|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
![]() Jak tylko przeczytałam, że będzie "skuteczne rozweselanie" to przestało mnie to bawić, bo po prostu nie lubię jak ktoś każe mi pić wódkę/alkohol
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
No tez dobry sposob.
Takie wydrukowane maja to do siebie ze kazdy zabiera je tez jakby na pamietake. |
|
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a dużo boksów już o 13-14 zamykają Tak na prawdę to ok południa już nie ma sensu tam jechać jeżeli chcesz obejść kilka hal. Jedyne wyjście to jechać z rana i potem gdzieś przeczekać do odlotu np. w Manufakturze.
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrałam sie właśnie za pisanie metodologii do pracy... gryyy
Dobrze że trochę moge ściągnąć z licencjata ![]() Łapie doła, bo sie nie widziałam z TZtem od dwóch dni... ![]() Jak nie pracuje to gdzieś lata i wszystko na mojej głowie ![]() Dzis zadzwoniłyśmy z mama tak z ciekawości zorientować sie o autokar i okazało sie że juz na nasz dzien maja rezerwacje jedna zrobiona tez na wesele! Wiec od razu zarezerwowoałyśmy drugi autokar z tej firmy, dobrze ze maj kilka bo maja naprawde korzystne ceny i sa z okolicy. I co nawet nie mam kiedy o tym TZtowi powiedziec...
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu nie pomoge niestety. agus, fajne te slubowanie dla rodzicow.
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez sie zastanawiam wlasnie nad zrobieniem rulonikow i ten regulamin porozkladac na stolach, hehe ![]() ![]() jaga jak narazie tztowi sie podoba, moze takie cos podrzucimy orkiestrze ( bo nie mamy wodzireja) i niech zarzadzi hehe Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-02-24 o 23:22 |
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za autokar i pochwal się cenami Skąd jest ta firma?
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Autokary sa z miejsowości obok mnie -Wielowieś - wiesz gdzie to?
Przystepne ceny, mili wlasciciele i autokary w dobrym stanie, bo duzo ludzi ode mnie ich zamawia. Nawet przedszkolu czy GOK na wycieczki ich biora. Ja musze zawiezc gosci z kosciola na sale (30 km) w nocy ich przywiezc spowrotem i w poprawiny to samo, wiec razem bus ma do zrobienia jakies 250km (bo wiadomo ze oni sobie licza trase w dwie strony) A cenowo ma mnie to wyjsc ok. 1000 i raczej to bedzie ten tysiac do zaplaty. |
|
|
|
#3609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to muszę zawieź gości z kościoła na salę (ok. 11 km czyli jakieś 20minut w porywach i z powrotem w nocy rozwieźć na nocleg. Nie wiem czy autokar dojedzie w moje miejsce, bo nie będzie miał gdzie zawrócić Ale jak się pytałam o busiki to jeden mi zaśpiewał za bus 18osobowy 150 zł i wypożycza na min. 1,5h, a inny z Tworoga to za bus bus 20osobowy chiciał za te dwa kursy 250zł, normalnie ale mają ceny Ja potrzebuję transport na góra 0,5 godziny przed i 0,5 h po weselu, żeby gości przywieźć i zwieźć, ale właśnie nie wiem czy to dużo oni chcą za tą usługę czy to ja już jestem taka przewrażliwona na widok cen "ślubnych"
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe kto z mojego Tworoga tyle sobie liczy za busik ?hiiii
![]() Ale ta cena 150 to jest jeszcze do zniesienia, tylko czemu takie dziwne warunki stawiaja...ze 1,5 godz. dziwne. A tyle gadaja o kryzysie a patrz tu klient dzwoni a oni jeszcze wybrzydzaja... Ja mam jeszcze jakis tel. do busikow, chyba Stańko sie nazywaja, masz taki, dzwonilas moze ? A gdzie to masz wesele, ze mowisz ze aitokar nie dojedzie ? |
|
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wesele na chehle nad samym jeziorem i jak tam autokar wjedzie to albo go gałęzie zaczepią w kanale albo nie zawróci i musi jechać dookoła, ale wiem, żeznajoma od kumpeli tam miała i jechali autokarem, to powiedział że dalej nie jedzie i szły te lski na tych szpileczkach z 20 minut na nogach wolę uniknąć takich sytuacji
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzisz ;p ja nie bylam pewna skad Stanko sa ;p hiiii
nigdy nie potrzebowalam dzwonic za busikami, kiedys tylko ten numer spisalam. No jezeli ten dojazd autokarem ma wygladac tak ze gosci i tak maja isc pieszo dosc kawalek to sie chyba mija z celem... To albo dowiedz sie czy jakis autokar na 100% tamn dojedzie albo serio te busiki beda dobre. Ja niestety nie mam wiecej kontaktow do jakis busikow ![]() A masz tej do autokarow w Wielowsi ? Moze zadzwon i zapytaj ? Powiedz dokladnie jaka jest sytuacja i czy tam wjada! |
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Katunia nie mam namiarów na autokar z Wielowsi, ale jak możesz to prześlij mi na priva
Z góry dziękiDobrej nocki, uciekam już, papki
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Przesle Ci jutro, bo tez zmykam do lozka.
Spokojnej nocy
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
mogę tez poprosić?
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kiedy ta wiosna już będzie? jak ja mam dość zimy.Co do diety, to ja kiedyś robiłam podobną do diety ravserge80, ale też była bardzo skuteczna- schudłam 8 kg. Nazywa się plaż południa (south beach) i na wizażu jest forum, na którym dziewczyny stosują ta dietę. Ja trzymałam wagę przez 6 miesięcy, później zaczęłam się na wakacjach obżerać i wróciły kg. Oprócz spadku wagi miałam rewelacyjne samopoczucie, celulitis znikł. Chyba muszę znowu zacząć ją stosować, bo mam troche do zrzucenia, a sam areobik mało daje. W piatek przyjeżdża nasz fotograf na podpisanie umowy i dogadanie miejsc na plener.
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
oglądaliśmy wczoraj obrączki, wiemy jedno-maja być jednokolorowe, z żółtego złota....przymierzyliśmy chyba ze 100 wzorów i żadne, słownie ŻADNE nam się nie podobały
ja nie wiem, co z nami jest nie tak...że TŻtowi się nic nie podoba to jeszcze zrozumieć mogę, bo on zawsze każe mi wybierać ale że ja nie znalazlam nic dla siebie? ściągnęłam ze stronki salonu, w którym będziemy przetapiać obrączki, te wzory, nad którymi się zastanawiamy, bo są w miarę znośne... i co? i chyba się wścieknę na swoje grube paluchy, ze na nich nic ładnie nie wygląda a wy które radzicie?
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobają trzecie i czwarte, czyli bardziej tradycyjne błyszczące. Ja też miała wrażenie, że moje palce są grube i brzydko na nich będzie wyglądać obrączka. trzeba będzie się po prostu przyzwyczaić
|
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciaż pani w salonie gdzie oglądałam sukienki powiedziała że nie bierze sie od kogoś welonu.. ale podejrzewam ze chodziło jej bardziej o to zebym kupiła go u niej.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-02-25 o 09:40 |
|||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają 3 i 4
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja radze 3 lub 4 . Pozostale sa ładne szczegolnie 1 ale nie praktyczne. Nie wiem czy jubiler Wam mówił, ale te z nacieciami, satynowym wykonczeniem itp. wycieraja sie bardzo szybko. A one sa drozsze niz inne wiec po co przeplacac za cos co i tak za jakis czas bedzie wygladalo tak samo jak te tansze. Dziewczynki a tak w ogole to jakie rozmiary maja Wasze obraczki? Moja 11, a Tż 22
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-02-25 o 10:27 |
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba będe miała7 lub 7,5 obraczke. |
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
serio? Malutka. Jak ja swoja wybierałam to Pani powiedziala, że takie małe mam paluszki, a moja to 11.
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pierścionek zaręczynowu rozmiar 8 i mi lata, jest ciut za duzy. Chyba, że w obraczce sa inne rozmary
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam 10 a TZ 20,5
mi sie 4 najbardziej podobają![]() A tak w ogóle to witam
|
#3628 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytalam o niejbuhhhh no to szkoda ze ci wrocily te kg ale jak juz teraz wiesz jak skutecznie chudnac to pojdzie latwiej powodzonkaCytat:
heheheha wybralam je, bo sa moim zdaniem ponadczasowe i sie nie nudza, moi rodzice maja takie juz 30 lat ![]() Cytat:
![]() wiesz moja mama jest krolowa przesadow mam cala kartke co moge a czego nie i nic tam o welonie pozyczonym nie ma wiec sie nie martw![]() ![]()
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna sala i zdjęcia:
http://www.explora.koszalin.art.pl/art_slub_ps.php |
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
SSR ja też szukam jaiegoś autokaru/busa na rozwiezienie gości.
U nas liczą sobie 150zł za godz. Nam by tak trzeba było na min. 5 godz., więc trochę dużo ![]() Strobiluska mnie się najbardziej podobają 4.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

Tak na prawdę to ok południa już nie ma sensu tam jechać jeżeli chcesz obejść kilka hal.

Ja potrzebuję transport na góra 0,5 godziny przed i 0,5 h po weselu, żeby gości przywieźć i zwieźć, ale właśnie nie wiem czy to dużo oni chcą za tą usługę czy to ja już jestem taka przewrażliwona na widok cen "ślubnych"

jak ja mam dość zimy.
a wy które radzicie?

.....bedzie 58kg