|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() źle mi z tym, że tak napisałąm o nim, ale nie umiem się z nim dogadać, jak mu móię, że jest sierotą i siedzi na doopie to się z tego śmieje jak jakiś głupek
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa to o to chodzi że twój tż nie widzi problemu w tym że nie pracuje i to może być przeszkoda w waszym ślubie... no to rzeczywiście nieciekawie... mój to się garnie do pracy że go trzeba zatrzymywać i pilnować niech pracę najpierw napisze i się obroni i droga wolna... fajnie to mają Lain i Samoa- ich tżci robią kariery w banku i sie nie muszą martwić kto zarobi na dom.. chyba i ja musze jakąś karierę dla tżta znaleźć bo do banku to on sie nie nadaje bo by nie wysiedział na doopie za biurkiem przez tyle godzin dziennie... ja nie wiem co on bedzie robił w przyszłosci ![]() uciekam na uczelnie moje panienki buźka
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta jest fajna: http://www.allegro.pl/item559870884_...o.html#gallery
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-23 o 14:32 |
|
|
|
|
#4264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skandal) to są jakieś tam "zwyczaje" które po prostu jednym pasują a innym nie, ja nie mam nic przeciwko temu, i nie spinam się aż tak, moze ldatego że dla mnie to jest po prostu zabawne, ale jak mówiłam ja mam ogromne poczucie humoru (zawsze przynajmniej tak mi się wydawało) i mi to absolutnie nie przeszkadza, ale tak samo jak i ja Ty również masz prawo do własnej opinii Cytat:
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie taka 'tradycja' jest poprostu durna ot co z reszta jak wiele rzeczy zwiaznych ze slubem czy weselem. durne zabawy oczepinowe z podtekstami albo wlewaniem w siebie wodki, durne wyciaganie kasy od gosci 'na wozek', nie wspominajac juz co mysle o blogoslawienstwie paprotka (nie urazajac nikogo...) ![]() wiadomo, ze kazdemu podoba sie cos innego... ja tam chyba jednak tradycjonalistka to nie jestem
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
ma 2 siostry (30lat ale już dawno z nim nie mieszka a druga 18.)
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-23 o 15:09 |
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
lain wyluzuj
to takie zwyczaje nie zczaiłaś ????..tak jak sie bramy młodym robi i sie daje wódkę, tak jak się młodą przez próg przenosi, tak jak i mloda musi miec na sobie cos nowego, pozycznowgo tak jak np podczas wesela jest zabawa oczepinowa (nie kazdy musi ją mieć przecież )itd..dla mnie to jest zabawne akurat i nie przeszkadza mi to, ...moze nie widzialas takiej sytuacji na zywo i wydaje Ci sie, że ktos przyjezdza i dobija targu za kobieteluuuzzz gdyby tak bylo to bysmy tu nie siedzialy bo poprostu pewnego dnia by ktos po nas przyjechal i sobie kupił równie dobrze można by ogóle wszytsko brać na powaznie i nasze życie stałoby się sztywne i ponure ![]() ja pewnych tradycji nie biorę na poważnie, że głupie czy co...ale obracam w dobrą zabawę ![]() EDIT; pisalysmy w podobnym czasie posta no wlasnie o to chodzi, ze kazdy ma impreze jaka chce zrobic i czesto zalezy to od regionu z jakiego sie wywodzi....ale czy to az takie głupie... można wogóle spotkac sie w kosciele bez żadnych ceregieli i zadnych oczepin nie robic, zadnych zabw, trzeba to tylko wczesniej ustalic z zespołem i reszta
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-02-23 o 15:22 |
|
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam inne podejście, ale tez jakoś szczególnie nie zachwycam się tymi róznymi rzeczami związanymi ze ślubem (nie mówie tu akurat o błogosławieństwie, bo dla mnie to jest akurat rzeczą ważną) są to są nie mam to nie bede protestować że akurat u mnie tego nie było i tyle a jeśli chodzi o wózek ja wiem czy to jest wyciaganie pieniędzy, ja sama tanćząc z młodym i dajac im jakieś symboliczne pieniądze na ten przysłowoiowy wózek nigdy nie mysle, że coś wyciagaja ode mnie, albo że zmuszaja mnie żebym brała w tym udział, po prostu dobrze się bawimy i już ![]() nie bo myslałam, że moze jest jedynakiem i stad to jego podejście do pracy
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazdego bawia inne rzeczy... ![]() ja przypilnuje mojego zespolu zeby durnych zabaw na moim weselu nie bylo. z TZem wybierzemy takie zeby nikt sie nie czul zazenowany. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-23 o 15:22 |
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
na dodatek własnie naprawił rower i oznajmił mi niby w żartach, że nie idzie do pracy bo musi jeździć na rowerku(swoją drogą rowerek za 10.000)
Lain nie martw się ja też nie cierpię takich rzeczy jak wykupywanie, bramy i błogosławieństwo na szczęście u mnie tego nie bedzie ufff
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
popieram w 100%
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez tego typu 'atrakcji' nie bedzie |
|
|
|
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas nie ma takiego czegos jak wykupywanie
A błogosławieństwo będzie nie wyobrażam sobie bez tego wesela. To jest jakaś część tradycji i akurat ja chce zeby było. ale jak ktos nie chce to spoko, każdy robi tak jak lubi i jemu się podoba![]() A co do pierwszych tańców to ja chyba chce walca tańczyć. Jest to bardzo eleganckji taniec. A jakies wygibasy to moge sobie na dyskotece ćwiczyć Nie ma co się spierać każdym sie podoba coś innego Jakby każdy miał to samo to by nudno było na świecie
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wytrzymam... moj TZ to jednak jest niecierpliwek
jak moze pamietacie prezenty na Mikolajki wreczylismy sobie miesiac przed Mikolajkami... ![]() wlasnie TZ dzwonil i mnie namawia zebysmy dzis pojechali kupic mu prezenty na urodziny a urodziny ma za 3 tygodnie bez dwoch dni...
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to już nie bedzie na urodziny
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-23 o 15:46 |
|
|
|
|
#4278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
on poprostu uwielbia kupowac, przebierac, wybierac, miec nowe rzeczy
strasznie go cieszy lazenie po sklepach a jeszcze ostatnio bardzo o siebie zaczal dbac i zwracac uwage na swoj wyglad, wiec tu spineczki do mankietow, nowe koszule, za garniturem nowym tez juz sie rozglada... i tak mu nagle roznego rodzaje potrzeby urosly, ze z pomyslem na prezent nie ma u niego najmniejszego problemu![]() a moja lazienka jednak zostanie ocalona panowie powiedzieli, ze da sie to zrobic bez kucia ale to bedzie bardziej kosztowne dla spoldzielni, wiec musimy sie kategorycznie sprzeciwic. nio to sie tatus kategorycznie sprzeciwil, spoldzielnia musi to tylko przyjac do wiadomosci i obejdzie sie bez kucia. a ze spoldzielnia wiecej zaplaci... coz, przeciez placimy co miesiac na fundusz remontowy nie bedzie tak, ze ktos nam wlazi i rozpiernicza nowa, elegancka lazienke
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-23 o 15:55 |
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Lusmarujko i Karlain ja też mam takie zdanie jak Wy co do tych obyczajów
a Błogosławieństwo dla mnie jest bardzo ważne,nie wyobrażam sobie żeby mogło go nie być![]() każdy ma swoje zdanie i swoje podejście i jak już same to określiłyście-gdybyśmy miały wszystkie takie samo zdanie to by wątek był może już zamknięty ![]() Lain ten Twój TŻ jest niezły i co zgodzisz się?![]() http://www.youtube.com/watch?v=G7wDT...eature=related mnie się ta piosenka też podoba ale chyba już trochę oklepana na ślubach Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-23 o 15:58 |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie zrobił się wyjątkowo metroseksualny no chyba ze lubisz to u facetów ja uciekam do lekarza
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
to może zgódź się na połowę prezentu
![]() ja chyba oszalałam już;/ cały czas wynajduję coś co związane ze ślubem i jak teraz zaczęłyście o tej piosence na pierwszy taniec to ja znowu tego szukam:P czy ja jestem normalna? a może mi już odbija? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-23 o 16:07 |
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na codzien z reszta jego ulubiony stroj to zwisajace przy tylku jeansy i kolorowy zwykly t-shirt niz sweterek w serek ![]() moze dzis pojdziemy sie poprostu rozejrzec. albo rozejrzymy sie, kupie jak nie bedzie patrzyl, a prezent dostanie w urodziny
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-23 o 16:08 |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak chce!i dobry pomysł,kup a dostanie w urodziny
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
Po zajęciach jestem laski, co za szczęście
Lain nie zgadzaj się na ten przedwczesny prezent Bo niedługo będziecie sobie kupowac prezenty na gwiazdkę we wrześniu już ![]()
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
pfff ja tutaj wchodze z nadzieją, że dużo naskrobałyście a tutaj tylko 4 posty
spadam bo TZ zaraz będzie, a nie może widzieć, że siedzę przy kompie
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
ja od południa siedze nad moimi papierkami i moge powiedzieć, że chyba wena wróciła
i ogólnie to brakowało mi tego dłubania ![]() mam nadzieję, że do końca tygodnia uda mi się parę ładnych kartek zrobić i zaniose do galerii
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
a co wy tak skromnie kurcze już myślałam że będę miała co robić popołudniu i sobie was poczytam a tu cisza jak makiem zasiał... wracać mi tu i zabawiać samotną tancerke
dziewczyny chyba jednak nie umiem wytrzymać bez słodyczy bo leżały na stole pieguski no i jak ja mam koło tego przejść obojętnie?? trzeba wymyślić coś innego bo bez slodyczy sie nie da...Lain heh nie daj sie z tym prezentem- urodzinowy więc musi dostać w urodziny i nie ma innej opcji w ogóle!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

skandal) to są jakieś tam "zwyczaje" które po prostu jednym pasują a innym nie, ja nie mam nic przeciwko temu, i nie spinam się aż tak, moze ldatego że dla mnie to jest po prostu zabawne, ale jak mówiłam ja mam ogromne poczucie humoru (zawsze przynajmniej tak mi się wydawało) i mi to absolutnie nie przeszkadza, ale tak samo jak i ja Ty również masz prawo do własnej opinii
z reszta jak wiele rzeczy zwiaznych ze slubem czy weselem. durne zabawy oczepinowe z podtekstami albo wlewaniem w siebie wodki, durne wyciaganie kasy od gosci 'na wozek', nie wspominajac juz co mysle o blogoslawienstwie paprotka (nie urazajac nikogo...)
to takie zwyczaje nie zczaiłaś ????

też tak chce!
trzeba wymyślić coś innego bo bez slodyczy sie nie da...