|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Czarnula4 - więcej kobieto < 3
_________________________ _________________________ ____ Zniknąłeś jak bańka mydlana W szafie zamknęłam wszystkie smutki Gorzko herbata dziś smakuję pomimo Że wsypuję coraz więcej cukru Czy ty też smakujesz inaczej? nie ma gwiazd w taką noc nie ma nas, nie ma rąk Przygryzam wargi żeby je poczuć Tak dawno nikt ich nie całował Uwielbiam zdrapywać szron z twoich włosów. Czasami czuję, że jeszcze mnie chcesz kopać pod lub kochać na stole. zastrzel mnie mój Boże serce pod paznokciem. nadal czuję twój zapach choć nie powinnam. pamiętam smak a miałam zapomnieć eksplodował sufit nie wiem jak smakujesz gdy musnąłeś moją skórę spijamy z nieba błękitu ostatnie miłosne drinki chowaj rozpędzone marzenia do kieszeni wciśnięta w rogówkę twojego oka Może to choroba może i zwykłe uczulenie,
ale do lekarza wcale nie śpieszę się szalenie bo po co leczyć się z czegoś co sprawia, że każdego dnia widzę jak świat porusza się szybciej ode mnie ? <3
|
#3722 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio mnie wzięło na takie Twoje, dlatego te zabieram najdroższa ![]() _______________________ -Zakochałem się w Tobie- uśmiecha się jak psotnik, któremu udał się znakomity dowcip. Gdzieś tam w przestrzeni tlą się jeszcze ich historie. Ogniste lśnienie. Przez drganie chwili czułam się kimś. Masz takie jasne, dobre oczy. Cudnie spokrewnią się ciała nam. Obserwując grę światła, wpatruję się, może zbyt intensywnie, w jego twarz. To dziwne.. Niebo nad Tobą mrocznieje. Zbyt prawdziwa Twoja twarz. Na języku smak miodowych serc. Twoje imię można smakować na języku, wykrzykiwać we śnie. Wplątana w cudzą pościel w cudze sny. Wpuść mnie do przedsionka Twej osoby. Mglisty pasażer z moich snów odzyska wreszcie twarz. W pustych sercach budzisz strach Dwie osoby czasem maja taką chcicę i się pobierają (; Kochany ł o b u z Nasza miłość jest czysta, klarowna, chociaż pełna tajemniczych zaułków. Pod gwiazdami grzejemy ręce Niewłaściwie ulokowane uczucia prowadzące donikąd. Dramaty. Porwij mnie w obłędny taniec swoich ust Porwałam księcia, nie oddam! O jaka jesteś rozpieprzona. Przytul mnie najdokładniej Obsesja. ~~ Plotkaro-masz głowę pełną pomysłów! Chwała Bogu, że trafiłam na Twoje opisy!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-02-23 o 14:40 |
||
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
robaczeQ
dziękuję __
|
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
Księżniczka wyszła z bajki
jarać zielsko, palić fajki kiedyś mówiłeś że nasza miłość przetrwa wszystko. diamentowe niebo liczę wszystkie blizny ktore mi zrobiłeś pragnąłeś przejażdżki dookoła i dyrygować mną na zawsze
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#3725 |
|
Rozeznanie
|
nawet nie wiem kiedy te motyle odleciały.
jesteś całym moim światem. chcesz coś więcej? proszę bardzo. chyba powinnam wiedzieć czy warto . czy warto czekać ? Wszystko pod kontrolą. Umiem żyć. a dziś? wstałam zdecydowanie lewą nogą. a gdyby świat kręcił się w drugą stronę. pokochałbyś mnie? To było do przewidzenia. I to, że wejdziesz i to, że nie zapukasz.
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Trochę pokracznie wychodzi mi zapominanie o Tobie.
Najważniejsze abyś miała pewność, że jest ktoś kto Ciebie rozumie. Naćpana życiem, upita miłością, najarana powietrzem. Najlepiej było wtedy, kiedy kogoś miałam w sobie, gdy pachniało deszczem, gdy marzyłam wieczorem, gdy karmiłam gołębie chlebem karbidem, słuchałam muzyki, upijałam się winem.. Oboje wiemy, że muszę przestać cię kochać. Byłoby miło, gdybyś mi tego nie utrudniał. zmienił mnie czas,zmieniły mnie łzy. waniliowe niebo bez prawa jazdy, na którym trawa ma słodki smak By Cię dotykać deszczem staje się. Lubię deszczem być, mam nieskończenie wiele rąk i spływam, spływam po policzkach Twych tysiącem pocałunków zaklętych w małej krople. |
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
* Skaczemy z okien by mieć te trzynaście i jedną szóstą sekundy wolności.
* Ze wszystkich herbaciarni na świecie, musiałeś wejśc właśnie do tej? * - Jesteś irytująca. - Zamierzałam być słodka, ale irytująca jest jeszcze lepsze. * Musiała opuścić głowę, żeby ukryć nagły uśmiech. * Pytam Boga co w sobie masz, że jedno Twoje cześć zmienia cały mój dzień. * Zjem Cię na surowo i bez keczupu. * You're not my lover. * Czasem ludzi jest pełno tylko po to, ale dotkliwiej poczuć samotność. * A teraz jest moją pierwszą i ostatnią myślą. * - Czemu chcesz okłamywać samą siebie? - Bo może jeśli wiele razy powtórzę sobie, że go nienawidzę, to sama w końcu w to uwierzę. * Spójrz mi w oczy i powiedz, że mam o Tobie nie marzyć. Że mam zrezygnować.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-02-23 o 15:22 |
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
kee ! <3 ubóstwiaaam <3 Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-02-23 o 15:27 |
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
...a wszystko po to... byś mnie kochał ty IDIOTO.! <33
|
|
#3730 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zabieram mam nadzieję, że pozwolenie dostanę. ;D![]() ___________________ bo w głębi serca mały strach .. jeszcze raz zaczaruj czas. niech biegnie wolniej. ujrzała go . uśmiech zagościł jej w sercu . myślał lecz nie pamiętał . [ jej.] wisi mi to. tak sobie powtarzam.
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
InnocentEyes
![]() Cytat:
![]() --------------------------- 1.Daj sobie spokoj chłopaku. Odpier. dalasz komedie. 2.Raz miales okazję poczuć smak doskonałośc moj drogi. 3.Bo teraz każdy krok ma znaczenie. Dla nas. 4.Przeszłość powraca. Witaj? .. 5.A little bit psycho. But I know what. 6.Zburzyć tą cholerna scianę. 7.Zatrzymac czas, kiedy patrzy prosto na mnie .. |
|
|
|
|
#3732 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
*tuz obok cierpienia lezy moje ja *walka z wiatrakami bycia pomiędzy stalą a drewnem *Pustka-pełnia. Pus-tka-peł-nia. Pustelnia. *Moja dusza ciężka, zamokła łzami przeświadczenia *Palce jak szpony zacisnęły mój czas *Bo nienasycenie Nie znosi próżni *Być silnym - to boli *Najtrudniej podpalić piekło. *Odczuć ból drugiego człowieka, jak swój własny... *Każdy ma swoje własne niebo i swoje własne piekło. *Piekło ma kolor bezsenności Mam nadzieje ze pomoglam. a jesli nie to bardziej sprecyzuj czego szukasz
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Przyczajenie
|
kochała go. tak strasznie. bezgranicznie. wiedziała, że dla jednego "chodź" rzuci wszystko co ma. tak strasznie tęskniła. za każdym dniem. każdym promykiem słońca muskającym jego twarz. każda nawet najmniejsza uliczka przypominała jej wspólne chwile. I wie, że sercem zawsze są razem. wie też, że nigdy nie zapomni chwil z nim.
a ten piep.rzony miś nadal leży na biurku. Chciała mu wydłubać oczy. Te, które wydawały się jego oczami, ale ilekroć próbowała, nie dawała rady. |
|
|
|
#3734 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Skarbie
![]() nie chce czekać. to czekanie nie ma granic. chodź, przytul mnie. odejdź i przebacz. kiedy rozum każe zwiątpić... ja poudaję, że to nie to. wszystko i nic Ty. właśnie Ty. co nam każe trwać przy sobie? Tyle z Ciebie w Tobie płacze. siebie niepewna. czasem szalona. niekochana. niespełniona. będę wierzyc, że pokonam ból, pokonam lęk. to co przeszliśmy już to nic. ta wiara, że w człowieku człowiek jest. trudna miłość. zagubiona w morzu zdarzeń. niepewności zakryc twarz niech sie niebo nie kojarzy tylko z deszczem. niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez. niech się miłość nie kojarzy z pożegnaniem. tęsknot stos. miętowe pocałunki. siebie głodni. sobą nienasyceni. szarość zwykłych dni Jej nie porazi. ta dziewczyna, którą ktoś okłamał podle
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-02-23 o 15:55 |
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam! Jestem tutaj nowa, więc może na dobry początek dodam kilkaa opisów?
![]() just one breath and little bit of love. Let me hold you for the last time. - pozwól mi cie przytulić, ostatni raz Everyone knows, who you are, so live your life.! - każdy wie kim jesteś, więc żyj swoim życiem ...gdzieś na murze kredą, pisze swój pamiętnik... Na razie więcej nie [rzychodzi mi do głowy Zabijcie mnie , jeśli cośźle zrobiłam, ale mie czytałam wszystkich VIII części ;P Tylko pierwsze 3... ![]()
|
|
|
|
#3736 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny prosze was o opisy ze mam nadmiar problemów :/ mama
szkoła i chlopak na którym mi zalezy wszystko sie powoli wali jedno za drugim . i ze w sobote wyjezdzam . na jakis czas. do taty wiem ze tam troche odpoczne. mniej wiecej ucieczka od problemów bo juz nie daje rady a tam jest całkiem inne zycie . inny kraj . błagam ! pilne I przepraszam ze tak bez opisów ale nie jestem w stanie teraz jestem w totalnej rozsypce
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo już nie daje rady...wyjeżdżam. może ucieczka nie rozwiąże problemów, ale tymczasowo ochroni mnie przed nimi... kocham Was, ale to zbyt boli... nie daję już rady. chciałabym zacząć wszystko od nowa... przepraszam, że tak beznadziejne, ale trudno bylło mi wymyśleć coś na szybko.. a nuż Ci pomogę? )
|
|
|
#3738 |
|
Przyczajenie
|
Życie to nie zawsze droga na niej róże.
Życie to teatrzyk nikt się nie ogląda, każdy patrzy. Spójrzmy prawdzie w oczy, z tego nikt się nie wywinie. Wbrew zasadom, wbrew fizyki prawom.. Za wysoko lecisz, zmysły tracisz. Manifestuję moje fenomenalne powierzchnie tnące. Nie spadaj jak liść na ziemię, pnij się do góry, spełniaj swe marzenia. Żeby mieć trzeba mocno tego chcieć. - Paktofonika. Chyba naprawdę mało Cię znam. Nasze radio wciąz gra. Ale nie jest źle przeciez wiem że i tak kochasz mnie.. Kto temu winien wszystkiemu, no kto, jak nie ja.. Wszystko krąży gdzieś i zanika. Wszystko dookoła gryzie się wzajemnie. Wszystko co masz, wszystko co mógłbyś mieć, pali się na stosie. Pali się na stosie czarownicy pies. Chyba więcej szczęścia mają nie co ci się rodzą, a ci co umierają. Jedni wciąż się uśmiechają, inni wypytują o rzeczy mało ważne.. Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło. Kupię nóż.. Zostawię tylko dwoje. Tylko ja i Ty.. Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens.. Mogliśmy więcej, przykro.. Pchnij mnie kuchennym nożem. Ja nie chcę więcej biec w ogonie, wolę z przodu tak jak Ty.. Może siedzi we mnie wczorajsze, a jeśli nie.. Może ktoś zapewni, jest dobrze jest dobrze jest. Jak mam powiedzieć to Tobie, że już nie kocham Cię, nie chcę. Kiedy patrzę na to jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze.. "Kiedy pisaliśmy krwią Że od końców naszych stóp Po końce naszych dłoni Do końca świata aż po grób ." - Happysad.
|
|
#3739 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje Postaram sie odwdzieczyc jesli tylko bede mogła i umiała |
|
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
kee < 3
pokradłam lustrzany wymiar mojego zepsucia. miał zniknąć. miał odejść gdy klasnę w dłonie aż dwanaście godzin dzieli mnie od ciebie.. nie lubię gdy zasypiasz rozum zamknij w szufladzie. klnę na księżyc, bo nie spadłeś mi z niego. ty moje podwójne słońce Montezumy jeśli chodzi o nas to w gruncie rzeczy obiecująca kalkulacja, parasole w tych samych kolorach nawlekam ciszę na igłę.
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Miluuu;11118786]
" Miluuu " Nawet legalna trawka nie zastąpi mi Ciebie. Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2009-02-23 o 16:23 |
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
envious.! ahh dziękuje <3 !
1. wolną drogę masz. 2.`Ej brat. Wali mi się świat.` 3. On my own... [Samodzielnie]
|
|
#3743 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ;*Cytat:
2. bardzo mi sie podoba ;* __________________ Świat powstał na skutek błędu, dlatego nie bój się błądzić.. Przyjaciele są jak Anioły.. unoszą Cię, gdy Twoje skrzydła zapomniały jak latać.. Jesteś pierwszą myślą gdy wstaje i ostatnią gdy kładę się spać.. <3 Trudno to zrozumieć lecz nic nie daje siły by żyć.. zasłużyłeś na ten dzień.. już nie obchodzisz mnie.. chcę pamiętać to co dobre.. jak frajerzy zależni.. później mniej zostanie.. w drżeniu rąk.. oszukać próbuje czas.. każdą z chwil przezyć chcę jeszcze raz.. otulam Cie cudowną dłoni kołdrą.. taki we mnie strach.. kiedy jesteś tak blisko mnie.. tęsknie już za Tobą ![]() nie zamkne oczu.. boje się.. idę pod prąd a Ty wciąż oddalasz się.. chwila zanim ściągniesz to.. spłoniesz nim odpalę ląd.. Ty masz ten idealny stan.. unosisz się i opadasz na dół.. może to jest błąd.. skąd pojawił się Twój cień? nie będziemy się zwodzić.. świecisz jak miliony monet.. nie ma uczucia to jakby nie było nas.. on jest tym wybranym <3 jedyne co chciał to zamoczyć i to dostał :/ w ręku zdjęcie Twojej pieknej twarzy.. to co zostało to tylko wspomnienie.. bez zaufania jest hardcor'owo.. zastanówcie się młodzi co wy ****a robicie.. czy wy tego chceiliście? czy wy o tym marzyliście? teraz zostaliście najwiekszymi wrogami. serce krwawi.. nie chcę już łez.. życie jest pokręcone.. kogo to obchodzi, gdy człowiek odchodzi.. marzenia rozkwitają twe.. wciąż Ciebie brak.. znów chcesz być sam.. Dla Ciebie mój smutek ![]() gdy budzi się dzień..
|
|
#3744 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Zostawił ja przecież tylko na chwilę.
2.Dobrej energii ani sladu. Cholera jasna. 3.Dziękuje, że zamordowales ten usypiajacy zwiazek. dziękuje, ze zabilas obcych sobie ludzi jakimi sie dla siebie stalismy. 4.Miłośc nie istnieje w sobie,tylko w Nas. Jest naszym osobistym dziełem. 5.Miałaś wszystko. Jego duszę i serce. Teraz nie masz nic oprócz wspomnień .. |
|
|
|
#3745 |
|
Przyczajenie
|
od dawna przeglądam tutaj strony i regularnie kradnę:P
;] no opisy macie b o s k i e [!] pozdrawiam **coś ode mnie z ulubionych : * kocham Cię jak dywan podłogę, jak stonoga- stonogę (: * moje niebo koloru twoich oczu <3 * tym razem i innym razem, jak rama z obrazem ;] * patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie proszę o jeszcze <3 |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny
Dzięki Tobie wiem, że mam już wszystko Zasypiać i budzić się przy Tobie Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata Jestes tak daleko i tak blisko jednoczesnie Chodź pocałuj mnie bez obaw, z sercem Podaruj mi pocałunek, który zabierze mnie aż do słońca pragnę Cię uszczęśliwić Zacząć od zera Wszystkie moje uczucia i mój sposób myślenia są z tobą Budząc próżne zainteresowanie serce bije mocniej, mocniej niż silnik Jak dać ci znak? jak mam sprawić byś uwierzyła że nic innego nie znaczy tyle co ty
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-02-23 o 16:51 |
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
- a ja chcę być księżniczką!
- to ubierz się na różowo! -a to już koniec filmu? -nie.. taśma się urwała.. - ale co z księżniczką!? -nigdy nie wróci do realnego świata.. Księżniczki nie zakochują się często ale potrafią tak ostatecznie i pięknie że ich lodowe serce roztapia się w ułamku sekundy. królewnom zakochanym wszystko leci z rąk. królewnom zakochanym jest dziwnie. królewny zakochane mają usta pełne czekolady i podziurawione zgryzotą serca. czy to nie jest pewien słodki paradoks? I pamiętaj księżniczko ze nie jest księciem ten co Cię ma w dupie i czeka na oklaski. Prawdziwy Książe ty ten co zawsze jest krok przed Tobą by sprawdzić drogę, by w razie potrzeby wziąć Cię w ramiona i przenieść. . . Księciem jest ten co czeka na Ciebie bez względu na wszystko . . . nie każe czekać na siebie. . . Książę rozumie Twoje potrzeby. . . Obawy. . . Leki. . . Humorki. . . I szukaj takiego Księcia, Księżniczko. ...bo do księcia pasuje tylko księżniczka </3 Życie to nie bajka...Nie zawsze nadjedzie książe na białym rumaku ![]() Nie ma księcia! Nie ma księżniczki! Nie ma tej bajki! RobaczeQx3 , JednaNaMilion Ubustwiam wasze opisy!
|
|
#3748 |
|
Rozeznanie
|
Witaam ..
![]() a coś o tym że przyjaciółka straszniie sie zmieniła i naas olewaa . Tzn. gdy jestem z drógaa przyjaciółka to nawet do nas nie podejdzie bo ma inne zajecia typu "koledzy" a jezeli juz przyjdzie do nas jeden z jej "kolegów" leci jak na sraniie ;/ tak samo jest gdy jej "koledzy" pojda sobie do domu to my jesteśmy jej ostatnim ratuunkiem wiec przychodzi jak gdyby nigdy nic i mysli ze wszystko jest ok ;| Pff.. Głownie chodzii o fałsz Możee :rozunia JednaZwielu truskawkowa1993 kee envious Primadonna papergirl powinnam xDJakJaCieLubiexD lilyblack TiScatteroUnaFoto Bo okradaam śliczne opissyy . <3 i inne również ;** Żeby niie było , chodz i tak wiem ze nikt nie czytaa bo moje opisy nie dorównuja waszyym : - .. i od tego dnia stałam się twoim wyjściem awaryjnym .. - i sprawię to żebyś błagał o mój powrótt . - Trzeba zdobyć przewage na poczatku i powiekszyć ją na końcu. - Powiedzieli że było widać.. a ja naprawde niechciałam żeby oni wiedzieli , żeby ON wiedział, że go jeszcze tak bardzo kocham . ![]() - Bawił się nią jak kolejnym latem .. / z wizażu - Nie moja wina że nie umisz liczyć do dwóch . U ciebie liczą sie tylko trójkaty ![]() - I ze mna wygrała ta pospolita suka tak ? Przypomnij mi . Tak na nia mówiłes ?! - Dziękuje że nie zapomne , bo nie obyło się bez łez .
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-03-04 o 16:10 |
|
|
|
#3749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a podobno przyjaciół ma się zawsze na pierwszym miejscu.. Przyjaźń nie szmata, nie można nią pomiatać. czy dla Ciebie przestałam już istnieć? i co zadowolona z siebie..? 'przyjaciółka' yhym. Tylko tyle zdołałam wymyśleć. może coś się przyda.
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Słuchając smętnych piosenek, pijąc gorącą czekoladę i wciąż płacząc, zrozumiała co straciła..
Teraz opadam na dno Wysyłam Ci trochę ciepła Jesteś moim ładunkiem radości Zapowiada się konkretnie marnie Najsłodszy cukierek w mieście Spacer z najprzystojniejszym marzeniem Kusisz Tym Spojrzeniem Ona kocha właśnie Ciebie, Idioto skromnie. całkowity brak pomysłów . :| Primadonna <33 ![]() __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

szkoła 
Możee :
: