Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 10:29   #571
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3

Dziękuję mamusie za miłe przywitanie i ciepłe słowa
Najbardziej żałuję tego, że będę rodzic sama A tak bardzo chciałam żeby TŻ był wtedy przy mnie
Ok, koniec z dołkami.... Na pocieszenie zamówiłam sobie wózek dla Blanki i na dniach powinien przywieźc go kurier, więc będę miała czym się zając
Aaa i melduje, że w Biedronce jest fajna promocja...proszek Lovela 1.8 kg z płynem do płukania za 15,99zł .Mamusie kiedy zaczynacie prac ciuszki dla maluszków?
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 10:41   #572
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Małgosiu to duzy bedzie Twoj bobasek ale jak czytalam gdzies to w 25 tyg Skarby powinny wazyc ok 600 gr, wiec nasze jakies takie duze
Ja mam szyjke 2,6 cm i moj gin mnie bardzo wystraszyl mam sie oszczedzac i biore leki...tylko ze moja jest wewnatrz otwarta a zewnatrz zamknieta.
No ja podobno mam ładnie uformowaną i zamkniętą...
A synek mam nadzieję że się w porę opanuje i przestanie za dużo przybierać.

Cytat:
Napisane przez djamelka Pokaż wiadomość
Mloda 069 niewiem czy to prawda,ale czesto mowia ze chlopcy sa rozkraczeni a dziewczyni nozki maja skrzyzowane albo chowaja-niewiem ile w tym prawdyale kiedys czytalam tak na necie.Aleco najwazniejsze to zdrowko,wiec co bedzie to bedzie-napewno kofffffaniutkie!!!!!!
Ja mogę potwierdzić. Mój syn to ekshibicjonista i lubi się rozkraczać.

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Małgosia, super że wszystko ok. No i witaj w klubie ograniczających cukier Chociaż mnie to ostatnio nie najlepiej wychodzi
No ja mam straszną ochotę na słodkie.... Chyba zaraz sobie zrobię kakao, bo już nie mogę...

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość

byłam u Teściowej i Niunia ma dostała od niej pierwszą prezentową paczkę
trzy pierwsze ubranka wiadomo ze sklepu
ale czapusie i sweterk sama na drutach zrobiła śliczne
Ale masz cuda.... Śliczne

Mi mama obiecała sweterek dla małego, a teściowa mojej szwagierki też obiecała sweterek... Zobaczymy czy będą takie cudne.

Jak mnie dzisiaj pieką piersi.... wrrr dziwne uczucie...

Byłam w Biedronce. Kupiłam jednego pajaca, jeden komplet i jedne śpiochy. Pajac na 74, a komplet i śpiochy na 68. Jakościowo średnie, ale mnie ucieszyło że są z cienkieg materiału, bo chciałam pod spód ubierać. Są fajne wzory. Zresztą za 7 czy 8 złotych nie można wymagać cudów. Aha i są ze 100% bawełny.

Zaraz wkleję fotki
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 10:44   #573
Wtajemniczenie

Są nieco wymięte, ale ni chciało mi się prasować do zdjęcia....

Specjalnie takie ciemna kupiłam, bo w domu mam same białe i jasne, bardzo pastelowe kolory.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biedronka 001.jpg (154,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biedronka 002.jpg (155,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biedronka 003.jpg (153,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2009-02-23, 10:48   #574
esti1984
Wtajemniczenie

A do nas przyszła babcia i posiedziała z Julką a ja sobie pospałam
a teraz zjadłam i czuję się o niebo lepiej

blondynka kocyk ślicznya żel Hippa kupiłaś też w tesco? bo trudno go dostać

boszenka ojejku to się musieliście strachu najeść nie wyobrażam sobie to troszkę potęsknisz ale masz chociaż nas
a jaki wózek w końcu zamówiłaś?
oooo fajna promocja z tym proszkiem....ja chyba przez pierwsze 3 miesiące będę prała w Loveli a potem w persilu....z Julką tak zrobiłam i było ok

Małgosiu fajne te zakupki w biedronce i jakie tanie
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:07   #575
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Ja dzis znow mialam jakies loty ze mi slabo bylo i zle mi sie oddychalo..ehh i chyba z pol godz musialam polezec zeby dojsc do siebie...A dzidziorek oczywiscie na pocieszenie kopie coraz to mocniej czasem az sie boje ze wyskoczy z tego brzuszka

gosikk nio to u Was rzeczywiscie szuflada niezbedna O tych witaminach to nie slyszalam ze powoduja ze dzidzia bardziej rosnie hmm To zeby ten moj syn nie wazyl z 5 kg ja piernicze wtedy chyba z 5 razy by mnie docinano...po tych wszystkich zelazach mam problemy z zaparciami niestety...
Co do zakupow ja po porodzie nie mialabym do nich glowy uwazam ze fajnie jest miec przygotowane wszystko zeby pozniej na spokojne zajac sie bobasem
Wszystkich wkolo interesuje nasza waga wiec ja mowie ze juz waze 100 kg jakby to bylo najwazniejsze...ale oni dlatego tak bo zazdroszcza tego ze kobitki teraz sa madrzejsze i nie tyja po 30-40 kg w ciazy

Kathi tżci maja caly rok jakies przesilenie hehe ale teraz rzeczywiscie jest to bardziej nasilone u nich Dl amojego tżta ciaza to nowosc wiec to wszystko go chyba przerasta i troszke go rozumiem, ale dla mnie to tez nowosc i tez mi trudno wiec powinien byc bardziej wyrozumialy a przede wszystkim czuly

gabriella sliczne ciuszki a butki jakie slodziutkie Moja tesciowa strasza kobitka i czasem zapomina ze jestem w ciazy hehe...a witamin mam za duzo tak uwazam i tez czasem omijam niektore

blondynka sliczny milusi kocyk..a ten laktator z aventu to reczny czy elektryczny?

boszenko witaj z tym samolotem to gratuluje odwagi, ja to bym wogole nie wsiadla milo Cie slyszec Smutno ze tż musial Ci wyjechac ale jestes razem z dzidzia wiec nie sama

marika2121 tsymam kciuki za wizyte Mam nadzieje ze z szyjka wszystko ok bedzie..
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:10   #576
sashka20
Rozeznanie

Dzien doberek mamuski
Musze nadrobic zaleglosci Oczywiscie nie zmieszcze wszystkiego w jednym poscie za duzo tego.
U mnie pada snieg... normalnie masakra. Nawet nie mam ochoty wyjsc po zakupy W ogole mam jakis leniuchowaty dzien.

Cytat:

kochane powiedzcie mi czy Wy tez bierzecie tyle witamin??

Moj dzien z tabletkami wyglada nastepujaco:

rano na czczo (pol godz przed posilkiem) Sorbifer durules (zelazo z wit. C)
ze sniadaniem Biofer Folic (zelazo z kwasem foliowym i z wit C)
2 godz po sniadaniu: MagWitB6 (magnez z wit. B6)
obiad: Prenatal Complex plus Prenatal DHA plus Biofer Folic
2 godz po obiedzie: MagWitB6
kolacja: Biofer Folic
na noc: Tardyferon (zelazo)

nie pisze juz o lekach tzn o Isoptinie, wczesniej Duphastonie....

wiecie co wydaje mi sie moj gin przesadza...jak uwazacie???

przeciez ta moja watroba, zoladek i nerki po jednej ciazy bedzie wygladac jak u staruszki 80-letniej ;/
o moj Boze... Wg mnie to twoj ginek przesadza... tyle tabletek... Tak sie zastanawiam po co tyle kwasu foliowego????

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
facet oczywiscie nie zadzwonil co oznacza tylko jedno ((( nie bedzie mieszkania.... kurcze tak mi zle.... znowu mam dola.... bo juz ogloszen wiecej nie ma... zostaly dwa mieszkania ale nikt nie odbiera telefonu... a tu do 1 marca juz tylko kilka dni (
i co ja mam teraz zrobic??? ehhhhh
Cytat:
mialam sie nienakrecac a sie nakrecilam znowu...
wiem ze facet nie zadzwoni juz... ale mam iskierke nadzieji ze moze jednak....
glupia jestem i tyle... cala noc nie spalam bo snilo mi sie ze ten gosc robil jakies zawody miedzy nami a inna para .... i przegralismy... spalam moze 3 h dzisiaj w nocy bo tak mi chodzi po glowie to mieszkanie....

przepraszam ze was tak mecze i pisze w kolko to samo ale nie mam z kim pogadac.... tz spi albo jest w pracy a ja siedzie i mysle, mysle i sie martwie...

moj syn to bedzie niezle zestersowany.... staram sie jak najmniej martwic zeby mu niezaszkodzic ale tak latwo sie mowi... ogloszen brak chyba z 10 mieszkan ogladalismy i nici albo brzydkie z wielkim grzybem, bez okien... a jak juz sie fajne znalazlo to albo tesc za daleko mial albo nas gosc posraktowal jak bande nieudacznikow....
wcale sie mu nie dziwie, musial sobie niezle pomyslec jak poszla z nami ta maryla
kobieta z charakteru nawet ujdzie ale ubiera sie niestosownie do wieku, a wczoraj wygladala jak prostytutka i musial sobie facet pomyslec ze w fajnym sie towarzystwie obracamy
a mnie pewnie wzial za jakas ciezarna alkoholiczke albo nie wiadmo kogo...
moj tz nie wyspany, oczy zaspane bo wiadmo nie spal od ladnych 2 tygodni wiecej niz 4h dziennie... maryla a'la prostytutka i ja z brzuchem.... az mi sie zygac wszystkim chce
Pakusiu rybko bardzo mi przykro z powodu mieszkanka Nie masz za co przepraszac, po to tu jestesmy zeby sie wspierac i pocieszac Sprobuj sie jakos nie smutac i nie denerwowac. Zobaczysz znajdziecie super wypasione mieszkanko Uszka do gory.

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
Aguśka teraz juz nie biore, skonczylam jakos ponad tydz temu ale to byl moj trzeci antybiotyk w ciązy. Tym razem na angine. Ascidum Ascorbicum i ferrosum sulfuricum siccatum mam napisane w skladzie Sorbifera - ktore z tego to WIT C???
Maugoszatko bidulko wspolczuje tych ciaglych chorob Nawet w ciazy Cie nie oszczedzaja...

Cytat:
Wiecie wczoraj rozmawialam z kolezanka ktora rodzila niedawno...
Nacinali ja trzy razy musieli bo dzidzia nie chciala wyjsc a w kanale rodnym zbyt dugo nie moze byc..mowila ze jej bobaskowi spadalo tetno i dlatego ja docinali...
Mowila ze cala ja przecieli...qr fa

Ja nie przezyje porodu
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
o boże masakra moja kolezanka jak rodzila to byla nacieta i oprocz tego sama pękla...a mały utknął w kanale rodnym i zastosowali vacum! wysysali go takim urzadzeniem ala odkurzacz, potem mial badana głowke czy wszystko ok.
tylko ja uwazam ze cos takiego nie powinno sie zdarzyc - jezeli byla za waska powinna miec cesarke, miala miec ale potem lekarz stwierdzil ze niepotrzebna i tak maly utknnąl w tym kanale!!
O Boze....

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:26   #577
boszenka69
Zakorzenienie

Małgosiu super ciuszki No i oczywiście cena też
Esti zamówiłam taki wózeczek w kolorze Yacht
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1001
Udało mi się go zamówic na all za 1559zł! Więc jest spora różnica

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2009-02-23 o 11:28

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 11:43   #578
Wtajemniczenie

A ja wstawiłam pranie, posprzątałam zwierzakom, wstawiłam obiad (barszczyk czerwony będzie z ziemniaczkami i kiełbaską), ogólnie ogarnęłam chałupkę Teraz biorę się za prasowanie i inne...

Wózek fajny, ale te kolory I tak wybrałaś najmniej oczo***ny.
Stary 2009-02-23, 11:44   #579
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
Rozaliontka
Ja mam nadzieje ze on jeszcze zmieni zdanie...no przeciez to jest nielogiczne...

Jakie te chlopy sa beznadziejne...ehh a moj tż jest dzis nietykalny, nie podchodz nie caluj nie sytulaj... no tak, przeciez to ja pierdzielnelam klawiatura ze zlosci...ale kto mnie do takiej furii doprowadzil jak nie on wlasnie? ehh...

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

za to syneczek moj jest slodziutki...
w wannie mnie tak skopal ze az sie wystraszylam kochany dzieciaczek
No jest nielogiczne ale co go to obchodzi ze ja bede wtedy rodzic jego dziecko...

Cytat:
ja w sumie sie strasznie sobie dziwie... bo ja tak jak ty.... bylam karmiona mlekiem zmodyfikowanym bo moja mama miala 20 lat i jak mowi "nie chciala zmieniac ksztaltu piersi" wiec karrmila mnie takimi swinstwami (nie kocha mnie )
u mnie to samo z chorobami... angina to juz wogole co 3 miesiace kluchy w gardle i to takie ze mi musieli nakluwac... nie bylo zimy zebym ferii w lozku nie przelezala, przerwy swiatecznej tak samo.... ale teraz odpukac (tfu tfu) trzymam sie i nie bylam chora od maja wiec mam nadzieje ze przynajmniej do porodu wytrwam
chociaz pozniej to tez moze nie byc za ciekawie bo nie wiem czy chorobsko przez pokarm dziecku nie przejdzie

jesli nie znajdziemy i nie wyprowadzimy sie do 1 marca to bedziemy musieli zostac na tym mieszkaniu miesiac kolejny czyli do 1 kwietnia.... niby nic wielkiego, ale nasi wpolokatorowie wogole nie oszczedzaja!!!
to naprawde w porzadku ludzie i mamy dobry kontakt ze soba ale wiecie... przedtem jak mieszkalismy z tesciem to miesiecznie placilismy ok 60 euro za prad... a nie oszczedzalismy jakos tak strasznie.... normalnie zylismy, ale jak chcialam sie myc, to czekalam na tz bo zagrzalam bojler na ta godzine i umylismy sie obydwoje... pralam jak mialam pelny kosz brudow....
a tu za miesiac przyszlo nam 312 euro!!! i wiadmo wszystko na pol... wiec ja wole placic nawet te 50 euro miesiecznie za rachunki niz 150 !!!
a on wrzuci dwie koszulki do prania i pralke na 2h zalacza
wode grzeje w boilerze 3 razy dziennie bo sobie zapomina ze wczesniej nagrzal i chcial sie myc....
pozatym nie chce sie przeprowadzac w kwietniu bo wiadmo, bede coraz wolniej sie poruszac i wtedy bede musiala wszystko zalatwiac... a chce sie przygotowac na przyjscie dziecka... musze kupic lozeczko a nie mam gdzie go postawic jak narazie... wiec zamowie jak sie przeprowadze, tak samo wozek....

no on chyba nie powazny jest... chce cie zostawic na koncowce ciazy?? ja tez bym byla wkurzona i to strasznie....
tak na koncu,,,,i sie wukrzylam na maxa wczoraj...

Cytat:

Rozaliontka, każda z nas ma inny brzuszek i ja na Twoim etapie większego raczej nie miałam. To bardzo indywidualne... za to teraz mam wrażenie że co dzień jest większy zaczynam się bać i tylko wypatruję rozstępów...Twój TŻ faktycznie wymyślił... faceci to mają wyczucie A daleko będzie to szkolenie? W razie czego zdąży wrócić? No ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, z nerwów na pewno zcazęłabym wtedy rodzić. Mój TŻ też mnie wkurza, ostatnio bierze sobie co kilka dni dzień wolnego żeby z urlopu schodzić. Nie pomyśli broń boże że może by zachować go na po porodzie... Pewnie, co będzie wtedy z dzieckiem siedział... Na razie się nie odzywam ale w końcu wybuchnę, jak przyjdzie co do czego to pewnie powie że już za dużo wolnego miał i więcej mu nie dadzą
to szkolenie ma byc w Warszawie wiec troszke daleko...ja juz mow wczoraj wukrzyczalam ze nigdzie nie pojedzie....inaczej niech wraca po szkoleniu do mamausi..i juz....a dzis rano to nawet mu buzi nie dalam na porzegnanie...
Bo ja nie rozumiem dlaczego jak juz musi to w marcu nie wyjedzie...:con fused:

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
Dawno mnie tu nie było i mam mega zaległości
Ale od 10 dni jestem w kraju i mieliśmy z Mężem tyle spraw do załatwienia, że nie było na nic czasu..ehh
Sam lot do kraju nie należał do ciekawych, bo mieliśmy awaryjne lądowanie w Niemczech, bo samolot miał jakieś poważne problemy techniczne... Najadłam się tyle strachu co nigdy w życiu... więc obiecałam sobie, że na pokład już nigdy nie wsiąde
Wczoraj pożegnałam TŻa...poleciał do Irlandii...popracuje do końca maja Straszny dół Ale staram się byc twarda. Pocieszające jest to, że pod koniec marca przyleci na kilka dni, więc już zaczęłam odliczanie
Tęskniłam za Wami mamusie Lecę nadrabiac zaległości, bo jestem ciekawa co tam u Was słychac
Oj dobrze ze jestes...a samolot ja to bym chyba juz umarla ze strachu,,,,
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:45   #580
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość

A ja dzis sie tak poklocilam z TZ ze wogole sie do niego nie odzywam od rana....Glopi idiota wymyslil ze w maju pojedzie na 2 tygodniowe szkolenie...z pracy....i to pod koniec wtedy co juz bede na wylocie...a ma jeszcze 2 termni do wyboru to pod koiec marca ale on nieche jechac.. bo wtedy beda idiotyczni ludzie jecha ci wogole....Idiota debil....i wogole musial mnie przy niedzieli wkurzyc...!!!!!!WRRRR!!!! !!!!!
Nie denerwuj sie Bo coreczka tez sie denerwuje, a zlosc urodzie szkodzi Kurcze... z tym wyjazdem to faktycznie nieciekawie.... Akurat przed samym porodem...
Cytat:
Cześć bladym świtem Ja jak zwykle już nie śpię więc TŻ pojechał do pracy a ja do kompa No ale dzisiaj nie posiedzę bo rano muszę jechać do pracy poprawić zwolnienie a potem umówiłam się z mamą na kolejne zakupy dla Juniora Mamy w planie kolejną pościel i może podgrzewacz...Weekend spędziliśmy u teściów, jak zwykle robiłam za dziwowisko bo przecież brat męża z żoną robili zakupy dla dziecka po porodzie a ja już szaleję Przed porodem nie mieli NIC że nie wspomnę o nieprzygotowanej torbie do szpitala... A rodziła tydzień przed terminem więc miała jeszcze mnóstwo czasu na zakupy dla siebie i dziecka...No cóż, każdy ma inne podejście...W sobotę w nocy miałam wrażenie że dostaję bóli porodowych to chyba ze stresu na myśl że jestem 1,5 h od domu a mąż i szwagier oczywiście popili i w razie czego nie miałby mnie kto zawieźć Na święta to już raczej nie pojadę... z nerwów mogłabym faktycznie zacząć wcześniej rodzić...Teściową oczywiście interesowało głównie ile przytyłam i stwierdziła że poszerzyłam się w biodrach No cóż, jak z nią rozmawiam to mam wrażenie że przytyłam już ze 20 kg a nie 6,5...Ale swoją drogą ciągle mówi żebym jadła bo przecież POWINNAM JEŚĆ ZA DWOJE... Taaa dopiero wtedy bym się nasłuchała
Ad.1 Nie martw sie ja tez uchodze za dziwowisko Jak zaczelam opowiadac tesciowej ile to juz rzeczy mam kupione i ile mam jeszcze zamiar kupic to ona miala taka mine
Ad.2 Boze.... ja bym nie mogla czekac z zakupami az po porodzie.... Podziwiam szwagierke.
Ad.3. Moja tesciowa to non stop cos we mnie wpycha jak tam jestesmy... Uwaza ze powinnam jesc za dwoje i, ze skromnie wygladam 10 kg na plus to skromnie????

Cytat:

byłam u Teściowej i Niunia ma dostała od niej pierwszą prezentową paczkę
trzy pierwsze ubranka wiadomo ze sklepu
ale czapusie i sweterk sama na drutach zrobiła śliczne
O wow!!!! Sliczniutkie te ubranka

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość

Dzisiaj wstałam o 3:45 i wzięłam sie za sprzatanie kuchni oraz pokoju syna. Nie chciało mi sie spać Współczuje sąsiadom, ale licze na ich wyrozumiałośc , bo teraz pewnie częściej tak bedzie.
Manolita powalilas mnie normalnie.... Porzadki o 3;45
Cytat:

Gosik - teściowa się nie przejmuj. Moja ostatnio np. palnęła : " no, Justyna sie spasła ..."
Miło nie było, ale TŻ stanął na wysokości zadania i nawet nie musiałam się odzywać
Ale masz tesciowa... Taka to tylko

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
Dawno mnie tu nie było i mam mega zaległości
Ale od 10 dni jestem w kraju i mieliśmy z Mężem tyle spraw do załatwienia, że nie było na nic czasu..ehh
Sam lot do kraju nie należał do ciekawych, bo mieliśmy awaryjne lądowanie w Niemczech, bo samolot miał jakieś poważne problemy techniczne... Najadłam się tyle strachu co nigdy w życiu... więc obiecałam sobie, że na pokład już nigdy nie wsiąde
Wczoraj pożegnałam TŻa...poleciał do Irlandii...popracuje do końca maja Straszny dół Ale staram się byc twarda. Pocieszające jest to, że pod koniec marca przyleci na kilka dni, więc już zaczęłam odliczanie
Tęskniłam za Wami mamusie Lecę nadrabiac zaległości, bo jestem ciekawa co tam u Was słychac
Boszenko nareszcie sie odezwalas Juz sie martwilam.
Wspolczuje przezyc zwiazanych lotemTo musialo byc straszne.
Nie smutaj sie Do maja szybciutko sie zleci I bedziecie juz we trojeczke

Cytat:
idę poleżeć ciut bo do końca mojej ciąży wg planu 26 dni
trzeba korzystać
Jak Ci zadroszcze... juz 26 dni

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

A ja na chwilę wpadłam ponadrabiaczaległości, bo z rana jakos kompmi sie wieszal, dzisiaj mam wizytę u gina o 12 wię zaraz się zbieram z moim Tż, mam nadzieję że wyznaczy mi jakiś termin USG bo jak nie to zas prywatnie pójdę. Jestem ciekawa co z moją szyjką bo tak mnie straszy od 2 miesięcy mój gin. I jeszcze lewa pachwina tak mnie boli od kilku dni że nie wyrabiam, musze zapytać co to może być i czy to normalne. Oczywiście zaatakuję dzisiaj biedronkę . Odezwę się jak wrócę, pewnie jak zawsze ze złymi wieściami . To pa
Ad.1 Trzymam kciuki za wizyte. Zdaj relacje jak wrocisz. Napewno wrocisz z dobrymi wiadomosciami. Nie martw sie
Ad.2 Ja tez mam zamiar dzis zaatakowac biedronke W czwartek tez mam zamiar. Beda komodki za 99 zl. Dla dzidziusiowych ubranek i kosmetykow jak znalazl

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Są nieco wymięte, ale ni chciało mi się prasować do zdjęcia....

Specjalnie takie ciemna kupiłam, bo w domu mam same białe i jasne, bardzo pastelowe kolory.
Sliczne ubranka
Mam pytanko te komplecik granatowy to w jakim rozmiarze???? Zamierzam taki kupic wlasnie.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-02-23, 11:51   #581
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

blondynka kocyk ślicznya żel Hippa kupiłaś też w tesco? bo trudno go dostać
kocyk cieniutki ale na lato dobry Hippa maja w Tesco chcialam jeszcze balsam do ciala ale nie bylo.W Rossmannie tez maja hippa

Cytat:

blondynka sliczny milusi kocyk..a ten laktator z aventu to reczny czy elektryczny?

.

reczny nie wiem czy Avent ma elektryczne

Kochane ta promocja na Lovele w Biedronce od kiedy jest?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 11:52   #582
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Nie denerwuj sie Bo coreczka tez sie denerwuje, a zlosc urodzie szkodzi Kurcze... z tym wyjazdem to faktycznie nieciekawie.... Akurat przed samym porodem...

Ad.1 Nie martw sie ja tez uchodze za dziwowisko Jak zaczelam opowiadac tesciowej ile to juz rzeczy mam kupione i ile mam jeszcze zamiar kupic to ona miala taka mine
Ad.2 Boze.... ja bym nie mogla czekac z zakupami az po porodzie.... Podziwiam szwagierke.
Ad.3. Moja tesciowa to non stop cos we mnie wpycha jak tam jestesmy... Uwaza ze powinnam jesc za dwoje i, ze skromnie wygladam 10 kg na plus to skromnie????

O wow!!!! Sliczniutkie te ubranka

Manolita powalilas mnie normalnie.... Porzadki o 3;45

Ale masz tesciowa... Taka to tylko

Boszenko nareszcie sie odezwalas Juz sie martwilam.
Wspolczuje przezyc zwiazanych lotemTo musialo byc straszne.
Nie smutaj sie Do maja szybciutko sie zleci I bedziecie juz we trojeczke

Jak Ci zadroszcze... juz 26 dni

Ad.1 Trzymam kciuki za wizyte. Zdaj relacje jak wrocisz. Napewno wrocisz z dobrymi wiadomosciami. Nie martw sie
Ad.2 Ja tez mam zamiar dzis zaatakowac biedronke W czwartek tez mam zamiar. Beda komodki za 99 zl. Dla dzidziusiowych ubranek i kosmetykow jak znalazl

Sliczne ubranka
Mam pytanko te komplecik granatowy to w jakim rozmiarze???? Zamierzam taki kupic wlasnie.
Latwo sie nie denerwowac takim debilem i wariatem....Bo on chce jechac to pojedzie myslenie egoistyczne faceta....
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:56   #583
pakusia86
Zakorzenienie

boszenka witaj po przerwie... stresow nie zazdroszcze bo ja bym juz pewnie do samolotu nie wsiadla... jak tylko sa lekkie turbulencje to ja juz caly samolot na nogi stawiam

dzwonilismy dzis i na 8 ogloszen jest juz 5 wynajetych mieszkan... dwie babki nie odbieraja telefonow a na jedno udalo sie umowic na godz 17 tesc nie moze z nami isc ogladac wiec maryla tez nie pojdzie <jupi>
powiedzial ze jak bedzie ladne to mamy brac odrazu
jestem dobrej mysli..... oby mi sie humor nie popsul :/

a i dzwonila do mnie moja byla szefowa i powiedziala ze ma na zbyciu lozeczko po synku i jak chce to moge je wziac sobie bo chce go wyrzucic fajnie nastepny wydatek z glowy... pewnie bedzie z materacykiem wiec zostanie do kupienia posciel

wkoncu cos sie zaczyna dziac w dobrym kierunku

tylko moj synus cos dzisiaj nie w humorze i cos sie nie rusza jak narazie :/
ide go potorturowac troszke moze mnie pokopie

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:09   #584
Wtajemniczenie

Cytat:
Sliczne ubranka
Komplecik ja kupiłam na 68.

Ale tam jest w rozmiarah od 56 do 86. Na pewno coś znajdziesz.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

Kochane ta promocja na Lovele w Biedronce od kiedy jest?
Oj nie mam pojęcia... Nawet nie wiedziałam że Lovela jest w biedronce

Cytat:
boszenka witaj po przerwie... stresow nie zazdroszcze bo ja bym juz pewnie do samolotu nie wsiadla... jak tylko sa lekkie turbulencje to ja juz caly samolot na nogi stawiam

dzwonilismy dzis i na 8 ogloszen jest juz 5 wynajetych mieszkan... dwie babki nie odbieraja telefonow a na jedno udalo sie umowic na godz 17 tesc nie moze z nami isc ogladac wiec maryla tez nie pojdzie <jupi>

a i dzwonila do mnie moja byla szefowa i powiedziala ze ma na zbyciu lozeczko po synku i jak chce to moge je wziac sobie bo chce go wyrzucic fajnie nastepny wydatek z glowy... pewnie bedzie z materacykiem wiec zostanie do kupienia posciel

Pakusia znajdziecie w końcu o mieszkanie

Fajnie że łóżeczko dostaniesz - jeden wydatek mniej.

A do mnie doszły koszule w piątek. Są bardzo fajne jestem zadowolona.
Stary 2009-02-23, 12:14   #585
rumiankowa
Zadomowienie

hej dziewczyny,
ja dziś nie w formie, chyba się czymś przytrułam, nawet poszłam do pracy, ale wracałam szybciej niż poszłam na szczęście kolega mnie odwiózł, bo nie wiem, czy dałabym radę (a mam 7 minut piechotą). i też wstałam dziś o 3.30 i z godzinę łaziłam, ale nie wykorzystałam tego pożytecznie jako manolita
za to wczoraj mieliśmy dzień pełen atrakcji, byliśmy na paintballu (ja jako obserwator i fotograf, ale też się dobrze bawiłam) a wieczorem zrobiliśmy grilla
więc mimo moich dzisiejszych "atrakcji" jestem w dobrym humorze
Rozaliontka - moj tz ma podobne myślenie co Twój. czyi generalnie brak kojarzenia faktów :/ na razie jeszcze nie wymyślił nic aż tak głupiego, ale wszystko się może zdarzyć...
zapytaj go, jak on sobie to wyobraża - on wyjedzie, a Ty zaczniesz rodzić - i co?
pakusia - trzymam kciuki, żeby okazało się ładne

a my za 8 dni zaczynamy szkołę rodzenia, bardzo ciekawa jestem, jak będzie, zwłaszcza, że miesiąc spotkań (około 8) kosztuje 400 zł.
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:15   #586
ania4891
Zadomowienie

Czesc dziewczyny

Probowalam nadrobic zaleglosci. 2 godziny czytalam i sobie darowalam :P
Od piatku mnie nie bylo bo tego dnia wieczorem maz dostal hipoglikemii - cukier spadl do 30 a przy 20 dochodzi do smierci. Walczylismy o niego cala noc. Juz jest dobrze, nie chce wiecej tego przezyc

Magducha, Kati, Marika, Esti, Kuroikaze, Sashka, Aguska, Seona, Malutka - dziekuje za pochwaly. Ja bym wolala taka szpiczasta kuleczke niz taki rozlazly bebenek Poza tym bardzo zmienilam sie na twarzy - zbrzydlam

Magducha, Gosik - moj maz twierdzi, ze to stopka corci ale dla mnie to wyglada jednoznacznie

Kati - ja mam od paru lat uczulenie kontaktowe na nikiel, chrom, kobalt i pallad. Przez przypadek zalozylam bluzke, ktora ma metalowe guziczki i do tej pory mnie swedzi i piecze a mam zakaz uzycia masci sterydowej (jedyny lek, ktory moze mi pomoc bo moja alergia jest bardzo silna).
Tez jestem zachwycona tymi butlami - na razie tylko wygladem Sprawdzaja sie przy naprzemiennym karmieniu? Kupilam tez tej firmy smoczki uspokajaczki bo podobno nie deformuja zgryzu

Marika - kolejne USG mam juz na poczatku marca, wiec wytrzymam

Gosik - ja nawet nie wiem ile standardowe butle kosztuja wiec nie mialam pojecia, ze te sa drogie. Po prostu dotarlam do rankingu butli i te wygraly przy naprzemiennym karmieniu bo smoki imituja piers kobiety. Jak ja potrzebuje na razie 1 butli i 2 smoczkow (w razie jakiegos wyjscia) to mozna zainwestowac

Kuroikaze - wlosy to wypadek przy pracy Od stycznia 2008 mialam kolor 'miedz', ale postanowilam wrocic do swojego naturalnego koloru - sredniego blondu. Myslalam, ze dekoloryzacja nie bedzie skomplikowana bo caly czas farbowalam wlosy szamponem na 4 mycia! Ale fryzjerce udalo sie uzyskac tylko taki efekt. Jak wrocilam do domu to sie zalamalam moimi pomaranczowo-zoltymi wlosami. Podobno po nastepnej dekoloryzacji powinnam juz uzyskac naturalny kolor

Malgosiu, DIDI - sliczne ubranka Ja jeszcze nie kupilam zadnego ciuszka bo moja mama z babcia wpadly w jakis trans i zaopatrzyly mnie w ubranka dla co najmniej 6-raczkow. Teraz naciskam meza, zeby zrobil nowe polki w szafie bo nie moge sie z niczym zmiescic

Aguska - ja jestem po kursie szybkiego czytania ale i to nie pomaga

Berciu - nie doczytalam juz czy Twoj piesek sie znalazl, ale nasz w zeszloroczna wiosne zginal i przyszedl po 20 dniach

Dziewczyny? Jakich pieluch bedziecie uzywac? Ja sie ciagle waham. Czy to prawda, ze przy tetrowych dzieci szybciej siadaja na nocnik?
I czy kupujecie ochraniacz na lozeczko? Jedne mamy twierdza, ze jest potrzebny bo dziecko uderza glowka o preciki a inne, ze w ogole sie nie obija
Stary 2009-02-23, 12:16   #587
sashka20
Rozeznanie

No ostania czesc. Ufff Te starsze posty to tak tylko przelotem. Wybaczcie.

Cytat:
Napisane przez mloda069 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny jeden tu nowa na tym forum i rowniez jak wy mam termin miedzy majem a czerwcem a dokladnie miedzy 12-20 Maja!!i juz nie moge sie doczekacbuzka pozdrawiam
Witaj w naszym gronie

Cytat:

a to moj brzucholek dzis rano..
Sliczny brzusio

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

Moje kochane sorki że tak Wam truje z tym psem
ale jak pisałam znam moją psinke i ona nigdzie nie chodziła tylko na przystanek na przeciwko domu bo ja zawsze kosz tam interesował poza tym uwielbiała jezdzic autem i wsiadłaby do każdego taki głupol
i właśnie moja mama się dowiedziała od sąsiadki że widział wczoraj Kame na przystanku potem zatrzymało się jakieś auto terenowe nikt nie wysiadł tylko otworzył drzwi
i tak jak myślałam ktos ja ukradł
sasiadka nie przypuszczałą ze to po moją psinke się ktoś zatrzymał myślał że moze jakies ulotki rozwieszają jak to na przystankach
mój biedny piesek tęskni pewnie za nami a do mie to nie dociera nie chce sie denerwować ze względu na maluszka buuuuuuuuuuuuuuuu
Ojej... To przykre. Niewiem co powiedziec.... Sama calkiem niedawno przechodzilam cos takiego i wiem co czujesz....
Sprobuj sie nie smutacTrzeba miec nadzieje do konca

Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
to moj brzusio w 26 tc zdjecie niezbyt ładne bo robione kamerka
Ladny brzusio

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
co prawda potrafi mocniej się wyginać ale cieszę się jak gwizdek bo jeszcze nie próbowałam tego nagrać a teraz się za to wzięłam i będzie pamiątka

http://www.youtube.com/watch?v=a2i6S693nfI

http://www.youtube.com/watch?v=mNr9p_gTCH4

http://www.youtube.com/watch?v=LjOEAOqb4wg

http://www.youtube.com/watch?v=1TkuAJhrdJ4
Wow....
Moj syncio to tez potrafi niezle szalec, ale twoja Nikolka to zywiol kobietka

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
WLASNIE WYGLADAM przez okno a tu sasiadow dzieciaki..
na golasa biegaja..
z siusiarami na wierzchu...
Normalnie, ze smiechu nie moge tak to smiesznie napisalas
Ale tak na powaznie.....:mdleje :
Cytat:
A mój wielkolud ma w 25 tygodniu 860 gram

Nie czytam na razie bo czasu brak...

Wizyta super. Maluszek zdrowy i się obrócił główką w dół. Kość udowa ma 5 cm, obwód brzuszka 20 cm. Nie dał się zmierzyć na długość

Szyjka mi sie skróciła o 0.5 cm, teraz ma 2,5 ale babeczka powiedziała że ładna i zamknięta i uformowana więc jest ok. Zapalenia żadnego nie ma.

No anemia jest, mam jeść mięso

Lekarka powiedziała że nie mogę jeść słodyczy b cukier w górnej granicy...Także Kathi, Becia dołączam do Was, a wspaniałe koleżanki w tym Esti bardzo prosze o nie kuszenie....
Bardzo sie ciesze ze wizyta sie udala
Bedziesz miala dorodnego synka Ale ci fajnie, ze Antos sie obrocil glowka w dol, zeby tak Kubus wzial przyklad z Antosia. Jak narazie caly czas czuje glowke u gory.
Oj.... wspolczuje Citego cukru dla mnie dzien bez czegos slodkiego to tragedia.

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
aaa wlasnie zapomnialam

wczoraj razem z tz ogladalismy, czytalismy gafy,wpadki dzieci.. ak zeby sie posmiac wiadomo ze dzieci sa smieszne hehe
no i przeczytalismy to..

Stoji kobietta w zaludnionym sklepie.. w dosc dlugiej kolejce.. i wola swojego synka ktory szpera w kartonie z cipsami :

Synek:Mamo kup mi chipsy!!

Mama:Nie kupie ci kochanie .. chodz tu do mnie

Synek:ja chce chipsy ,kup mi te chipsy!

Mama:nie kupie ci synek chipsow.. kupilam ci juz batona!!

Synek:Mamo masz kupic mi te cipsy bo jak nie kupisz to powiem babci ze bralas taty siusiaka do buzi..

Po tym dialogu kobieta z dzieckiem zostawila kosztyk z zakupami i jak najszycbiej ''uciekla '' ze sklepu

poprostu poplakalam sie ze smiechu...
OMG....:mdl eje:

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-02-23, 12:34   #588
eleeri
Zakorzenienie

Dziewczyny śliczne macie te ciuszki, ale w bucikach Gabrielli się wprost zakochałam. Cudne

Cytat:
...
Dzisiaj wstałam o 3:45 i wzięłam sie za sprzatanie kuchni oraz pokoju syna. Nie chciało mi sie spać Współczuje sąsiadom, ale licze na ich wyrozumiałośc , bo teraz pewnie częściej tak bedzie.
Hmm, czyżby jakaś pełnia , ja wstałam przed 5 już wyspana i nastawiłam pranie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:35   #589
sashka20
Rozeznanie

No... teraz to juz jestem na biezaco

Cytat:

Bardzo sie ciesze
Trzymam w takim razie z Kubusiem kciukaski za to mieszakanko:kciuk i:
Moze Kubus ma dzien leniuszka??? Nie martw sie

Cytat:
Komplecik ja kupiłam na 68.

Ale tam jest w rozmiarah od 56 do 86. Na pewno coś znajdziesz.
Oj nie mam pojęcia... Nawet nie wiedziałam że Lovela jest w biedronce
To fajniusio
Wlasnie.... Lovela jest w biedronce????

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
ja dziś nie w formie, chyba się czymś przytrułam, nawet poszłam do pracy, ale wracałam szybciej niż poszłam na szczęście kolega mnie odwiózł, bo nie wiem, czy dałabym radę (a mam 7 minut piechotą). i też wstałam dziś o 3.30 i z godzinę łaziłam, ale nie wykorzystałam tego pożytecznie jako manolita
za to wczoraj mieliśmy dzień pełen atrakcji, byliśmy na paintballu (ja jako obserwator i fotograf, ale też się dobrze bawiłam) a wieczorem zrobiliśmy grilla

a my za 8 dni zaczynamy szkołę rodzenia, bardzo ciekawa jestem, jak będzie, zwłaszcza, że miesiąc spotkań (około 8) kosztuje 400 zł.
Ojej... moze wybierz sie do lekarza????
Podziwiam Cie normalnie z Ciebie to taka babka dynamit Ja to przy tobie to taka staruszka.... Nic mi sie chce Brak mi checi. Taka domatorka sie zrobilam ostatnio.

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Probowalam nadrobic zaleglosci. 2 godziny czytalam i sobie darowalam :P
Od piatku mnie nie bylo bo tego dnia wieczorem maz dostal hipoglikemii - cukier spadl do 30 a przy 20 dochodzi do smierci. Walczylismy o niego cala noc. Juz jest dobrze, nie chce wiecej tego przezyc.

Dziewczyny? Jakich pieluch bedziecie uzywac? Ja sie ciagle waham. Czy to prawda, ze przy tetrowych dzieci szybciej siadaja na nocnik?
I czy kupujecie ochraniacz na lozeczko? Jedne mamy twierdza, ze jest potrzebny bo dziecko uderza glowka o preciki a inne, ze w ogole sie nie obija
Ad.1. Ojej... to straszne. Wspolczuje Ci przezyc Cale szczescie, ze juz z Tztem dobrze.
Ad.2 Ja mam zamiar uzywac pampersow od samego poczatku.
Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość
Latwo sie nie denerwowac takim debilem i wariatem....Bo on chce jechac to pojedzie myslenie egoistyczne faceta....
Wiem jak to jest Moj Tz jak sie na cos uprze to koniec. Nie ma zmiluj.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 12:38   #590
boszenka69
Zakorzenienie

Rozaliontka nie dziwię Ci się, że się zdenerwowałaś. Ja to bym chyba mojego męża udusiła, gdyby mi coś takiego oznajmił Mam nadzieję, że Twój TŻ zmieni zdanie

Blondynko ja byłam w Biedronce w piątek i własnie wtedy udało mi się kupic tą Lovele w promocji Nie wiem czy jeszcze jest

Pakusia trzymam kciuki Mam nadzieje, że w końcu uda Wam się znalezc fajne mieszkanko
Stary 2009-02-23, 12:41   #591
Bercia2000
Zadomowienie

boszenak
dobrze że szczęsliwie dotarłaś
oj współczuje rozstania z TŻ wiem co czujesz tylko mojego Tz-a nie będzie w sumie 5 msc ale wróci na ostatnie tygodnie ciąży
jak mnie zobaczy tzn mój brzuch to chyba zrobi a co niech zobaczy co zrobił i pojechał sobie niedobry

pakusia
do trzech razy sztuka pewnie dzis uda Wam się z tym mieszkankiem
trzymam

blondynko
dobrze wiedzieć ze ten zel można dostać w Tesco w rossmanie nie było kupiłam tam tylko chusteczki i oliwke Hipp

ania
oj nawet nie umiem sobie wyobrazic co przeszłaś dobrze że z TŻ-em juz okey

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2009-02-23 o 12:47
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:47   #592
rumiankowa
Zadomowienie

ania4891- współczuję Wam przeżyć całe szczęście, że już dobrze
nie mam jeszcze zdania co do pieluch, natomiast nad ochraniaczem właśnie zaczynam się zastanawiać.

sashka - może to dlatego, że ja zawsze dużo ważyłam, i te dodatkowe kg nie robią na mnie wrażenia? albo jest to jakieś dziedziczne uwarunkowanie, moja mama miała podobnie
dziś trochę boję się wybrania do lekarza, bo na wszelki wypadek wolę się nie oddalać zbytnio od łazienki jutro i tak mam wizytę u gina, więc muszę wydobrzeć dziś rano byłam nawet na badaniach krwi
Stary 2009-02-23, 12:51   #593
sashka20
Rozeznanie

Moj psinka zostala potracona przez samochod.....
Na szczescie zyje....

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 12:55   #594
manolita
Zakorzenienie

a ja zaraz do lekarza uciekam
Trzymajcie za mnie kciuki

Małgosiu fajniusie ubranka, skusiłaś mnie na wyprawę do Biedronki, ale to przy okzji, jak pojadę do siostry.

Boszenko - super ,że juz jesteś

Sahka- ale ja się wcakle nie przejmuje tym co powiedziała teściowa, bo to i tak baaardzo fajna kobita
Wstałam z rana, a teraz chętnie połozyłabym się spać, ale nie mogę, bo do lekarza trzeba wyruszać.

Aniu współczuje przeżyć z ostatnich dni
jeśli chodzi o pileuchy, to przez pierwszy tydzień będą tetrowe, potem pampersy. Nie sadzę żeby dziecko sikające w tetrę szybciej dojrzewało do korzystania z talety. Każdemu dziecku indywidualnie rozwija się zwieracze i każde w swoim czasie zaczyna samodzielnie korzystać z nocnika, wiadomo że anomalią bedzie sikanie w pieluchy w wieku 3-4 lat.

Ochraniacz na pewno przyda się w drewnianym łóżeczku, nie tylko po to b y ocghronic bardziej ruchliwe dziecko przed uderzeniem , ale też przed światłem , przewiewem, poza tym wycisza lub też aktywuje wzrok dziecka kolorowymi aplikacjami

Dobra, ja lecę dziewczyny. Zajrzę do Was pod wieczór

Aaa... Rozalintka - na pewno jeszcze TŻ zmieni zdanie, już tym Twoja głowa
W końcu to kobieta jest szyją i kręci głową

Pakusia - życze powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka

Za oknem paskudnie, snieg ciagle pada Mam już dośc tej zimy!!!!!!!

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:55   #595
Bercia2000
Zadomowienie

sashka

oby to nic poważnego nie było żeby piesio szybko doszedł do siebie

manolita

wszystko będzie okey

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2009-02-23 o 12:57
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:57   #596
rumiankowa
Zadomowienie

Cytat:
Na szczescie zyje....

dobrze, że żyje
Stary 2009-02-23, 13:01   #597
ania4891
Zadomowienie

Moje nowe zdobycze:
butki i rekawice z piszczalka

Pozniej Was poczytam, ide gotowac obiad
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00110.jpg (45,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00115.jpg (41,3 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-02-23, 13:10   #598
sashka20
Rozeznanie

Cytat:

sashka - może to dlatego, że ja zawsze dużo ważyłam, i te dodatkowe kg nie robią na mnie wrażenia? albo jest to jakieś dziedziczne uwarunkowanie, moja mama miała podobnie
dziś trochę boję się wybrania do lekarza, bo na wszelki wypadek wolę się nie oddalać zbytnio od łazienki jutro i tak mam wizytę u gina, więc muszę wydobrzeć dziś rano byłam nawet na badaniach krwi
Poszlas na badania krwi w taki stanie???? O boze... znajac mnie to ja bym lezala i umierala
Tylko ciekawe czym sie przytrulas??? Zeby to nie bylo cos powaznego.

Cytat:
a ja zaraz do lekarza uciekam
Trzymajcie za mnie kciuki

Sahka- ale ja się wcakle nie przejmuje tym co powiedziała teściowa, bo to i tak baaardzo fajna kobita

Za oknem paskudnie, snieg ciagle pada Mam już dośc tej zimy!!!!!!!
Ad.1. Trzymamy z Kubusiem kciuki
Ad.2 Moja tesciowa to tez super babka, ale jakby cos takiego powiedziala.... oj... nie uszlo by jej to plazem
Ad.3. Ja tez mam dosc tej zimy!!!! Chce wiosne, ciepelko, zielone drzewka

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
sashka

oby to nic poważnego nie było żeby piesio szybko doszedł do siebie
Cytat:

dobrze, że żyje

Na szczescie to nic powaznego. Zostalo lekko potracona, bo nasz sasiad cale szczescie powoli jechal samochodem. Mam cos w pytke, kuleje i troche popiskuje. Musi pewnie ja to bolec Juz drugi raz zostala potracona.... echh

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Edytowane przez sashka20
Czas edycji: 2009-02-23 o 13:13
Stary 2009-02-23, 13:10   #599
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewczyny,

Cześc dama Dawno Cię tu nie widziałam Mam nadzieję że przytrucie już przechodzi i czujesz się dobrze.

A ja mam mieszane uczucia co do szkoły rodzenia. Nie wiem czy iśc czy nie... Musze się zorientować ile kosztuje, i czy jest sens bo mój TŻ pewnie nie bedzie miał czasu chodzić więc musiałabym zazwyczaj sama...

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość

Malgosiu, DIDI - sliczne ubranka Ja jeszcze nie kupilam zadnego ciuszka bo moja mama z babcia wpadly w jakis trans i zaopatrzyly mnie w ubranka dla co najmniej 6-raczkow. Teraz naciskam meza, zeby zrobil nowe polki w szafie bo nie moge sie z niczym zmiescic

A moja mam tylko za mną łazi i mówi żebym czasem nic nie kupowała bo wszystko dostałam po dzieciach bratowej.... Tylko że część rzeczy jest bardzo zniszczona i ja ich nawet nie prałam tylko odłożyłam. Póki mnie stać to dokupię jakies fajne ciuszki (tzn już dkupiłąm) żeby mój pierworodny wyglądał jakos ładnie... Zresztą chcę mieć na przyszłoś dla następnych dzieci już coś swjego. Mój tż też jest zdania żeby małemu kupować nowe, jeśli te co dostaliśmy są lekko mówiąc znoszone...

Ja raczej pampersy, no niby w tetrze szybciej sie uczą, ale wierz mi zani sie nauczy ty skapitulujesz i kupisz pampersy.

Z baldachimu na razie chyba rezygnuję ( mówię chyba bo mi sie zmienia co 3 dni średnio), ale ochraniacz jak dla mnie musi być. Nawet nie chodzi o pręty a o zawiewanie główki. Zawze w jakiś sposoób chroni.

Cytat:
Na szczescie zyje....
Sashka

Mam nadziee że będzie dobrze. Jedźcie z nią do weterynarza!
Stary 2009-02-23, 13:17   #600
superzabula
Zadomowienie

Gabi Buciki cudne Inne ciuszki tez, ale w bucikach sie zakochalam

boszenka dobrze, ze szczesliwie wrocilas strachu sie najadlas, ale na pewno jeszcze wsiadziesz do samolotu, zawsze zaraz po zdarzeniu sie tak mowi

Małgosia tez bylam w biedrince i kupilam Malemu spioszki, pajacyka i taki kpl spodenki z bluzeczka, ale z tego co widze to dziewczyny tez odwiedzily biedronke

U mnie w biedronce tez jest ta lovela z plynem, przynajmniej jeszcze byla wczoraj.

Przyslali mi dzis juz wozek, ktory zamowilam. Sprzedawca super, przyslal wszystko ladnie zapakowane i bez zadnych niespodzianekWkleja m fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SP_A0131.jpg (126,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SP_A0132.jpg (104,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SP_A0129.jpg (127,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SP_A0128.jpg (90,1 KB, 19 załadowań)

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości