|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem tylko po co tak na siłę kopiują różne programy zamiast wymyślić coś co pasuje do Polskich realiów...
|
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba tylko superniania mi się bardziej podoba niż tamto coś z uk ![]() ale reszta to porażki, marne podróby.. przecież ich nawet na testowanie fajnych kosmetyków stać nie będzie, no chyba, że mają super sponsorów.. |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
:d
|
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobry pomysł, tym bardziej z Twoimi nogami! |
|
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten za uk wersji no nie wiem czy jest gejem bo zachowuje się jak 100% zboczuch z duża dawką testosteronu
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
Miska naprawde na 80 kg twoja siora nie wyglada szok poprostu powodzenia jutro na rozmowie uciekam ![]() jak zawsze rozpisze sie w weekend ![]() ps zamowilam ten tusz 2000 calories zovbaczymy czy i mi sie spodoba on podkreca?? wydluza ?? czy wszystko naraz http://allegro.pl/item562321367_topi...h.html#gallery zamowilam ta panterke bo znalazlam tansza
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-24 o 19:16 |
|
|
|
#1451 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesli ma sie warstwę izolacyjna to ciuchy bedą za małe a waga tak bardzo sie nie podniesie, zupełnie odwrotnie jest w przypadku mięśni. Ja chodziłam pewien czas na silownie i przytyłam pare kg a ciuszki dalej idealnie pasowały Chii Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-24 o 19:17 |
|
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
vadi, wg mnie dieta SB jest bardzo mądra, zdrowa, logiczna i wszystko cacy, tylko ma jeden minus - ja jestem uzależniona od cukru(wiem, ze to uzalżnienie i można się odzwyczaić tak jak od jedzenia soli czy słodzenia herbaty, czy od mięsa itp)
Naprawdę 80% moich posiłków to słodycze Nie mam w ogóle ochoty na słone rzeczy typu ryba, twaróg, ale zmuszam się, ale wieczorem...no muszę zjeść masę słodkich rzeczy, czekolady, lodów.Nawet już mi nie chodzi o to, że to kaloryczne, tylko o to, że moja dieta ma za dużo cukrów, no a to nikomu na zdrowie nie wychodzi. Czy chrom w takim wypadku oszukałby ten głód słodyczowy? najzdrowsza dieta = białko + warzywa + owoce. zadnych diet pod kolor oczu i gumki do włosów [/QUOTE]Mi pasi , tylko jak oduczyć się jedzenia słodyczy?Cytat:
Boski jest. I dziewczęcy bardzo. Cytat:
![]() Mnie odstraszyło, że jest taki luźny, ale zweziłam go sobie w talii i leży super! Cytat:
. I na zajęcia w szpitalu w poniedziałki - ale musisz mieć ochraniacze na buciki![]() Cudownie to słyszeć (czytać?). Moja wielka owsiana z rodzynkami i orzechami jest na pewno węglowa i kaloryczna;]
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaak ona moze wazyc 80kg? niezla lasskka zreszta Ty tez;***
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
szok ile nas podglada
tak pisalyscie o tym cell wiec ide poskakac na skakance
|
#1455 |
|
BAN stały
|
Prawie codziennie nosze mini
No, ale jutro na ta rozmowe musze coś wymyslić![]() A z tym programem to ten koleś mi się nie podoba. W końcu prowadzący powinien być wielka osobowością, a oni upodoblini go maksymalnie do Goka, zamiast znaleźć kogoś oryginalnego ![]() Vadi - fajnie będziesz miała, przejdź się po galeriach, moze w jakiejś juz są nagie pokazy Nie wiem jak nietolerancyjni Polacy to przezyją Odkryłyście nasz sekret - to ołowio-beton:roftl: |
|
|
|
#1456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to sie chyba motylki nazywa to na plecach, ja chyba tez mam zaczatki tego-ponizej zapiecia od stanika, a kiedys wlasnie widzialam w jakims programie chyba made na mtv, jakas laska chciala schudnac i miala wypisac cele i wlasnie jej pierwszym celem bylo zgubienie motylkow na plecach i niestety ta jej trenerka powiedziala ze to najtrudniej zrzucic gorzej niz z brzucha..... ja tez sie splakalam jak bobr na chirurgach nie wiem co sie ze mna dzieje, ze sie taka placzliwa zrobilam i wogole snil mi sie dzisiaj moj ex, obudzilam sie w nocy i bylam na siebie na maxa wkurzona bo zatesknilam za nim wbrew sobie |
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna wystawiła tanie bazarowe ciuchy a dziewczyna na to ze to się sprzeda zwłaszcza przeglądając Ag i barbie coś w ten deseń napisała Dobrehttp://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2574 Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:24 |
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1235498852 taka zwykla a cos mi sie w niej strasznie podoba:P Tylko na mnie by mi sie juz pewnie nie podobala
to nie jest słodzenie Miska:P naprawde ani Twoja siostra ani Ty na tyle nie wygladacie. No ale jestscie wysokie a samo to cos daje wiec nawet jesli waga nie klamie to "grubasy" z was nijakie;P mialam cos pisac..i zapomnialam.. kurcze jakas dzika sie robie;/ |
|
|
|
#1459 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() chrom nie działa na każdego niestety, ale jedzenie produktów o niskim IG pozwala uniknąć wahaniom insuliny i zapobiega napadom słodyczowego głodu ![]() Cytat:
ja lubię jeszcze dorzucić banana a latem borówki
|
||
|
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
ja też płakałam , zwłaszcza scena z Cristiną . super ten serial.
ja tez tak mam podobnie z wagą, szczupła jestem , schudłam, ale nikt nie chce uwierzyć ile ważę kg, dają mi dużo mniej. takie mam kości, mocne, ciężkie. a ta bluzeczka jak Wam się widzi>? Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-24 o 19:28 |
|
|
|
#1461 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
jakie nagie pokazy??? no i wyszło szydło z worka |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaa co te dziewczynki maja w glowkach;/
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
justyss, pochwal się bluzeczką jak już do ciebie przyjdzie
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ojej super, że masz coś takiego.. ![]() u mnie żeby się kręcić po szpitalu trzeba mieć ileś warunków..ehh ehhh miałabym śliczne buciki za 40 zł z all, ale za późno zaczęłam licytować
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie wstawie na sobie
|
#1468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Misia, trzymam kciuki za pozytywne rozwinięcie się sytuacji z propozycją pracy!
![]() Cytat:
Moja mam ma 55 lat i też ma minimalny cellulit na tyłku, widoczny jak się ściśnie skórę. Chii, co za traumatyczny dzień Na szczęście jestes cała i zdrowa![]() Cytat:
![]() Jedna stara prof. z mojej uczelni zaczepiła mnie na schodach i tez powiedziała, że tak ślicznie wyglądam dzisiaj. Biorąc pod uwagę to jak ona wygląda, nie wiem czy mam to wziąc jako komplement czy raczej jako przestrogę ![]() ooo, i jakiś dwóch meneli przed moim blokiem komentowało: menel nr1:Fajna.... menel nr2:Modelka.... Ale chyba to też nie jest pocieszające
|
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
chii, mam nadzieję, że wszystko ok. dobrze, że nie stało ci się nic poważnego... ja zawsze boję się jeździć tramwajami.
miśka, na bank macie zepsutą wagę - przecież twoja siostra w życiu nie waży 80 kg !Cytat:
na temat swojego cellulitu wypowiadać się nie będę, o. ![]() i dzisiaj mnie też spotkało coś miłego, najpierw na poczcie jeden pan przepuścił mnie przed sobą w drzwiach a później w kolejce (choć mówiłam mu, że trochę będzie musiał postać za mną ), a drugi zaczepił w sklepie jak wybierałam bułki i przytrzymał pokrywkę je osłaniającą zagadując przy tym hehe, nie powiem, miło mi się zrobiło. może to wina fryzury, bo dzisiaj spięłam grzywkę do góry
Edytowane przez SaMa Czas edycji: 2009-02-24 o 19:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

? To chyba bedzie parodia, zwłaszcza że prowadzący wyglada jak nedzna kopia tego z uk...

I ja juz sie nie mieszczę w spodnie
Na chama sie zapinam

. I na zajęcia w szpitalu w poniedziałki - ale musisz mieć ochraniacze na buciki

a latem borówki
Na szczęście jestes cała i zdrowa