|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak 2F to u mojej siostry robili zdjęcia i są super. I sesja w skansenie też elegancka ale jak z cena to nie wiem
|
|
|
|
|
|
#4923 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NASZ ŚLUB: ![]() WIEK NASZEGO SYNKA: ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
NASZ ŚLUB: ![]() WIEK NASZEGO SYNKA:
|
||
|
|
|
|
#4924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamy 2 rodzaje gości ![]() zapraszanych bo chcemy z nimi się bawić, są bliscy, rozmawiamy często i są przyjaciółmi po prostu, więc im przy zapraszaniu powiemy, żeby kwiaty zastąpili czymś trwałym lub pomysłowym, przydatnym np. książką, albumem lub fajną herbatą np. wiśnie w rumie, krople rosy itp. ewentualnie innymi delikatesami, są przecież takie fajowe kosze... hmm z chęcią bym taki dostała super pyszne "4 praliny za 50zł" ![]() bo sama sobie w życiu takich nie kupię ![]() gościom zapraszanym bo musimy i wypada nic nie mówimy, chyba ze spytają, ale bez żadnego nacisku, w końcu jakiś kwiat też milo dostać, raz w życiu ma się ślub następna okazja z taką ilością kwiatów to pogrzeb, ale tymi się już nie nacieszę
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4926 | |
|
Raczkowanie
|
mam dokadnie tyle samiutko
MALE JEST PIEKNE! Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Rozeznanie
|
Grosik na bezdomne koty lub opakowanie suchej karmy. Ostatnio koledze wręczaliśmy kupony w totka.
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
witam! zagladam na ten watek juz od jakiegos czasu i dopiero teraz dolaczylam
![]() ja myslalam nad tym, zeby zamiast kwiatow przyniesli nam po butelce wina bedziemy wieczorami smakowac |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
ooo i ja tyle mam
![]() a wasi mężczyźni wysocy są? moj ma 180 i wyglądam przy nim jak mała dziewczynka
Edytowane przez martucha Czas edycji: 2009-02-24 o 13:30 |
|
|
|
|
#4931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a kwiatki i tak i tak ktos przyniesie wiec na pewno nie bedzie pustych wazonów ![]() Cytat:
to fakt.. i wtedy jeszcze beda w wiekszosci sztuczne...
|
||
|
|
|
|
#4932 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może to zabrzmi samolubnie ale ja bym chciała dostać duuuuuuuuuuuuuuużo kwiatów, uwielbiam kwiaty a to jedyna okazja, żeby dostać ich bardzo duzo choć z drugiej strony nawet jak sie powie gościom, żeby przyniesli cos innego i tak zdarzą się tacy, którzy przyjdą z kwiatami...więc i tak się cos dostanie ale my już zaproszenia rozdalliśmy więć nie wiem czy wypada jeszcze mówić wszystkim o takiej ewentualnej zamianie... |
|||
|
|
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie dziewczyny kiedy zaczyna zapraszac sie gosci tzn ile wczesnie?
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej,że już go słyszałam na żywou mnie kiedyś pod choinkę był totolotek super pomysł
|
|
|
|
|
|
#4935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc zapraszać będziemy tylko w weekendy
|
|
|
#4936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wesele 25.04, zaproszenia zaczęliśmy rozdawać już pod koniec lutego, w większości osobiście- gości mamy z poznania i akurat wtedy byliśmy tam i mogliśmy do wszystkich pojechać. dosyć wczesnie mamy też termin deklaracji, kto przyjedzie a kto nie bo już na 10 marca, a to dlatego ze dla polowy gosci szukamy noclegów i musze wiedzieć ile ich ostatecznie potrzeba. więc my chcemy prawie 1,5 miesiąca wczesniej wiedziec kto będzie a 3 miesiące wczesniej dawalismy zaproszenia. ale to zalezy u nas tak jest bo musiy miec czas znalezc noclegi dla gosci. a pani z bosmana mowila ze 2 tyg przed weselem chce znac orientacyjna liczne gosci a nawet dzien przed weselem zeby wiedziec juz dokladnie. wiec jak masz gosci tlyko z okolic i nie musisz wiecej wiedziec niz to ze po prostu beda bo nawet jak dasz 2tyg przed weselem ze czekasz na potwierdzenie to powinno byc ok.. aha i kuzynka ostrzegala mnie ze w wiekszosci wypadkow i tak bedziesz musiala sama dzwonic i pytac czy goscie sie zjawia bo niektorzy zapominaja o tym btw dziewczyny znacie może w lbn jakieś tanie noclegi, najlepiej w okolicach zalewu ale niekoniecznie?????? Edytowane przez martucha Czas edycji: 2009-02-24 o 14:50 Powód: dopisek :) |
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zaczynam za tydzien tzn prawie dwa miesiace wczesniej bo napisalam na zaproszeniach potwierdzenie przybycia do 5 kwietnia |
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno mam pytanko jak szukałam sukienki to oddzielnie do mierzenia byla halka i sukienka i zamowilam sukienke a halke tez mi uszyja czy sama musze kupic? Bo zapomnialam spytac
Moze glupie pytanie ale naprawde nie orientuje sie jak to jest?
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zaproszenia to w lipcu, 2 miesiace przed slubem chyba starczy, dalismy miesiac czasu na potwierdzenie. ja wlasnie mam problem z butami, bo nie moge miec na obcasie, bo jestem tylko pare cm nizsza od mojego :/ chociaz slyszalam ze mozna pojechac do krakowa do pana ktory szyje buty do tanczenia, wiec wszystko bierze pod dany wymiar stopy. i podobno najwygodniejsze buty na swiecie. a koszt taki sam jak butow kupowanych. no ale nie kazdemu sie chce wybrac na taka wycieczke :P
u r the reason why i'm thinking..../rihanna-rehab/ aaaah Edytowane przez brrawurka Czas edycji: 2009-02-24 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- A za butami jeszcze sie nie rozgldalam bo nie wiem jak dopasowac bez sukienki bo kolor sukienki mam ecri |
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
akurat jak my byliśmy porozmawiać to Pan kończył album dla jakiejś pary i mieli wszystkie fajne zdjęcia (prawie ) w każdym bądź razie album nam się spodobał i przekonał całkowicie do fotografa więc podpisaliśmy umowę a inna sprawa że w porównaniu z cenami za fotografów wypisywanymi przez Wizażanki to jest jeden z droższych (niestety )
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze musze tylko przekonac narzyczonego
|
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zuzannie skad mam sukienke halkę dają do każdej sukienki gratis,kuzynka kupując w tym roku sukienke na fabrycznej musi dodatkowo za nią zaplacić 140 zl, ale można tez wypożyczyć halkę albo z salonu (w regina diamante pożyczają z tego co pamiętam, za 50 zl czy coś takiego, ale nie wiem czy tylko w wypadku kupowania u nich sukienki) albo z wypożyczalni sukien |
|
|
|
|
|
#4944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzieś ok 3000zł??(ale nie dam sobie reki uciąć, a umowę mam w domu a teraz w pracy jestem )
|
|
|
#4945 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a termin potwierdzenia mamy na 2 tyg. przed slubem
|
||
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do zapraszania to tak jak Joasia i Amira musimy się sprężyć, bo możemy rozdawać tylko w weekendy i to nie wszystkie, bo nie jesteśmy na codzień w Lbn. Znajomych to zaprosimy jakoś niedługo by pozbyć się chociaż części zaproszeń ... a reszta myśle, że od połowy marca może, zobaczymy jak nam to wyjdzie. Jak narazie pochwale się jakie zamówiliśmy zaprodzenia. Zdjęcia kijowe, nie mogłam zupełnie uchwycić koloru papieru.. ale cóż
|
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
ale masz ładne i do tego bardzo oryginalne imię ja bardzo lubię oryginalne imiona...moje dziecko chyba kiedyś mnie za to zabije
|
|
|
|
|
#4948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie dość że ślubujemy tego samego dnia to i szyjemy sukienki w tym samym miejscu którą sukienkę wybrałaś??
|
||
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy ktos ma slub 06 czerwaca? Czy jestem tutaj sama?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

boskie są!

ale jak z cena to nie wiem
ItEnKa
itp. ewentualnie innymi delikatesami, są przecież takie fajowe kosze... hmm z chęcią bym taki dostała
flejksy
MALE JEST PIEKNE! 

za 4 dni