|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
To lepiej najpierw iść do urzędu czy do księdza? Cytat:
Co do koszuli i koloru garnituru. Wydaje mi się,że czarny garnitur będzie pasował do sukni ecru, brązowy też. Koszula powinna jednak być ecru. Mój brat mial na przykład brązowy garnitur i koszulę ecru. |
||
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej! witam w niedzielke!
Pisałyście o pączoszkach - smonośnych - nie spadają. Ale zastanawiam sie też na gorsetem (choć w czerwcu to mi gorąco pewnie będzie) lub pasem -bo to chyba bardziej seźy i potem można wykorzystać Cytat:
ŁO! matko! Ale namieszałam - mam nadziej ze ktoś zrozumie. Ja ten 2 sposób! ![]() NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA MARTUŚ! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-02-22 o 20:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eseska, skomplikowane
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyn!!!!
Muszę Wam coś opowiedzieć. Po pierwsze zdarzyło się tak że zdecydowaliśmy się z TZ że zaproszenia zrobimy sami. No i kupiliśmy wszystko, znajomym się pochwaliliśmy, kolega podrukował a my sklejaliśmy... Piękne były...Zrobiliśmy ze 130 i nagle ( niewiem dlaczego do jasnej ciasnej...) wcześniej tego nie zauważyłam ale na wielu z nich na białej przyklejanej wstążce do zaproszenia powstały plamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Klej użyty do zaproszeń odbarwil tekturke... ![]() :eek :![]() ![]() ![]() :eek :![]() ![]() ![]() Niewiem co zrobić. Wyrzucić ich nie możemy, bo damy teściom tylko pretekst do powiedzenia: " a nie mówiłam????". Od początku byli sceptyczni. Chyba trzeba będzie to jakoś zaklejać kombinować itp. Już sama niewiem Z dobrych rzeczy to byliśmy na dwudniowym kursie przedmałżeńskim. Miło, sympatycznie. Mamy zaświadczenie
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
Ja tylko na chwile ,bo padnieta jestem dzis razem 600 km przejechane w dwie strony do Dublina ![]() zdecydowalismy sie na takie zaproszenia i te drugie jako zawiadomienia: |
|
|
|
#3246 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jak opisywala eseskaCytat:
no a ci raczej nie pomoge ![]() Cytat:
![]() Atomufka PIEKNE te wasze zaproszenia!!!!
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-22 o 21:25 |
|||
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
dekoderka lekko przechlapane z tymi zaproszeniami
a nie można tej wstążki zakleić jakąś szerszą? Bo szkoda tych 130 zaproszeń ![]() atomufka ładne zaproszenia
|
#3248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
popscene - o to mi chodziło - dziękuje
![]() Atomufka - piękne zaproszenia !!! dekoderka - to rozumiem ze klej wam jakby odbarwil sie na wstazce i papierze... hm trudna strawa, ale moze jakos da sie to zakleic, nakleic jeszcze raz, bo szkoda waszej pracy. Moze innego kleju uzyc? Jakim klejem to kleilas ? |
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesć
Cytat:
![]() Obrączki piękne, my mamy bardzo podobne, tylko ja mam bez żadnego kamienia. A drzewka bonsai to tak strasznie zazdroszcze, musze TZ zasugerować, ze mi sie takie drzewko marzy Chociaż chciałabym wyhodować je od zera, mam nawet gdzies taką książke, ale to ponoć trwa kilkadziesiąt lat, więc z moją cierpliwością...
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko znow sie narobisz bidulo trzmam kciuki zeby sie udalo!
|
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Katunia, nie za ma co
![]() Dzięki za wyjaśnienie, co się z tym bukietem dzieje. A ktoś może nie będzie wyposażał świadkowej w bukiet? |
|
|
|
#3253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie jeszcze jakieś pomysły co zrobić z wstążką???
|
|
#3254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!!!A jakbys taka sama wstarzke przykleila na ta co jest teraz? Jak beda dwie warstwy tej wstarzeczki to plamy sie zakryja i nic nie bedzie widac a dalej bedzie to biala wzsarzeczka tej samej szerokosci ale nie wiem czy ci sie spodoba ten pomysl
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-22 o 22:05 |
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kucze, ale szkoda zaproszeń może jakims brokatem zasyp te miejsca, gdzie sa plamki
|
|
|
|
|
#3256 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a bonsai boskie, ale ja bym albo zasuszyła albo zalała na smierć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dwie warstwy wstążki to chyba nienajlepszy pomysł, ale może jakąś szerszą tą nową przyklej?
|
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki dziecku wraca do nas swiat... Ktory tracimy kazdego dnia... Świat pelen cudów... Jaskrawość kwiatów.migotanie plomienia... Motyl, liść, ptak... Wszystko jakby na nowo stworzone... Wspaniale.mozemy to zobaczyc niewinnym okiem dziecka... I radosc dziecka... Staje sie nasza radoscią... |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
dekoderka - zaproszenia sa naprawde bardzo ladne i szkoda pracy wlozonej w nie!
Probuj wiec albo nakleic jeszcze jedna wstazeczke, albo brokatem tak sugerowala domi7ks. Sa takie brokaty w kleju efekt moglby byc fajny jakbys np. zrobila ta zlotym brokatem i pasowalo by do zlotego napisu. Ale zrob najlpierw probe i po nalozeniu brkoatu poczekaj troche zeby zobaczyc jaki bedzie efekt po jego wyschnieciu! bo te kleje brakatowe inaczej wygladaja zaraz po nalozeniu a inaczej jak wyschna. |
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne zaproszenia a co do plam to ja bym kupila bordowa wstazke szerokosci bialej i zrobilabym cos a'la kokardki jak wydaje mi sie masz z tej bialej poprostu bym ta bordowa podlożyła pod to zawinięta białą. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi tak zamotalam. |
|
|
|
|
#3260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba figurka , zaproszenia i obraczki a z tym kwiatkiem , to bardzo orginalnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() p.s a zaproszenia bardzo ladna Cytat:
ale czym rozni sie zaproszenie od zawiadomienia?
|
|
|
#3261 | |||
|
Zakorzenienie
|
dekoderka zaproszenia piekne, musisz cos wymyslic zeby te plamki zakryc bo widac ze sporo pracy w nie wlozyliscie i szkoda teraz je wyrzucac
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE WIZAZANKI!!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za rady Na początku spróbuje z tym brokatem. Faktycznie może ukryć te plamy. Jeżeli efekt będzie mizerny, pokombinuję ze wstążką. Boję się że bordowa będzie mniej kontrastować, ale plam napewno nie byłoby widać. Co do białej wstążki naklejanej to chyba w środku zaproszenia mogłaby się "rozchodzić". No nic. Spróbuję wszystkiego. Dziękuję Wam bardzo Cudownie że jest takie miejsce jak to, gdzie można porozmawiać i poradzić się takich cudownych osóbek jak Wy![]() p.s Rozmawiałam właśnie z TZ. Jest zachwycony pomysłem z brokatem. Dzisiaj jedziemy do papierniczego. Na wszelki wypadek kupimy też brokat bordowy.
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-02-23 o 07:50 |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
dekoderka pokaż potem jak to wyszło
Ciekawa jestem efektu .A my dzisiaj mamy ostatnie spotkanie z panią od NPR. Dzisiaj pokażę jej mój kalendarzyk po miesiącu obserwacji Ciekawe co ona na to wszystko powie
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile trzeba odbyć spotkań w Poradni?
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
ja dzis wyjątkowo o tej porze, bo mam poprawke i dostałam dzien wolny ![]() lece dzis fryzjera zalatwic i poszukac butków, welonu jakiegos i bizuterii
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy 2. Trochę nam ten kurs rozwlekł się w czasie właśnie dlatego, że robiłam własne obserwacje
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 5 spotkań, 3 grupowe i 2 indywidualne.
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kilka dni mnie tutaj nie było, więc muszę się pochwalić ,że byłam z TŻ u księdza i mamy już wyznaczoną godzinę - 17.10.2009r. godzina 16.00 ![]() Martwie sę tylko tym,że TŻ nie ma pracy nadal Martwię o niego bardzo ![]() Cytat:
powodzonka
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-02-23 o 09:46 |
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziękuje ![]() heh...a co do pracy TZ-ta... no przykro mi bardzo sama wiem jak ciezko znalezc cokolwiek, rok siedzialam w domu i dolowalam sie, ale w koncu trafilam i trzymam kciuki za Twojego TZ-ta.. grunt to sie nie poddawac i ciagle szukac, szukac, szukac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Jest on tylko do wglądu w Twoim urzędzie. Na pewno znajdziecie tam też wniosek, ale zobacz na stronie internetowej swojego USC, czy nie można formularza ściągnąć i wtedy poszlibyście już z wypełnionym, tak jak my to zrobiliśmy
co za pech... 

.....jest 62kg

trzmam kciuki zeby sie udalo!

.