|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
|
|
|
|
#692 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem, że w twojej głowie już rozchylam kolana. napędzasz mój świat, a na skórze czuję dreszcze. jestem inną kobietą nocą i nie pytaj dlaczego.. lubię robić na tobie miłosne eksperymenty. pragnienie dotyku rodzącego się na Tobie. więc nie broń się. nie tłumacz nic. rozbieraj mnie.! Cytat:
Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą. tyylko takie niestety . xD |
||
|
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy!
Mam wielką prośbę do Was, potrzebuję opisy o tym, że bardzo przepraszam i że mi smutno i przykro i źle z tym, że muszę cały czas odkładać pewno spotkanie ważne dla kogoś i dla mnie w sumie też, ale naprawdę nie ma czasu. I już mi po prostu głupio z tym, ale chcę żeby wiedział, że mi też zależy i że nie wymyślam nic specjalnie. Żeby jeszcze trochę poczekał... ![]() Proszę!! |
|
|
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam że ciagle o coś proszę.. ale chciałabym takie opisy że jestem z Nim szczęśliwa,że bardzo Go kocham i chciałabym żebyśmy na zawsze byli RAZEM...
|
|
|
|
#695 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny prosze was o opisy ze mam nadmiar problemów :/ mama
szkoła i chlopak na którym mi zalezy wszystko sie powoli wali jedno za drugim . i ze w sobote wyjezdzam . na jakis czas. do taty wiem ze tam troche odpoczne. mniej wiecej ucieczka od problemów bo juz nie daje rady a tam jest całkiem inne zycie . inny kraj . błagam ! pilne
|
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczęście prysnęło jak bańka mydlana. Wszystko się posypało jak kostki domino. (albo kostki domina nie jestem pewna xd)Wiatr jak zawsze wieje prosto w oczy. Ogrom problemów. Piramida rozczarowań. Najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę. Nie ma uśmiechu, nie ma Słońca. ____ Kochanie moje, trzymaj się! "Brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu, Pomagaj szczęściu, nie załamuj się. Co robić masz - rób. Ile upadniesz razy, tyle razy się podniesiesz..."
|
|
|
|
|
#697 |
|
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11121037]Szczęście prysnęło jak bańka mydlana.
Wszystko się posypało jak kostki domino. (albo kostki domina nie jestem pewna xd)Wiatr jak zawsze wieje prosto w oczy. Ogrom problemów. Piramida rozczarowań. Najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę. Nie ma uśmiechu, nie ma Słońca. ____ Kochanie moje, trzymaj się! "Brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu, Pomagaj szczęściu, nie załamuj się. Co robić masz - rób. Ile upadniesz razy, tyle razy się podniesiesz..." [/quote]Dziękuje Z reguły jestem silna ale teraz juz nie daje rady byle jaka sytuacja powoduje ze wybucham placzem juz za duzo tego w nikim oparcia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu, staraj się podążać moim śladem... * Chcę usłyszec Twój szept... Ja odliczam minuty i dni a Twoja twarz ciągle mi się śni * Nieosiągalny Twój usmiech... Niedostępne Twe spojrzenie... Niemożliwy Twój dotyk na mej skórze... Nieskończona tęsknota za Twym cieplym słowem... Nienawidzony czas.. Przepraszam Ze za dnia tylko ciemność dostrzec potrafiłam Przepraszam Ze każda prosta wykrzywiłam Przepraszam Ze szydziłam z poważnego Przepraszam Że za dobro złem odpłacałam Przepraszam Ze zawsze więcej mieć chciałam Przepraszam Ze błędów w sobie nie widziałam Przepraszam Ze wszystkich, oprócz siebie, zmienić się starłam Przepraszam Za zawiść, zazdrość, obłudę i kłamstwo Przepraszam Ze tak często policzki zraszałam łzami Przepraszam Ze uśmiechałam się tylko czasami Przepraszałam Ze krzywdy chowałam zbyt długo w swej pamięci Przepraszam Za dziwność, inność i zatopienie się w kontemplacje Przepraszam Za nienawiść i dotkliwe ciosy Przepraszam Ze mój chód po kamieniach był bosy Przepraszam Choć sama nigdy nie wybaczałam Przepraszam Ze nigdy nie przepraszałam... * Powoli zapominam jak wyglada twoja twarz...Przepraszam... to moja wina * Juz tak dawno sie nie widzielismy... Hm... absolutny brak weny;/ Ale może coś z tego sklecisz Ten długi wierszyk to tak ogólnie na różne przeprosiny
|
|
|
|
|
#699 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo ja Cię wolę od paczki żelek. (czy co tam lubisz )Zawsze. Na zawsze. Mój <3 Jeden. Jedyny. Niepowtarzalny. Tylko i wyłącznie Mój. Bo z Tobą to mogę iść na koniec świata i jeszcze dalej... Najchętniej zamknęłabym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć. I tylko z Tobą dzielić mój świat, chcę <3 Odnalazłam szczęście. Na imię mu [imię xd]. Czy go kocham? Kocham, aż za mocno. Kocham każdy Twój oddech <3 Czuła się szczęśliwa. Był tu. Przy niej, dla niej. Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata I wszystko już wiem Szukałam całe dnie, miesiące, lata I odnalazłam Cię. Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni. A teraz kiedy jesteś przy mnie blisko Nie muszę martwić się Bo dzięki Tobie wiem, że mam już wszystko W dwóch słowach kocham Cię. ______ Tylko coś takiego. Przepraszam jeśli nie pomogłam ![]() Cytat:
Zaraz Ci chyba PW wyślę
|
||
|
|
|
#700 |
|
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11121319]
A co się stało, Kochana? Zaraz Ci chyba PW wyślę [/quote]No tak chyba bedzie lepiej |
|
|
|
#701 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz wiem, że od dziś chcę dzielić z Toba wszystkie moje dni ![]() Bo Tylko Ty..Potrafisz Tak..Kolorować Mój Cały Świat.. Nigdy Nie Pomyślałabym Że Spotka Mnie.. Miłość Którą Kochać Chce łooo to nie był sen , to się dzieje naprawdę xD ...podaruj mi sny.. (..)podaruj już dziś...cudowną przyszłość... jesteś jedyną myślą w moich myślach <3 i ślubuje Ci uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę nie czujesz tego magnetyzmu miedzy nami? przyciagamy sie kilogramami ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Z dala od wspomnień - to recepta by zapomnieć Ktoś obiecał lepszą wersję zdarzeń.. Wczoraj życie było tak barwne, pełne różnych kolorów.Dziś jest szaro.. Gorzko i już. i... patrzeć jak wszystko zostaje w tyle Pogubiłam się.Może po raz kolejny,może o jeden raz za dużo,może wcale… 3maj się _______________________ A teraz ja wyskoczę z prośbą ![]() Poszukuję opisów takich, które "mówią" o tym, ze robię wszystko na przekór światu i problemom, które mam Zapewne wiecie o co chodzi |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#703 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ty i ja na zawsze i na wieczność !!!! Jak ja cie kochammmmmmmmmmmmm ze az normalnie nie mogę .... !!! :d zamknę cie w moim serduszku i już nie wypuszczę!! Mężu mój serce moje nie ma takich jak my dwoje, bo ja kocham oczy twoje do szaleństwa do wieczoraaaaaa <hehe> ojjee chce ci powiedzieć ;; i love you!! I love you !! I love youuu ;**** |
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nic tutaj nie pisałam, ale mam prośbę.
Macie jakieś opisy, co do tego, że razem z kolezankami nocujemy dzisiaj u przyjaciółki i zamierzamy się dobrze bawić ? Wiecie o co chodzi ![]() Proszę serdecznie
|
#706 |
|
BAN stały
|
kalolo162 - rowniez dziekuje bardzo
pomogłas :8 bede CI wdzieczna do konca zycia ![]() i teraz z kolejna prosba ![]() cos o tym ze miedzy mna a nim chyba sie skonczyło . bo on nie wie co czuje ;( nie wie co robic ![]() o tym ze ja nie bede go zmuszac zeby ze mna był ale zeby wiedział ze mi zawsze zalzało i ze zawsze bedzie mi zalezec mimo tego ze czasami nie dałam po sobie tego poznac. i zeby moze chociaz spróbował . zeby dał mi szasnse. zeby dał NAM szanse licze na was ;*jak bede miała lepszy okres (moze juz nie długo) to wkreje kilka opisów ;*
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja ciągle kocham. Mimo wszystko i wbrew wszystkim. Bo ta gra jest warta świeczki. I ja nadal kocham. Dlaczego nie może być tak, jak dawniej? Tęsknie... Bo tu chodzi o Nas. Między nami coś było... Ja nie chce by to się tak skończyło ![]() Może znów pomoge? Może... Pozdrawiam ;*---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Z moimi Lejdis xD Będziee zabawaa! U [tu imię przyjaciółki]. A night to remember.! (Noc do zapamiętania, noc, którą warto zapamiętać) Yhh... Chyba nie pomogłam ;P Ale się starałaam Możesz sobie jakoś zmiksować te opisy... Jeśli chcesz ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- A ja mam prośbę... Chodzi mi o taki opis o tym, że kogoś kocham, ale ten Ktoś nie zwraca na mnie uwagi, traktuje mnie ja kkoleżanke i nic więcej... Z góry dziękii
|
|
|
#708 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
|
|
#709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba skorzystam z tego drugiego ;D a co do prośby : chcę tylko, żebyś poczuł to co ja, żebyś był... nie umiała być tylko przyjaciółką... gdy koleżeństwo nie wystarcza... to trudne, gdy patrzę na Ciebie i wiem, że między nami jest za duża przepaść. pragnęła, aby był dla niej kimś więcej. otwórz oczy. jakoś nie mogę nic wymyślić... ;(
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojj dzięki ;* tego właśnie szukałam ![]() cudowna jesteś ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
I pójdę swoją drogą, z dala od wytyczonych ścieżek.! Bo mimo wszystko jestem sobą. Mimo, że świat jest przeciwko mnie, mimo wielu problemów, pójdę naprzód i dam sobie rade. Sorki, że taak mało, bo chyba źle zrozumiałam prośbę ;P Jeśli właśnie o to chodziło, to daj znać a napisze więcej
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nocne Party ;DD Piżama party z Moimi Czubami ^^ ![]() noc z Nimi <33 .! ;D
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
coś o tym, że ojciec wpier.dal.la się między mnie a jego, i że nie chce, żeby przez niego coś się zepsuło.. i że cholernie go nienawidzę i wstydzę się go? [ ojca - i nie przekonujcie, że to jednak ojciec - bo dla mnie nim nie jest.. ] . liczę na WAS naprawdę.. nie wymieniam, na któe bo każda z osobna i wszystkie razem jesteście świetne, a poza tym każdy opis mnie ratuje.. ogólnie o nienawiści mogą być też.. to ważne, naprawdę cholernie ważne.. coś w ten deseń : spieprzone życie dzieciom, fundują ich rodzice!
Edytowane przez paulaa_91 Czas edycji: 2009-02-24 o 21:26 |
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabraniasz mi kochać. Czy to dlatego, że ja nie kocham Ciebie? Czasy, w których mogłeś mnie przekupić lizakiem dawno się skończyły. Teraz nie masz na mnie wpływu. Powiedziałabym, że Cię kocham, ale nie chce skłamać. Nienawidzę Cię na tyle, na ile można nienawidzić kogoś tak bliskiego... Może się przydadzą na coś tobie? Bo wyrażają dokładnie to co ja czuje... Nie wiem jak będzie z Tobą...
Ahh.. i jak komuś pomagam, to piszcie.. bo nie wiem czy jest sens dalej pisać ;(
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poratujcie mnie opisem
Otóż, jest taka sytuacja, ze 'kolega' -bliski, który mi sie podoba, nie odzywa sie od pewnego czasu. Wszystko było ładnie, pięknie i tu nagle, koniec, ale mysle że to ze względu na jego kolege (mojego byłego przyjaciela, który teraz o mnie mówi głupoty, bardzo przykre). I chciałabym cos w stylu, zeby nie wierzył w to i zaryzykował i nie zmieniał zdania co chwile. |
|
|
|
#715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
= Jeżeli O Kimś Mówisz Źle Bądź Przekonany Że Zawsze Ci Uwierzą ![]() = Na granicy sprzeczności zastygły niewypowiedziane słowa =Try and make it all okay - Spróbuj i spraw, żeby wszystko było OK. = Najbardziej boli to, w co sie uwierzyło, a co stało się kłamstwem... = "...prosze Cie nie skreślaj nas..." _________________ Tylko to mi przychodzi do głowy... |
||
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
a macie coś w stylu:
Twoje szczęście = moje szczęście .. . albo coś o wyborze. żeby chłopak się zdecydował czy chcę być z dziewczyną... takie że dziewczynie zależy na chłopaku ?
|
#717 |
|
Marudziara
|
Drogie dziewczynki a macie może jakies opisiki takie jakby z pytaniem bo dręczy mnie taka niepewność czy jemu zależy na mnie juz sama nie wiem
i chciałabym was prosić o takie opisy czy mu zależy czy chce byc ze mna
|
|
#718 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo najgorsza jest ta niepewnosc .... I powiedz czy bede Twoja ksieżniczka ? Czy jestem kims waznym dla Ciebie ? I jaka jest prawda ? Jak to jest w rzeczywistosci ? Porozmawiaj ze mna tak .. Zalezy Ci ? Choc troszke ? Troszeczke ? Starałam sie Coffi: Bo jej zalezało . Bo ona była w stanie poswiecic duzo . Bo jesli Ty jestes szczesliwy to ja jestem szczesliwa Jest ryzyko jest zabawa .... Zdecyduj sie wkoncu . Ile mozna zyc w niepewnosci ? Mam nadzieje ze cos przypadnie do Twojego gustu |
|
|
|
|
#719 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
śliczne są ![]() Mam cichą nadzieję że może jakieś wizażanki znajdą coś w swoich zbiorach
|
|
#720 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
miłość uskrzydla, uczy latać . za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata ! A dziś Cię kocham o całe wczoraj mocniej. To stan umysłu co jest blisko kalifornii. Miłość odkrywa się kochając. życie mi przy Tobie płynie malinowe. Cytat:
w tym zwariowanym świecie miłość kończy się zanim sie zacznie. Jeszcze nie rozpoczęte a już stracone. Moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego. kiedy składasz obietnice później je łamiesz, nienawidze. wczoraj było tak dobrze, dziś to nie takie proste. Cytat:
i przyszedłbyś do mnie w ten smutny, szary dzień? Nie wiem czy to przeznaczenie, ale zrobię wszystko, żeby być z Tobą . |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.