|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
chcę barwą być - a któż mnie rozbije na tęczę.
miłość w śmiech się przemienia, a poczwarki w motyle. W altance nad jeziorem siedzą dwie niemowy.
|
|
#3842 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ten jest dobryy ;D Cytat:
<3z cukry był król z piernika paź, królewna z marcepana <3 jak byłam mała kochałam tą pioseneczkę ![]() Cytat:
ja korzystam świetne są ;*Cytat:
Oczywiście wszystkie laski jesteście super ![]() i kradnę wasze opisy non stop ![]() ;** Żeby offa nie było bo niektórm się nie podoba to coś dopisze ;*pozbawiona entuzjazmu.. a my.. jak te dzieci bez uśmiechu siedzące pod domem.. czasem jest gorzej niż myślisz.. nie zamykaj oczu.. bo na zawsze chcę być w zasięgu Twojego wzroku ;*
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:48 |
||||||
|
|
|
#3843 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ten powyżej jestem zmuszona ukraść ![]() Cytat:
Wiatry dziś sprzyjają nam. |
||
|
|
|
#3844 | |||
|
BAN stały
|
Kamma1507 , nastychick. Dziękuje kochane za opisy. Ukradłam. ;*
Cytat:
I ten jeden nie jest cudowny. Jest oszałamiający. I wiesz, że do mnie teraz pasuje. ![]() Bierz. Cieszy mnie, że Ci się podoba. Cytat:
Bierz, bierz kochana. ;*I te 3 cudne są. Dziękuję. Cytat:
No i co, spójrz na siebie, powiedz kim ty jesteś ? Mam coś czego ty nie masz .. mam styl . Oryginalna mieszanina bystrej inteligencji, sarkastycznego humoru, powściągliwości i dziwactwa. Oryginalna, rozumiesz?! Baam! I jak się czujesz w roli mojego klona? Nie jestem wzorem, ale na pewno jestem lepsza od Ciebie. _________________________ _________________________ __ _________________________ __________________ Okaż mi respekt albo ja pokażę Ci drzwi. !
Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować. Jest coś zimnego i pustego za jej uśmiechem. Ta cisza zabiera Ci mnie... Gdybyś krzyczał zabrałabym wszystkie Twoje lęki. I want a boy with lips like morphine. To co myślisz do mnie mów. Chcę znów czytać z Twoich ust. Zamiast bliżej dalej nam. Do serca podchodzi mi lód. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:40 |
|||
|
|
|
#3845 |
|
BAN stały
|
Milu - dziękuje
jestes wielka moje guru ^^I cos odemnie : Widac po oczach ze lubisz tracic kontrole.. Moje dłonie na twojje szyi zamiast pętli Zliz z jej palców sok z cytryny Szepnij mi na ocho czy lubie niespodzianki ^^ Bo luubie jak bluźnisz
|
|
|
|
#3846 | |
|
xoxo
|
Cytat:
TYLKO ZAŚMIECASZ FORUM I PRZEZ TO TYLKO SCHODZI NA PSY! ktoś chciał o jakieś kserokopiarce jedyne co mi przychodzi na myśl urodziłes się originalny, nie umieraj jako czyjaś kopia. ___________ Ty musisz być szalony, musisz faktycznie tego potrzebować. Jak kolejny smutny staruszek Kochanie jestem w domu i miałam ciężki dzień Przeklnełam głośno Ponieważ to diabelnie boli
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
ojej.. ale mnie długo tu nie było.. przepraszam ;*
mam problemy różne i wgl brak czasu jak i weny.. może ktoś, coś.. ![]() ~~~~ Chmura z deszczem uczuć. Powracam do chwil, w których poza Nami nie liczyło się nic.. nić z moimi uczuciami pękła.. -do widzenia -gdzie idziesz? -wracam do rzeczywistości.. Wszystko czego chce to znów poruszyć serce me Światła blask oświetla mi drogę. Jesteś moim rycerzem w najbardziej błyszczącej zbroi.. -co robisz? -ratuję księżniczkę A bez miłości życie to jak każdy rok bez lata.. Będę zawsze z Tobą bo już nie chcę żyć. Ludzie zapominają, że miłość jest darem.. .. układam Twoje słowa na serca dnie .. Bo nadzieja boli bardziej niż najgorsza, rzeczywista prawda .. Jedyne co mam na sobie, a mogę podciągnąć pod kategorię WYUZDANY to skarpetki. Ludzie próbują uwierzyć w coś większego od nich, jak nadzieja czy miłość.. Ona go nieco, i on ją nieco. Ale co to jest? Nie wiedzą. chyba nie jem bananów w erotyczny sposób. jakie to przeraźliwie smutne. i obawiam się, że świat podoba mi się w bardzo wybiórczy sposób. tak właśnie trzeba: być nagim na co dzień a nie pozwolić sie dotknąć. Czas zmian, czas pogardy i śnieżnej zamieci. Idź, napij się herbaty i szukaj punktu. I wróć, nie wychodząc. Kaftan proszę. Przechodzę znajome ścieżki. Urzeczona. Przerażona. Z optymizmem. Dziś dzień pozostawia mnie w pozycji horyzontalnej. Coś się sypie, sypie, sypie... O, i się posypało. Miałam ochotę zasnąć siedząc na parapecie, było mi tak miło na sercu. Kobieta jak rzeka- im płytsza tym więcej mężczyzn potrafi utopić. Wybicie z ustalonego rytmu, za krótkich wieczorów i zarwanych nocy. Niepowodzenia to niefart, to nie pech. Bo pech to stan stały. Wiem jak głośno potrafi huknąć o podłogę kamień, który spada z serca. lubię pływać swoim stylem. coś pomiędzy żabką a motylem. zaczęłam dzisiaj malować rzęsy od prawego oka, a nigdy tego nie robię. Czuje się cudownie. A w głowie holenderskie techno. a niech i będzie, że to panna Jesienna Chandra zawitała. To nie będzie łatwe. Długie skazanie na bezwartościowość tworzy grube mury. Życie nabiera sensu gdy patrzysz na nie wstecz. Nie przytuli. Odepchnie - by pokazać że ten uścisk ma znaczenie. cenię sobie moje yesterdays. ale nie pozwolę, by przerastały dzisiaj. z haustem powietrza w wieczność, na dachach świata. Jeśli on nie chce wymodlić cudu, to ja to zrobię. Czas jest nieważny. życie powinno przeżyć się dwa razy: raz na próbę, i raz naprawdę.
|
|
#3848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbyś nie zauwżyła no ale okk ;]
|
|
#3849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh sorry ;P Jakoś nie zauważyłam, że aż tyle tego jest, a jak mi sie opisy podobają to po prostu pisze... Od siebie kilka dodałam, ale mało tego, boo po co mam jakieś beznadziejne dodawać? * * * Pozwól mi śnić o Tobie, bo tylko to już mi pozostało... Każdego dnia chciałabym móc zasypiać i budzić się obok Ciebie... Kocham Cię! Nie przestawaj się uśmiechać, nawet, gdy jesteś smutna, bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu... - ten nie jest mojego autrostwa, dodaje go, bo uważam, że jest ładny! Pokochaj mnie. To wszystko o co proszę... Wiem, że beznadziejnie, aleee może komuś się spodobają... ![]() i zaa tamto przepraszam naszych tyranów (z tymi tyranami to żarty, żeby nie było ;P)
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-02-24 o 18:28 |
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
I znów zaczyna się pouczanie? Ejjj Mioduly wrzućcie na luz. ;*.
pE. Es. Złość piękności szkodzi. ![]() Twoje ciało mówi mi, że to jest właśnie ten dzień.' Osiągam błogostan.' To nie tak jak myślisz kotku.' Bo w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.' Tragedia trwa chwilę, reszta cierpienia to Twoje dzieło.' marzenia zwykle się spełniają, ale nie wtedy, kiedy tego pragniemy.' Ucha nadstawiam, słucham jak gra. Muzyka we mnie - w muzyce ja.' Wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić.'
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Mam mała prośbę.
Znajdą się opisy o tym, że dzisiaj mija kolejny miesiąc (siódmy) od śmierci przyjaciółki? I jeszcze, że jutro obchodziłaby 18 urodziny? Byłabym bardzo wdzięczna. ___________ Chyba wymienię sobie serce. Gdyby tak można było sfotografować sny... Kto mi odda moje zapatrzenie i mój cień, co za Tobą odszedł? Pierwszy raz od bardzo dawna, kolejny dzień wydaje mi się... możliwy do przeżycia. (brak weny.)
|
#3852 |
|
BAN stały
|
myśl o Tobie przeszywa mnie całą . to serca zaprowadziło mnie do Ciebie. ogień w moim sercu płonie tylko dla Ciebie . / fire from my heart burning just for you love panic . czyta ktoś ? (; |
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
nie róbcie sztucznych problemów . (: __
|
|
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
- Pomyśl, kocham cie bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? - Wystarcza. i starczy na wieczność." "I znów zmierzch. Kolejny dzień dobiegł końca. Choćby nie wiem jaki był piękny jego dzień zajmie noc." - A jak bardzo mnie kochasz?... - Byłam taka zajęta, udając zajętą. - bo ta cisza mnie krępuje! - mogę pomóc Ci zasnąć...
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
Połowa serca zgubiła się gdzieś na marsie . I jedynym lekarstwem jest umysłu trzeźwość . I sobą też gardzę, bo cierpię przez to że: Nie potrafię czasem odwrócić się plecami Od tych ludzi którzy ranią minie mają mnie za nic. Nie umiem sobie radzić, nie jestem aż tak twarda Z najprostszymi sprawami potrzebuje oparcia Potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych Ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby. Na parkiet wlazł sam, za niegrzeczną dziewczynką, Nie oparł się szpilkom, trzęsącym się tyłkom, Rozgrzany jak piec, patrzył na jej tył tylko.
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zabrałam ![]() ______________ dla was ręce ze środkowym palcem w podzięce. i w końcu skończę przeglądać te głupie, nic nie znaczące wiadomości od Ciebie. nie lubię, gdy robisz sobie przerwy w kochaniu mnie.. Nie mówię, że nie mogę bez Ciebie żyć, bo mogłabym... ale nie chcę. |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
Plotkara, Rozunia, Tis, Bananowalaska, Milu, Carmenkaa, Lilyblack, Kee ...
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-02-24 o 19:22 |
|
|
|
#3858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siódmy miesiąc.. bez jednej osoby świat nam się zmienia.. śmierć ofiar nie wybiera [*] godzin już nie liczę, mogę tylko palić na Twoim grobie znicze.. Hołd dla tych którzy już nigdy nie otworzą dla nas oczu.. Czasem zbyt szybko ich zabiera.. Jedno mam pytanie w głowie dlaczego odszedł 7 miesięcy temu właśnie ten człowiek.. Wczoraj z nami była, dzisiaj tam gdzie wszyscy Święci.. Jestem pewna, że przekroczyła już Królestwa Bramy.. Wczoraj byłaś z nami, dzisiaj my ze łzami.. Dlaczego zabrałeś właśnie tą osobę? w pamięci Twoje roześmiane oczy.. Na nic dziś już jest nasze płakanie.. Wieczny Odpoczynek Racz Jej Dać Panie.. mam nadzieję, że pomogłam choć troszeczkę .. ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
hehe ok ok ![]() ja staram się być bez konfliktowa ![]() a jak komuś się nudzi i czepia się o takie rzeczy no to co ja poradzę dziewczynki ;D ale oczywiście peace&love ![]() ;*
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:15 |
||
|
|
|
#3859 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny. Mój chłopak jest obecnie za granicą (b. czesto wyjeżdża) ostatnio przestał sie do mnie odzywać. tylko czasem sygnal pusci. Jedni mi mówią, że jest inna dziewczyna a jego siostra która tam była, że napewno nie. Chodzi o to, że ja teraz nie wiem co mam robić. Komu w co wierzyć. Pomocy dziewczyny...
_________________________ ___ Nigdy nie mów "witaj"... Jeśli tak naprawdę myślisz "żegnaj" Poprosze o ostatnia szanse na milosc, ktorej mi brak :-( pozwolić sercu znów do rytmu bić? znalazłam Ciebie choć Cię nie szukałam kochałam Ciebie choć wcale nie chciałam Ej niesamowita, ej niezwykła. Dzisiaj tylko my, wszyscy inni na dystans Znów chce się żyć, chce serce bić bo wreszcie nie ma dla kogo Gdybym umierała też napisałbyś, ze jutro? Patrzę rano w lustro i zastanawiam się cóż ten geniusz dzisiaj wymyśli To nie była miłość. To było podniecenie, adrenalina i tequila. To, że kocham za mocno, nie znaczy, że można mnie ranić! |
|
|
|
#3860 |
|
BAN stały
|
wciąż wierzę w prawdziwą miłość i braterstwo dusz. O ja idiotka!
nie jesteś ani trochę zwyczajny. blokada emocjonalna a ona, naiwna, wciąż optymistką ją widzę. a Ty nie odejdziesz, kiedy powiem, że nie mogę bez Ciebie żyć. będzie nam się wiodło jak pieprzonym ideałom. z cholerną świadomością tak mnie kusisz i tak na mnie działasz. |
|
|
|
#3861 | |
|
xoxo
|
Cytat:
'z cukry był król z piernika paź, królewna z marcepana <3 ' czyżby to był ten Twój niby opis ? dodany w samym środku tych pochwał phiii a po za tym teraz co zrobiłaś ? może jest opis a ja go nie widzę hę ? ![]() __________ Nie próbuję słuchać, bo to wszystko jest takie samo... kochanie, proszę, nie pokładaj we mnie swojej nadziei. Nie wiem co powiedzieć, Bo tak czy inaczej, to wszystko jest dla mnie snem. może po prostu nie jestem wystarczająco silna.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-02-24 o 19:29 |
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No teraz jakoś nie dodałaś i kolejny off się zrobił. Faktycznie, dziewczyny tutaj mają rację - nie róbcie bezsensownych kłótni i offtopów, bo to do niczego nie prowadzi, a tylko denerwuje inne osoby, które mają nadzieję znaleźć tu jakiś wspaniaaaaały opis. ![]() Cytat:
(: miło. Dziewczyny teraz prośba ode mnie. A mianowicie sprawa wygląda następująco: Jest chłopak, na którym mi zależy i on o tym wie, jemu również zależy. Jednak ja nie potrafię tak na szybko okazać mu tego, czego on oczekuje, chodzi mi o opis taki no.. taki na przeprosiny, że potrzebuję czasu i żeby był cierpliwy. Proooszę. no i bez off'a. Tacy delikatni lecz ranimy siebie wciąż. takie z piosenek, bo moja wena dzisiaj dobiegła końca (:
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-02-24 o 19:25 |
||
|
|
|
#3863 |
|
Marudziara
|
Nie ma Jej - wyrosła ze swoich znaków zaczekać nie chciała
Jestem jak drzewo w zimny szal ubrana Czekaniem szukam tych okruszków wspomnień W skamieniałych skrzydłach gaśnie uwięziony promień A mówią że pająki przychodzą ze szczęściem czterech kątów Mając w ustach plastikowe serce Skacząc w lawinę rdzy co pęka od szczodrej bieli Jesteś eliksirem który ugasi moje pragnienie.
|
#3864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomogłaś, pomogłaś. Bardzo dziękuje ;* Na pewno jakieś wykorzystam. Macie coś jeszcze? Z góry dziękuje. ______ Dokąd się umiera? Tam gdzie kończy się tęcza. Odwiedziłeś mnie w myślach. Słowa nie są potrzebne. Niczego nie zmienią. Tak niedobrze i tak niedobrze. Wszystko niedobrze. Milczałeś. Ale Twoje oczy powiedziały wszystko.
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-02-24 o 19:48 |
|
|
|
|
#3865 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny czytajcie posty. ![]() gdyby każda tak powtarzała po jednym opisie z poprzedniej strony byłby niezły syf ![]() Cytat:
![]() miło mi, szczególnie że dopiero wracam na wątek, i daawno straciłam wene ![]() edit: no i zapomniałam dodać opisy. ![]() zaraz wrzuce ![]() ------------------ życie bez ciebie byłoby beznadziejne. jesteś częścią mnie. pewnego dnia mi uwierzysz. ale wtedy będzie za późno. panna niezależna.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-02-24 o 20:01 |
|||
|
|
|
#3866 | ||
|
Raczkowanie
|
spk looozik
;*Cytat:
Cytat:
Wrzućcie na luz fakt były off'y nie mówie że nie ale po co robić sztuczny dym ? ![]() już jest zgooda ? ![]() __________ w ciemność chodź ze mną.. kiedy wszystko traci sens.. każdy etap mojego życia jest bez sensu.. znaleźć sens w bezsensie.. gdy tylko o tym pomyśle serce mi wali jak młot.. kolejny dzień bez Twoich rąk.. smutek mnie ogarnął, bo muszę czekać jeden dzień dłużej.. czasami człowiek nie czuje, że mu się rymuje xD krówkii robią: MUUU !! i dają mleko ![]() Peugeotem - przez miasto jak samolotem.. ;] chce błyszczeć to oczywiste.. każdy ma chwile, że by to wszystko ***nął, i patrzył w lustro jak mu łzy ciekną..
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
jak się, kur.wa, łamie serce?!
wiesz, powiem ci, jak to jest, patrzeć w oczy złu. Czemu więc, do diabła, przeszłosć trzyma tak kurczowo w swoich mackach? czoło oparła o chłodną szybę, licząc, że to uciszy jej nerwy. nawet przełykanie śliny sprawia mi ból a w gardle tkwiła jakaś przeszkoda, która w każdej chwili groziła wybuchem histerycznego krzyku Była szczęśliwa, że może zatrzymać swój umysł, który właśnie zaczął pędzić na samo dno piekieł. doprowadzasz mnie na skraj przerażającej psychicznej czeluści wtapiam sie w ścianę bose myśli rozpierzchły się Świat pustych bezbarwnych dni w oczodole bez cienia. Wieczność mnie nudzi, Nigdy nie pożądałam jej. najmniej jednak we mnie tamtej naiwności Umieranie Jest sztuką tak jak wszystko. Jestem w niej mistrzem.
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Kissable : kocham Twoje opisy
a bardziej avek. abunee : czy miłość do ciebie powinna boleć?
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Tej, panienka! ((( carmenkaa ))) Nigdy nie kłóciłam się na tym forum i mnie nie sprowokujesz!
Wybacz, ale skoro dodałam opis, to uznałam, ze jest dobry i tyle. I skoro zrobił to ktoś przede mną, to znaczy, że uznał podobnie. Wybacz, ale Ty nie robisz nic innego od kilku postów tylko zwracasz każdemu uwagę!...Pozdrawiam szeryfa forum! moje: mój idealny plan i Twój idealny stan... ![]() spłoniesz razem ze mną w gorącym piekiełku. ![]() zakochałam sie i stałam się straszną niezdarą. ![]() byłeś w każdym moim śnie. będziesz do końca moich dni! może i jestem słaba z matematyki... ale dobrze wiem, że ja i Ty, to... jedno... dwa ciała z jednym sercem! ![]()
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu dziękuję ;]
,,Myślenie’’ – to co przychodzi mi najtrudniej Dzień jak codzien… Nudny i szary… Czemu ranisz?? Nie umisz po prostu kochac?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)