|
|
#4081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VII
Czy jutro naprawdę musi być poniedziałek?
Może by tak zmienić zasady gry i sprawić, że jutro byłaby sobota 2. (tym razem zrobiłabym sobie wolne). Co Wy na to? Może jak zbierze się kilka osób z dużą determinacją to się uda?![]()
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly |
|
|
|
|
#4083 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na wspólnozakupowym flaszka pewnie rozebrana już ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty też ją nękałaś, co? Jak na razie mam spokój, od czasu tej dziwnej wiadomości na NK
|
||||
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, Favkes, wszyscy inni zdołowani -
Cytat:
To ja bym była w sam raz w wieku na wnuki... Gryxiu! Ty masz kota!?! Wrzuć fotki do sierściuchowego wątku! Mogą być z plecakiem. ![]() Cytat:
A mnie się zachciało sprowadzać zza oceanu szklanki. (Wiem, że idiotyzm. Nie kupię, ale jakie one śliczne...)
|
|
#4085 |
|
BAN stały
|
Witam, u mnie nareszcie dobry humor
|
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
Zuziu!
Może to dobra passa na forum i dobry humor na nas też przejdzie ![]() a ja nie mogę w żaden sposób zmobilizować się do nauki :/
|
#4087 | |
|
Wiedźma
|
Favkes -
Agnysko - ![]() Edyto, Polly - ![]() ![]() Cytat:
![]() Ledwo zipię. W sobotę robiłam remont przedpokoju. Królewna po raz pierwszy nie zwiał, tylko towarzyszył wykonując prace pomocnicze typu wycieranie podłogi z kleju. Strasznie był zaskoczony, że potrafię tapetować. Nożesz! ![]() Do piątej rano sprzatałam po remoncie, a o 10 jechałam na sesję fotograficzną. Wizażystka (bardzo fajna dziewczyna) zrobiła mi tak mocny makijaż, że przy moim wychudzeniu (spadłam do 46 kilo ) i zmęczeniu wyglądałam jak stara, tania dziwka... Ja na serio źle wyglądam w mocnym makijażu... I teraz na fotkach wszystko jest fajne, poza twarzą. A fotograf naturalista - nic nie poprawia. Grrr... Ale przynajmniej dzięki Madzi i Gryxiowi dostrzegam jeden plus mojej egzystencji - nie mam kota, który obsikuje mi rzeczy. Nie mam w domu nikogo, kto by to robił. Hura!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-22 o 22:33 |
|
|
|
|
#4088 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4089 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
. Za to koniec lata i powiewy nadchodzącej jesieni ładują mi akumulatory, wtedy wydaje mi sie że świat do mnie należy i wszystko jest mozliwe
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
zawsze chociaż jeden dzień
powoli, małymi kroczkami, będzie dobrze no kurka, musi być dobrze, no nie?...Sabbath... wzbudzasz podziw tą swoją siłą... naprawdę...
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczuciem humoru oczywiście.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4093 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mnie jest zdecydowanie lepiej, kiedy nie mam czasu za dużo myśleć. Dlatego bardzo dobrze rozumiem Madziczkę... Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-22 o 23:03 |
||
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Czas odkopać wątek
Widzę, że go wczoraj odgrzebałaś o niesamowitej godzinie![]() Oczywiste jest, że jak człowiek ma zajęcie, to nie ma głupich myśli. Dlatego staram się w tym moim "nieróbstwie" znaleźć najdrobniejsze zajęcia i czynności. I to pomaga
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-22 o 23:20 |
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze jedna prywata, Sabb...
mam propozycję - jeśli bardzo chcesz, ja Ci mogę oddać kilka moich kilogramów! co Ty na to? myślę, że to będzie obopólna korzyść ;> przemyśl to !
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie jesteś agentem obcego wywiadu Uchyl rąbka tajemnicy. Czym się zajmujesz? Sorry, ale ciekawość mnie zżera,że ho ho A tak w ogóle i szczególe serdecznie Cię pozdrawiam |
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie tez prosze odstrzelic
Od dzisiaj jestem znow na "nie" i wogole jestem niedojepany Dzis ostatni dzien urlopu i od jutra znow do pracy,nastepny urlop nie mam pojecia kiedy bede miec Z jednej strony juz chcem isc do pracy a z drugiej mam ochote ja rzucic w cholere i siedziec w domu spac do 12 potem biegac w dresikach przez caly dzien nie wychodzic z domu bez potrzeby,juz nawet odechcialo mi sie robic irokeza codziennie jak jest to jest jak nie ma to nie...Chcialbym zostac kura domowa |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
No coś ty? Wpadaj do mnie - posada wolna
Będziesz mi gotował i sprzątał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mówi Ci ta, co siedzi w domu! Czasami chce mi się ży...ać,że ach!
|
|
|
|
|
#4100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak 1-2lat bym mogl w domu posiedziec a potem znow do pracy ![]() ---------------------------- Edit z ostatniej chwili: Niech ktos mnie trzasnie zlamalem zeba dodam ze zab juz byl po przeleczeniu kanalowym 3zdjec ie pokazuje co zostalo z mego pieknego zeba najgorsze jest to ze to jest 5gorna prawa wiec jutro w pracy zero usmiechu itp
Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2009-02-23 o 00:27 |
||
|
|
|
#4101 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, no nie mogłem po prostu z tego irokeza i żelka Haribo Btw - to stary żelek musiał być, mooocno po terminie |
|||
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
U Tezo...
biedaku. mam nadzieje, ze obedzie sie bez wielkich kosztow! Ide jutro ogladac chalupy, moj ex ma dziewczyne. A mnie rozpiera radosc, ze sobie kogos znalazl. |
|
|
|
#4103 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tyle, że mnie drobne nie wystarczą. ja muszę duże. Chyba nie jestem wystarczająco silna psychicznie, żeby poradzić sobie z tak dużą ilością czasu na rozważania. ![]() Cytat:
Własnie zjadłam 300 gramową czekoladę. Zemdliło mnie, więc zagryzłam bułka z metką. ![]() A tak serio - ja mam mocno niestabilną wagę, nadrobię w parę dni. Ale jakby co - będę pamiętała. ![]() Cytat:
![]() Tak naprawdę zajmuję się organizacją zupełnie nietajnego Polconu 2009 i teoretycznie powinniśmy raportować swoje dokonania co tydzień. W praktyce robią to dwie osoby ze mną włącznie. Reszta się spóźnia. Z resztą... Przy tym konwencie wszystko się spóźnia. ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, nie wyobrażam sobie emerytury... Momentu, kiedy aktywny człowiek zaczyna czuć się jak śmieć na wysypisku cywilizacji: niepotrzebny, zastąpiony kimś młodszym, odsunięty, w przedśmiertnej przechowalni... Mam nadzieję, że w wieku tych 65 lat będę miała nadal na tyle pasji i przyjaciół, że będe potrafiła nie dac się wypluć zyciu na margines. ![]() No co? Nie wierzysz?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-23 o 01:10 |
||||
|
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja doszłam do wniosku, że "rutyniara" straszna jestem. Lubię pewien ład w moim otoczeniu, pewną powtarzalność czynności, wydarzeń, spokój i ciszę. Oczywiście lubię też jak coś się dzieje - czasem Ze świadomością, że wrócę do moich przyzwyczajeń, "rytuałów", spokojnego rytmu dnia... Zastanawiam się czy mogłabym żyć cały czas na "wysokich obrotach", wiecznie czymś zajęta, podejmująca wyzwania, żyjąca w napięciu, podekscytowaniu... Kurczę, nie dałabym rady. Jakąś "ciotkowatą" naturę mam chyba![]() Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas pogodzić się z tą smutną prawdą... ![]() Cytat:
Byłam ciekawa czy Ty masz już spokój z całą sytuacją. Cytat:
"...jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód..." jeden z moich ulubionych cytatów ![]() Miłego dnia wszystkim, niech wreszcie wyjrzy słońce
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-23 o 06:32 |
|||
|
|
|
#4106 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Moja trafia od kiedy mam kuwetę zakrytą, wcześniej bywało różnie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chłopcze, ale Ty zapóźniony technicznie jesteś Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teziaku, aleś nam tu horror show zafundował ![]() Ale pocieszę Cię, to mały pikuś. Mój M. 4 lata temu 30 grudnia złamał sobie górną jedynkę w pracy na nocnej zmianie. Na bułce. Świeżej, nie czerstwej ). Jak tylko wrócił rano z pracy, telefon do swojej dentystki, a ta zlitowała się i mimo że miała urlop, przyjęła go i wprawiła ząb. Na sylwestra poszliśmy i rzeczywiście zabawa była przednia ![]() Dziękuję Wam za kciuki Wam też, zdołowane Wizażanki, życzę żeby dla Was zaświeciło słońce
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś strzeli ....
Jak człowiekowi zaczyna być trochę lepiej to musi się popi .... rdzielić znowu. Dzieci się pochorowały. Chłopcy maja kaszel i temperaturę, Ala odpukać zdrowa jeszcze. W tym tygodniu coś się ruszyło i Ciachulec jest poumawiany na kilka spotkań w sprawie pracy - więc .... L-4. Pojechałam dziś do pracy rano, żeby przygotować parę dokumentów - gdyby ktoś potrzebował jak mnie nie będzie, Ciachulec co chwila dzwonił i krzyczał żebym sie pospieszyła, bo On sie spóźi na spotkanie. Nie zążyłam ustawić uzytkownika, zeby mi nikt w moich dokumentach nie grzebał. Wyszłam, wsiadłam do samochodu. Telefon. Dzwoni Prezes i pyta czy ja przypadkiem kierunków nie pomyliłam, bo biuro jest w druga stronę. Więc ja mu tłumaczę, ze dzieci chore, że gorączkę mają - a On na to - to niech Tata weźmie "tacierzyński" bo Pani mi jest potrzebna. No to ja mu tłumaczę, ze przecież Ciacho nie pracuje,że poumawiał się na kilka spotkań, że musi być, że biorę dziś urlop albo L-4 - no wiadomo nie? Zaczął mi tłumaczyć, że musimy się przygotować do przetargów i takie tam ( no przecież ja to wiem i jestem gotowa nawet robotę do domu zabrać jak trzeba będzie ). Skończyło się tak, że niby dał się ugłaskać, ale ja i tak mam oczywiście wyrzuty sumienia, i nie mogę usiedzieć, nosi mnie, szlag mnie trafia. Na dodatek zadzwoniłam do przychodni i pierwsze wolne terminy są na jutro na 17:00, lekarz do którego chodzimy prywatnie jest na urlopie do końca tygodnia, nie mam żadnej alternatywy. Nie jestem w pracy - bezprawnie - no w sumie to będe musiała dzień urlopu wykorzystać. Szlag mnie trafia, bo jak mogłam i miałam z kim zostawiac dzieci i nie chodziłam na zwolnienie jak sama byłam chora to było ok. A teraz - jeden dzień mne nie ma i wielkie halo. A te "niby" chore gnojki mi teraz dom roznoszą w drobny mak - ja ich jutro do szkoły poślę, jak bozi kartofel - nawet z gorączką .... grrrrrrrrrr |
|
|
|
#4108 |
|
BAN stały
|
Pierwsza przespana noc normalnie u mnie od ponad tygodnia...
śnieg sypie strasznie a ja jutro muszę jechać w trasę
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim,
Muszę Wam powiedzieć, że obudziłam się w dość dobrym nastroju- biorąc pod uwagę okoliczności-, postanowiłam ten nastrój jak najdłużej utrzymać i udało mi się. Do 10.00. O 10.00 wezwał mnie szef i doby nastrój szlag trafił. Przysięgam- gdyby udało mi się teraz znaleźć pracę choćby 200 zł lepiej płatną- nie zastanawiałabym się ani chwili. Już długo tu nie wytrzymam i boję się, że rzucę pracę nie mając nic nowego… |
|
|
|
#4110 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a może da się coś zmienić na lepsze w obecnej pracy? Czasami warto powalczyc o swoje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Może by tak zmienić zasady gry i sprawić, że jutro byłaby sobota 2. (tym razem zrobiłabym sobie wolne). Co Wy na to?
Może jak zbierze się kilka osób z dużą determinacją to się uda?

Wrzuć fotki do sierściuchowego wątku! Mogą być z plecakiem.

Z jednej strony juz chcem isc do pracy a z drugiej mam ochote ja rzucic w cholere i siedziec w domu spac do 12 potem biegac w dresikach przez caly dzien nie wychodzic z domu bez potrzeby,juz nawet odechcialo mi sie robic irokeza codziennie jak jest to jest jak nie ma to nie...Chcialbym zostac kura domowa