e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 21:03   #2581
anah
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń.

karola_sz, myślę, że powinnas odesłac torebkę do reklamacji, no chyba, że jakos specjalnie nie zależy ci na torebce czy pieniądzach. W tak krótkim czasie chyba nie powinna się zniszczyć w ten sposób
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:08   #2582
evciusia
Rozeznanie

GG do evciusia Send a message via Skype™ to evciusia

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość
Niestety, ale pęknięcia na rączkach są coraz bardziej widoczne. Dzisiaj zauważyła je moja mama, a dopowiem, że ma wadę wzroku i sokolim nie można go nazwać. Wydaje mi się, że pęknięcia zaczynają wchodzić na samą rączkę (najpierw popękała lamówka rączki). Sama torebka jest piękna, idealnie imituję naturalną skórę (wiele osób się nabrało), no ale te pęknięcia są rzeczywiście nieestetyczne i chyba nadają się do reklamacji. Chciałam zrobić zdjęcia, żeby je Wam pokazać, ale lampa tak prześwietla, tak że nic nie widać .
Moja TIMI ma to samo a mam ją od dwóch tygodni dopiero

'You have to kiss a lot of frogs before you find a prince'
Miło mi, Ewa
evciusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 06:39   #2583
karola_sz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
karola_sz, myślę, że powinnas odesłac torebkę do reklamacji, no chyba, że jakos specjalnie nie zależy ci na torebce czy pieniądzach. W tak krótkim czasie chyba nie powinna się zniszczyć w ten sposób
Mam zamiar tak zrobić. Muszę tylko poszukać paragonu. To zbyt krótki czas, żeby popękały rączki. Mam wiele innych torebek, w których nosiłam naprawdę więcej i rączki są całe. Nie wiem czy ten materiał jest zbyt sztywny.
karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 08:32   #2584
alusiekmalutki89
Zakorzenienie

ja poluje na ta szara od nich, ale niestety nie ma
musze czekac0tak mi napisali, wiem ze macie dziewczynki ta torebke, mozecie wkleic zdjecie jak ona sie prezentuje w rece/na ramieniu
jest trwała? nie pekaja raczki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torrrr.jpg (32,3 KB, 31 załadowań)
Stary 2009-02-23, 09:02   #2585
piosenka85
Zadomowienie

Cytat:
Niestety, ale pęknięcia na rączkach są coraz bardziej widoczne. Dzisiaj zauważyła je moja mama, a dopowiem, że ma wadę wzroku i sokolim nie można go nazwać. Wydaje mi się, że pęknięcia zaczynają wchodzić na samą rączkę (najpierw popękała lamówka rączki). Sama torebka jest piękna, idealnie imituję naturalną skórę (wiele osób się nabrało), no ale te pęknięcia są rzeczywiście nieestetyczne i chyba nadają się do reklamacji. Chciałam zrobić zdjęcia, żeby je Wam pokazać, ale lampa tak prześwietla, tak że nic nie widać .
Cytat:
Napisane przez evciusia Pokaż wiadomość
Moja TIMI ma to samo a mam ją od dwóch tygodni dopiero
Oj dziewczyny z moją to samo się dzieje a miałam ją ze sobą tylko dwa razy istna tragedia
piosenka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:42   #2586
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez alusiekmalutki89 Pokaż wiadomość
ja poluje na ta szara od nich, ale niestety nie ma
musze czekac0tak mi napisali, wiem ze macie dziewczynki ta torebke, mozecie wkleic zdjecie jak ona sie prezentuje w rece/na ramieniu
jest trwała? nie pekaja raczki?
Wklejałam zdjecia jakiś czas temu
Stary 2009-02-23, 16:26   #2587
margotek
Rozeznanie

ja tez mam pęknięcia, i się trochę na dole od podstawy przeciera...

margotek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 16:46   #2588
karola_sz
Rozeznanie

Spróbowałam dziś zrobić zdjęcia tych pęknięć. Cóż, nie wyszły najlepiej, ale coś tam widać. Takie pęknięcia są na całej długości rączki, a w dwóch miejscach wchodzą na samą rączkę, bo tak to są na tej lamówce. I teraz nie trzeba się przyglądać, żeby je zobaczyć. Są niestety widoczne. Nie wiem czy Wy macie takie same, więcej czy mniej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz1.jpg (27,9 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.jpg (37,7 KB, 130 załadowań)
Stary 2009-02-23, 17:07   #2589
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbowałam dziś zrobić zdjęcia tych pęknięć. Cóż, nie wyszły najlepiej, ale coś tam widać. Takie pęknięcia są na całej długości rączki, a w dwóch miejscach wchodzą na samą rączkę, bo tak to są na tej lamówce. I teraz nie trzeba się przyglądać, żeby je zobaczyć. Są niestety widoczne. Nie wiem czy Wy macie takie same, więcej czy mniej?
mam takie same pęknięcia na mizensie Maya ,cała lamówka popękana ale reklamować nie będę bo znając życie nie dość,że jej nie uznają to jeszcze będę przez dwa tygodnie bez torebki

widzę,że coraz więcej kobitek narzeka na te torebki, nie wiem czy to nie będzie mój ostatni zakup
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 17:25   #2590
iwona200
Zakorzenienie

Ja też mam te pęknięcia, ale jak narazie nie zapowiada się żeby się miał zaraz cały pasek urwać ani nie widać ich podczas noszenia także ja napewno jeszcze kupię, bo poza tym wszystko jest ok.

A w torebkach typu H&M, Reserved też mam te pęknięcia i są duzo wieksze i szybciej sie tworza, niekiedy ogolnie cala skorka sie przeciera podczas noszenia takze ja zostaje przy e-torebce, bo na cos porzadniejszego = droższego nie moge sobie pozwolic
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 17:37   #2591
karola_sz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
mam takie same pęknięcia na mizensie Maya ,cała lamówka popękana ale reklamować nie będę bo znając życie nie dość,że jej nie uznają to jeszcze będę przez dwa tygodnie bez torebki

widzę,że coraz więcej kobitek narzeka na te torebki, nie wiem czy to nie będzie mój ostatni zakup
Ja też chyba nie będę reklamować, bo po pierwsze zgubiłam gdzieś paragon, po drugie torebka mi się naprawdę podoba. W szafie czeka na mnie jeszcze fioletowa Dewi. Jeżeli w jej przypadku rączki też popękają, to niestety, ale zakupów na etorebce już nie zrobię.

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Ja też mam te pęknięcia, ale jak narazie nie zapowiada się żeby się miał zaraz cały pasek urwać ani nie widać ich podczas noszenia także ja napewno jeszcze kupię, bo poza tym wszystko jest ok.

A w torebkach typu H&M, Reserved też mam te pęknięcia i są duzo wieksze i szybciej sie tworza, niekiedy ogolnie cala skorka sie przeciera podczas noszenia takze ja zostaje przy e-torebce, bo na cos porzadniejszego = droższego nie moge sobie pozwolic
Ja mam parę torebek Davida Jones'a, Bayaluna, Atmospehere, ale tam mi rączki nie popękały. Wydaje mi się, że w tej lamówka jest za sztywna, nie naddaje się podczas noszenia, wyginania rączek itp. i niestety pęka. Mi przeszkadza już to, że ja wiem, że te pęknięcia tam są. Poza tym dzisiaj kolejna osoba zwróciła mi na to uwagę. I to facet zauważył . Oprócz tych pęknięć torebka jest świetna. Będę trzmać kciuki za Dewi. Oby nie popękała, bo ja chcę jeszcze robić zakupy na e-torebce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 17:40   #2592
zffazoffana
Zakorzenienie

a ja dalej czekam na nowosci

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:01   #2593
maggie82
Zakorzenienie

ja zaryzykowałam i kupiłam dziś kolejną - bo trzecią torebkę z etorebki A mianowicie Nena Bag w kolorze ultramaryna czyli niebieski. Wklejałam wcześniej zdjęcia z Flickr. i wyglądała świetnie więc się skusiłam na lato - tym bardziej że sandałki w takim kolorze już posiadam. Ale najbardziej zaskoczyła mnie cena o 8 rano (jak kupowałam) ta torebka była po 19 zł W dodatku miałam rabat więc zapłaciłam z przesyłką 22 zł prawie jak darmo . wchodzę teraz na etorebką a tam cena 39 zł czyli w ciągu dnia podnieśli cenę... hmmm... nie wiedziałam że tak robią. Ale ja na szczęście już wpłaciłam - tak jak miałam na zamówieniu czyli za 19 zł. Jak torebka dotrze do mnie - podzielę się wrażeniami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (14,4 KB, 24 załadowań)
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 18:57   #2594
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie od takich się zaczęło, teraz są już gorsze. A że moja torebka jest fioletowa , a te pęknięcia białe, to wygląda to nie najlepiej.

Cytat:
Ja też chyba nie będę reklamować, bo po pierwsze zgubiłam gdzieś paragon, po drugie torebka mi się naprawdę podoba. W szafie czeka na mnie jeszcze fioletowa Dewi. Jeżeli w jej przypadku rączki też popękają, to niestety, ale zakupów na etorebce już nie zrobię.
A ja zamierzam reklamować, tym bardziej, że dostałam odpowiedź, że zwrócą mi pieniądze, bo w moim kolorze tej torebki już nie mają.

Cytat:
Ja mam parę torebek Davida Jones'a, Bayaluna, Atmospehere, ale tam mi rączki nie popękały. Wydaje mi się, że w tej lamówka jest za sztywna, nie naddaje się podczas noszenia, wyginania rączek itp. i niestety pęka. Mi przeszkadza już to, że ja wiem, że te pęknięcia tam są. Poza tym dzisiaj kolejna osoba zwróciła mi na to uwagę. I to facet zauważył . Oprócz tych pęknięć torebka jest świetna. Będę trzmać kciuki za Dewi. Oby nie popękała, bo ja chcę jeszcze robić zakupy na e-torebce
Ja miałam przyjemność z jednym modelem David Jones, tym chyba najpopularniejszym, klasycznym, i fakt, rączki nie popękały, ale sama skóra szybko się przetarła na tym boku, który przylegał do ciała i wyglądało to jeszcze gorzej niż etorebkowe pęknięcia.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 19:53   #2595
Geiko
Raczkowanie

Mały offtop: gdzie można kupić torebki bayaluna?
Geiko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 19:56   #2596
zielonka88
Raczkowanie

Ja mam carol bag i też mam pęknięcia na rączce. Nie przeciążam jej jakos niebotycznie, i jestem pewna ze peknięcia są spowodowane tym, ze ta lamówka jest zbyt sztywna. Ale z drugej strony, skórka, i ogolne wykonanie są naprawdę porządne, wiec na razie uwazam e torebkę za całkiem dobry sklep.
Mam torebkę od listopada.
zielonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:13   #2597
farfalla
Zakorzenienie

takie pęknięcia na samych lamówkach to i ja mam, ale ja od razu stwierdziłam że to od wyginania się i zbyt sztywnej lamówki a że ogólnie poza tym sprawuje się super to nawet nie zwracałam na to większej uwagi mam nadzieję że nic się z nią nie stanie dalej
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:43   #2598
anah
Zakorzenienie

Widzę, że problem z pęknięciami jest powszechny. Szkoda, ze te rączki/paski zrobione sa tak na sztywno. Moja mogłaby mieć miękki pasek, bo i tak nie nosi się jej w dłoni. Szkoda, szkoda. Bede narzekać, bo zamki w torebce mi sie rozchulały, działa bezproblemowo i torebka jest super, tylko wizja popękanego paska mnie denerwuje. Ciekawa jestem jak będzie z jakościa nowych torebek
Tak narzekam jakbym kupiła torbę za jakąś niewiarygodną sumę
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 06:41   #2599
karola_sz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Geiko Pokaż wiadomość
Mały offtop: gdzie można kupić torebki bayaluna?
Mi udało się kupić w Bydgoszczy, naprawdę piękna torba, świetnej jakości, ale cena nie najniższa, ok. 120 zł.

Cytat:
Napisane przez zielonka88 Pokaż wiadomość
Ja mam carol bag i też mam pęknięcia na rączce. Nie przeciążam jej jakos niebotycznie, i jestem pewna ze peknięcia są spowodowane tym, ze ta lamówka jest zbyt sztywna. Ale z drugej strony, skórka, i ogolne wykonanie są naprawdę porządne, wiec na razie uwazam e torebkę za całkiem dobry sklep.
Mam torebkę od listopada.
No właśnie - to ta lamówka. Przeżyję te pęknięcia jeżeli nie "wejdą" na samą rączkę. Oprócz tych pęknieć też uważam, że to dobre torebki.

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
takie pęknięcia na samych lamówkach to i ja mam, ale ja od razu stwierdziłam że to od wyginania się i zbyt sztywnej lamówki a że ogólnie poza tym sprawuje się super to nawet nie zwracałam na to większej uwagi mam nadzieję że nic się z nią nie stanie dalej
Trzeba będzie petycję złożyć, żeby zmienili lamówki

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Widzę, że problem z pęknięciami jest powszechny. Szkoda, ze te rączki/paski zrobione sa tak na sztywno. Moja mogłaby mieć miękki pasek, bo i tak nie nosi się jej w dłoni. Szkoda, szkoda. Bede narzekać, bo zamki w torebce mi sie rozchulały, działa bezproblemowo i torebka jest super, tylko wizja popękanego paska mnie denerwuje. Ciekawa jestem jak będzie z jakościa nowych torebek
Tak narzekam jakbym kupiła torbę za jakąś niewiarygodną sumę
Bo my kobiety musimy trochę ponarzekać. Ja jeszcze zobaczę, jak będzie z moją Dewi - świeżynką czekającą cierpliwie na wiosnę. Oby tam rączki nie popękały (chociaż ktoś już chyba pisał, że popękały ) No nic, pożyjemy, zobaczymy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 06:51   #2600
Dewjani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ja zaryzykowałam i kupiłam dziś kolejną - bo trzecią torebkę z etorebki A mianowicie Nena Bag w kolorze ultramaryna czyli niebieski. Wklejałam wcześniej zdjęcia z Flickr. i wyglądała świetnie więc się skusiłam na lato - tym bardziej że sandałki w takim kolorze już posiadam. Ale najbardziej zaskoczyła mnie cena o 8 rano (jak kupowałam) ta torebka była po 19 zł W dodatku miałam rabat więc zapłaciłam z przesyłką 22 zł prawie jak darmo . wchodzę teraz na etorebką a tam cena 39 zł czyli w ciągu dnia podnieśli cenę... hmmm... nie wiedziałam że tak robią. Ale ja na szczęście już wpłaciłam - tak jak miałam na zamówieniu czyli za 19 zł. Jak torebka dotrze do mnie - podzielę się wrażeniami.

jaja sobie ****a robią, chyba!

oni chyba śledzą ten wątek, bo wątpię, żeby nagle tę torebkę zakupiło 30 osób, aby tak nagle podnosić cenę. zresztą, jak dobrze pamiętam, to nie pierwszy raz!

Dewjani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 08:08   #2601
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję szybkiej decyzji! Ja się właśnie zastanawiałam - kupić czy nie kupić, będę ją nosić czy nie - i w tym czasie podnieśli cenę Teraz, za 39 zł, to już na pewno nie kupię... A pęknięcia lamówki mam takie same jak pokazała karola_sz na zdjęciach Chyba powinni poprawić wykonanie tego elementu, skoro jest to problem w tak wielu modelach torebek.
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 08:26   #2602
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Gratuluję szybkiej decyzji! Ja się właśnie zastanawiałam - kupić czy nie kupić, będę ją nosić czy nie - i w tym czasie podnieśli cenę Teraz, za 39 zł, to już na pewno nie kupię... A pęknięcia lamówki mam takie same jak pokazała karola_sz na zdjęciach Chyba powinni poprawić wykonanie tego elementu, skoro jest to problem w tak wielu modelach torebek.
Szkoda , że tak się robi z tymi rączkami, bo zastanawiam się od dluzszego czasu nad kupnem etorebki Ja mam kilka toreb h&m i tak jak pisała Iwona2000, w nich tez pękają uszy oraz lamówki wzdłuż całej torebki, a cena na ogol jest wyzsza niż etorebek
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 08:27   #2603
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dewjani Pokaż wiadomość
jaja sobie ****a robią, chyba!

oni chyba śledzą ten wątek, bo wątpię, żeby nagle tę torebkę zakupiło 30 osób, aby tak nagle podnosić cenę. zresztą, jak dobrze pamiętam, to nie pierwszy raz!
Bardzo dobrze pamiętasz. Podnosili ceny najpopularniejszych tu torebek, które były "must have"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 09:47   #2604
zielonka88
Raczkowanie

dziewczyny, a moze by tak faktycznie wysmarować parę maili do nich w prawie tych lamówek?

Nie mamy pewności czy faktycznie ten wątek czytaja (a nawet jeśli to nie sądze żeby byli takimi maniakami, żeby na bieżąco sprawdzac co piszemy Poza tym, przeciez rano, jak ta torebka była w cenie 19 zł nikt tutaj nic nie napisał- więc mysle ze wpisy na wizażu nie były beezpośrednią przyczyną zmiany ceny.
Niech sobie nie myślą, że te torebki to jakieś cuda na patyku- bo jeszcze na wiosne wycenią je zbyt wysoko;P
Ja napisze maila, że co prawda nie zamierzam teraz reklamować, ale zwracam im na to uwagę. Myślę ze sam sklep z tym nic nie zrobi, bo w końcu nie oni szyją te torebki, ale chociaż zaalarmujemy, zwrócmy uwagę na problem Namawiam was do tego samego.
Pozdrawiam
Stary 2009-02-24, 09:53   #2605
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonka88 Pokaż wiadomość
Ja napisze maila, że co prawda nie zamierzam teraz reklamować, ale zwracam im na to uwagę. Myślę ze sam sklep z tym nic nie zrobi, bo w końcu nie oni szyją te torebki, ale chociaż zaalarmujemy, zwrócmy uwagę na problem Namawiam was do tego samego.
Pozdrawiam
Piszesz, że torebka sie rozwala, ale reklamowac nie będziesz...? Szczerze mówiąc to nieistotne czy oni szyją, czy nie szyją - biorą wygórowaną kasę (no ja mam torebki po 99zł od nich...) za torebki, które po kilku uzyciach się niszczą, więc albo niech obniżą cenę albo wpłyną na podwyższenie jakości.

Pisanie - "towar jest beznadziejny, ale ja sie nie czepiam" jest totalnie bezcelowe, bo każdy kto próbował coś reklamowac i wyegzekwować swoje prawa wie, że tylko zdecydowane i zasadnicze postulaty moga przynieść jakiś efekt...
Stary 2009-02-24, 09:57   #2606
karola_sz
Rozeznanie

Jeżeli znajdę paragon, to chyba zareklamuję torebkę. Ja rozumiem, że rzeczy w trakcie ekspolatacji zużywają się, niszczą itp. No ale po dwóch tygodniach użytkowania to chyba troszeczkę za szybko. Przekopię dziś chatę w poszukiwaniu paragonu. Na pewno go nie wyrzuciłam, tylko nie wiem gdzie wcisnęłam
Stary 2009-02-24, 09:59   #2607
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli znajdę paragon, to chyba zareklamuję torebkę. Ja rozumiem, że rzeczy w trakcie ekspolatacji zużywają się, niszczą itp. No ale po dwóch tygodniach użytkowania to chyba troszeczkę za szybko. Przekopię dziś chatę w poszukiwaniu paragonu. Na pewno go nie wyrzuciłam, tylko nie wiem gdzie wcisnęłam
Słuchaj, ja miałam paragon przypięty zszywaczem do tego karteluszka z kodem rabatowym...
Stary 2009-02-24, 10:01   #2608
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
To ci się poszczęściło
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:13   #2609
zielonka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Piszesz, że torebka sie rozwala, ale reklamowac nie będziesz...? Szczerze mówiąc to nieistotne czy oni szyją, czy nie szyją - biorą wygórowaną kasę (no ja mam torebki po 99zł od nich...) za torebki, które po kilku uzyciach się niszczą, więc albo niech obniżą cenę albo wpłyną na podwyższenie jakości.

Pisanie - "towar jest beznadziejny, ale ja sie nie czepiam" jest totalnie bezcelowe, bo każdy kto próbował coś reklamowac i wyegzekwować swoje prawa wie, że tylko zdecydowane i zasadnicze postulaty moga przynieść jakiś efekt...
No tak, ale ja kupiłam moje torebki pod koniec października. Po 4 miesiącach użytkowania zaczęły się robić te pęknięcia i narazie są małe i mi nie bardzo przeszkadzają.
Inaczej jest w sytuacji karoli_sz, bo jeśli torebka (wcale nie za bezcen) rozwala się po 2 tygodniach to jasne ze coś jest nie tak. Co wiecej, Karola, pamiętaj, ze w tym momencie to na sprzedawcy ciąży cięzar dowodu- to znaczy, że on musi udowodnić Ci że to TY źle użytkowałas torebkę i w konsekwencji powstały pęknięcia, a nie odwrotnie ( to bardzo ważne) . No i w tak krótkim czasie istnieje domniemanie, że towar był wadliwy juz w chwili zakupu (czyli , że materiał był tak kiepski że minimalne użytkowanie sprawiło, że powstały pęknięcia). W mailu do nich możesz zaznaczyć, czego chcesz (czy zwrot czy wymiana czy naprawa itp) i sprzedawca jest związany Twoim wyborem. Na odpowiedź na Twoje rozsxczenie ma 2 tygodnie, jeśli przez tyle nie odpowie to znaczy, że uznał reklamacje.
Stary 2009-02-24, 10:51   #2610
maggie82
Zakorzenienie

no własnie teraz nie wiem czy mi się poszczęściło czy wręcz przeciwnie - jak czytam ostatnie komentarze.. hmm... dziwne że te rączki tak szybko pękają, ja głownie miałam dotąd torebki z Reserved i Atmosphere i ich nie oszczędzałam ale rączki mi nie popękały. Z drugiej strony, narazie mam kuferek z etorebki i ma się dobrze, chociaż przyznam że miałam go ze 2 razy ze sobą (mam go od piątku). Szkoda by było gdyby we wszystkich torebkach tak się działo, bo zdążyłam polubić ten wątek i o czym my tu będziemy pisać? ;(

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
To ci się poszczęściło
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości