|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
pochwale się zakupkami
|
|
#992 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aż tak zboczona nie jestem![]() Cytat:
Skoro teraz wiecznie na coś brakuje, a opłacić jeszcze mieszkanie, urządzić je ... Na to potrzeba kilku wypłat miesiecznie Może ktoś ma jakąś wypłatkę na zbyciu ?Cytat:
Dominia - moze nie każdy facet sie masturbuje, mój jest jakis dziwny i starczam mu ja Moze gdyby nie pracował i był wypoczęty to działałby sam ze sobą heheAle za to jest w Polsce taki mit (na świecie obalony juz w latach70-tych), ze kobiety sie nie masturbują, a w każdym razie nie wypada im tego robić Dla mnie to bez sensu, przeciez kobiety mają takie same (nie mniejsze) potrzeby jak meżczyźni, wiec skoro "wszyscy " mężczyźni sie masturbują to tak samo "wszystkie" kobiety powinny![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za***isty torcik Też taki chcę
|
|||||
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
oo widze ze nie tylko ja mialam wczoraj taki zrabany wieczor, nie wiem cos chyba bylo w powietrzu, ja mialam takiego dola ze nawet na wizaz nie chcialo mi sie wejsc, przeryczalam caly wieczor.
musze poszukac jakichs stron psychologicznych i e-bookow i zaczac cos robic z ta moja zrabana psychika a oscary mnie troche zawiodly, tzn kreacje, myslalam ze jakies lepsze beda. Najbardziej to mi sie podobala bizuteria Heidi Klum, zwlaszcza kolczyki. Milusiu kochana juz Ci napisalam na nk ale jeszcze raz tutaj napisze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! |
|
|
|
#994 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale w usa duze tyłki są czymś za***istym i nosi sie sukienki podkreślające big-tyłki![]() Mi to akurat odpowiada, zrobiłabym furorę z moim du*skiem w stanach hehe---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
hehe KochanaPewnie będziesz miała tam teraz "adoratorów" ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Fajne te panterkowe akcenty Panterka rządzi![]() Nana kochana, ale Ty jestes przeciez strasznie pozytywną i pogodną osobą, wiec się nie załamuj ?Wszystko przez tą pogode My chcemy latoEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-23 o 11:48 |
||
|
|
|
#995 |
|
*sportaddict*
|
tzn wg mnie Beyonce w tej kreacji pokazala właśnie, że niezbyt go kocha, bo ten fason mi wygląda na pseudo-wyszczuplający
(te czerne kliny po bokach )
|
|
|
|
#996 |
|
BAN stały
|
dzien doberek
![]() ale mialam sen... ze bylam na jakiejs imprezie i bylo na niej pelno fajnych facetow a ja tak tanczylam ze wszyscy sie na mnie patrzyli, ciagle flirtowalam i ogolnie wzbudzalam pozadanie.. ach jak bylo przyjemnie, obudzilam sie z tym uczuciem ze jestem boginia seksu haha ![]() chcialam sie pochwalic majtusiami ktore kupilam w sobote z F&FMilusia milego dnia rybeczko
|
|
|
|
#997 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a widzisz jedno spotkanie z nim i juz nocka przespana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#998 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze troszke za bardzo popuściłaś wodze fantazji I mam nadzieje ze naprawde sie kiedys spotkamy i tego sobie sama zycze no i zeby z tymi kilogramami co najwazniejsze sie spełniło nam obu ![]() i z cytrynowka ![]() Cytat:
![]() Moj tz tez nie kupuje niestety bo te bym sobie obejrzała ale mojej kolezanki facet czasem kupuje to jak sie z kolezanka spotkam to sobie poogladam Cytat:
![]() no ładnie wiadomość przeładowana grafika musiałam podzielic na dwa razy post ![]() No a ja zaraz ide do fryzjera ...i az sie boje nie nawidze chodic do fryzjera bo boje sie ze mi dziabnie pol włosów ![]() Czekoladko mam te same majtusie szkoda ze staniczek byl na mnie niedobry rozmiarowo bo sa staniczki takie do kompletu
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-23 o 12:56 |
|||
|
|
|
#999 |
|
*sportaddict*
|
fajne panterki, lubię bardzo takie motywy w bieliźnie
A ja, za radą Klatki i Domi7ks kupiłam póki co Olejek kokosowy Parachute i Kamiwazę dla siebie i mamy (która ma problemy z włosami) c.d.n.
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
dopiero nadrobiałam zaległości ![]() Czekolada i Milusiaam wszystkiego najlepszego!!!! spóźnione ale szczere życzenia Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to w sobotę byłam w tym Zgierzu, przy okazji wpadliśmy do łodzi i manufaktury i po prostu tak wam jej zazdroszczę że masakra, mam nadzieję że nasza Malta będzie jeszcze lepsza, a w bereshce się zakochałam nasza w porównaniu do waszej jest malutka, nawet nie wiedziaąłm że męskie i dzisicięce też mają, w galerii centrum była moja wymarzona torebka ala chanelka ale za 129zł TŻ chciał mi ją kupić z okazji naszej małej rocznicy którą mieliśmy w sobotę (5 i pół roku) ale nie chciałam aż za tyle jej kupować
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-23 o 13:10 |
||
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sukienki Oscarowe rzeczywiście nie powaliły na kolana, ale np. ta:
http://www.kozaczek.pl/img/e/94_10.jpg i ta http://www.kozaczek.pl/img/e/94_27.jpg są ok. Ta również mi się podoba http://www.kozaczek.pl/img/e/94_17.jpg ale jest za smutna a skąd te majtusie? ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
chyba na M.. to było
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1003 |
|
*sportaddict*
|
Irja, Mahabhringaraj? co za slowo
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
TRAGEDIA - wszędzie gdzie nie spojrzę chlapa! Nienawidzę takiej pogody cała przemarzłam ,a zwłaszcza nogi i jak pomyśle ,że jeszcze dziś na te ur. wcale mi się nie chcę...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A spotkać się musimy na pewno, jeżeli nie wypali spotkanie AG i bedziesz chętna to przyjade do Ciebie z TŻ On jest całkiem chętny na spotkanie i imprezke z Tobą hehe
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Irja z NY 14,99zł
|
|
#1007 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1008 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
Ale ta biżu tiffany'ego wcale taka droga nie jest
![]() A co myslicie o takim komplecie ? Z uk, wiec chyba nie podróba![]() Nadzieję mieć można![]() http://www.allegro.pl/item560448093_...ej_zobacz.html http://www.allegro.pl/item563513564_...ej_zobacz.html Nie rozumiem tylko, czemu na niektórych aukcjach piszą że biżu jest srebra, a na innych ze posrebrzana Za posrebrzaną bym w życiu tyle kasy nie dałaNapaliłam sie przez Was na tego tiffanego Fajnie mieć coś markowego, co mają prawdziwe AG hehe
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-23 o 13:35 |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba oszalałaś
edit: znalazłam Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-23 o 13:32 |
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, tak
w życiu chyba tej nazwy nie zapamiętam![]() Idę poszukać tego na necie bo podejrzewam, że w sklepie nigdzie nie znajdę? Dzięki Tak podejrzewałam, że to NY bo chyba takie widziałam, ale wtedy były droższe
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcia...
Mojej ulubionej Kim
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Reszta zdjęć
![]() świetna torba na 4 i 5 zdjęciu i szalik Heidi
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-02-23 o 13:37 |
|
|
|
#1014 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
na all znalazłam tylko 1 sprzedawce z tym :/ PS: podłe puste lalki, jak mogłyscie??!!!! przez Was mi sie marzy taka bransoletka od tiffany'ego |
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
witajcie Dziewczyny
oglądałam słynne "Halo" Beyonce , ale między nimi chemia, aż iskrzy. niesamowicie się wczuli, ciekawe czy Jay-Z nie był zazdrosny ? pogoda do bani, nie cierpię kiedy śnieg topnieje i taka plucha,nie chce się wychodzić z domu. Vadi piękne te kolczyki , które wcześniej wklejałaś. widzę że nie tylko ja mam kolczykowego bzika ;-)) |
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam na pewno byłabym zazdrosna ,zwłaszcza ,że ten facet całkiem całkiem ,a nawet bardziej Anulkaa, nie jesteś sama ,mi też się nie chce ![]() VADI - mi też się marzy ,nie jesteś sama
|
|
|
|
#1017 |
|
BAN stały
|
misia - to są repliki z chin które oni kupują za ok 12 $, pełno tego na chińskich stronach
![]() wystarczy wpisać w google tiffany replica i pełno tobie stron wyskoczy z sklepami internetowamy jakby było to srebrne i dobrze wykonane to spoko...ale wątpie w tą ich super jakość za 12$ |
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lada dzien wytestuje Ty się też jutro pochwal swoim pierwszym dziełem
|
|
#1020 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
? Choć z uk, i niby ma certyfikat?A te bransolety za 200 zł to też myślisz że podróby? http://www.allegro.pl/item564096104_...wide_cuff.html Myslisz, ze to niemożliwe kupić taką biżu za tyle? Sprzedawcy piszą że pochodzi ona z outletu Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-23 o 14:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Aż tak zboczona nie jestem
Skoro teraz wiecznie na coś brakuje, a opłacić jeszcze mieszkanie, urządzić je ...
Na to potrzeba kilku wypłat miesiecznie
?
My chcemy lato

nasza w porównaniu do waszej jest malutka, nawet nie wiedziaąłm że męskie i dzisicięce też mają, w galerii centrum była moja wymarzona torebka ala chanelka ale za 129zł