|
|
#1501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
Też szykuje mi się wesele w kwietniu i szukam inspiracji powoli Też myślę że jakaś fajna bluzeczka + odpowiednie spodnie i szpile to znakomite połączenie na wesele- najwygodniejszy zestaw do tańczenia
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bylam w sierpniu na weselu, w sukience mini - oczywiscie nie musze mowic jak sie na mnie laski patrzyly...
![]() i na poprawinach tez ![]() ale za to mama mojego TZ mi mowila ze wszystcy faceci z ktorymi gadala mowili jej jaka ma zgrabna synowa i ze wlansie dziewczyny powinny nogi pokazywac a nie w takich do ziemi sie zakrywac i ze sie pozytywnie wyroznialam.... ![]() ale to chlopy, wiadomo |
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-25 o 14:23 |
|
|
|
|
#1506 |
|
*sportaddict*
|
a ja właśnie siedzę w aromatach rzodkwii, bo natarłam głowę seboradinem, ale jeśli działa tak, jak piszą na włosowym, to warto
mam też olejek kokosowy, ale chyba boje sie zmieszać te 2 zapachy ![]() Tż na mnie jakoś inaczej patrzy ostatnio
|
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wybiorę lekką, zwiewną, z szyfonu etc sukienkę. Ewentualnie, jeśli znajdę coś zjawiskowego krótkiego to zdecyduję się na taką sukienkę. Cytat:
Czy po wtarciu wieczorem,następnego dnia rano musisz myć włosy?
|
|
#1508 |
|
*sportaddict*
|
Maju, z mojej wizażowej lektury z ostatnich paru dni wynika, że: na samą skórę głowy cuda działa ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-rzodkwia.html (teraz ma inne opakowanie) - tu dziewczyna pokazuje, jak jej po nim zaczęły rosnąć nowe włosy: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=118 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=115 za to na same włosy to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...enerujacy.html bo lotion ma alkohol, który przesusza i wbrew ulotce nie należy go nanosic na całe włosy ![]() aha i nie wiem jak z myciem, bo 1 raz to nałozylam
|
|
|
|
#1509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wyczytalas ile czasu stosowala zanim zaczely jej takie rosnac? chyba sobie zakupie..... ![]() ![]() wlosow nigdy za wiele ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1511 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() dziś w aptece: ja: poproszę seboradin lotion z czarną rzepą. farmaceutka: a to jakis dobry? ja: podobno wlosy po nim świetnie rosną i gęstnieją ![]() farmaceutka: (zapisuje sobie na kartce babki z kolejki: proszę pokazać co to na te włosy! Cytat:
![]() a dlugo czekalas na taki efekt?
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-24 o 21:09 |
||
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poszukuję czegoś na skórę głowy, miotam się między waxem, a seboradinem. Lubię takie porastające włoski ![]() Na długości mam włosy w dość dobrej kondycji, ale przydałoby mi się trochę nawilżania. Może absolut? ![]() Lecę tulić się do kochanego
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie po seboradinie tylko po waxie i mydelnicy lekarskiej a seboradin chyba tez kupie:P |
|
|
|
|
#1514 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to farmaceuci maja nam doradzac...... kiiciaaa wlasnie po jakim czasie, mow wszystko jak na spowiedzi ![]() ![]() Edit: ok, juz wiem
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba muszę poszukać czegoś fajnego po sklepach.
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
takie male juz czulam w 2-3 tygodniu.A po tym zaczely blyskawicznie rosnac:P wiecej grzechow nie pamietam ...
|
|
|
|
#1518 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1519 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo Koko na zdjeciach ![]() ![]() ciekawe kiedy do nas wróci
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
ej a co z Tytka? Juz nas na zawsze opuscila?
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu Was nadrobiłam dziewczyny. Wiecie co, koszmar mi się przydarzył dziś... Byłam na tych ur. no i poszłam do kibelka bo okres dostałam
![]() ![]() ![]() no i wychodzę i momentalnie zaczęło mi się kręcić w głowie i zemdlałam nikogo w pobliżu nie było ,więc po chwili się podniosłam ,nie wiem w ogóle jak ja tego dokonałam... :frown: poszłam do kuchni i usiadłam na krzesełku i byłam tak spocona jakbym z sauny wyszła... jak powiedziałam to TŻ to wpadł w panike i wszędzie mnie nosił i przychodził pytać ,czy wszystko ze mną ok a jak spałam (tzn.on myślał ,że spałam) to przychodził głaskał mnie po główce i mówił ,że bardzo kocha... słodziak Mam dziś straszny dzień leże w łóżku i oglądam tv i filmy... Co do ciastek Krakuska to są te, co mają napisy np. Kocham, Tęsknie? UWIELBIAM JE mama je zawsze kupuje ,żebym miała co jeść. Cellulitu ja w ogóle nie mam ,nie wiem dlaczego i co jest tego zasługą? Mam 164 cm wzrostu i waże ok 50-52 kg. Odpukać ,oby nigdy go nie było heh. MIŚKA - powodzenia na rozmowie ![]() zapomniałam dopisać ,że przez okres nie mogę ćwiczyć jedynie jakieś lekkie na dupcie ,czy łapki.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1523 |
|
Rozeznanie
|
Messinka uważaj na siebie, nie przemęczaj a jak się powtórzy to marsz do lekarza!
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez tak kiedys mialam podczas @;/ dopiero jak tabletki anty zaczelam brac to mi przeszlo... a najgorsze bylo jak w szkole zaczelam sie tak czuc.. poszlam prosto do domu ale musialam sie zatrzymywac co chwile zeby gdzies usiasc chociarz to niecale 15min drogi to szlam z 40min;/ a jak juz weszlam do klatki schodowej to padlam na schody i z 10min lezalam...;/ brrr jak dobrze ze mam to za soba... pojdz do gina z tym lepiej bo normalne to raczej nie jest |
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam już wiecie kilka razy... Mam też okropne skrzepy ,ale babka (swoją drogą OKROPNA) dała mi jakieś ziółka ,które nie pomogły mi nawet w 0,001 %... Jestem już przyzwyczajona ,bo od 11 roku życia tak mam. Dla mnie okres = porażka ,leżenie w łóżku ,a jak już gdzieś wychodzę to czuje się jakbym miała pampersa pomiędzy nogami. PORAŻKA.
Ale za to pogoda się już troszke ładniejsza robi ![]() Czekam na Kardashianów i chyba płateczki Cini Minis sobie zjem na mase ![]() O Króliczki Playboya się zaczęły i błyskotliwa ,ale swoją drogą sympatyczna Kendra ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
idz do innego..
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem czas się wybrać ,chociaż tego nie cierpie ,jak pewnie każda z Nas
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
wstyd sie przyznac ale badana bylam tylko raz... no i niedlugo bede musiala isc drugi raz;/ ale racja nie cierpie;P
no chyba ze po recepte ide to ok bo nie dosc ze musze sie ze szkoly zwolnic(co za + ) to koles calkiem przyjemny i zawsze cois pozartuje
|
|
|
|
#1530 |
|
*sportaddict*
|
Mayumi - ta 2 bajkowa!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

)
Też szykuje mi się wesele w kwietniu i szukam inspiracji powoli

poszłam do kuchni i usiadłam na krzesełku i byłam tak spocona jakbym z sauny wyszła... jak powiedziałam to TŻ to wpadł w panike i wszędzie mnie nosił i przychodził pytać ,czy wszystko ze mną ok a jak spałam (tzn.on myślał ,że spałam) to przychodził głaskał mnie po główce i mówił ,że bardzo kocha... słodziak
mama je zawsze kupuje ,żebym miała co jeść.
jedynie jakieś lekkie na dupcie ,czy łapki.