Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 15:35   #4141
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
obiecalam sobie, ze pierwsza wyplate wydam tylko i wylacznie na przyjemnostki
Rownież gratuluje. A pomysł popieram warto inwestowac w siebie
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:38   #4142
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
dzieki
I słusznie, a jaka przyjemnostka jest następna w kolejce? Pewnie perfumy?
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:40   #4143
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Rownież gratuluje. A pomysł popieram warto inwestowac w siebie
dzieki
ja akzda dotychczasowa wyplate przeznaczalam na przyjemnostki ale jeszcze jedna nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
I słusznie, a jaka przyjemnostka jest następna w kolejce? Pewnie perfumy?
chyba nie czuje przesyt, musze chwile od zapachow odpoczac czuje, ze zaczyna sie powrot rozomanii
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:44   #4144
Olaola
Zadomowienie

Ziz, róż to chyba mój ulubiony kosmetyk w dzisiejszych czasach wszystkie róże wyglądają tak pięknie, jak cukiereczki notkę różową szykuję - będzie dziś albo jutro.

Aha, wnioskuję z milczenia, że paczuchy nadal niet?
Stary 2009-02-23, 15:48   #4145
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ziz, róż to chyba mój ulubiony kosmetyk w dzisiejszych czasach wszystkie róże wyglądają tak pięknie, jak cukiereczki notkę różową szykuję - będzie dziś albo jutro.
moj tez i jeszcze rozswietlacze lubie
Cytat:
Aha, wnioskuję z milczenia, że paczuchy nadal niet?
Stary 2009-02-23, 15:48   #4146
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

pomalowalam oczy wibratorem oj kiepsko. szczotka taka jak w Telescopiku, niby sama miala oczy malowac po wcisnieciu tego prztyczka [] no ale - tak nie jest. owszem, wydluza ladnie ale to za malo jak na tusz za 130 zlotych...
a paczusia dojdzie, nie denerwuj siem

dzieki
ej ,kurde! myslalam ze ten wibratorek bedzie fajny...
Mam nadzieje ,ja chce poznac Lou Lou

zuzylam maslo oliwkowe do ciala
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:49   #4147
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Tak ,o tym z marokanska roza
Fajny jest
to chyba się na niego skuszę...

Cytat:

przychodze z nowinami dostalam te robote zaczynam od 16 marca iiiii w nagrode kupilam sobie wibratorka Lancome, zaraz ide nim pomalowac rzesiska.
gratuluję, Ziz!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 15:58   #4148
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
przychodze z nowinami dostalam te robote zaczynam od 16 marca iiiii w nagrode kupilam sobie wibratorka Lancome, zaraz ide nim pomalowac rzesiska.

promocja TBS u nas nadal trwa, ale nic nie wzielam. szkoda mi bylo pieneidzy zaczynam zalowac ze tak zaszalalam z maslami, bede musiala komus ze trz, cztery opchnac.
Gratuluję

Chcesz się pozbyć swojej pięknej kolekcji maseł

Cytat:
ja sie zastanawiam nad puszczeniemw swiat Slonia. jakos nam nie po drodze zupelnie... piekny jest, ale chyba milosci z tego nie bedzie.
Oj a ja Słonia wielbię
Jak zresztą wszystko co pachnie mocno, ciężko.

Cytat:
Kremy są boskie strasznie mnie kusi, żeby kupić , ale muszę pozużywać najpierw swoje smarowidła, na szczęście jeśli chodzi o kremy do twarzy, to nigdy nie szaleję i nie mam ośmiu naraz, tylko grzecznie używam dwóch, maksymalnie trzech. Superdefense Clinique na pewno za jakiś miesiąc-półtora się skończy, akurat wtedy będę w Polsce, to sobie kupię Euceriny chyba...
Tylko nie wiem, czy warto kupować te, które teraz testuję? W końcu teoretycznie są one do trzydziestkowej skóry.

Hmmm, decyzje, decyzje...

Ja też postanowiłam dużo zużyć , chyba zrobię sobie oficjalny odwyk przynajmniej do wyjazdu do Polski na Wielkanoc
I też chcę uporządkować moje kosmetyki, i może obfocić jak znajdę ładowarkę do aparatu heh

Tu, o tu są:
http://www.eucerin.pl/anti-age/hyaluron_filler_day.asp
http://www.eucerin.pl/anti-age/hyalu...ller_night.asp

Próbki obydwu są w Twoim Stylu z Agnieszką Dygant na okładce

Ja zawsze czytałam mnóstwo, a od kilku miesięcy tyle, co nic jak już przeczytam wszystko, co mam przeczytać na uczelnię, to już nie mogę patrzyć na druk i tylko się odmóżdżam przy komputerze/telewizji/wychodzę z domu, strasznie mi tęskno za książkami. CHyba muszę się postarać zorganizować swój czas nieco lepiej, i wygospodarować go trochę na czytanie. Na pewno mi to dobrze zrobi
Mam tyyyle książek, których nie czytałam, aż strach.

Dziewczyny czytające, a czy któraś z Was jest na Biblionetce?

Ja też nie kupuję ubrań na internecie, bo jestem jakaś niewymiarowa - muszę zmierzyć przed zakupem.

EDIT: Ziz - gratulacje!
To chyba sobie daruje te kremy, skoro taki przedział wiekowy mają.

Kremy do twarzy ostatnio mi dość szybko schodzą, TŻ mnie wspomaga w tym

Ja jestem na biblionetce ostatnio tam mało zaglądam, z takich samych względów jak Ty zaniedbuje czytanie.
Stary 2009-02-23, 16:04   #4149
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
gratuluję, Ziz!!
dzieki
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Gratuluję
dziekuje

Cytat:
Chcesz się pozbyć swojej pięknej kolekcji maseł
chyba mnie to przytloczylo
Stary 2009-02-23, 16:04   #4150
Olaola
Zadomowienie

Cytat:

To chyba sobie daruje te kremy, skoro taki przedział wiekowy mają.

Kremy do twarzy ostatnio mi dość szybko schodzą, TŻ mnie wspomaga w tym

Ja jestem na biblionetce ostatnio tam mało zaglądam, z takich samych względów jak Ty zaniedbuje czytanie.
No właśnie, mi po przejrzeniu strony internetowej spodobały się jeszcze dwa inne kremy i jeden pod oczy, więc chyba gdybym miała coś kupowac, to właśnie te, nie te obecnie testowane. Oczywiście najpierw poproszę o próbkę, ale jak będą tak fajne, jak te "dla 30stek", to biorę

Uwielbiam Biblionetkę tylko ostatnio właśnie mało tam zaglądam i się nie udzielam. Niech no ja tylko zacznę znowu czytać...
Stary 2009-02-23, 16:27   #4151
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

promocja TBS u nas nadal trwa, ale nic nie wzielam. szkoda mi bylo pieneidzy zaczynam zalowac ze tak zaszalalam z maslami, bede musiala komus ze trz, cztery opchnac.
zizku, gratuluję nowej pracy
Kurcze to niedobrze że promocja nadal trwa, bo znowu zacznie mnie kusić coś niezbędnego
Stary 2009-02-23, 16:28   #4152
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej
Ale po naprawie może wszystko będzie ok i tuszyk dalej będzie dobrze służył.
Wróciłam z pracy i widze, że Kropelka skleiła szczoteczkę, więc może będzie jeszcze dobra

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja ogólnie ciuchów nie lubię kupować. Natomiast Samiec jak wlezie na net, to zwykle coś poklika. On ma więcej ubrań niż ja
Bez opamiętania klika tez na akcesoria rowerowe, typu: nowa kierownica (przeciez ma kierownice ), opony ...
Hosenuś u samca z tą kierownicą to tak jak np. u Ciebie z kosmetykami: on może Ci powiedzieć, że po co ci kolejny krem jak już jeden masz

Cytat:
a
Gratulacje

A ja dziś odebrałam z Urzędu Pracy wniosek o staż, wypełnili mi go w firmie i jutro jadę go zawieść do PUPu spowrotem, ale już mnie baba uprzedziła, że nie wiadomo kiedy ten staż znów zacznę Chyba nie wcześniej jak w połowie marca...no, ale ważne żebym w ogóle dostała znów ten staż tam Tak więc trzymajcie kciuki za mnie żeby szybko się pieniądze w urzędzie znalazły.
Stary 2009-02-23, 16:29   #4153
Hosenka*
Zakorzenienie

Ziz gratuluje

Dostałam paczkę z BU Hydrolaty juz zmieszałam, przelałam do butelki z atmizerem (hym.. rurka z atomizerem jest za długa do tej butelki, trzeba było obiąć. Bez sensu, czemu od razu nie jest wymiarowa? ). Hydrolat lipowy śmierdzi Zaraz zrobię hialurona z pantenolem i alantoiną.
Nie dostałm próbek o które prosiłam, a były to raptem 2 próbki: hydrolatu miętowego i jeszcze jakiegoś (nie pamiętam) A zostawiłam u nich już 140 zł

Zmyję makijaż, przetrę mieszanką hydrolatów i zapodam hialurona Zrobię pranie ręczne, odspane chwilę i wieczór z Samcem

Isa: no własnie tak nie powie, bo jakby powiedzial to ja bym mu wytknela kierownice czy opony A tak to zachęca mnei do dalszych zakupów, oczekujac tego samego w zamian Sprytny

A propos przedłuzania stazy: dziś jedna z "naszych" stazystek przyszła z nowina, że sie dowiedziała w UP że przedłuzanie stazy jest "niezgodne z prawem" Tak jej powiedzieli jak pytala o możliwość przedłużenia, sami w UP niedawno sie dowiedzieli o tym ... Musze popytac co i jak bo mnie to zaintrygowalo.
Musze zadzwonić do UP bo nie dostałam jeszcze PITa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-02-23 o 16:34
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 17:12   #4154
isa666
Zakorzenienie

Hosenko jak to "niezgodne z prawem" Mi tylko(odnośnie przedłużania) babka powiedziała w PUPie, żeby mi pracodawca wpisał na wniosku inne stanowisko, bo nie mogę w tym samym miejscu mieć stażu znów na tym samym stanowisku(przedtem miałam wpisane na Asystenta biurowego a teraz mam na Asystenta finansowego ).
Mam przeczucie, że będę musiała trochę poczekać na ten staż, ale mam nadzieję, że nie dłużej niż do konca marca Bo ileż też mogę chodzić się doszkalać do firmy za darmo?

Swoją drogą, dziś na własne oczy widziałam jak ten cały kryzys gospodarczy odbił się na ludziach - takiej długaśniej kolejki do rejestracji nie widziałam jeszcze nigdy
Stary 2009-02-23, 17:27   #4155
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko jak to "niezgodne z prawem" Mi tylko(odnośnie przedłużania) babka powiedziała w PUPie, żeby mi pracodawca wpisał na wniosku inne stanowisko, bo nie mogę w tym samym miejscu mieć stażu znów na tym samym stanowisku(przedtem miałam wpisane na Asystenta biurowego a teraz mam na Asystenta finansowego ).
Mam przeczucie, że będę musiała trochę poczekać na ten staż, ale mam nadzieję, że nie dłużej niż do konca marca Bo ileż też mogę chodzić się doszkalać do firmy za darmo?

Swoją drogą, dziś na własne oczy widziałam jak ten cały kryzys gospodarczy odbił się na ludziach - takiej długaśniej kolejki do rejestracji nie widziałam jeszcze nigdy
Nie wiem, jutro popytam, bo dziś miałam sporo do zrobienia i nie słuchałam dokładnie.
Między jednym stażem a drugim (nawet jeśli to przedłużenie) musi być conajmniej 1 miesiąc przerwy i tak jak mówisz, musi być inne stanowisko.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 17:42   #4156
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, jutro popytam, bo dziś miałam sporo do zrobienia i nie słuchałam dokładnie.
Między jednym stażem a drugim (nawet jeśli to przedłużenie) musi być conajmniej 1 miesiąc przerwy i tak jak mówisz, musi być inne stanowisko.
O tym, że musi być miesiąc przerwy to pierwsze słyszę No, ale mi miesiac przerwy minie 3 marca, więc mogę od 4 zacząć stać

Zajadam właśnie Paelle hiszpańską z ryżem, kurczakiem, krewetkami i jakąś rybą. Powiem Wam, że jem krewetki pierwszy raz w życiu, ale pyszne są Są tu jeszcze w tej potrawie jakieś małżopodobne cudaki, ale też smaczne
Stary 2009-02-23, 18:15   #4157
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
o, dziekowac Kupa to na Kazimierzu chyba?
Tak, na KAzimierzu
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ja i tak trzymam kciuki.Za ciebie.Jestes za dobrym czlowiekiem zeby sie smucic i dolowac od razu mi przykro jak wiem ze u ciebie zle kochana
JesteśKochana Gajusiu

Cytat:
Ale ze mnie ofiara losu Chcialam sobie umyć szczoteczkę z MF False Lasha, wymyłam pod wodą elegancko, wycieram w ściereczę i trach: oderwała mi się szczoteczka(sama ta niebieska końcówka) od trzonka Myślałam, że ona jest tam jakoś wsadzona, więc próbuję ją spowrotem wepchać, ale nie idzie. Pchnęłam mocniej i mi się skrzywiła Na szczęście delikatnie udało mi się ją wyprostować i musiałam klejem Kopelką ją spowrotem przykleić do rączki, bo inaczej się nie dało I jeszcze sobie całe palce tym głupim klejem pokleiłam
Ech...idę do pracy...zdenerwowałam się, muszę się przewietrzyć
Ojej, a po co ją myłaś, przeciez tusz ma ledwie tydzień?
Cytat:
przychodze z nowinami dostalam te robote zaczynam od 16 marca
Gratulacje!! A co to za praca jest, bo chyba przegapiłam
Cytat:
pomalowalam oczy wibratorem oj kiepsko. szczotka taka jak w Telescopiku, niby sama miala oczy malowac po wcisnieciu tego prztyczka [] no ale - tak nie jest. owszem, wydluza ladnie ale to za malo jak na tusz za 130 zlotych...
A jak ona się porusza? Znaczy chodzi mi o tor ruchu

Ja przyznam, że herbatki lubię ale zwykłe ekspreski pijam, tylko od czasu do czasu coś sypanego i zwykle jest to aromatyzowany Lipton Kiedyś chciałam bardzo polubić Herbapol ale oni do 90% produktów dodają hibiskusa a ja go nie lubię

Ostatnio chciałam się przestawić na tę Yerbę przez wspomnianego kolegę, ale ciągle jak jestem na Kazimierzu to nie w celach zakupowych
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:25   #4158
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ojej, a po co ją myłaś, przeciez tusz ma ledwie tydzień?
Bo strasznie dużo tuszu się na niej osadzało i dziś mi się przez to straszne grudki przy malowaniu zrobiły. Po umyciu szczoteczki od razu jest lepiej
Zresztą zauważyłam, że te szczoteczki gumkowate trzeba częściej myć niż te tradycyjne, szybciej się na nich osadza nadmiar tuszu, który potem na nich zasycha.
Stary 2009-02-23, 18:54   #4159
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Podpisuję się pod pogrubionym zdaniem Dla mnie książki zawsze były najważniejsze. Był czas, kiedy miałam problemy w szkole, bo tylko czytałam, ale niekoniecznie podręczniki
Chciałam tylko zaznaczyć, że to, że kocham kino, nie oznacza, że nie czytam książek - wręcz przeciwnie Trudno mi znaleźć niestety ostatnio czas w domu, ale jadąc na zajęcia, czy gdziekolwiek indziej (nawet na piwo ) muszę mieć ze sobą książkę, nie mogę jechać bez czytania I w ogóle nie mogę uwierzyć, że Polacy czytają jedną książkę rocznie. Toż to niemożliwe!

Cytat:
Bez opamiętania klika tez na akcesoria rowerowe, typu: nowa kierownica (przeciez ma kierownice ), opony ...
Już lepiej, że ma bzika rowerowego niż jakby miał mieć samochodowego - na samochody można wydać jeszcze więcej pieniędzy...

Cytat:
Gratulacje!!
(najpierw dotarło do mnie samo "kupiłam sobie wibratorka" )

Cytat:
Dostałam paczkę z BU Hydrolaty juz zmieszałam, przelałam do butelki z atmizerem (hym.. rurka z atomizerem jest za długa do tej butelki, trzeba było obiąć. Bez sensu, czemu od razu nie jest wymiarowa? ). Hydrolat lipowy śmierdzi Zaraz zrobię hialurona z pantenolem i alantoiną.
Nie dostałm próbek o które prosiłam, a były to raptem 2 próbki: hydrolatu miętowego i jeszcze jakiegoś (nie pamiętam) A zostawiłam u nich już 140 zł
Dobrze, że piszesz, że hydrolat lipowy śmierdzi, bardzo dobrze, jeden hydrolat wylatuje z mojej listy Jak coś jeszcze przetestujesz, to, proszę, napisz A wcześniej myślałam, że zamawiasz na mazidłach - tam z próbkami jest dużo lepiej - zawsze dostawałam, o co prosiłam, a nigdy nie robiłam takich dużych zamówień
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:54   #4160
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja nigdy nie myłam żadnej gumowej szczotki, a wszyscy wiedzą, że gumiaczki uwielbiam
A takei wielkie klekso-grudy robiły mi się jedynie w architekcie Gloss. Ale zaczyna mi wracać ochota na niego, bo zauwazyłam, że jedne testery są takei własnie ciapowate jaki był mój a inne są suche i to w różnych drogeriach, tak jakby były z dwóch różnych fabryk może Bo zazwyczaj wszystkie testery innych tuszy są takei same niezależniue od miejsca w którym je oglądam...

Ale wracakąc do grudek- myłam tradycyjne szczoteczki ale to i tak pod koniec użytkowania tuszu, i nigdy woda tylko zawsze tym zmywaczem który danu tusz najlepiej mi rozpuszczał
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:58   #4161
sleepy
Zakorzenienie

Nie było mnie tylko jeden dzień a tu ponad cztery strony do czytania
Wczoraj kupiłam sobie podkład i róż; znów się wkręcam w róże i kusi mnie jeszcze jeden

Ziz, gratuluję nowej pracy
Stary 2009-02-23, 19:01   #4162
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ja mam bzika na punkcie czystości szczoteczek i jak mam np. jeden tusz przez 3 miesiące w użytku to ze 3 razy w tym czasie ją myję

kochanie dobrze mówisz: na samochody wydaje się jeszcze więcej kasy. Ja się boję co to bedzie jak kupię sobie kiedyś samochód - zbankrutuję chyba, bo ja sobie chcę całkiem stuningować wszystko
Stary 2009-02-23, 19:37   #4163
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam sobie podkład i róż; znów się wkręcam w róże i kusi mnie jeszcze jeden

sleepy witaj Pochwal się, co tam konkretnie kupiłaś i co cię kusi?
Stary 2009-02-23, 20:04   #4164
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Na YT faktycznie jest wszystko
Taa tylko ostatnio wszystko znika a raczej jest usuwane w związku z łamaniem praw autorskich i w ten oto sposób zniknął mi ostatni sezon Przyjaciół
Dobrze, że pozostałe zdążyłam obejrzeć A ten 10-ty chyba sobie kupię, bo muszę wiedzieć jak to się skończyło

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Karolinko wypróbuj sobie Galenic Soins Hydratants - o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27257 jest lekki, ale skuteczny i bardzo przyjemny. Albu Nuxe Reve de Miel jak nie jesteś ekstremalnym sucharkiem.
Oj nie, nie sucharkiem nie jestem (przynajmniej jeśli mówimy o cerze )
Galenica na pewno wypróbuję, jest na mojej liście. Nuxe odpuściłam, bo jakoś tak mnie nie przekonują ichniejsze kremy, ale skoro polecasz to przyjrzę się
Dzięki

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jak kiedyś w końcu dotrę do Natury, to sobie kupię te zachwalane przez Ciebie mleczka. Co prawda moje zapasy smarowideł będę zużywać przez pół roku, ale jak ktoś tak kusi za każdym razem, jak wspomina o balsamie, to nie da się inaczej jak tylko kupić.
Naprawdę tak często o nim wspominam?
Tzn., że faktycznie jest dobre

A ja pozbędę się Flowerbombki na rzecz zapasu HC, już postanowione. To jest mój zapach, muszę zaopatrzyć się póki czas, póki jest na All i nie osiąga złodziejskich cen

Cytat:
(hym.. rurka z atomizerem jest za długa do tej butelki, trzeba było obiąć. Bez sensu, czemu od razu nie jest wymiarowa? ).
Też się nad tym zastanawiałam jak dostałam swoją butelkę i Estella też

Cytat:
Mów, mów jakie

A ja sobie kupiłam Water Lily i balsam Happy Time i czuję się szczęśliwa

Gdybym jeszcze nie czułą się jak staruszka z zaawansowanym reumatyzmem to byłoby pięknie Ponosiłam wczoraj moją 2,5 letnią chrześnicę na rękach, powygłupiałam się z nią i teraz mam Te dzieci za szybko rosną

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:06   #4165
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
sleepy witaj Pochwal się, co tam konkretnie kupiłaś i co cię kusi?

Oj, kusi mnie mnóstwo kosmetyków z kolorówki ale większość skutecznie wybijam sobie z głowy...
Kupiłam podkład Bourjois 10 Hours Sleep i róż Chanel JC Caprice bo chodził już za mną od dawna. Mam ochotę na jeszcze jeden- paskowanego diora spicy desert.

I muszę się pochwalić; mój odwyk lutowy dobrze idzie
Kupiłam tylko:
-płatki kosmetyczne
-piankę do włosów
-dwa scruby i masło TBS
Pierwsze pozycje były konieczne więc się nie liczą
Dobrze że koniec miesiąca niedługo. Ale i tak już nic nie kupię. Za to w marcu...
Stary 2009-02-23, 20:16   #4166
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Oj, kusi mnie mnóstwo kosmetyków z kolorówki ale większość skutecznie wybijam sobie z głowy...
Kupiłam podkład Bourjois 10 Hours Sleep i róż Chanel JC Caprice bo chodził już za mną od dawna. Mam ochotę na jeszcze jeden- paskowanego diora spicy desert.

I muszę się pochwalić; mój odwyk lutowy dobrze idzie
Kupiłam tylko:
-płatki kosmetyczne
-piankę do włosów
-dwa scruby i masło TBS
Pierwsze pozycje były konieczne więc się nie liczą
Dobrze że koniec miesiąca niedługo. Ale i tak już nic nie kupię. Za to w marcu...
No, no, odwyk rzeczywiście idzie dobrze A róże Chanel są piękne, mnie kiedyś kusiły chyba ze 4 kolory ale na szczęście skończyło się na jednym
Stary 2009-02-23, 20:28   #4167
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Chciałam tylko zaznaczyć, że to, że kocham kino, nie oznacza, że nie czytam książek - wręcz przeciwnie Trudno mi znaleźć niestety ostatnio czas w domu, ale jadąc na zajęcia, czy gdziekolwiek indziej (nawet na piwo ) muszę mieć ze sobą książkę, nie mogę jechać bez czytania I w ogóle nie mogę uwierzyć, że Polacy czytają jedną książkę rocznie. Toż to niemożliwe!
Rozumiem Mówiłam w odniesieniu do siebie.

Cytat:
rzyrafko ja mam bzika na punkcie czystości szczoteczek i jak mam np. jeden tusz przez 3 miesiące w użytku to ze 3 razy w tym czasie ją myję
Ja tak samo jak Rzyrafka myję dopiero jak mi podsycha
Stary 2009-02-23, 20:33   #4168
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Taa tylko ostatnio wszystko znika a raczej jest usuwane w związku z łamaniem praw autorskich i w ten oto sposób zniknął mi ostatni sezon Przyjaciół
Dobrze, że pozostałe zdążyłam obejrzeć A ten 10-ty chyba sobie kupię, bo muszę wiedzieć jak to się skończyło
Ja mam wszystkie sezony. Bardzo fajny serial, jeden z moich ulubionych Jak chcesz, mogę Ci kiedyś pożyczyć. Albo powiedzieć jak znaleźć w internecie

Cytat:
Rozumiem Mówiłam w odniesieniu do siebie.
Tak tak, wiem, to nie było do Twojej wypowiedzi, niepotrzebnie zacytowałam. To było tak ogólnie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-02-23 o 20:34
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:39   #4169
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam wszystkie sezony. Bardzo fajny serial, jeden z moich ulubionych Jak chcesz, mogę Ci kiedyś pożyczyć. Albo powiedzieć jak znaleźć w internecie
Naprawdę? Aaa byłabym Ci wdzięczna dozgonnieTeraz to już będziesz musiała przyjść na zlot
Mój też, chyba nawet najulubieńszy 9 sezonów obejrzałam nie powiem w ile czasu, bo byście pomyślały, że nic nie robię oprócz oglądania seriali i ostatni sezon zdążyli mi skasować

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:46   #4170
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A jak ona się porusza? Znaczy chodzi mi o tor ruchu
gora-dol-gora-dol... a trzonek to taki chudziuchny i gietki ze az niefajny
a praca w agencji PR
Cytat:
Gratulacje!!
dzieki
Cytat:
dziekuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości