![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zaproponować obrączki?
Kicz tandeta beznadziejne? nie zgadzam sie z tym...!!!
Ja swojemu chlopakowi zaproponowalam na poczatku styczna takowe obraczki zgodzil sie ale jakos nie zbyt chcial jechac i kupic je razem ze mna, ale w niedziele wrocil z polski i mnie wola do pokoju daje prezencik patrze , otwieram:O srebrna obraczka!! patrze drugie pudeleczko a w nim obraczka dla Tzeta tak sie ucieszyłam! Dla mnie to znak ze mnie bardzo kocha i wiaze ze mna przyszlosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dla mnie jak widziałam kiedyś kogoś ze srebrną obrączką to był to dla mnie znak, że ta osoba ma chłopaka/dziewczynę, że jest już zajęta.
Ale odkąd zaczeła panować moda, lub może lepiej: od kiedy jest możliwość kupienia obrączek ślubnych z białego złota, to trochę dostaję kręćka, przyznam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
szczerze nie podoba mi sie ta moda
Obrączka to bardzo ważny symbol: miłości wierności i oddania na całe życie Bardzo fajnie że sie kochacie i chcecie ze sobą być ale wydaje mi sie że jest tyle możliwości że symbol obrączek można sobie zostawić aż do ślubu
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
BAN stały
|
Cytat:
dobrze powiedziane, My też tak sądzimy ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
jasne, i tak ma być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.