|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
.... niech pod stołem zaaaśnieee :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
http://horoskopia.info tylko trzeba się zarejestrować, żeby dostać te wszystkie indywidualne wykresy
Chociaż mało z tego rozumiem, jakieś symbole, ascendenty, ble. ![]() Swoją drogą, mam małą perełkę. Pisali próbne matury z wosu u nas w klasie i tam jakiś list do prezydenta miał być czy coś (nie wiem, nie pisałam ![]() ![]() ![]() A jakiegoś kolesia z organizacji którejś europejskiej podpisał jako Aleksander Kwaśniewski. ![]() <klasa z rozsz. wosem ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
anlejka wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jeden i jeeeeeeeeeeeeszcze raz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Ej, co Wy wszyscy z tym piciem macie? xD Dziś w klasie kolega składa mi życzenia, nie dość, że polonistkę wziął za jakąś pierwszoklasistkę i powiedział do niej: 'Spierniczaj mi stąd, bo życzenia składam' to po złożeniu życzeń stwierdził, że jak dam mu wypić to będzie ciąg dalszy xD Dałam mu wypić cisowianki. Takie 'noworoczne' postanowienie: będę piła jak najwięcej cisowianki budującej studnie w Sudanie, a co. Mogę se...
I dziękować za śpiewanie, za tańcowanie, za życzeniowanie i no... Nie wiem co tam jeszcze wyskoczy w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też piję cisowiankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
no dobrze zaśpiewam
![]() uwaga.. ekhm, ekhm... Sto lat to za mało, sto lat to za mało! Sto piećdziesiąt by się zdało! ![]()
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech no się sprzeciwi który... Nie widziałam tego. W ogóle, kogo trzeba było podpisać?
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Barroso - przewodniczący Komisji Europejskiej
![]() ![]()
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
http://matura.kujon.net/txt/41/geografia_the_best.html
To tak jak geografia i odpowiedzi ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
![]() Myślałam, że każdy wie jak wygląda Kwaśniewski ![]() ![]() Swoją drogą, czy tylko ja widzę podobieństwo Kwaśniewskiego z Sikorskim? ![]() ![]()
#4604 |
maszyna, nie człowiek
|
W tym horoskopie pisze mi ze najabrdziej plonie mi serce i ze ono takze marzie najbardziej. I wiecie co? Horoskopy robią tak, ze się wszystko dostrzeże. No to niestety chyba prawda :C
STRZELEC Z ASCENDENTEM W RAKU, to człowiek moralnie bez zarzutu, społecznie ponad wszelkie podejrzenia, który ciężko pracuje, aby zachować niepokalaną reputację. Unika niejasnych sytuacji, dba o swój wizerunek. Często gra rolę moralisty. Ma dar obserwacji, dostrzega wszystko, co się dzieje wokół i potrafi to w odpowiednim momencie wykorzystać. Ludzie czują się dobrze w jego towarzystwie, ponieważ umie słuchać:, gdy ktoś mówi o sobie, kiwa głową ze zrozumieniem, jednocześnie myśląc, o czym innym i wszyscy są zadowoleni, a najbardziej on sam. Układa sobie życie zazwyczaj z miłości i rzadko się rozwodzi. Z natury hojny, szczery i dyskretny. Powściągliwość i silna wola nie utrudniają mu wyboru zawodu czy znalezienia pracy, a wręcz przeciwnie. Potrafi wykorzystać swe umiejętności w najprzeróżniejszych dziedzinach i zawodach. Potrafi pracować w zespole, ale potrafi i sam, wykonywać nudną pracę biurową, lub być prawdziwym "molem książkowym". Aby mieć w sobie więcej radości, życia powinien nosić agaty i bursztyny. Najlepszy partner to podwójny Strzelec lub Skorpion. Zawody dla niego stworzone: pastor, ekolog, artysta fotografik, etnograf. Ta... Od jutra będę etnografem-pastorem, walczacym o dolinę rospudy robiąc jej zdjęcia ![]() Strzelec sam z siebie: Sprawdza się w zawodach dyplomaty, polityka, filozofa, teologa, tłumacza, eksportera oraz będzie dobrym organizatorem podróży i przewodnikiem. No, to komplet ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-02-24 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
U nas koleżanka stwierdziła, że jej się z Wałęsą kojarzył i próbowała nauczycielowi wmówić, że to on za młodych lat. Pan jej to wybił z głowy stwierdzeniem: 'Wałęsa bez wąsów to nie Wałęsa! On się z wąsami urodził! Ty myślisz, że dlaczego takie nazwisko?'
Paula007- jak na dzisiejszy dzień to chyba faktycznie wolę 100 procent z matury niż lat 150 ![]() A jak znajdę zdjęcie torta to się podzielę z Wami... Podejrzewam, że znajdę z zeszłego roku ale co za różnica czy 18 czy 19 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja mam ascendent i to drugie cośtam identyczne jak Kate Winslet ![]() ![]() I jeszcze jedna perełka z wosu. ![]() - X, powiedz mi, kiedy referendum jest wiążące? - 7 i 8 czerwca 2003 roku ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
To z polaka z operonu o Łęckiej ktoś napisał że była głupia bo zarywała, podpuszczała a i tak sie z nim nie przespała...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Wtajemniczenie
|
anlejka a na stole czysta, a na stole czysta niech nam życie całe trzysta!
lata bąk po łace, lata bąk po łace, neich nam żyje 2 tysiace! lubie grac w bilarda, lubie grać w bilarda, niech nam żyje pół miliarda! Właśnie mi sie przypomniala moja 18-tka kiedy mi zaśpiewani wszystkie zwrotki i jakies peisni dodatkowe, a trwało to ok 30 minut. A ze było ok 60 osób to bedę to pamiętac do końca życia ![]()
#4610 |
Zakorzenienie
|
U nas na probnej ktos napisal (wos .roz) ze polska to kraj wiesniakow..(wspolczesnie )
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny u mnie to pol klasy zrobilo xD
Naprawdę. A klasa humanistyczno-prawna z rozszeroznym wosem również.
#4612 |
Zakorzenienie
|
Czy to An czy Lejka, czy to An czy Lejka,
niech otworzy się butelka... ![]() ![]()
#4613 |
Zakorzenienie
|
Kilka lat temu w mojej szkole na jakiejś kartkówce z biologii było polecenie: Narysuj budowę komórki. Tzn ono pewnie bardziej precyzyjne było, ale nieistotne
![]() ![]() Ponoć ktoś gdzieś na innym sprawdzianie z biologii na pytanie o tasiemca uzbrojonego (co to w ogóle ma być? ![]() ![]() A na klasówce z historii chłopak narysował zamek i podpisał: Help me. Przy oddawaniu klasówek miał napisane na kartce: I'm sorry. i postawione 1 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Anlejka najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Oj, ja tak zawszę.
![]() W ogóle kocham nasz piękny język i to, co można z nim robić. Te wszystkie przysłowia, frazeologizmy, ich przekształcanie. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
[quote=sydunia;11145280]Kilka lat temu w mojej szkole na jakiejś kartkówce z biologii było polecenie: Narysuj budowę komórki. Tzn ono pewnie bardziej precyzyjne było, ale nieistotne
![]() ![]() hehehe u mnie w szkole bylo to samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
na pewno nie
![]() Ale wiecie, u mnie nie tylko uczniowie takie rzeczy wymyślają. Można powiedzieć, że niektórzy nauczyciele są bardziej hmm pomysłowi i specyficzni niż uczniowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tych horoskopach ładnych pisało mi, że kreatywna ja. Efekt kreatywności z zeszłego roku: http://img5.imageshack.us/my.php?image=c923b08f02.jpg Wyobraźcie sobie, że tam jest 19, a nie 18 i częstujcie się xD! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BOZE. pozatym chyba pisalam nie potrafisz czytac ze kolczyka moga ci wysterylizowac w studiu? A jak przekluwasz ucho to jak ci niby zakladaja? Nie przesadzaj juz, znasz chociaz jedna osobe ktorej cos sie stalo? Mam mnostwo znajomych co przekluwaja, NIGDY nikomu sie nic nie stalo a nie robia tego 3 raz. Pewnie maja wieksze doswiadczenie niz nie jeden piercer w salonie, wiec przestac gadac glupoty iw sadzac wszystkich do jednej beczki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.