|
|
#1351 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American Girls po raz...IX
ahaaaaaa ja myślałam, że to coś do jedzenia
|
|
|
|
#1352 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie w moim tyłku przeszkadza głównie cellullit![]() Wydaje mi sie, ze jak laska idzie plaża - to obojętnie jaki ma rozmiar, ważne jaką ma skórę, bo jeżeli widać cellullit nie wygląda za pieknie
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-24 o 14:05 |
|
|
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1354 |
|
*sportaddict*
|
bo cellu niestety zależy w dużym stopniu tez od nawodnienia organizmu, stanu tkanki łącznej, hormonów itp.
też bym się chętnie pozbyła dziada
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się celullit pojawł w momencie kiedy zaczęłam przyjmowac Dianę 35, to była masakra...potem przestałam brać to świństwo i wzięłam się za siebie...teraz też biorę tabsy ale nie zauważyłam żeby celullit się zwiększył...
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego podejrzewasz że akwizycja, coś mącą
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz o tym pisalam ale da sie pozbyc, naprawde
ja swoj widzialam tylko w swietle halogenowym, w lazience a teraz-juz nie widze ![]() moge sczypac skore, sciskac, jedna reka, obiema, palcami...i nie ma ![]() no moze jakis 1%..... ale ogolnie rzecz biorac jak widac da sie pozbyc ![]() |
|
|
|
#1358 |
|
BAN stały
|
Ja jestem strasznie zakręcona z tym cellullitem, czasem patrzę w lustro i mam straszny, masakryczny, a teraz sobie spojrzałam i praktycznie nie widać go
Noooo chyba sam nie zniknął, zwłaszcza, ze go zaniedbuję ostatnio |
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
A ja cellulitu nie mam i nigdy nie miałam,To jedyny plus tego,że mam szczupłe uda.Ale też chyba jest to uwarunkowane genetycznie,bo moja mama po 40-stce też go nie ma,ale dużo chodzi i ćwiczy,wiec to też ma pewnie jakiś wpływ na to.
Mniam mniam zajadam sie uszkami z kapustką i grzybkami i dzis w końcu poćwicze moje ukochane TW
|
|
|
|
#1360 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo spojrzałam na ich strone w necie i to firma finasowa-ubezpieczniowa , w gazecie były 2 ogłoszenia tej firmy - 1 praca dodatkowa (na bank jako agent ubezpieczniowy), a druga tak jakby szukali do biura, ale sama juz nie wiem, czy tam warto jechać Zwłaszcza, ze jeszcze musze się jutro stawić w urzedzie pracy |
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
zalezy od wiatla wszystko......
![]() ja patrzac po dziewczynach na plazy widzialam ze np ktos nie ma (gdy stal w cieniu) a gdy zaswiecilo slonce........ no...to bylo sporo widac ![]() i ja sie wlasnie kierowalam zeby w sloncu nie bylo widac, u mnie w losnu bylo widac wtedy jak scisnelam skore, jak stalam swobodnie to nie. Ale teraz nie widac nawet jak scisne w slonu i to jest dla mnie wyznacznik ze go nie ma, tak samo jak te halogenowe swiatla ![]() Edit: sorry za te literowki, pisalam na szybko a nie chce mi sie poprawiac.....
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-24 o 14:32 |
|
|
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja znowu się tym cellulitem tak nie przejmuję. Bo skoro ma go 90% kobiet, to nie ja jestem dziwadłem, tylko te babki co go nie maja ;p Tlumacze sobie, ze cellulit jest kobiecy... ale jakbym go nie miala, to wcale bym sie nie gniewala. Mimo wszystko tragedii z niego nie robię.
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja cellu trochę mogę mieć, ale nie tyle co teraz |
|
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Misia jedz na tą rozmowe,moze akurat mają dla Ciebie jakąs fajną robótke
wiesz,nic nie masz do stracenia.Jak nie będzie ci pasowało,to odpuścisz sobie,ale bedziesz miała pewność że próbowałaś prace znaleść,a że była jakaś beznadziejna to trudno ![]() Powodzenia w każdym razie
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak naprawde Cie to kreci to nie odpuszczaj, przysiadz do tej fizyki i chemii, a przynajmniej bedziesz uczyc sie tego co Cie interesuje a pozniej robic to co lubisz. Doskonale wiem o czym mowie, bo ja tez sobie z lenistwa odpuscilam i zdawalam tylko biologie i przez to nie moglam skladac na medycyne tylko na denne zdrowie publiczne ... w sumie i tak sie musze duzo duzo uczyc przedmiotow medycznych anatomii fizjologii farmakoterapii itp ale uprawnien i szans pracy nie mam zadnych... i jak teraz ogladam chirurgow to az mnie nosi... ja tez oczywiscie myslalam ze ten podkoziolek to jakies pyszne jedzonko heheh ide na rowerek spalac kinder bueno ![]() a cellulit tez oczywiscie mam i tak jak kmie wyszedl mi po dianie35
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe Tylko, ze jestem leniwa, a z drugiej strony nadambitna i jak pomyśle ile godzin będę sie szykować i o której bede musiała wstać![]() ![]() Raczej pojadę
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo poza tym konkretnie na niego nic nie robie, tylko bardziej ogolnie. Tzn TW ale to raczej wplywu nie ma, pije czerwone herbatki, staram sie zdowo jesc ale tez bez przesady, weekendy sa prawie zawsze bardzo grzeszne.... ![]() ale w tygdoniu sie staram ![]() i tyle... naprawde mi sie wydaje ze to dzieki tym masazom glownie |
|
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się że fotki przypadły do gustu
Dorzucam jeszcze parę ciszuków.
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie tez masaże zdziałaly cuda...celullit bardzo się zmniejszył i skóra stała się bardziej jędrna...
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
Misia rzeczywiście,pominęłam twój cenny czas
![]() Mam tak samo,jak sobie pomyśle ile czasu zmarnuje na malowanie,szykowanie,ukła danie włosów to mi sie odechciewa np wychodzenia na zakupy. Jak chce isc po zwykłe zakupy spożywcze,to musze isc do marketu,który jest w centrum handlowym. Jak sobie pomyśle że tam jest dużo ludzi,i moze spotkam znajomych,to nie pójde tam byle jak,i musze sie ubrac i umalowac troche,i od razu odechciewa mi sie jeść bo nie opłaca sie spędzac tyle czasu na szykowanie, na jakeiś marne pół godziny zakupów haha
|
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
fajne bluzeczki
)ostatnio tak dużo nawijałam o Chirurgach, że mój Mąż postanowił dzisiaj być wcześniej w domu i obejrzeć ze mną. hehe. Miśka, no co Ty , idź dla zasady. nie bądź tak sceptycznie nastawiona ;-)) a może się okaże że to cos fajnego . a w ogóle weź koleżanki i zrób numer jak z reklamy Pepsi. )
|
|
|
|
#1373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio dawałam zdjęcie kim jeszcze przed schudnięciem a teraz Beyonce albo ona tak wyszła albo jest taka ogromna dla porównania 2 inne jej zdjęcia
|
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item553738404_...ra_roz_38.html jak Wam się podobają te bluzki ? i co ze stanikiem?
http://www.allegro.pl/item556931856_...zulka_roz.html czy Ona nie wygląda jak manekin ? jest sztuczna do granic możliwości Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-24 o 15:23 |
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=7Pnvd...rt.php?id=3573 ale wg mnie i tak dalej jest zjawiskowo piękna. |
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item562279952_...rzedaz_38.html
chybe lekkie przegiecie, to nawet ładne nie jest. zobaczcie jakie ceny. |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja mam dziś pechowy dzień ![]() ![]() najpierw jechałam w zatłoczonym pociągu ściśnięta jak sardynka bo wcześniejszy nie jechał ![]() Potem zgubiłam 50zł co miałam na bilet..nie wiem jak to się stało bo to było dwa razy 20zł i jedna dycha..i wszystko mi wypadło chyba gdzieś.. i zostało mi jedno 10zł jestem załamana bo te pieniądze mi Tż pożyczył... teraz na bilet pożyczy mi siostra:/No i najgorsze..tramwaj się wykoleił,wszyscy się poprzewracali to było straszne..na mnie wpadali ludzie i jestem cała poobijana ale inni mieli porozbijane głowy i przyjechały do nich karetki.. jakbym nie stała przy szybie tylko na środku to pewnie też bym tak skończyła:/ no i jakoś dotarłam do domu... i to wszystko przez jedne półtoragodzinne zajęcia:/ plusem jest to,że zajęcia są ciekawe z reklamy i PRu np. o tym jak ukryte są reklamy w filmach albo jak w markecie powinny być porozstawiane produkty by ludzie kupowali... niby trywialne ale ciekawe. jedyny pozytyw tego dnia to fakt,że jak wracałam to pan konduktor spojrzał na moje zdjęcie w legitymacji i powiedział,że ślicznie ale był stary więc to mnie nie pociesza:/ idę się upić Pepsi bo normalnie dzisiaj jakieś fatum nade mną wisi...i ręka mnie boli:/ dobrze,że jutro przepadły mi zajęcia:/ albo dobra..nie idę się upić Pepsi...bede nadrabiać to co napisałyście ![]() dobra trochę doczytałam ![]() Miśka,gratuluję rozmowy to znak,że jak się starasz,wysyłasz CV to predzej czy później to docenią.Ja mam takie poczucie i obawę,że jak skończę studia to nigdzie mnie nie będą chcieli bo takich jak ja jest tysiące...z drugiej strony ludzie bez studiów dostają pracę, nawet po samym ogólniaku wiec może trzeba być optymistą. Co do cellulitu.. pamiętam moje nogi przed braniem tabsów..zero cellulitu nawet przy ściśnięciu.... może jak odstawię w wakacje to bedzie mi łatwiej z nim walczyć jeju..nic mi się nie chce, jestem wykończona jednymi zajęciami:/ ogólnie ja jestem leń i mam słaby organizm...wy godzicie zajęcia z peelingami, ćwiczeniami itp... a ja ledwo mam siłę się wykąpać. Może zacznę łykać magnez albo coś żeby mieć wiekszy power.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-24 o 15:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

i jak patrze teraz na jedzenie to mi sie niedobrze robi.
i sie najadłam jak nigy niczym...

też bym się chętnie pozbyła dziada 

Noooo chyba sam nie zniknął, zwłaszcza, ze go zaniedbuję ostatnio