|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() poczwórne cienie Guerlain + Chanel
Zainteresowały mnie poczwórne cienie z Guerlain - GUERLAIN DIVINORA 4 SHADE EYESHADOW RADIANT COLOUR PALETTE.
Byłam w dwóch perfumeriach, ale w ogóle nie mają tych cieni a ja muszę się zdecydować do końca tygodnia. ![]() Czy któraś z Wam miała może któreś z lub lub widziała a sklepie i może mi odpowiedzieć na kilka pytań? Chodzi mi o paletki: 200 Tauche de Nacre, 260 Tauche de Rose, 201 Nuit des temps oraz 240 Tauche de Beige - czy one są perłowe czy matowe? Czy mają rozświetlajac drobinki a jeśli tak, to złote czy srebrne? Czy mają coś wspólnego z pojedyńczymi cieniami Guerlain Divinora? Tzn. czy to te same cienie? I te same pytanka odnośnie cieni Diora - Christian Dior 5 COULEURS, paleta cieni nr 820 (pastele). Czy te z Diora oraz Guerlain nr 200 nadają jakieś kolorki, czy to raczej takie rozświetlenie w kilku delikatnych odcieniach? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: poczwórne cienie Guerlain + Chanel
z tego co testowałam to te Guerlaina o nr 200 nie daja kolorku a raczej tylko połysk;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post1085439
Może szybciej tutaj znajdę odpowiedź? Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Proszę nie zakładać takich samych wątków na różnych forach- połączone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No dlatego nie założyłam drugiego, tylko wstawiłam linka do tego.
Tak tez nie można? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Up.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam 200 połysk jest złoty, kolory różowy, niebieski, zielono złoty i złoty, bardzo delikatne, na bazie lumene kolory są bardziej wyraziste, ładne ale nie aż tak, żeby usprawiedliwiało to ich cenę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.