Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 14:18   #3331
kotekMamrotek
Raczkowanie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
jaga widziałam zdjecie na Nk wczoraj, super wyglądałas, bardzo elegancko i seksownie super makijaz i fryzurka fajna

nie chce mi sie juz gadac o tej mojej teściowej bo mnie szlak trafia, oczywiście wtraciła sie do sprzeczki mojej i tz i zaczeła na mnie najeżdzac , że to przezemnie jest tż nerwowy że nie nadaje sie na żonę i miła do nas wielkie pretensje wczoraj że pojechalismy rozwozić zaproszenia a nie zostalismy dłużej na jej imieninach, normalnie myslałam że mnie szlak trafi głupi babsztyl.
Jejku dziewczyny nie zycze że by wasze teściowe takie były, bo normalnie baba tak może namieszać że w końcu albo się wogóle nie pobierzemy albo jeszcze w tym roku sie rozwiedziemy, bo strasznie podburza tż przeciwko mnie, ale dobrze że tż jej nie słucha , tylko czasami kłócimy się przez nią i to mnie wnerwia.
Ona bardzo dobrze zdaje sobie sprawę że mam duzy wpływ na tż i dlatego ma do mnie cały czas pretensje że ja jestem ważniejsza od niej.
o matko! a ja narzekam na swoja teściową

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
dziekuje. tylko zaluje, ze fryz mi sie rozwalil na balu dosc szybko... A mialam wsadzone 40 spinek i tony lakieru ale fryzura sama w sobie bardzo mi sie podobala.
właśnie podglądnełam na nk..rzeczywiście piękny miałas makijaż!
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:18   #3332
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
a jakie dokumenty pobiera się z USC
Własnie...tez się podpinam pod to pytanie...Jakie dokumenty w ogóle muszę zanieść do parafii gdzie sie pobieramy ???

Jaga...makijaż super, lubię takie ciemne wyraziste oczy Ale pokazałabyś jakieś zbliżenie

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:21   #3333
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Własnie...tez się podpinam pod to pytanie...Jakie dokumenty w ogóle muszę zanieść do parafii gdzie sie pobieramy ???
zaświadczenie z USC
dowody osobiste
odpisy aktu chrztu z adnotacją o bierzmowaniu
jak nie ma adnotacji o bierzmowaniu wtedy zaświadczenie o bierzmowaniu
świadectwa ze szkoły średniej z oceną z religii, albo jakieś dyplomy
jak macie już zrobiony kurs/nauki to karteczka z tych nauk + poradnia
no i potem jeszcze będzie spowiedź

To chyba wszystko, jeśli czegoś zabrakło proszę o uzupełnienie
Stary 2009-02-23, 14:22   #3334
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga widziałam zdjecie na Nk wczoraj, super wyglądałas, bardzo elegancko i seksownie super makijaz i fryzurka fajna

nie chce mi sie juz gadac o tej mojej teściowej bo mnie szlak trafia, oczywiście wtraciła sie do sprzeczki mojej i tz i zaczeła na mnie najeżdzac , że to przezemnie jest tż nerwowy że nie nadaje sie na żonę i miła do nas wielkie pretensje wczoraj że pojechalismy rozwozić zaproszenia a nie zostalismy dłużej na jej imieninach, normalnie myslałam że mnie szlak trafi głupi babsztyl.
Jejku dziewczyny nie zycze że by wasze teściowe takie były, bo normalnie baba tak może namieszać że w końcu albo się wogóle nie pobierzemy albo jeszcze w tym roku sie rozwiedziemy, bo strasznie podburza tż przeciwko mnie, ale dobrze że tż jej nie słucha , tylko czasami kłócimy się przez nią i to mnie wnerwia.
Ona bardzo dobrze zdaje sobie sprawę że mam duzy wpływ na tż i dlatego ma do mnie cały czas pretensje że ja jestem ważniejsza od niej.
dziekuje.

no ja niby przez tesciowek swoja bylam lubiana, ale w sobote co nie co od niej uslyszalam (przypadkiem sie na nia nadzialam przez telefon)... normalnie zal za dupe sciska...

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:24
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:25   #3335
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

motley, ucaluje cie za wklejenie tego zestawienia suknie-bukiety, mialam wlasnie o niego prosic.
zawsze do usług

A ja Cię nie mam w znajomych NK i nie mogę zobaczyć

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:26   #3336
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
zaświadczenie z USC
dowody osobiste
odpisy aktu chrztu z adnotacją o bierzmowaniu
jak nie ma adnotacji o bierzmowaniu wtedy zaświadczenie o bierzmowaniu
świadectwa ze szkoły średniej z oceną z religii, albo jakieś dyplomy
jak macie już zrobiony kurs/nauki to karteczka z tych nauk + poradnia
no i potem jeszcze będzie spowiedź

To chyba wszystko, jeśli czegoś zabrakło proszę o uzupełnienie
A jeśli biorę ślub w nie swojej parafii, tylko w parafii gdzie byłam chrzczona (są już tam wszystkie mojej papiery), to czy muszę mieć jakąś zgodę od swojego obecnego proboszcza???

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-23, 14:28   #3337
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
A jeśli biorę ślub w nie swojej parafii, tylko w parafii gdzie byłam chrzczona (są już tam wszystkie mojej papiery), to czy muszę mieć jakąś zgodę od swojego obecnego proboszcza???
Musisz i wtedy chyba płaci się za jakąś licencję. No chyba że ta parafia jest Twojego TŻta, to wtedy nie musicie płacić. Dokładnie nie wiem jak to działa, bo my w naszej parafii
Stary 2009-02-23, 14:29   #3338
kasiaher
Wtajemniczenie

ale wiecie co, ona kiedys tego bardzo pożałuje, niech pamięta że zło wraca z podwójną siła, nie zycze jej tego bo taka wredna nie jestem, ale napewno nasze relację teraz będa miały ogromny wpływ na stosunki w przyszłości.
popscene czyli do urzędu muszę wziąc wypełniony wniosek i dowody
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:29   #3339
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:

O matko co za kobieta

Szok normalnie. dobrze ze twoj Tż nie slucha sie jej bo taki czlowiek moze namieszac i to mocno. Na naukach nas przestrzegano, żeby nie sluchac takich ludzi tylko kierowac sie własnym rozumem, bo inni za nas zycia nie przezyja wiec po co takie wtracanie sie.

A Tż jest jedynakiem?? Jego matka nie chce przeciac pepowiny najwyrazniej, szkoda mi takich ludzi.

Ja z moja teściówką dogaduje sie bardzo dobrze, ale boje sie ze sie popsuje. Ona traktuje mnie jak corke i tak tez czasami nazywa. Ma dwoch synow i zawsze chciala miec coreczke no i wreszcie ma. Przynajmniej tak twierdzi.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:32
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:30   #3340
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pokaż chociaz na modelce
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
to super, ze juz wybrałas hehe jeden stres juz z głowy
no i oczywiscie na fotencje czekamy
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no to gratulacje, koniecznie jutro wklej zdjecia
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Gratuluje, jak ja wybierałam suknie to mało która klientka decydowała się na biel. Ja tez mam jasne ecri.
Dzięki dziewczyny Moja sukienka to Amanda z kolekcji MS Moda, nie wiem czy jest gdzieś w necie jej zdjęcie, mam na sobie, co prawda dennie zrobione, bo mój tatuś z wrażenia uciął mnie w połowie i nie wiadać mnie w pełnej okazałości, ale jak nie będzie Tż na horyzoncie to wkleje zdjęcie, żebyście sobie zobaczyły
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:33   #3341
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Musisz i wtedy chyba płaci się za jakąś licencję. No chyba że ta parafia jest Twojego TŻta, to wtedy nie musicie płacić. Dokładnie nie wiem jak to działa, bo my w naszej parafii
No właśnie -Licencja- bo to nie będzie parafia ani moja ani TŻ. Chyba ta licencja poświadcza, ze zostały wygłoszone zapowiedzi. A swoja drogą pewnie trzeba będzie dać jakieś "odstępne" co łaska.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-23, 14:35   #3342
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
ale wiecie co, ona kiedys tego bardzo pożałuje, niech pamięta że zło wraca z podwójną siła, nie zycze jej tego bo taka wredna nie jestem, ale napewno nasze relację teraz będa miały ogromny wpływ na stosunki w przyszłości.
popscene czyli do urzędu muszę wziąc wypełniony wniosek i dowody
Teściowa pożłuje jak nie będzie miała kontaktu z wnukami Nie martw się. Najważniejsze to nie dać się ponieść emocjom takiej osoby i najlepiej to jak najszybciej uniezależnić się od niej.
Teściowe to zawsze gadają na te swoje synowe, sama widzę po mojej rodzinie. A prawda jest taka, że to właśnie przez nie same synowie się odcinają i nie szukają z tymi matkami kontaktów.
Jak nie znajdziesz takiego wniosku w internecie to na pewno mają go w USC do wypełnienia. Wtedy zabieracie tylko dowód i pieniążki oczywiście I jednak zalecam Wam znalezienie odpisów aktów urodzenia w domach, bo naprawdę przyspiesza to procedurę

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:36
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:35   #3343
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
O matko co za kobieta

Szok normalnie. dobrze ze twoj Tż nie slucha sie jej bo taki czlowiek moze namieszac i to mocno. Na naukach nas przestrzegano, żeby nie sluchac takich ludzi tylko kierowac sie własnym rozumem, bo inni za nas zycia nie przezyja wiec po co takie wtracanie sie.

A Tż jest jedynakiem?? Jego matka nie chce przeciac pepowiny najwyrazniej, szkoda mi takich ludzi.

Ja z moja teściówką dogaduje sie bardzo dobrze, ale boje sie ze sie popsuje. Ona nazywa mnie traktuje jak corke i tak tez czasami nazywa. Ma dwoch synow i zawsze chciala miec coreczke no i wreszcie ma. Przynajmniej tak twierdzi.
nie tz nie jest jedynakiem ale jak jej pierwszy syn sie żenił to tak najeżdzała na synową że hej, a teraz jakie kochane dziecko jest, jaka cudowna dziewczyna, a przed slubem mówiła że ona rządzi nim że nie ma swojego zdania ( czytaj TŻ brat) że jest chyba alkoholiczka no i wogóle . No a na mnie że jestem chyba jakas szurnięta.
Ale obiecałam sobie że po slubie to jej cos powiem w końcu tak żeby wreście raz na zawsze zamkneła gębę. Jejku jak ona sie cieszy jak my sie pokłócimy , zaraz do niego leci i mówi jaka to ja zła jestem i wogóle, no i może wtedy slubu nie bedzie .
Ahhhh nie chce mi sie o tym gadac bo o samym mysleniu o jej zachowaniu szlak mnie trafia.

zobacze czy mamy te akty no i chyba za jakieś dwa tygodnie pójdziemy najpierw do USC a potem do kościoła.

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:37
Stary 2009-02-23, 14:36   #3344
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Moja sukienka to Amanda z kolekcji MS Moda, nie wiem czy jest gdzieś w necie jej zdjęcie, mam na sobie, co prawda dennie zrobione, bo mój tatuś z wrażenia uciął mnie w połowie i nie wiadać mnie w pełnej okazałości, ale jak nie będzie Tż na horyzoncie to wkleje zdjęcie, żebyście sobie zobaczyły
a z jkiej kolekcji bo na 2009 jej nie widzę
http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2007.html

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:39   #3345
motley
Zadomowienie

Cytat:
Teściowa pożłuje jak nie będzie miała kontaktu z wnukami Nie martw się. Najważniejsze to nie dać się ponieść emocjom takiej osoby i najlepiej to jak najszybciej uniezależnić się od niej.
Teściowe to zawsze gadają na te swoje synowe, sama widzę po mojej rodzinie. A prawda jest taka, że to właśnie przez nie same synowie się odcinają i nie szukają z tymi matkami kontaktów.

hmmm pewnie nie pożałuje bo w ogóle nie skojarzy sytuacji, że to przez nią samą nie widuje wnuków. Takie osoby w swoim własnym odczuciu są zawsze super fair i nic złego nie robią tylko ta druga strona jest beee więc raczej marne szanse na wyciągnięcie takich wniosków... niestety

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:40   #3346
kasiaher
Wtajemniczenie

popscene uwierz juz nie raz sie ugryzłam w język
motley ja jej dam odczuć że to przez nią

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:41
Stary 2009-02-23, 14:40   #3347
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

ciesze sie ze tak sie zainteresowalyscie ta moja dietka, super!!!
dziewczynki zycze powodzonka i wytrwalosci!! jesli komus zapomnialam wyslac to prosze na pw mi napisac, bo juz sie zaczelam gubic hehehehe

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-23 o 16:59
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:41   #3348
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie -Licencja- bo to nie będzie parafia ani moja ani TŻ. Chyba ta licencja poświadcza, ze zostały wygłoszone zapowiedzi. A swoja drogą pewnie trzeba będzie dać jakieś "odstępne" co łaska.

Licencje trzeba wykupic wtedy gdy ślub ma sie odbyc w innym kosciele niz parafia Panny Młodej. Trzeba za nia zaplacic. Moze bedziesz miala szczescie i bedzie ,,co łaska", bo moja kolezanka placiła polowe tego co za ślub. Nie chce Cie martwic ale lepiej przygotuj sie tez na taka ewentualność. Nie zwlekaj z licencja tylko zalatwiaj juz. Aha i jak juz zalatwisz to daj znac jak to jest z tym bo jestem ciekawa.
Stary 2009-02-23, 14:43   #3349
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Licencje trzeba wykupic wtedy gdy ślub ma sie odbyc w innym kosciele niz parafia Panny Młodej. Trzeba za nia zaplacic. Moze bedziesz miala szczescie i bedzie ,,co łaska", bo moja kolezanka placiła polowe tego co za ślub. Nie chce Cie martwic ale lepiej przygotuj sie tez na taka ewentualność. Nie zwlekaj z licencja tylko zalatwiaj juz. Aha i jak juz zalatwisz to daj znac jak to jest z tym bo jestem ciekawa.

Dam znać...Ja to myślałam, ze to juz się załatwia na końcu...Kurde, ale jestem nieuświadomiona

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-23, 14:45   #3350
idzia111
Zakorzenienie

No wiesz na koncu. Sama nie wiem, bo przeciez protokol spisuje sie na 3 miesiace przed slubem, a wtedy musisz juz miec pozwolenie. Moze u Ciebie jest inaczej ale moja kolezanka juz na 6 miesiecy przed slubem cos zalatwiala w sprawie licencji.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a z jkiej kolekcji bo na 2009 jej nie widzę
http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2007.html

ja też nie widze jej
Stary 2009-02-23, 14:46   #3351
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
hmmm pewnie nie pożałuje bo w ogóle nie skojarzy sytuacji, że to przez nią samą nie widuje wnuków. Takie osoby w swoim własnym odczuciu są zawsze super fair i nic złego nie robią tylko ta druga strona jest beee więc raczej marne szanse na wyciągnięcie takich wniosków... niestety
Napisałam "pożałuje" w tym sensie, że jeszcze dostanie za swoje, na pewno będzie jej przykro, że nie będzie mogła mieć dobrego kontaktu z wnukami. Bo jeśli chodzi o to, że ona rzeczywiście pożałuje, to szczerze wątpię i zgadzam się z Tobą. Takie osoby widzą winę wszędzie dookoła tylko nie u siebie

Cytat:
popscene uwierz juz nie raz sie ugryzłam w język
Wierzę Ci. A będziecie z nią po ślubie mieszkać? Bo nie jest to chyba najlepszy pomysł
Stary 2009-02-23, 14:47   #3352
kasiaher
Wtajemniczenie

na stronie ms mody nie ma wszystkich modeli z kolekcji jakiejkolwiek, zauważcie że są zawsze pokazane tylko 6 typów

popscene ma się wyprowadzic ( to jej decyzja) a jeśli nie to wynajmiemy narazie, a potem pomyslimy

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:49
Stary 2009-02-23, 14:49   #3353
idzia111
Zakorzenienie

No mieszkanie po slubie w tym wypadku to ... straszne, nawet nie da sie tego opisac. Ja przyznam ze mam problemy ale z tesciem. W sumie nie przejmuje sie tym aż tak bo to mama Tż jest ta wazniejsza osoba i dla mnie i dla Tż. Ale przykro jest jesli ktoś wąłsciwie bez powodu Cie nie lubi (sama nie wiem jak to nazwac).
Stary 2009-02-23, 14:50   #3354
domi7ks
Zakorzenienie

Znalazałm ładne obrączki i bukiety
Jedne obrączki ma Azzis podobne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 482532e589.jpg (63,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b8464eb8c9.jpg (16,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f4af039e68.jpg (24,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f80d0c1c44.jpg (25,7 KB, 10 załadowań)

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:51   #3355
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
na stronie ms mody nie ma wszystkich modeli z kolekcji jakiejkolwiek, zauważcie że są zawsze pokazane tylko 6 typów
no mojej właśnie nie ma, jest z kolekcji 2009
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:51   #3356
popscene
Wtajemniczenie

Haha, ten drugi bukiet znalazłam dzisiaj w sieci i też go sobie zapisałam

Kasiaher, no to dobrze. Czy ona się wyprowadzi, czy Wy, najważniejsze że jej nie będzie Będzie dobrze, jeszcze kilka miesięcy i wszystko wróci do normy!

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:53 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:52   #3357
kasiaher
Wtajemniczenie

ona niby taka dobra jest , ale jak cos to obgaduje i najeżdza nawet na swoja rodzinę. Nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam wam że bylismy na weselu teraz i ta dziewczyna w ciązy przed slubem zaszła, to do niej gadał że fajnie tak przed slubem że szybciutko dzidzius i wogóle super. a do inych gadał że co to za dziewczyna która daję narzyczonemu przed slubem że to wstyd.

baja kolekcja liczy jakies 30 sukni a na stronie wystawiaja 6 sukien

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:54
Stary 2009-02-23, 14:54   #3358
domi7ks
Zakorzenienie

Moja teściowa mi w piatek powiedziała, że mnie kochaNo i jestem jej córka. mam spoko teściów. Jestem często u Tż, właściwie prawie non stop, ale widze, ż się bardzo liczą ze mną. Tzn. jak powiem, że dobry obiad był, to za pare dni robia to samo dla mnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:59   #3359
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
ona niby taka dobra jest , ale jak cos to obgaduje i najeżdza nawet na swoja rodzinę. Nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam wam że bylismy na weselu teraz i ta dziewczyna w ciązy przed slubem zaszła, to do niej gadał że fajnie tak przed slubem że szybciutko dzidzius i wogóle super. a do inych gadał że co to za dziewczyna która daję narzyczonemu przed slubem że to wstyd.
Właśnie z tego powodu nie ma co się nią przejmować. Dlatego, że jest dwulicowa i tyle. Najważniejsze jest to, żeby Twój TŻ był po Twojej stronie i po stronie rodziny którą wspólnie stworzycie. Bo czasem jak się widzi takich mamisynków, co są po dwóch rozwodach, bo im mamusie mąciły w głowie ----> wujek TŻta, 50parę lat na emeryturze i codziennie do mamusi na obiad, żadnych zainteresowań nic, tylko krzyżówki rozwiązuje i ogląda "Małysza". Aha, słucha też rmfu, bo tam jest ten konkurs i wyśmiewa się z ludzi, bo nie potrafią powiedzieć "rmf fm" a sam jak ma powiedzieć rmf fm to mowi rfnfm. No to halo I jak ja patrzę na babcię TŻta i widzę, że ona nie widzi winy swojej i swojego syna tylko tych byłych dwóch synowych to aż mnie szlag trafia. Taka matczyna miłość to krzywda a nie miłość.
Stary 2009-02-23, 14:59   #3360
kasiaher
Wtajemniczenie

moja jest strasznie dwulicowa, do ludzi mówi jaka ja to jestem super wykształcona , że świtną prace mam, że umiem gotowac dobrze, i wogóle jestem sliczna laseczka, a do tż że ja sie do niczego nienadaje, i tylko wtedy jak słyszy że sie sprzeczamy albo wpada do pokoju jak sie kłocimy i sie wtrąca albo jak mnie nie ma .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości