..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::.. - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 10:31   #2581
goosia207
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Cześć

Zdjęcia waszych posiłków jak zwykle cudowne
Paprak mnie natchnęła (wczorajszym jadłospisem) i jutro na śniadanie zrobię grzanki na jajku.Mniam

Dziś mijają trzy tygodnie II fazy i w końcu waga pokazuje kilogram mniej
Jakiś czas miałam zastój i mam nadzieję, że minął
Idę też dzisiaj na aerobik
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:25   #2582
Beatky
Raczkowanie

Dobra, wracam to 2 tygodniach obijania się. A wczoraj jeszcze była 50-tka mojej mamy i sie objadało. Teraz czas powrotu na plażę

Mój cel poza zrzuceniem kilogramów to także nauczenie się nie zajadać stresów ;]

70...68...67,9....67,3...65,5...64,4.....60kg

wzrost: 174cm.

Cel: 60 kg
Beatky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:28   #2583
Agee79
Rozeznanie

GG do Agee79 Send a message via Skype™ to Agee79

ojej... ja tez bym chciala sie tego nauczyc...

witaj Beatky!!!!

Agee79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:33   #2584
kaska87
Zakorzenienie

witam
ja właśnie zajadam przekąskę-jog.nat z orzechami ma śniadanie był wieśniak z rzodkiewkami i szczypiorkiem i zielona herbata

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:38   #2585
kuleczka18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
następna
a po co? bo za mało schudłaś? bo przeczytałaś, że na I fazie można zrzucić 5kg a tyle Ci akurat brakuje do ideału - a tu rzeczywistość odbiega od zamierzeń?

węglowodany to nie jakiś demon, tylko podstawowe paliwo organizmu!
ponadto węglowodany to nie tylko chleb, są jeszcze całe ziarna, kasze, ryż, kuskus - każdy coś może wybrać
warzywa i owoce to też węglowodany
od kromki chleba, ryżu czy kaszy się nie utyje - pod warunkiem, że nie będzie się ich jadło ponad zapotrzebowanie

dojdziesz do wprawy, zobaczysz

pewnie ciasto było jeszcze ciepłe a lukier za rzadki
do dodania cytrynowego aromatu polecam zetrzeć skórkę cytryny do ciasta

Dziękuję Wam za odpowiedzi nie o to chodzi że za mało schudłam , z wagą akurat idzie świetnie, tylko chciałam dowiedzieć się czy w ten I fazowy sposób można odżywiać się dłuższy czas bez uszczerbku na zdrowiu bardziej, źle sformułowałam pytanie:/
Dziewczyny: poza tym moje pytanie: ile ćwiczycie? codziennie?czy w ogóle?
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:38   #2586
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Ja dopiero po sniadanku. Chlebek z chudym twarozkiem i powidlami sliwkowymi z fruktoza.

Ilonko zmieniam zdanie, pupa to gorsza jak brzuch jesli chodzi o ten zastrzyk. Musze sie zapytac pielegniarki dzisiaj jak przyjdzie, czy tam dluzej igle musze trzymac w skorze zanim wyciagnie czy co, bo znowu kropla spowrotem wyleciala i pieklo i napuchlo. Ale dzisiaj znowu nie ma sladu.
Najchetniej to bym tylko w uda i rece sobie robila. Ale moze tym automatem bedzie w te miejsca lepiej.
W ogole wczoraj sie poslizgnelam reka, bo ciezko mi samemu tam w tyleczek jedna trzymac faldke, a druga najpierw kluc a potem zmienic palce zeby wstrzyknac i nagle sam zastrzyk mi wisial w skorze i TZ musial mi pomoc zlapac.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:54   #2587
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kuleczka18 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za odpowiedzi nie o to chodzi że za mało schudłam , z wagą akurat idzie świetnie, tylko chciałam dowiedzieć się czy w ten I fazowy sposób można odżywiać się dłuższy czas bez uszczerbku na zdrowiu bardziej, źle sformułowałam pytanie:/
ja tez smialo moglabym pozostac na I ale wiem dzieki naszym wspanialym kolezanka ze weglowodany trzeba jesc...
ja np skupiam sie najbardziej na owocach (o niskim IG) ale sporadycznie jest i kasza, i ryz brazowy, i makaron z pelnego ziarna...
i waga mi spada mysle ze bardzo prawidlowo bo 1 kg/ tydzien

ja cwicze 3 razy w tygdoniu na aerobiku - raz jest kondycja, raz wzmacnianie, raz spalanie

Stary 2009-02-23, 13:01   #2588
kuleczka18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agee79 Pokaż wiadomość
ja tez smialo moglabym pozostac na I ale wiem dzieki naszym wspanialym kolezanka ze weglowodany trzeba jesc...
ja np skupiam sie najbardziej na owocach (o niskim IG) ale sporadycznie jest i kasza, i ryz brazowy, i makaron z pelnego ziarna...
i waga mi spada mysle ze bardzo prawidlowo bo 1 kg/ tydzien

ja cwicze 3 razy w tygdoniu na aerobiku - raz jest kondycja, raz wzmacnianie, raz spalanie
Więc z każdego rodzaju pieczywa zrezygnowałaś w ogóle?
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 13:26   #2589
Origa
Rozeznanie

<próba>

Edytowane przez Origa
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:57
Origa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 13:31   #2590
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Więc z każdego rodzaju pieczywa zrezygnowałaś w ogóle?
bardzo sporadycznie cos tam skubne na sniadanko
ale nie jest on mi do zycia potrzebny i raczej to on sie upomina o spozycie niz ja
a jak juz to jem bulki domowej roboty z maki razowej
te z przepisu SB sa nieziemskie

Stary 2009-02-23, 14:45   #2591
Origa
Rozeznanie

Cześć.
Zaczynam SB dziś, mam nadzieję, że w grupie będzie mi raźniej (i że mnie do niej przyjmiecie). Do zrzucenia mam z 10 kg, motywację dobrą (wakacje nad Morzem Czarnym - trzeba jakoś wyglądać). Nie mam problemów z niejedzeniem pieczywa, makaronów czy słodyczy, dlatego ta dieta wydała mi się nie dość, że zdrowa, to jeszcze smaczna. Tylko owoców mi będzie brakowało, ale te dwa tygodnie jakoś przeżyję
Stary 2009-02-23, 14:50   #2592
kaska87
Zakorzenienie

dzisiaj na obiadek brokuły gotowane do tego kurczaczek na ostro i sałatka:pekińska, pomidor, ogórek, szczypiorek, rzodkiew jog.nat. pieprz sól

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:51   #2593
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Cześć.
Zaczynam SB dziś, mam nadzieję, że w grupie będzie mi raźniej (i że mnie do niej przyjmiecie). Do zrzucenia mam z 10 kg, motywację dobrą (wakacje nad Morzem Czarnym - trzeba jakoś wyglądać). Nie mam problemów z niejedzeniem pieczywa, makaronów czy słodyczy, dlatego ta dieta wydała mi się nie dość, że zdrowa, to jeszcze smaczna. Tylko owoców mi będzie brakowało, ale te dwa tygodnie jakoś przeżyję
pewnie ze przyjmiemy!!!

2 tygodnie naprawde szybko mijaja mi tez najbardzije bylo brak owocow a szczegolnie jablek gdzie wczesniej za nimi nie przepadalam

Stary 2009-02-23, 14:59   #2594
Origa
Rozeznanie

Cytat:
pewnie ze przyjmiemy!!!

2 tygodnie naprawde szybko mijaja mi tez najbardzije bylo brak owocow a szczegolnie jablek gdzie wczesniej za nimi nie przepadalam

Dzięki Ja się pocieszam tym, że to jeszcze nie sezon-w lecie chyba nie dałabym rady. Tylko mandarynek mi się ciągle chce...
Stary 2009-02-23, 15:10   #2595
ola04_2006
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanko.Czy glukoza jest dozwolona czy tylko fruktoza do słodzenia?A może wiecie czy płatki z pełnego ziarna NESTLE z jogurtem można na którejś fazie?
ola04_2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:15   #2596
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ola04_2006 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko.Czy glukoza jest dozwolona czy tylko fruktoza do słodzenia?A może wiecie czy płatki z pełnego ziarna NESTLE z jogurtem można na którejś fazie?
z glukoza nie pomoge ale wydaje mi sie ze raczej
a co do tych platkow to jogurt osobno czy juz takie smakowe sa? jak nie ma cukru w skladzie to sa ok, no chyba ze jestes na I to nie (sorki nie pamietam)

Stary 2009-02-23, 15:25   #2597
mamaoli1979
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mamaoli1979

Dzień dobry dziewczyny
Cichutko tu było przez weekend, mama nadzieję, ze w najbliższym czasie uda się to nadrobić
Fruity współczuję, osobiście boję się zastrzyków jak dziecko, owszem dam sobie zrobić pod warunkiem, ze nie widzę osoby, która się zbliża do mnie ze stzykawką i igłą w przeciwnym wypadku daję dyla.
Teliczku było się kiedyś młodym i pięknym, a i uważaj na wyjeździe dzisiaj wciąż trąbią o zamachu w Kairze-nie daj się tym zamachowcom-wróć do nas wypoczęta, opalona i uśmiechnięta
Ilonko, Papraczku piękne zdjęcia i jadłospisy języczek mi zaczyna uciekać do ...
Agee79 gratuluję spadku wagi, oby tak dalej trzymam kciuki
Witajcie nowe twarzyczki, z miłą chęcią przyjmiemy Was do naszego grona
czytam tak Wasze wpisy i przypominają mi się początki mojego obcowania z dietką nie to zebym była starą wyjadaczką absolutnie, plazuję od końca roku na wizazu, a swoją przygodę z dietą zaczęłam w listopadzie. Wiem, ze potrzeba trochę czasu, aby zrozumieć funkcjonowanie diety SB, choć wolę mówić o niej sposobem na życie, ponieważ słowo dieta, tak jak większości osób kojarz się z ciągłymi wyrzeczeniami i dręczącym uczuciem głodu, a w tym przypadku tak nie jest. Mało tego można zacząc doskonalić się w przyrządzaniu posiłków, które również daje nielada frajdę.
Nie ma co się katować, wystarczy odrobinka samodyscypliny, rady doświadczonych koleżanek i kilogramy same uciekają gdzie pieprz rosnie i nie martwcie małymi uchybieniami w diecie, najważniejsze jest to, że je dostrzegacie
Życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości w dążeniu do wymarzonej sylwetki
A co się dzieje z Effą?
Wsiowy_gupku myślę, ze każda z nas była w takiej sytuacji, nie jest to zbyt komfortowa sytuacja zwłaszcza, gdy osoby częstujące zdają się być glusi na nasze odmowy, najlepiej to zignorować lub zostawić przydzielony nam poczęstunek na talerzyku. Często zdarzają sie również kąśliwe uwagi, ze niby po co dieta i takie tam...śmieszne, bo najczęściej mówią to osoby, które same mają z wagą na bakier
A teraz moja spowiedź, już troszkę odwykłam od owego rytuału:
Ś: 2 jajka na twardo w sosie jogurtowo-musztardowym, spora ilość sałatki z pekinki, prazonych pestek słonecznika, pomidorka, czerwonej i zielonej papryki i oliwek
P: grejpfruit
O: gotowany flet z kurczaka sałatka z gotowanych brokułów i fety w sosie jogurtowo-czosnkowym
P: 15 sztuk migdałków
K: spora wędzona makrela
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

oooooooooooooooooooooo mamo miał być filet z kurczaka-dziewczyny tylko bez skojarzeń
Fruktoza dopiero od II fazy, a płatki fitness są rózne opinie, a my tutaj na wątku trzymamy się wersji, ze równiez odpadają ponieważ mają w skladzie cukier-niestety

mamaoli1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:34   #2598
IlonaP
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.
przyjmiemy, przyjmiemy
mnie też najbardziej brakowało owoców
a na dzień dzisiejszy brak mi bananów i kukurydzy, oraz miodu
Cytat:
Napisane przez ola04_2006 Pokaż wiadomość
glukoza odpada, tylko fruktoza
natomiast płatki - jeśli w składzie zawierają cukier, glukozę, sacharozę, maltozę, miód - to odpadają
Stary 2009-02-23, 16:11   #2599
fruity
Wtajemniczenie

Ja tam jadam Bran Flakesy, ktore maja cukier, ale co tam. Ja to w ogole wyjatek chyba. Ale müsli, ktore jadam przynajmniej nie ma cukru.

mamooli sliczny avatar!

Dzisiaj pierwszy raz od 15.02 jadlam miecho na obiad. Spaghetti sobie zrobilam.

A teraz czekam na pielegniarke, szkoda tylko, ze dzisiaj przez to zastrzyk bedzie okolo 18, bo ja lubie przespac ten bol po.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Stary 2009-02-23, 16:14   #2600
IlonaP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Ja tam jadam Bran Flakesy, ktore maja cukier, ale co tam. Ja to w ogole wyjatek chyba. Ale müsli, ktore jadam przynajmniej nie ma cukru.

mamooli
sliczny avatar!

Dzisiaj pierwszy raz od 15.02 jadlam miecho na obiad. Spaghetti sobie zrobilam.

A teraz czekam na pielegniarke, szkoda tylko, ze dzisiaj przez to zastrzyk bedzie okolo 18, bo ja lubie przespac ten bol po.
cierpliwości, cierpliwości mi potrzeba - dzieciaki tak szaleją, że mam ochotę po cichy się ulotnić
Stary 2009-02-23, 17:13   #2601
dzonksik
Raczkowanie

mam takie pytanko nieskromne.. jesli jedzie drogie kobiety zolty ser to jaki konkretnie bo o mozzarelli odtluszczonej zoltej to moge sobie tylko pomarzyc

dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 17:18   #2602
IlonaP
Zakorzenienie

Hit z Ryk, Mildamer, Holender
Hochland Gouda Fit w plasterkach i Mix Fit w trójkątach
Stary 2009-02-23, 17:46   #2603
fruity
Wtajemniczenie

Ja jem do zapiekanek fete light i mozzarelle light,a tak to uwielbiam pelnotluste i nie zrezygnuje z nich nigdy. Jedynie maasdamera znalazlam lighta dobrego, bo nie czuje roznicy do normalnego.

Stary 2009-02-23, 18:28   #2604
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
no, ja jestem z gatunku tych wrednych i wiedzą, że jak mówię nie, to nie, choć trochę to trwało

dokładnie, potwierdzam
w końcu to Twoje ciało, Twoje zdrowie, a wszystkim i tak nie dogodzisz
i nie tłumacz, że się odchudzasz to działa jak płachta na byka
po prostu: dziękuję, nie jadam słodyczy
oj to prawda....ja się nieźle wqrzałam,ale teraz juz nie będę się tłumaczyła i słuchała durnych tekstów...po prostu uszami mi wychodzi ich gadka...dla niektórych dziwe jest to,że ktośmoże nie jeśc słodyczy...ehhhh

Cytat:
paprak, ja mężatka już od prawie 12 lat jakoś nie czuję, że to już tyle zleciało
gratuluję stażu

na razie jestem na etapie tylko wyłączania słodyczy i cukru,ale na 1 wskoczę gdy wreszcie pójdę na zakupy...może w sobotę....

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
Ksiązki to :
http://www.petlaczasu.pl/dieta/south/b3922
http://www.ceneo.pl/109551
http://www.wysylkowo.pl/product_info...ucts_id=113748
http://www.petlaczasu.pl/dieta/south/b5075
i najbardziej aktualna http://www.lideria.pl/Dieta-South-Be...opis?nr=194457
(nie wiem jak tu inaczej mozna wkljac linki )
Ja mam ta pierwsza. Planuje kupic przewodnik i ta najnowsza. Jest ich troche, podejrzewam ze to co podalam to nie wszystko, tymbardziej ze w empiku widzialam jeszcze jakas jedna, ktorej w necie nie moge znalezc.
Jesli masz problem z szybkim nabyciem ksiazki moge ci podeslac jadlospis z mojej tylko podaj mi mail na pw. Generalnie warto przeczytac. Ja swoja kupilam poniewczasie troche ale nic straconego....
a wiesz może w jakiej cenie jest ta nowa książka??dobrze by było kupić za około 25 zł...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:29   #2605
lisekZG
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!!!!

Ja dziś zaczęłam I fazę SB i dietę niełączenia - przynajmniej się staram
Mam dużo do zrzucenia, bo aż 30 kg. Ambitne plany, ale cóż...

Moje dzisiejsze menu (mam wrażenie, ze coś jest w nim nie tak):

1. jajko ugotowane + strąk papryki - więcej nie dałam rady zjeść.
2. 1/2 makreli + strąk papryki
3. 2 garście pistacji - wiem, ze za dużo poprawię się.
4. Sałatka = sałata lodowa + ser feta (Mogę???) + pomidor + ogórek + sosik do sałatki - wiem już, że n=muszę z niego zrezygnować, bo oprócz ziół ma w sobie trochę cukru

i to tyle.
zastanawiam się jeszcze nad ostatnim posiłkiem ok. 20:
mozzarella light + pomidor + zioła.

I jak???

aaaaa.... no i przed dwoma posiłkami (ok. 20 minut przed) wypiłam po szklance wody z łyżką octu jabłkowego.
Fin
Stary 2009-02-23, 18:32   #2606
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

telik a o zdjeciu fryzy to zapomnialam czy ja gdzies niedopatrzyłam

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:58   #2607
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Cytat:

w tym tygodniu spadlo 1,400kg
Gratuluje To ile jeszcze do upragnionego celu?

Cytat:

paprak, ja mężatka już od prawie 12 lat jakoś nie czuję, że to już tyle zleciało

U nas w tym roku minie 5 lat od slubu a we wrzesniu minie 18 odkad sie znamy

Twoje dzieci to troche dzialaja jak ja Wstaje robie sniadanko i mezowi lunch. Razem zjemy chwile pogadamy i ja zerkne do laptopa i spac

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Paprak mnie natchnęła (wczorajszym jadłospisem) i jutro na śniadanie zrobię grzanki na jajku.Mniam

Dziś mijają trzy tygodnie II fazy i w końcu waga pokazuje kilogram mniej
Jakiś czas miałam zastój i mam nadzieję, że minął
Idę też dzisiaj na aerobik
Grzanki w jajku to moje dziecinstwo kiedy to bylam niejadkiem i mozna bylo wszystkie zeberka na mnie policzyc. Smacznego.

Cytat:
Napisane przez Beatky Pokaż wiadomość
Dobra, wracam to 2 tygodniach obijania się. A wczoraj jeszcze była 50-tka mojej mamy i sie objadało. Teraz czas powrotu na plażę

Mój cel poza zrzuceniem kilogramów to także nauczenie się nie zajadać stresów ;]
witaj ponownie Beatky i powodzenia. A jak sie stresujesz to nie jedz tylko kroj i siekaj. Rob posilki na pozniej albo takie, ktore wymagaja odczekania jak np. galareta czy cos do piekarnika.

Cytat:
Nie mozna bez szkody dla organizmu zrezygnowac z weglowodanow.
Ja nie cwiczycze obecnie choc jak mam naloty to cwicze 8minut a teraz nawet kupilam motylka - agrafke, tzw. thigh-toner

Cytat:
Cześć.
Przezyjesz na pewno. Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez mamaoli1979 Pokaż wiadomość

Ilonko, Papraczku piękne zdjęcia i jadłospisy języczek mi zaczyna uciekać do
A teraz moja spowiedź, już troszkę odwykłam od owego rytuału:
Ś: 2 jajka na twardo w sosie jogurtowo-musztardowym, spora ilość sałatki z pekinki, prazonych pestek słonecznika, pomidorka, czerwonej i zielonej papryki i oliwek
P: grejpfruit
O: gotowany flet z kurczaka sałatka z gotowanych brokułów i fety w sosie jogurtowo-czosnkowym
P: 15 sztuk migdałków
K: spora wędzona makrela
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia

Dziekuje
Bardzo ladne menu, brzmi smakowicie.
Jesli chodzi o diete to ja mam na mysli wylacznie "sposob odzywiania".
Piekna kobieta w avatarze

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
fruity w Twoim przypadku latwiej wymienic czego nie jadasz niz to co jadasz

Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!!

Ja dziś zaczęłam I fazę SB i dietę niełączenia - przynajmniej się staram.
Mam dużo do zrzucenia, bo aż 30 kg. Ambitne plany, ale cóż...

Moje dzisiejsze menu (mam wrażenie, ze coś jest w nim nie tak):

1. jajko ugotowane + strąk papryki - więcej nie dałam rady zjeść.
2. 1/2 makreli + strąk papryki
3. 2 garście pistacji - wiem, ze za dużo poprawię się.
4. Sałatka = sałata lodowa + ser feta (Mogę???) + pomidor + ogórek + sosik do sałatki - wiem już, że n=muszę z niego zrezygnować, bo oprócz ziół ma w sobie trochę cukru

i to tyle.
zastanawiam się jeszcze nad ostatnim posiłkiem ok. 20:
mozzarella light + pomidor + zioła.

I jak???

aaaaa.... no i przed dwoma posiłkami (ok. 20 minut przed) wypiłam po szklance wody z łyżką octu jabłkowego.
Fin
Ten ocet jablkowy to dawaj do dressingu ale nie pij w takich ilosciach bo wypluczesz cala tablice mendelejewa z organizmu. Kolacja konieczna.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
telik a o zdjeciu fryzy to zapomnialam czy ja gdzies niedopatrzyłam
Ja tez niestety niedopatrzylam bo telik nas olal w tej materii

My dzis zaspalismy. Maz bez sniadania i lunchu, ja poszlam spac i dopiero zjadlamsniadanio-lunch. To bedzie kiepski dzien pod wzgledem jedzenia i pewnie wieczorem bedziemy ciagle glodni Ech zycie...

Milego wieczoru
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 19:02   #2608
tulipanna20
Przyczajenie

Cześć dziewczyny Czy mogę się do was dołączyć? Czuje, że ten wątek jest w sam raz dla mnie, bo lubie takie jedzonko, chociaż jem zbyt monotonnie, ale wy macie tyle pomysłów, że inspiracji nie powinno mi zabraknąć Poza tym bardzo podoba mi się podejście niektórych z was do diety, np. Ilony (imiennieczki mojej ). Ja b.często nie stąpam trzeźwo po ziemi, ograniczam, potem "rzucam się" na jedzenie i jest jojo. Czytając was staram się realnie patrzeć na diete, swoje możliwości, czas. Mam prawie 20lat. Odchudzam się już ponad 4lata, zawsze z jojo Chce wkońcu to zmienić, raz na zawsze schudnąć i zamknąć już ten etap. Aha i mam do zrzucenia 17kg, ale z 14 też b.bardzo zadowolona Faze I zamierzam rozpocząć w środę, czyli w 1dzień postu.
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i lece czytać o SB
tulipanna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 19:18   #2609
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Cytat:
Napisane przez tulipanna20 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Czy mogę się do was dołączyć? Czuje, że ten wątek jest w sam raz dla mnie, bo lubie takie jedzonko, chociaż jem zbyt monotonnie, ale wy macie tyle pomysłów, że inspiracji nie powinno mi zabraknąć Poza tym bardzo podoba mi się podejście niektórych z was do diety, np. Ilony (imiennieczki mojej ). Ja b.często nie stąpam trzeźwo po ziemi, ograniczam, potem "rzucam się" na jedzenie i jest jojo. Czytając was staram się realnie patrzeć na diete, swoje możliwości, czas. Mam prawie 20lat. Odchudzam się już ponad 4lata, zawsze z jojo Chce wkońcu to zmienić, raz na zawsze schudnąć i zamknąć już ten etap. Aha i mam do zrzucenia 17kg, ale z 14 też b.bardzo zadowolona Faze I zamierzam rozpocząć w środę, czyli w 1dzień postu.
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i lece czytać o SB
Powodzenia
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 19:22   #2610
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a wiesz może w jakiej cenie jest ta nowa książka??dobrze by było kupić za około 25 zł...
na tych stronach ktore podalam masz ceny , ja swoja kupilam za 29zl.
EDIT:
a czy na 2 mozna miod naturalny w ograniczonych ilosciach oczywiscie?? chcialam dodac do skrzydelek.

Edytowane przez dzonksik
Czas edycji: 2009-02-23 o 19:28
dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości