![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Jak to nie czujesz się upoważniona.....każdy jest upoważniony...a tym bardziej TY. Dobrze napisałas każdy chory facet ..niby stereotyp..ale dośc prawdziwy ![]() W takim razie życze mu powrotu do zdrowia..a Tobie cierpliwości ![]() Kiedy masz termin drugiego egzaminu?? Twin zazdraszczam...do Polski jedziecie?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-24 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
A ja przyszlam tylko zyczyc dobrej nocki Wam dziewuszki
![]() Ide juz spac, dopiero wrocilam do domu. Buziaki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
albo mam zly odbior albo jestem niezauwazalna albo jestem przewrazliwiona (co jest dosc pewne)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
dlaczego?
Cytat:
![]() To super...weekendowy wypad..czy dłuższy?
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziemy od czwartku (mamy plan aby o 6 rano wyjechać i jeszcze po południu pojeździć) i zostajemy do poniedziałku, czyli ciut dłuższy weekend ![]()
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My pojechalismy wczoraj do podkieleckie górki...skończyło sie na smiechu. Po Alpach takie gorki to dojazdówki- a nie gorki. Zjechalismy 5 razy na krechę i tyle jazdy było.
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
dzieki Haniu bo juz myslalam ze jestem duchem
![]() Twin dzieki ![]() czasem mam poprostu wrazenie ze gadam do siebie nie tylko na forum ale w realu rowniez ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-02-24 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no z pewnością nie jesteś ![]()
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam w Szczyrku, Krynicy, Białce Tatrzańskiej i na Głodówce. Do Szczyrku przestałam jeździć, bo górale ciągle się kłócili i coraz więcej wyciągów było pozamykanych. W Białce zazwyczaj okropna kolejka a zjazd szybszy niż wjazd ![]() ![]() ja na nartach jeszcze poza Polską nie byłam. Może kiedyś jak będzie więcej wolnego i więcej kasy to się wybierzemy. Niedaleko mnie pod Łomżą jest taka górka- tata chciała w weekend mnie wyciągnąć ale jak zobaczyłam w necie, że wygląda jak ośla łączka to zrezygnowałam ![]()
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Haniu, mam ciepło w domu..ale raczej tak letnio. ech. podobno pękła w niedziele jakas rura ciepłownicza i 250 bloków było bez ogrzewania. niby naprawili, ale ciepła jakby mnieeeej.
#4244 |
Zadomowienie
|
Kotku no co Ty widac cie i wspolczuje bo tez mam @ i srednio sie czulam wczoraj. Wiec duzo przytulaskow Tz zycze
![]() PzS mozesz pisac o wszystkim i w zaden sposob nie masz prawa czuc sie gorsza od Nas, jesli cos Cie trapi, chcesz sie czyms podzielic z Nami to wizazowe siostry zawsze wysluchaja pomoga i doradza ![]() Strokrotko ja mam 170 cm wiec nie wiele wyzsza jestem od Ciebie. Miedzy Nami z kolei jest 12 cm roznicy ![]() ![]() ![]() Dori o jakie 10 , ja jestem zaraz po Tobie ale wcale sie nie czuje ze dobiega mi trzydziestka tej wiosny ![]() ![]() Edit: Zmeczenie moje daje sie we znaki. Mam warsztaty muzyczne wiec 4 godz prob od dzis od 17 tej ..i byla jedna taka piosneczka lecialo to tak: Obiecales ze mnie wezmiesz kiedy zytko w polu zezniesz... A ja spiewajac to myslalam ze w tekscie jest... Obiecales ze mnie zerzniesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
niestety wiem ze nie udzielam sie tak jak reszta dziewczyn ale jak jestem po pracy w domu to juz wiekszosci z Was nie ma wiec jak przylaze to juz jest "pogadane"
![]() ![]() zycze milego wieczoru i dobranoc bo malz mnie juz zwoluje powoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a propo bioder. ja prawie wcale nie mam. 82 cm. moge jeansy sciagac bez odpinania. z pasa najchetniej bym przetransportowala pare centymetrow na biodra Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to slodkich snow w ramionach malza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |||
Rozeznanie
|
Hej wieczornie
![]() Pzs, dużo cierpliwości w stosunku do rozpieranego przez enegrię i narzekającego w chorobie TŻta ![]() Etko, mam nadzieję że zaczną Ci już wreszcie porządniej grzać w mieszkanku ![]() Poemi, twarda babo, idź za ciosem, leć się zapisuj jak najszybciej na to prawko.. bo będziemy Cię wypytywac codziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedziałam TŻtowi o pomyśle spotkania w Krakowie. Paskuda z niego, perfidnie się zdziwił jak wytrzymamy parę godzin bez komputera ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Łoł, już za 32 dni Formuła 1! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-24 o 22:43 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczyny
![]() ja tylko na chwilke - chcialam Wam powiedziec, ze Sonerka jest w szpitalu - trzymajcie za nia kciuki aby wszystko bylo dobrze, jest w 35 tygodniu a bardzo chciala dnosic ciaze do 37 tyg bo wtedy blizniaki uznaje sie za donoszone, narazie nie wiadomo czy bedzie rodzic wkrotce czy wyjdzie "Muszę zostac w szpitalu. Mam wahania cisnienia, bialoko w moczu i troche mnie glowa boli. Wiec zdecydowali ze musze zostac i dostac leki. " - to wiadomosc od niej mam nadzieje, ze sie nie obrazi bo napewno wie, ze wszyscy tutaj sie o nia martwia jak cos bede wiedziec to dam znac papa ![]()
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Svinecko, a co u Ciebie?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Czyli plan wypełniony ? ![]() Cześć ![]() Svinecko dzięki za wiadomość, trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze u niej i dzieciaczków ![]() A co u Ciebie ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-25 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Svinecko trzymamy kciuki za Sonerę i chłopców. Pozdrów ją od nas jak masz możliwość. A Ty jak się czujesz?
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
U mnei na osiedlu pękła. Mam wykopaliska archeologiczne pod oknem. Samochodu nie ma gdzie zaparkowac, bo chodnik zdarli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
mały offtop
L_V mam prośbę - czy mogłabyś zerknąć na te kremy - czy nadają się dla zaciążonej ![]() Wydaje mi się że tak ale wole się upewnić. VICHY CAPITAL SOLEIL - KREM-EKRAN OCHRONNY NA TWARZ I MIEJSCA CZĘSTO EKSPONOWANE SPF 50+ 50 ML i AVENE HYDRANCE OPTIMALE UV RICHE SPF 20 OCHRONNY KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY WRAZLIWEJ SUCHEJ LUB BARDZO SUCHEJ 40 ML INCI : Avene Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, octocrylene, bis ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, cyclomethicone, aluminium starch octenylsuccinate, polymethyl methacrylate, potassium cetyl phosphate, benzoic acid, beta-sitosterol, caprylic/capric triglyceride, carbomer, chlorphenesin, disodium EDTA, fragance, glycerin, glycine soja, hydrogenated coco glycerides, lecithin, phenoxyethanol, poloxamer 188, sodium chondroitin sulfate, sodium hydroxide, tocopheryl glucoside, xanthan gum. Oraz nie jestem pewna co do tego kremu - AVENE CICALFATE ANTYBAKTERYJNY KREM GOJĄCY Ingredients: Emulsion E/H, Zn 4% oxide, Zn 0,1% sulphate, Cu 0,2% sulphate, sucralfate 1%, thermal spring of Avène 45%, excipients qsp 100%. INCI formula: Avene water, caprylic/capric triglyceride, Paraffinum liquidum, glycerin, hydrogenated vegetable oil, zinc oxide, propylene glycol, polyglyceryl-2 sesquiisostearate, PEG-22/dodecyl glycol copolymer, aluminium sucrose octasulfate, aluminium stearate, Cera alba, copper sulphate, magnesium stearate, magnesium sulphate, will cera microcristallina, zinc sulphates. pisze co prawda że można go używać przy pieluszkowym zapaleniu skóry u niemowląt od 6 miesiąca życia, ale wole się upewnić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.