|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Młoda skóra bez przebarwień i nie doskonałości to proste!!
Wiele młodych dziewczyn ma problemy ze skórą....nie wiedzą jakich kosmetyków używać, jak dbać o swoją cere żeby wygladała lepiej!?
Coraz bardziej popularny wśród młodzierzy staje się meak-up... zakrywający nie doskonałości... jak go zmywać jakich kosmetyków używać...postaram się przybliżyć odpowiedzi na te pytania ![]() Jak wiele młodych dziewczyn maluje się...podkład,puder,tusz i kredka do oczu! zmywanie tego jest bardzo proste...używając kosmetyków garnier jak i nivea dobrze pozbywam się meak-up i przy okazji dbam o skóre. - używamy tonika do demakijażu -peingu 2-3 na tydzień -krem na dzień bądż na noc -oraz tonik oczyszczający rano po wstaniu myjemy twarz tonikiem oczyszczającym i nakładamy krem nawilżający:P skóra bez doskonałości i przebarwień... bez zbędnych problemów to proste!! wystarczy codziennie używać kosmetyków oczyszcających skóre..ponieważ skóra w ciągu dnia ma kontak z wieloma zanieczyszczeniami tak więc- -oczyszczam skóre tonikem -kremuje kremem nivea. naprawde polecam takie tryb stosowanie kosmetykie te nie są drogie a skuteczne |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Młoda skóra bez przebarwień i nie doskonałości to proste!!
haha, to nie jest takie proste, ja tak robie i nie mam skory bez niedoskonałosci :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
taaaa, gdyby to było takie proste- to po co tona pudru i podkład u niektórych lasek?? zgadzam się z wcześniejszą Komentatorką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Założe się, że wiele ludzi z niedoskonałościami dba lepiej o swoją skórę niż Ty to opisałaś a jednak i tak ma niedoskonałości....
ja sama przez klika lat miałam ten problem, więc rozumiem co to skora z niedoskonalosciami, cudów nie ma ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
http://pustamiska.pl/ JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik to słowo(nie "te słowo") bynajmniej=wcale, w ogóle Edytowane przez magica Czas edycji: 2009-02-22 o 08:37 Powód: Błąd:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no coz...mi akurat taka pielegnacja jaeszcze pogarsza cere, ale dla niekorych moze byc odpowiednia...nie wiem...
Edytowane przez 123Agsss456 Czas edycji: 2009-02-23 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.