|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
cześć moje kochane słoneczka
![]() ja tak tylko na chwile, bo praca ściaga, a w domu tez i nie mam czasu na wizaz (czy moj szef tego nie rozumie???? ) a poza tym tak po cichu przygotowuję się do egzaminu doktorskiego nr 1 wiec nie dość że nawał pracy to jeszcze się duuuuuuuuuuuuużo uczę , ale tęsknię za Wami mocno i obiecuję się tu pojawiać buziaczki
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daget przyjmij również moje kondolencje ![]() No to tyle refleksji bo jeszcze chwila i będę ryczeć jak bóbr! Już pisałam Kasiuni na NK, że próbuję powoli do Was wrócić, ale nie jest łatwo po takiej długiej przerwie wpaść w wir stałego czytania-pisania na forum ![]() A z racji, że już nie pracuję- to postaram się powoli wracać do Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
O matko, a co tu taka cisza?
![]() Kakusia witamy ponownie ![]() ![]()
#3334 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kakusiu
![]() Jestem chwilowo, ale łepetyna coś ciężka dzisiaj, jak gdyby ktoś mnie łopatą walnął. |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3336 |
Wtajemniczenie
|
Piją gdzieś po cichaczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
No ja się przyznaję, że po kątach popijam wysokoprocentowe syropki jakie mi pani dokror dzisiaj przepisała
![]() Niestety nie dostałam syropku na głowę, bo to ponoć nieuleczalne ![]() AAAAA wyszukałam sobie meble do sypialni w mieszkaniu którego jeszcze nie mamy no ale czas zaczac meblować ![]() A więc tanie i całkiem fajne http://www.meblebrw.pl/Offers/30-06-...36-17DREAM.jpg Tyle, że do tych mebli taki lekki fiolecik na ściany, narzuta na łóżko w pasy fiolet plus mocna fusja plus róż, i jako ciemy akcent na podłogę dywanik w kolorku fuksji i lampeczki nocne też fuksjowe ? Może jeszcze jakiś obraz bym namalowała też w tej samej kolorystyce.... I co Wy na to? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Raczkowanie
|
Czekoladko sypialnie wybralas cudna...po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego popoludnia Zonki ![]()
#3339 | |
Zadomowienie
|
![]()
Witam Krejzolki moje kochane....
![]() daget Słonko ![]() dzastuś dziękuję za milusie przywitanie ![]() zdriowiej sybciuchno ![]() Cytat:
agunia ![]() malutka ma sie rozumieć... ![]() Dobra Robaczki to przyznać mi sie teraz czyj widziałam brzuszek taki maleńki zgrabniuchny...no?? bo nie wiem.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak zrzuce fotki z aparatu na kompa to pochwale sie tym co juz zrobilismy w mieszkanku ![]() Dziękuję za miłe powitanie ![]() ![]() Co u mnie? Hmm, mówiąc w skrócie to dobrze nawet ![]() Kłótnie w domu są, to nasza częsta przypadłość - cóż, już gawędziłam z Kasiunią, że jesteśmy typową włoską rodziną ![]() Ciągle urządzamy mieszkanko - już przypomina ciepłe przytulne mieszkanko ![]() Dziś miałam iść zamówić lustro do przedpokoju ale nie chcę mi się wychodzić na dwór ![]() W sobote mam nadzieję, że pójdziemy z mężem wkońcu kupić dywan do salonu ![]() ![]() Pracy już nie mam ![]() ![]() ![]() Ale 14 marca zaczynam zaocznie SUM - Finanse na AE w Katowicach ![]() ![]() No to z grubsza - tyle u mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-02-24 o 14:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Kakusiu cieszę się, że Wam się układa
![]() trzymam kciuki za znalezienie pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej żabulinki
![]() ajm sorki, że dziś Was opuścilam moje Wy kłębuszki, no ale robocizny nieco miałam ![]() która tęskniła?? przyznawać się ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- ech... no mam jeszcze jeden egzamin do zdania- muszem go zdać!!! a parcia do nauki brak ![]() ![]() Cytat:
![]() Nom, widac kolejny niemały wydatek ci się szykuje! Ładne oprawki= drogie oprawki ![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się wagą, jak zaczniesz latać za takim małym berbeciem- to sama spadnie! ![]() A co do bratowej- nalezy cieszyc się z jej szczęścia ![]() ad.ad.1- czekam na refleksje ad.ad.2- na razie reakcji brak, cisza... dużo by pisać- wiązanka zajęła mi 2 pełniutkie mmsy po 1000 znaków. wygarnęłam wszystko w każdym razie ![]() ad.ad.3- już pisałam wczesniej- problemy- <czytaj brak chęci do nauki> Dużo zdróweczka królewno ![]() Chowaj gila ![]() Jesteś bardzo mądrym dziewczęciem <podobnie jak Agunia> i bardzo ważną rzecz tu napisałaś do Widgetka. ![]() Cytat:
Daj mi swoją siłę woli- plisssss ![]() Ekhm- załapała żem ![]() Cytat:
![]() a wiem, że jak już wleze na wizaż to nie wyjdę dopóki nie przeczytam wszystkiego i nie odpiszę ![]() zrobiłam to z premedytacją i poddaję się chłoście <gdyby ktoś zechciał to zrobić> Cytat:
![]() fajowska sypialnia! mój kuzyn taką ma tylko w ciemnym kolorku. uwielbiam meble brw. sama takie z reszta mam w domku, takie o: http://www.meblebrw.pl/Offers/30-06-...4-30elippe.jpg elippe sie nazywaja, tutaj są pokazane w dzieciecym pokoju, ale wygladaja bardzo ciekawie ![]() mysle ze te jasne mebelki w polaczeniu z fioletkiem i dominującą fuksją beda wygladac ekstrasnie! gud czojs!!! Cytat:
![]() Ten malenki brzuszek to naszego Agaciora- Zboczucha! ![]() Malutka ma już większy brzusio i tez wcześniej pokazywała. <rownie cudaczny- a wśrodku jest Dawidek> A żadna inna brzuszka nie pokazywała tu na watku ![]() Karolcia- świetny avek ![]() ![]() ![]() Uff... zmeczylam sie! Siedze u małżonka w pracy i czekam aż skończy. Dziś zabiera mnie na te walentynkowe lody które mi obiecał <a jakoś odwlekamy to strasznie>. Buźki myszy i do juterka ![]()
![]() |
#3344 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
No to jestem w temacie.... ![]() Agaciorek śliczny ten brzusiu.... ![]() No to idę coś schrupać spokojnie...bo już wszystko wiem.... ![]() *** ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
kasieńka fajoskie te Wasze mebelki, my mamy mebelki w pokoju też jasne (klon) [http://www.gawin.pl/ - meblościanki - Porto I ], więc ta sypialnia byłaby takim zachowaniem ciągłości kolorystycznej a o narzucie i dodatkach myślałam w takim stylu http://www.allegro.pl/item558153690_...235x270cm.html Bardzo podobają mi się ciemne meble, ale trzeba mieć duże pomieszczenie, żeby tam wstawić ciemne meble, bo z małego automatycznie robi się ciemna nora, a jasne kolorki rozświetlają nawet najmniejszy kącik .... a nas narazie będzie stać na max 50 m2 ....zresztą przy obecnych warszawskich cenach to jest wydatek rzędu 300-350 tys DO REMONTU (zazwyczaj kapitalnego)....mam nadzieję, że te ceny jeszcze spadną ![]() ![]() Cytat:
madzikk85 ![]() Cytat:
kakusia czekamy na foteczki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co tam słychać, jak sprawy z mężem Cytat:
![]() ad. 2 jasne meble plus fiolet i róż to będzie ładnie wyglądało ![]() Cytat:
![]() ad. 2 taki maleńki i zgrabniuchny to Agaciorka, a jak chcesz zobaczyć mojego brzuchola na wejdź na moje konto na naszej klasie ![]() Cytat:
![]() ad. 2 już moja mama zadba o codzienne spacerki, akurat niedaleko jest park ![]() ad. 3 no przecież ja się cieszę ![]() ad. 4 oki dam znać ![]() ad. 5 to czekamy na ich reakcję ![]() ![]() ad. 6 ![]() ad. 7 ![]() Cytat:
![]() my za ten sam metraż w Szczecinie 3 lata temu daliśmy 129 tys ![]()
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Stęskniłam się za Wami, ale jak widzę jestem teraz na wątku samiusieńka jak palec i nie ma z kim pogadać ![]() Dzisiaj dzionek minął mi tradycyjnie szybko, właśnie wzięłam sobie nospe, bo coś mnie brzuch pobolewa, w dodatku mam biegunkę i od rana ciśnie mnie do kibla ![]() Pozdrawiam, ale się rozpisałam i zdałam relację z dnia, nie ma co! ![]()
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Hej żonki
![]() Czytałam trochę Wasze forum i podoba mi się tu ![]() Jestem szczęśliwą żonką od 30.08.2008r. ![]() Tak w skrócie to mieszkamy w Irlandii i prowadzimy solarium. Pracujemy nad dzidzią ale jak narazie bez skutku ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was żonki i mam nadzieje do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zadomowienie
|
A witamy serdecznie w naszym gronie.
Pochwal się swoimi foteczkami z tego wielkiego dnia ![]() Opowiedz jak daliście radę z przygotowaniami, bo u nas tu było baaaardzo gorąco ![]() A co do zdrówka to się nie martw szybciutko się wszystko wygoi i niebawem będziesz nam pokazywała foteczki pięknego okrąglutkiego brzuszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziekuje za mile przyjecie
![]() Dzis juz nie dam rady ale na dniach wstawie zdjecia i opisze ten nasz Wielki Dzien ![]() jestem dobrej mysli co do wyzdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorowa pora
![]() dostalam @ i czuje sie jak wypluta ![]() ![]() witam serdecznie nowa kolezanke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny wybaczcie ze nie bede cytowac, dzis robilam wszystko aby tylko sie zajac i nie myslec. Pralam, prasowalam, spelnialam sie artystyczne a teraz usiade i oddam sie lekkiej refleksji, mam do napisania maly artykulik do gazetki parafialnej mojego przyjaciela ksiedza. Wczoraj mnie poprosil abym mu pomogla w reaktywacji gazetki parafialnej wiec sie zgodzilam.
Witam nowa PM i stare ![]() ![]() Dzieki za buziaczki i tez wam je przesylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i do tego jeszcze ten cholerny gil .... no i mamy czekoladkę na indiańca z gilem .... ciekawe co się jeszcze przyplącze .... kiła, syfilis, rzeżączka .... to będziemy mieli czekoladkę oferującą pełen zakres wirusów i całą gamę chorób wenerycznych ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | ||||||
Wtajemniczenie
|
żebym ja miała takie problemy z tyciem
![]() Cytat:
![]() wracaj, wracaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fakt faktem, zwrot podatku i jakiś "mały" dołożony grosik będzie przeznaczony na moje bryle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie mogłam zasnąć, więc przydreptałam do Was ![]() ![]() ![]() edit: Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-24 o 21:46 Powód: czekoladka nabazgrała śmiechowo |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekamy na zdjęcia i relacje ze ślubu ![]() i trzymamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki kobietki i do juterka ![]()
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
A dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Malutka_24 - z mężem nawet nawet ![]() ![]() ![]() Paulinaizabela - witam ![]() Czekoladka - postaram się jutro wrzucić foteczki mieszkaniowe ![]() Idę dalej śledzić wątek EDMowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Ehhh ... napisałam się a tu jakis "error" na stronie i wszystko zniknęło
![]() W związku z tym, ze musze wracać do pracy, to powiem Wam tylko Dzień dobry ![]() mam nadzieję, że uda mi się troszkę popodczytywać i z Wami porozmawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() wpadłam życzyć Wam miłego dnia i pędzę do swoich obowiązków ![]() buziaki, młamłaki dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U mnie brudno i paskudnie: remont part 2. Oczywiście miała być robiona elektryka, oczywiście wylewane posadzki ale po odslonieciu rzeczy okazuje sie ze do zrobienia jest o wiele wiecej. Najgorsze to ze mam @ a nie mam juz kabiny i myc sie musze w misce jak za czasów króla Ćwieczka ![]() Remont plus @ to zabójcza mieszanka której nienawidzę i która mi się zdarza już drugi raz. Kakusiu słoneczko jak się cieszę że cię widze ![]() Od początku wiedziałam że para która ma takie ślubne zdjęcia musi sobie z kryzysem poradzić-ciężko jest udawac na fotografii. Paulinaizabela twój nick jest kombinacją dwóch imion które bardzo mi się podobają-witamy w naszych skromnych progach Izka jak milo cię widzieć-twej granatowej czcionki nie sposób ominąć ![]() Madziczek ![]() Lecę pomagać teściowi, może szybciej to poleci ![]()
#3360 |
Zakorzenienie
|
Izuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.