba komuś pomóc z chemi to jakoś kazdy do mnie łazi . Szkoda gadać . Ja juz w Krk ;/ i dwa tyg bez Tzta
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 19:17   #830
vadi
*sportaddict*

woooooooow Justusia, kula disco w słońcu musi się pięknie mienić

Verzaro - u tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4036056
ale ostrzegam - ma masę pięknych rzeczy
Stary 2009-02-22, 19:19   #831
verzara
Wtajemniczenie

Dziek iza ostrzezenie mam nazieje ze wygram z moją słabą silną wolą Albo naciągne Tzta hehe

http://www.allegro.pl/item561624984_..._lilianne.html

http://www.allegro.pl/item562004816_..._wytworne.html

http://www.allegro.pl/item561613009_..._kolczyki.html

te ostatnie bozeee jakie piekneeee

vadi teraz bede myslec skad kase na nie wykombinować

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-22 o 19:26
Stary 2009-02-22, 19:19   #832
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Aaaaa .. kojarzę firmę, jest strasznie jechana na paznokciowym Ale Ty miałaś ładne i o to chodzi W tym zestawie, który mam sa żele "profi" czy jakoś tak, no ale mam nadzieje że będzie ok. Bo nie wyobrazam sobie wydać 100 czy 200 zł za zel Wtedy nie opłacałoby się robienie samemu
Za taką cenę to lepiej Kupić SF albo Golden nails

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
kobietki pytanie mam
powinnaś, żólkinie wtedy głownie lakier, nie żel, zmywasz i powinno być okej wszytsko zależy od żelu też, są takie które łapią promeinie i żółkną jak się da.. sylikonowo z SF tak żólknie np.
Cytat:
Zawsze można sobie normalnie pomalowac panokcie jednolitym kolorem Problem czasem jest, gdy pomaluje sie przezroczystym i paznocie żółką po solarium. No, ale co to za problem zmyć lakier i pomalowac na nowo? Zresztą niektóre lakiery UV nie żólkna od solarium/słońca Np inglota

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Ja tez wczoraj zamowilam zestaw do zelkow, i tez wlasnie mam żele Profi Line. Mam nadzieje, że na pierwszy raz będą całkiem ok. I musze jeszcze dokupić pazurki z tą odwróconą linią usmiechu French zeby sie nie bawic pędzelkiem bo na bank mi nie wyjdzie rowno Ale to juz u mnie w miescie poszukam. Nie moge sie juz doczekac az mi to przyjdzie do domu
jeśli chce zrobić łanie frencha, spróbój na dwa pędzelki, jeden rozmiar4 drugi 0 ( kupisz nawet w sklepiej dla plastyków) sprónboj najbardziej równo jak sie da ułożyc frencha czwórką, a potem wyrównaj jednym ruchem tą 0 poćwiczysz kilka razy i wyjdzie cacy pędzelek 0 musi być przetarty i czytsy, ewentulanie lekko dotknij na wastwe dysersyjną łatwiej przejechać wtedy linię
Kiedyś pracowałam jako stylistka paznokci więc mogę pomóc czasem
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:31   #833
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Dziek iza ostrzezenie mam nazieje ze wygram z moją słabą silną wolą Albo naciągne Tzta hehe

http://www.allegro.pl/item561624984_..._lilianne.html

http://www.allegro.pl/item562004816_..._wytworne.html

http://www.allegro.pl/item561613009_..._kolczyki.html

te ostatnie bozeee jakie piekneeee

vadi teraz bede myslec skad kase na nie wykombinować
ostrzegalam

mi sie jeszcze podobaja:
http://images31.fotosik.pl/432/17cc04ee0945cfa0.jpg
http://images29.fotosik.pl/311/1544a0de7e900b50.jpg
http://images33.fotosik.pl/447/b0bfe5608079f567.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 19:36   #834
Zuziunia
BAN stały

Jestem happy spotkałam sie dzisiaj z nim...

Slucham cały czas "Halo" piękne....

Tłumaczenie:

Pamiętasz ten mur, który wokół siebie zbudowałam?
Teraz, skarbie, on się wali
Nawet nie walczy ze mną
Nie słychać go
Wreszcie mogę wpuścić cię do środka
Tak naprawdę nigdy nie wątpiłam
Twoja aureola oświecała mnie
Teraz mam swojego anioła

Jakbym się budziła z głębokiego snu
Zmusiłam cię do złamania tylu zasad
Podejmuję teraz całe ryzyko
Nigdy cię nie wyrzucę

Gdziekolwiek teraz nie spojrzę
Wspomagasz mnie swoją łaską
Kochanie, widzę twoją aureolę
Wiesz, że jesteś moją jedynym wytchnieniem
Masz w sobie więcej niż pragnę
I masz to wypisane na twarzy
Kochanie, czuję twoją aureolę
Modlę się, by nigdy nie zniknęła

Uderza mnie jak promień słońca
Płonie w ciemności nocy
Jesteś jedyną osobą, której pragnę
Jestem uzależniona od twojego światła
Przyrzekam, nigdy nie spadnę
To nawet nie jest spadanie
Grawitacja
Trzyma mnie mocno na ziemi

Czuję, jakbym się budziła z głębokiego snu
Zmusiłam cię do złamania tylu zasad
Podejmuję teraz całe ryzyko
Nigdy cię nie wyrzucę

Gdziekolwiek teraz nie spojrzę
Wspomagasz mnie swoją łaską
Kochanie, widzę twoją aureolę
Wiesz, że jesteś moją jedynym wytchnieniem
Masz w sobie więcej niż pragnę
I masz to wypisane na twarzy
Kochanie, czuję twoją aureolę
Modlę się, by nigdy nie zniknęła

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-22 o 19:38
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:37   #835
verzara
Wtajemniczenie

noooo mnie tez sie te podobają co wkleiłas , wogole to mi sie duuzo podoba no ale co zrobic napadne na bank kiedys w akcie desperacji
Stary 2009-02-22, 19:39   #836
vadi
*sportaddict*

Zuzia - iiiiiiiiiiii...........?? ???

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
noooo mnie tez sie te podobają co wkleiłas , wogole to mi sie duuzo podoba no ale co zrobic napadne na bank kiedys w akcie desperacji
mam lepszy plan - napadniemy razem na tego sprzedawce
Stary 2009-02-22, 19:46   #837
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Zuzia - iiiiiiiiiiii...........?? ???
nie mielismy jak pogadac za bardzo, bo koleżanka z mężem była...ale ważne że sie spotkaliśmy, pośmialiśmy się...ach tak się cieszę, że go zobaczyłam, a zresztą wczoraj sam się odezwał...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:51   #838
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
nie mielismy jak pogadac za bardzo, bo koleżanka z mężem była...ale ważne że sie spotkaliśmy, pośmialiśmy się...ach tak się cieszę, że go zobaczyłam, a zresztą wczoraj sam się odezwał...
ha!!!
zobacz, wystarczylo trochę olewki i skończył z farmazonami
Stary 2009-02-22, 19:57   #839
Czekolada83
BAN stały

zuzia opowiadaj

co myslicie o ogladaniu pornosow przez WASZYCH facetow, robia to.. zgadzacie sie z tym?
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:58   #840
justyss
Wtajemniczenie

sliczne te sprzedawca ma rzeczy

a mi sie ostatnio spodobaly takie kolczyki ala Ferie w teledysku Fergelicious lub ta Paulla w piosence -od dzis w ogole ta piosenka sliczna, na poczatku myslalam ze to Gorniaczka spiewa

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości