|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
zapamietam ![]() odnotowane ![]() Ale serio - ja widze jakie wnetrza do mnie przemawiaja, co mi sie podoba ale jesli ja sama mam cos zrobic to wychodzi taka kaszanka, spiewa i tanczy zespol z Komanczy... |
|
|
|
#4142 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Dla KOGOS
tez by mi raczej nie poszlo.Wyobraznia przestrzenna? Nie posiadam tego daru. Marzy mi sie ciemna sypialnia, Bordo na scianach/scianie. Albo taka wsciekla fuksja w jakims pomieszczeniu - kibelku...uuu |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie chciał Ci po prostu powiedzieć,że miło spędził wieczór. Chociaż Ty byś pewnie wolała żeby spędził go z Tobą Ale taki mały oddech dobrze robi i nie trzeba dorabiać sobie do niego żadnych historii
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4146 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ta tendencja sie utrzyma i że w przyszłym tygodniu już się zacznie wiosna...Cytat:
Ale nie chciałabym być z nikim innym. To tylko taniec i to wszystko.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-24 o 15:59 |
||
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawciu w avku to ty?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4148 |
|
BAN stały
|
Truskawciu wow
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w mojej maleńkiej łazience takie płytki. Bardzo mi się zresztą cała ta aranżacja podoba. Gdybym miała dużą łazienkę nawet bym się nie zastanawiała. Ewentualnie zrobiłabym sobie coś w tym stylu ![]() Widziałam jakiś czas temu zdjęcia rewelacyjnie urządzonej sypialni. Jak znajdę to wrzucę. Truskawciu piękny av
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-24 o 17:59 |
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja odpowiem, bo wiem
To nasza śliczna Pani Moderator we własnej osobie
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4153 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec, że zakochałam się w naszej Truskawce
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu? Tu się można spokojnie pokazać
|
#4157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Truskawo Dzika -
![]() Dlaczego ja myślałam, żeś ty blondynka ?
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko ty, swojego czasu
![]() We wtorek śmigam do fryzjera
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko aż mnie korcić zaczęło, żeby pokazać Ci zdjęcie mojej przyszłej łazienki- jest duża (taka, jak lubisz), ma wielką narożną wannę, do której wchodzi się po dwóch schodkach, kabinę prysznicową, wbudowane głośniki, umywalkę wpuszczaną w blat i lustro o wymiarach 1,5x2 m. Ciekawa jestem co byś- okiem fachowca- na nią rzekła. Kolor kafelek- piaskowo- kremowy.
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fachowiec to za dużo powiedziane, ja mam wykształcenie techniczne, budowlane, ale przy tym zawsze interesowało mnie aranżowanie wnętrz i przez kilka lat zajmowałam się projektami domów i aranżacją przestrzeni. To dla przyjemności, bo zawodowo robię coś zupełnie innego Ale znajomi jak coś przebudowują, albo chcą zmienić wystrój to i tak dzwonią do mnie. ![]() Przyszła moja paczka z Biochemii Urody. Kręcę właśnie serum. Sabbath podrzuć mi adres na pw, to Ci podeślę na spróbowanie
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo przepraszam ,że wyjeżdźam z takim tematem,ale potrzebuję pomocy.Za kilka dni będzie pierwsza rocznica śmierci mojego kochanego dziadka,a 3 tygodnie później zmarła babcia.Mam podwójną żałobę. Problem w tym,że dziadek zmarł 29 lutego,czyli prawidłowo rocznica wypada co 4 lata I jak mam obchodzić rocznicę 28 lutego? Przepraszam.Mam ogromnego doła,wszystko mi się przypomina,ostatnie tygodnie życia w szpitalu,trzymanie za rękę gdy....... Żyli ze sobą ponad 60 lat w ogromnej miłości,szacunku i zaufaniu,a bez siebie wytrzymali tylko te 3 tygodnie i spotkali się ponownie
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro ja bym obchodziła chyba 1-go marca ......
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zdecydujćie rodzinnie, czy obchodzicie rocznicę ostatniego dnia lutego, czy następnego dnia po 28 lutego i tego się trzymajcie. najważniejsze, że pamiętasz i wspominasz ... i przecież nie tylko w rocznicę, prawda ?
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro, smutna, ale zarazem piękna historia.Nie smutaj się
Współczuję Ci z samego serca ... |
|
|
|
#4169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Figarro
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro
Glo wa do gory
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

, potrzebne mi było takie obiektywne spojrzenie.
Nie chce mi się iść do pracy. Mam nadzieję,że u Was lepiej