|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
olejek to jest sam czysty olejek kokosowy a Vatika to olejek kokosowy, amla, henna i cytryna
|
|
#1232 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1233 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny mi pisały kiedyś, ze w zarze i mago są baaardzo długie spodnie, no ale jak dla mnie to do kostek Teraz noszę kozaki, więc nie widać przykrótkich spodni, ale nie wiem co bedzie wiosną![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
I obrzydliwe
|
||
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
Okropne te zdecia az sie nie chce wierzyć ze są prwdziwe ...
Ja włąsnie gadałam z Tż no i juz jest ok Ale caaap mi powiedział ze mi przybyło troszke :p bo browary ciagle pije . W sumie ma racje brzucha płaskiego to ja nie mam . Reszta jest ok . Jutro jak wstane to zacyznam ćwiczyć !! Chcialam mobilizację to mam ;/Choć moj Tz tez przytył i sam ćwiczy ostro
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
nie no to teraz oprocz glorii musze zamowic tez ta vatike
ja na te wlosy tyle wydaje ze chyba latwiej by bylo ogolic sie na lyso i kupic jakas Ag-owa peruke vadi a czy ta zasada z cwiczeniem co drugi dzien dotyczy tez miesni brzucha??, bo one sie chyba dosc szybko regeneruja i np A6W cwiczy sie codziennie, ten zpedalony koles z 8min buns tez mowi do zobaczenia za 24 godziny, ja mam zamiar cwiczyc TW na brzuch to codziennie czy lepiej co drugi dzien? |
|
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
wrociłam dziewczynki z moim urodzinek które zrobił mi tz
Byłam w sfinksie na pysznej shoarmie i wogole było bardzo milo.Teraz sacze winko a tz mi biedaczek usnał ale aprawde ciesze sie strasznie z tych urodzinek bo było a od mamusi pyszny torcik mniam mniam no i ide nadrabiac co tam napisałyscie kochane
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1238 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
A6W to bardzo ostry trening - aż za ostry, trener na siłce tez go odradzał, z tych samych powódów, ja go nigdy nie robiłam.
|
|
|
|
|
#1239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja umiem malować, pisać, szyć, dziergać na drutach, haftować, robić różne pierdółki jak biżu, ozdoby. Za to jestem antytalenciem muzycznym w każdym znaczeniu. Wg mojego porannego mierzenia schudłam 0,5cm w łydce i to by było nna tyle przynajmniej nie przytyłam![]() Milusia, dopiero teraz dotarłam, więc życzę ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
|
|
#1240 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja teraz móżdżę sie skad wziąść kasę na prezent urodzinowy dla TŻ, ma ur. za równy tydzień Wypatrzyłam mu na all sliczne rękawice na motor niedostepne nigdzie w PL, dobrej firmy A muszę je mieć dla niegoZainspirowałyscie mnie i też stwierdziłam, ze cos upieke dla TŻ 1 raz w życiu Nawet moja 15 letnia siostra potrafi piec, tylko ja nic nie umiem Zrobie dla niego ciasteczka z napisem kocham Cię A co, nie bede gorsza
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
ahhh 1 dzien a6w zrobiony :P ide na papieroska:P a jutro dzien tylko dla mnie :P wreszcie mi sie @@ skonczyl i moge isc na solarke
![]() ![]() edit. zrobilam so\bie zupke bo od jutra zaczynam diete kapusciana :P Edytowane przez MySSaaa Czas edycji: 2009-02-23 o 23:17 Powód: dopisek :P |
|
|
|
#1242 |
|
*sportaddict*
|
MySsaa - nie byłabym sobą, gdybym Cię nie ostrzegła, że to beznadziejna dieta niestety (w swojej najpowszechniejszej wersji w każdym razie)
odwadnia, a nie odtłuszcza, daje pozory tracenia na wadze, ale to woda, nic poza tym niestety. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 23:21 |
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
wiem wiem ale ja głupol taki chcacy szybko zgubic pare kg :P kopenhaska tez robilam ale po 3 dniu dalam spokoj,ciekawe ile teraz wytrzymam :P
mam dosc swojego ciala;( |
|
|
|
#1244 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
*sportaddict*
|
dopisałam jeszcze coś wyżej
![]() No bo kopenhaska to już najgorsza dieta wszechświata (nie myśl sobie, że zawsze byłam taka sowa przemądrzała dawno temu wypróbowałam obie, do tej pory na widok zupy prezydenckiej mam mdłości )A próbowałaś np. south beach? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc księżniczki
|
|
|
|
#1247 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [quote=maja55;11126562] Cytat:
moze byc??![]() dziekowac Cytat:
|
|||
|
|
|
#1248 |
|
Zadomowienie
|
przymierzalam sie i chce po kapuscianej byc na south beach :P albo korci mnie ta dieta grup krwi
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec ostatecznie byla 3 na plusie.Ale zupa sama w sobie jest pyszna i czasami ja sobie robie na obiad jako dietetyczne pierwsze danie
|
|
|
|
|
#1250 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
ta grup krwi to też jest... no ![]() tylko SB z tych jest zdrowa i skuteczna ![]() Cytat:
po mojej minie zrezygnował never ever
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 23:26 |
||
|
|
|
#1251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1252 |
|
*sportaddict*
|
naprawde zaczynam czuc dziwny ucisk w żołądku
|
|
|
|
#1253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co o niej myślicie? Ogórki kiszone mają baaaaardzo malutko kalorii i czasem sobie robie zupe (jedyna zupa jaką umiem zrobić hehe), do której wrzucam tylko do wody kostki rosołowe, poszatkowane ogórki+ poszatkowaną mocno tak jak ogórki marchewkę + koperek i różne ziółka![]() Czasem dodam też do niej makaron razowy albo ryż (żeby inni w domu oprócz mnie też chcieli ją jesc ) i nie latali tyle na kibelek
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-23 o 23:32 |
|
|
|
|
#1254 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
bo jak tak to BIAŁKO, baby jędze, zasada jest prosta - jecie białko -> organizm szybciej spala -> metabolizm zasuwa -> chudniecie (i to z tłuszczu, a nie mięśni, bo bialko je chroni). i odwrotnie - nie ma białka -> schodzcie z wody, a nie tłuszczu, metabolizm siada (i to na długo, po diecie tyjecie od wszystkiego - tylko przybieracie już tłuszcz, a przypominam, że straciłyście tylko wode, równanie proste jest chyba ), jojo trzaska w dupsko, jak guma od majtek ![]() i poniżej 1200 kcal działa tak samo, jak brak białka. najzdrowsza dieta = białko + warzywa + owoce. zadnych diet pod kolor oczu i gumki do włosów
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 23:35 |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
a ja mysle ze jak po kapuscianej bede potem liczyc kalorie albo south beach to nie bedzie jojo:P
|
|
|
|
#1256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
i dlatego na diecie się jest raz, potem drugi, potem dziesiąty i paradoksalnie, przez to, że chce się mieć 'szybki efekt' traci się lata, zamiast zrobić to raz, a porządnie ![]() policz sobie ile jajek musiałabyś zjeść, zeby wyjeść nawet 1.5g (a powino sie 2g.) czystego białka na kg masy ciała (przy takich wartościach się chudnie) jeśli 1 jajko ma 6-10 g. białka
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 23:39 |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
a ja cale zycie myslalam ze jak sie je bialko to sie tyjeee e :P
to co ja mam zrobic :P zupa w lodowce i co teraz czy jak bede po kapuscianej na sb to nie przybiore na wadze?? i czy schudne? czytalam 1 czesc to dziewczyny pisaly ze niektore w ogole nie schudly mam zamiar ostro sie wziac za siebie dieta + a6w i jakies jeszcze cwiczenia ale nie wiem co najbardziej mi chodzi o zgubienie tej oponki na brzuchu ktora jest po ciazy kiedys wazylam 49 kg (przed ciaza) i moglam jesc wszystko fast foody i w ogole i waga ani drgnela a teraz?? masakra
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Kobietki
![]() Milusiam wszystkiego naj Już na nk pisałam, ale i tu napiszę jeszcze raz![]() Ehh ale okropne te zdjęcia tych dziewczyn chorych na anoreksje Chciałabym schudnąć, ale bez przesady Ehh cieżka choroba
|
|
#1260 |
|
*sportaddict*
|
jak się je bardzo dużo białka i ma się dodatny bilans energetyczny (jesz więcej, niż spalasz) + trenujesz siłowo, to możesz przypakować
![]() zupę mozesz zjeść do obiadu nie ma sensu, żebyś robiła kapuścianą przed SB, bo w ten sposób tylko opóźnisz dzień, w którym faktycznie zaczniesz chudnąć, a do tego rozregulujesz sobie metabolizm -> będziesz spalać duuużo wolniej, jeśli w ogóle.jestem w stanie uwierzyć, że niektórzy nie chudną na SB, bo - niestety - jeśli jest to 10 z rzędu dieta, po kopenhaskich, kapuścianych, 600 kcal itp.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Dziewczyny mi pisały kiedyś, ze w zarze i mago są baaardzo długie spodnie, no ale jak dla mnie to do kostek
Teraz noszę kozaki, więc nie widać przykrótkich spodni, ale nie wiem co bedzie wiosną

przynajmniej nie przytyłam
A muszę je mieć dla niego

bo jak tak to ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)