|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
zastanawiam się ,bo mój zjada ryby tylko chore,lub mniejsze od siebie. zdrowe mu się nie dają złapać. poza tym po krewetkach,czy płatkach roślinnych nie ma ochoty na ryby,tylko pływa i kopie kamienie. niby temn sam gatunek żółwia (zółtogłowy),a inne zachowania. edit-wrzućcie fotki sukni,bo jakoś nie dane mi było zobaczyć. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-23 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Margo, tu masz kreacje:
http://zyciegwiazd.onet.pl/115792,0,...ws_detail.html Dla mnie naj były 4 sukienki : Penelope ![]() Sarah Jessica Parker Alicia Keys (chociaż kolor dla mnie średni jej jest do twarzy) Vanessa Hudgens Zawiodłam się na sukniach Elie Saaba - zawsze są piękne i kobiece, a to co maja na sobie Jolie i jeszcze jedna (nazwisko wyleciało), wcale nie powala :/ Co do żółwia - może kwestia płci po prostu ![]() Mi wychodzi na to, że jak rano nie dam mięsa, to wieczorem bierze się za rybki... może pogłódź Twoją dzień, to się dusza myśliwego obudzi? BTW. Piękna, naprawdę piękna reklama... aż miałam dreszcze.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Um9KsrH377A
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-02-23 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez zrwoiclam na to uwage..nic zachwycajacego mi sie podobala Anne Hathaway i Tilda Swinton ( choc troche niezbyt galowo sie prezentowala)
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Elli reklama fantastyczna
![]() (choć nie przypuszczałam,że będzie chodziło o szampon ![]()
#1685 |
Konto usunięte
|
Coś wesołego? W Carry są ogromne wyprzedaże - za spodnie i kurtkę zimową zamiast 410zł w sumie, dałam 140
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]() Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie: 1. Angelina Jolie w sukni od Elie Saaba - pierwsze miejsce za klasykę, która nigdy mi się nie znudzi.... poza tym czarny kolor.... i wszystko jasne, to znaczy czarne ![]() 2. Queen Latifah - cokolwiek i kogokolwiek, podoba mi się, że kobieta XL może się zaprezentować w bardzo elegancki sposób.... z mojej strony wielki szacunek ![]() 3. Taraji P. Henson w kreacji od Roberto Cavallego - ten projektant (nie ważne w tym momencie, czy znam go osobiście) zawsze, ale to zawsze trafia w mój gust. 4. Kate Winslet w sukni od YSL - czysta forma elegancji 5. Anne Hathaway w sukni Armani Prive - w tej mogłabym wziąć ślub.... (ino ni ma z kim ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-23 o 20:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa niewazne ![]() ![]()
![]() |
#1688 |
|
nooooo..... nie ważne......
![]()
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jolie mi nie leży - Saab ma dużo ładniejsze i bardziej kobiece kroje, niż ta, którą ona wybrała ![]() ![]() ![]() ![]() Kate Winslet ma niedobraną do figury - poszerza ją w ramionach, lepiej by wyglądała ta sukienka gdyby nie miała tego 'rękawka'... Taraji P. Henson - ładna suknia, ale ten dodatek z boku zbyt zwydziwiany jak dla mnie, i przez to odpada w przedbiegach ![]() ![]()
![]() |
#1690 | |
|
![]() Cytat:
To co ma Jolie to klasyka, ale zwróć uwagę na ułożenie sukni i na udrapowania... "wariacja ne temat" się zdarzają, ale to nie to samo, poza tym klasyka... no ja taki stary moher jestem. Winslet w YSL... według mnie świetnie wygląda, ona ma szerokie umięśnione ramiona i z nich zrobiła atut a nie wstydliwy element, to mi się spodobało. Babka całą swoją osobą emanuje siłą kobiecości na swoich zasadach. To mój typ. Henson suknia me tren a tyłu nie z boku, w załączeniu zdjęcie. Mnie się podoba... ale wiadomo, że ZAWSZE oceny są subiektywne.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-23 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Konto usunięte
|
Mnie zauroczyła Alicia Keys...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
tak nagroda dla Meryll Streep...
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej podobała mi sie ta biała suknia. najgorsza była od A.JOLIE.-paskudny głęboki dekold-wykrój był wstętny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | ||
Zakorzenienie
|
A ja zastanawiam sie o czym wy w ogole rozmawiacie
![]() Elli, gygy mi nie dziala, wiec tutaj nakleje. Pamietasz ten cholerny krem... pamietasz jak ci sie skarzylam ze mi sie pory zatykaja, pryszcze i w ogole? No to kurde jak uzywam tego kremu mimo ze jest do cery suchej i wrazliwiej to ni cholery, pol zatkanego pora, a cera jak pupcia niemowlecia, gladsza niz wczesniej (leki mi sporo cere wygladzily). Ale obwinie jeszcze ten cholerny zel z mikrogranulkami za taki stan... no ale cudownie, az sie w lustrze niepoznaje. I faktycznie wyrownuje koloryt prawie jak obiecywal producent (po 4rech razach nie bede jeszcze mega cudu oczekiwala, ale fakt cere poprawil juz za drugim razem)! Nawet jak robily mi sie takie dziwne pryszcze w ktorych byla woda (no takie mini mini) to tez poznikaly. I pomyslec ze chlop mi go wybral ![]() Kto by pomyslal ze stan cery tlustej/mieszanej poprawi krem do cery suchej i wrazliwej ;P
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-23 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - ooo, jaki to krem?
Szajba - no nie mów, że w Carry znalazłaś spodnie na maleństwo?! ![]() Elli - mnie też Elie Saab rozczarował, a uwielbiam jego kreacje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | ||
Zakorzenienie
|
johnson 24h nawilzenie do cery suchej i wrazliwej, o dziwo nie zapchal mojej tlustej lub jak kto woli mieszanej cery. Przetestowalam wszystko na te moje mega wysuszone plamy (tz mnie pare nocy do grzejnika przysuwal, i sie na twarzy porobilo, skora zlazila, ble, poza tym pewnie te leki swoje dolozyly, bo one obnizaja hormony ktore sa odpowiedzialne za tradzik, i ogolnie produkcje sebum) ktore jeszcze zel podraznial. W koncu zdesperowana tym ze nawet z domu nie mam jak wyjsc bo wstyd i wygladam jakby mnie ktos pobil badz kwasem oblal poprosilam zeby kupil mi cos w aptece. Nie poszedl do apteki, tylko do carefoure, wrocil z zelem ktory kiedys uzywalam do cery tlustej (dax, arbuzowy bez sls, z mikrogranulkami, perfekcyjnie zebral ta cala zlazaca skore) i z tym kremem. W miedzyczasie zuzylam wszystkie kremy nawilzajace w domu, i guzik. Zaden nie zrobil takiego fajnego czegos jak ten cholerny johnson.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-23 o 22:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - kurcze, nie znalazłam go w Katalogu, a i składu w necie nie mogę. Ale ten do normalnej i mieszanej jest niezły
![]()
![]() |
#1698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testowanie na zwierzetach, coz. Powiem tak, jezeli cos ma przyniesc ulge czlowiekowi... Gdyby nie swinie, nasza Anisel by pewnie wlasnie miala problem stopy cukrzycowej, bo dzieki swiniom ma insuline. Wstawianie swinskich zastawek czlowiekowi... tez nie jest zle. Szczerze? Wole juz kosmetyki testowane na zwierzetach niz dorzucanie spalonych zwierzecych zwlok do zwierzecego zarcia (Eukanuba <nawet weterynaryjna!>, Royal Canin... z tych dostepnych w sklepach tylko holistyczne, Acana i Purina sa bez zwierzecych popiolow, a Royal przeciez nie tylko Royala Robi, ale tez np. Pedigree, ktore niestety czasem z braku laku musze dac psu, nad czym niezwykle ubolewam, ale jezeli mam do wyboru biedronkowe psie zarcie wypuszczone przez provimi pet food, a pedigree, wybiore provimi, bo wiem ze oni w swoich karmach nie maja szczatek, no i dodaja bakterie kwasu mlekowego, co dla mojego padaczkowca-zoladkowca jest wazne). Przynajmniej wiem ze bezpiecznie moge Nivea psu poduszki smarowac jak po soli lazi, i nic mu sie nie stanie.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-23 o 22:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu - cieszę się, że krem ci pomógł, jeśli zaś chodzi o kwestie zwiarząt cóż tak jest ten swiat skonstruowany, że człowiek jest wszystkożercą i przynajmniej ja osobiście potrzebuje do życia mięsa, gdy jest zimno nie ma cieplejszego okrycia niż naturalne futro, testowanie lekarstw czy kosmetyków też akceptuje - wszystko to pod warunkiem, że każde konkretne zwierze wykorzystwane przez człowieka żyje w dobrych warunkach - ma odpowiednią ilość miejsca, zbilansowaną karmę, możliwość ruchu jednym słowem ktoś się o nie troszczy i nikt nie naraża go na niepotrzebne stresy, cierpienia - bo jeśli z góry wiadomo że coś na 90%, czy 100% będzie powodować uczulenia to po co męczyć tego królika... Poza tym moim zdaniem jeśli zwierze już musi zostać zabitę wszystkie cześci jego ciała powinny być wykożystane. Dlatego nic mnie bardziej nie wpienia niż gnijące mięso - bo dla producenta liczą się tylko skóry, lub na odwrót - takie zachowanie świadczy o braku szacunku dla ofiary tych zwierząt
A teraz coś weselszego - zaklepałam sobie dorożkę na ślub ![]() No a pozatym przede mną dziś ciezkie kolokwium - mam nadzieję, że się uda ...
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dobry dzień ![]() Cos chciałam napisac ale jak wiadomo Paulina i cyferki maja problemy z pamięcia i mi sie zapomniało ![]() Wisienki trzymam kciuki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez paulina150528 Czas edycji: 2009-02-24 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
powitać z rana - i zmykam czytać książkę
![]()
#1702 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry moherki
![]() Ja wciąż z katarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Też się witam
![]() Super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o dorozke... to mi sie marzy jakis USC co to jest sliczny... albo zeby na swiezym powietrzu wczesna ciepla zima ![]() Paulinko i cyferki, dzieki Tobie to ja sie samotna nie czuje. Na badania nie pojechalam, pojade w czwartek. Srednio sie czuje. Mama o 13 ma rozmowe o prace, jedna klatka 10 pieter 1200zl. To z mieszkaniem funkcyjnym od kwietnia, 5 klatek 4 czy 5 pieter, malo terenu i tez 1200zl. Jak sobie pomysle ze wczesniej 11klatek 4 pietra, parter, do tego piwnice, garaze, dwa tarasy, teren zielony, w cholere tego z 6000mkw bylo chyba samej zieleniny i za to 1300zl i bez prawa do podwyzki... praca w nocy i w ogole, a tutaj i w jednej i drugiej ofercie "Pani na 6 bedzie, w 2h teren, a pozniej to klatki" to mi krew sie scina.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-24 o 10:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie!
Przepraszam, ale nie mam czasu przeczytac wszystkiego, co nadziergalyscie ![]() Ja walcze dzielnie z demonem, czyli moja praca i bardzo intensywnie unikam mojego promotora. Ale, musze sie pochwialic, praca wre. Mam juz 24 strony, a mysle, ze wkrotce dobije do 40. Praca u nas ma srednio ok 20 stron wiec pewnie czeka mnie ciecie. Sama nie wiem, jak licza sie tlumaczenia. Moja praca zawiera tlumaczenia tekstow, ktore sama edytowalam. I teraz, czy tlumaczenie liczy sie do objetosci pracy, czy nie? HGW. Poza tym mam masakre bo dostalam okres i jestem okropnie spuchnieta. Puchna wam nogi w czasie okresu? Bo mi spuchly lydki i stopy (o brzuchu nie wspomne ,wygladam jak w 6 m-cu ciazy ![]() ![]() ![]() Pozdroofka mohjerki
![]() |
#1706 | ||
Zakorzenienie
|
Santos, widocznie wode zatrzymujesz w czasie okresu.
Wlasnie uslyszalam cwierkajacego ptaszka, jakies radosne, nie krucze czy wronie tylko radosne "cwiru cwiru cwir"... niebawem wiosna przyjdzie ;> 10 marca ma byc 8 stopni w Warszawie, wiec komunikuje wszelkim niedowiarkom iz wiosna idzie.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-24 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
a ja drugi dzien z bólem głowy
![]() Cytat:
dziergaj dziergaj te prace ![]() ![]() mnie nic nie puchnie w czasie okresu no chyba ze piersi ![]() ![]()
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry.
wiosna idzie,czuję hormony na poprawę humoru: PRZYKŁAD ANALIZY POTRZEB KLIENTA. Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie: "Wpadnę". Wita go uśmiechnięty sprzedawca: - Dzień dobry. W czym możemy pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanawia i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do działu rękawiczek. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Chce kupić rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę podejść do działu rękawiczek zimowych. Facet poszedł. - Dzień dobry. Potrzebne mi są zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane - To proszę podejść do działu rękawiczek skórzanych. Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do stoiska z rękawiczkami z klamerką. Facet jest juz wkurzony i z trudem powstrzymuje się żeby nie wybuchnąć i mówi: - Poproszę rękawiczki, zimowe, skórzane i z klamerką. - Klamerką na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do stoiska naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Proszę przestać się nade mną znęcać !!! Dajcie mi te rękawiczki i pójdę sobie !!! - Proszę pana, proszę o cierpliwość, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakie pan potrzebuje. - Facet idzie dalej. - Poproszę rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką i na rzepy. - A jaki kolor? Nagle otwierają się drzwi i do sklepu wchodzi jakiś facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury. Niesie go na wyciągniętych rekach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam ****a sedes, a taką glazurę !!!!!! Dupę juz wam wczoraj pokazałem, wiec sprzedajcie mi wreszcie JAKIKOLWIEK papier toaletowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Zakorzenienie
|
Mama dostala prace.
Ale mimo to wlasnie dostalam dola i najchetniej zwialabym z domu... ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-02-24 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Miałam nie pisac tego bo mam lenia i nie che mi sie drukowac...ale moje wzburzenie siegnelo poziomo gdzie zapala sie czerwony alert
![]() Mianowicie: wczoraj kuzynka poprosiła mnie żebym dzisiaj zaopiekowała sie jej dzieckiem ( 2miesieczne) na okolo 2 godz. bo umowila sie do fryzjera...zgodzilam sie. wiec rano o 10 poszlam do niej i wszystko bylo w porzadku maly byl grzeczny...pogaworzylismy ![]() ![]() ![]() i taki minelo 1.5 godz i pojawila sie moja druga kuzynka ( wpadla na kawe do tej pierwszej) dzidzia spala...zrobilam jej kawe..podalam ciasto pod nos...maly zaczal sie krecic a ta jak wystartowala do niego od razu na rece go pyk i telepie nim. ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.