|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
kupiłam też inną bluzeczkę , nie mogłam się oprzeć.
|
|
|
|
#1562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2 miesiące byłam 2 razy w solarium i różnicy nie widziałam żadnej.. w ogóle byłam taka zła, bo uwierzyłam w to co napisali na opakowaniu a tu zupełnie NIC!
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
Anulkaa bardzo ładna bluzeczka
moja koleżanką ma taką tylko w koleże fukcji i bardzo ładnie leży i nadaje sie zarówno na impresske jak i na jakies bardziej oficjalne wyjście.Misia trzymam kciuki za tą rozmowe w sprawie pracy ja musze sie szykowac na uczelnie,a mam zajęcia do 19 i jak sobie to wyobraże to od razu wszystkiego mi sie odechciewa ;/ edit. UnbelievableGirl może kupie sobie jakieś małe,tanie opakowanko i zobacze czy na mnie zadziała.Teraz jem dużo marchewek i wydaje mi się ze lekko mi sie cera zmieniła,dlatego pomyslałam o tych tabletkach. Jak nie podziała to trudno,ale teraz,po tym co napisałas, przynajmniej nie będe sie spodziewac jakis spektakularnych efektów. Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-25 o 10:11 |
|
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
Bangsa ja właśnie chciałam w kolorze fuksji, ale nie ma ten Sprzedawca takiej, więc postawiłam na czerwień.
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem mam zamiar najprawdopodobniej pójść na kosmetologię na studia zaoczne ,a po studiach na farmację (technikum) nie wiem jeszcze w jakiej będzie to kolejności co najpierw. Studia farmaceutyczne są bardzo drogie ,dlatego raczej odpada. Wiem ,że trzeba zdawać maturę z chemii na rozszerzeniu ,a niestety mimo tego ,że na rozszerzeniu miałam 5 (ale miałam chemię tylko przez 2 lata) dlatego większość już zapomniałam ,poza tym moja nauczycielka jest conajmniej dziwna :| robiła Nam sprawdziany ze studiów i kazała opierać się o materiały właśnie ze studiów :| no i jeżeli np. tłumaczy temat to w reakcji potrafi zrobić ze 3 błędy ![]() Masz świetną siostrę i podziwiam ją za to ,że samotnie wychowuje dziecko - dla mnie to naprawdę ogromne dokonanie ,domyślam sie jak ciężko jest takiej samotnej kobiecie... Anulkaa - świetna bluzeczka
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-02-25 o 10:17 |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktoś się tym interesuje to tu jest lista modelek VS na przestrzeni lat.. niektórych wcale nie znałam, no i udało mi się znaleźć moją u;ubioną modelkę z dzieciństwa..z reklamy Chanel... Estella Warren...ona ma boskie usta i chociaż nie jest super ładna to ma w sobie coś pociągającego...
http://www.popcrunch.com/the-50-hott...s-of-all-time/ miejsca 50-41 http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-40-31/ miejsca 40-31 http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-30-21/ miejsca 30-21 http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-20-11/ miejsca 20-11 http://www.popcrunch.com/hottest-vic...t-models-10-1/ miejsca od 10-1 ja osobiście bym inaczej ułożyła ranking, Heidi nie byłaby na pierwszym miejscu a Miranda nie byłaby pod koniec;-) moja siosta jest rocznik 77 i wtedy dostać się na farmację było tak trudno jak na medycynę.. a ona miała super wyniki w nauce i się nie dostała więc też poszła na technika ... i to trochę dziwne bo ona umie więcej i orientuje się bardziej niż pani magister z jej apteki... wiec jak widać tytuł nie zawsze jest adekwatny. No i niestety jako technik nie może otworzyć własnej apteki chyba no i robić wielu rzeczy, które mogą robić mgr. No i zarabia niecałe 2 tys... albo 1700...nie jestem pewna...dla mnie jak na farmaceutę to bardzo mało:/ mój Tż pracuje fizycznie bez żadnego wykształcenia i zarabia prawie tyle co ona:/
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-25 o 10:19 |
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
messinka jak tak teraz czytam o tej kosmetologi ,to hmm sama mogłam iść na cos takiego ehh chemia jest dla mnie prosta.Na studiach teraz mam z niej 5 na koniec.
Teraz jestem na zootechnice,i jak mnie nie przyjmą po studiach do wojska,służb granicznych ect, to nie wiem co ze sobą zrobie. Fajnie że masz taką pasje i do niej dążysz 3mam kciuki za twoje plany boo kto inaczej bedzie nam tu kremiki robił w przysżłości na zmarszczki ![]() edit.mam nowe kosmetyczne odkrycie hihi w tej drogeri schlecker są te niemieckie produkty i ostatnio jak tam byłam kupiłam sobie taki podkład - "hydro matt,beztłuszczowy,długo utrzymujący sie na twarzy, matujący nawilżający" i on jest cudowny. Wychodze z domu,snieg wali mi w twarz,siedze cały dzień na uczelni,i wracam do domu,przeglądam sie w lusterku i wygląda tak jakbym go przed chwila nałożyła urzywam pod niego co prawda bazy,ale żaden wcześinejszy podkład tak długo sie nie trzymał na twarzy bez żadnych poprawek.
Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-25 o 10:26 |
|
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1569 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jak byłam na Sylwestra na balu, to ja jako jedna z nielicznych miałam długą sukienkę, reszta krótkie jakby letnie kiecki... ale ja z wyboru poszłam w długiej bo mam ładną i ładnie w niej wyglądam, ale ma bardzo głęboki dekolt. ![]() Laski bolą mnie troszkę mięśnie po A6W ciężkie to jest ale dam radę..DAM!!!Czekolada a jak Ty sobie radzisz..?? Prz wykonywaniu ćwiczeń masz oderwane nogi od podłoża, bo ja tak. |
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem zakazów i nakazów...wiadomo,panna młoda ma być najważniejsza ale goście też są ważni- bez nich nie ma wesela i trzeba o nich zadbać.
Ja sto razy wolę dziewczyny w krótkich sukienkach niż w długich a la studniówka,które dodają im lat.. tym bardziej latem na weselu takie suknie by komicznie wyglądały. Ja osobiście nie noszę długich sukni- czuję się w nich staro, aseksualnie i źle... wiec gdyby panna młoda miała takie życzenie żebym założyła długą suknie to bym się poczuła lekceważona i to by znaczyło,że ma gdzieś moją wygodę u gust liczy się tylko to,że ona chce być najważniejsza ![]() I nie rozumiem tej obawy,że ktoś bedzie wyglądał lepiej od Panny Młodej bo pokaże nogi albo ubierze się sexy przecież Panna Młoda bierze ślub ma być piękna ale nie mają się na jej widok ślinić inni faceci wiec co jej przeszkadza,że jakaś dziewczyna ubierze się sexy...Ja nie muszę być królową i najpiękniejszą kobietą na sali, ważne żebym była piękna dla mojego męża. No i poza tym to raczej normalni ludzie wiedzą jaka jest etykieta na weselu,że nie należy się ubierać na biało ani zbyt wyzywająco... dlatego nie sądzę by ktoś przyszedł w super obcisłej czerwonej mini z cekinów.... może jeszcze dojdzie do tego,że panna młoda nie bedzie zapraszać ładnych dziewczyn z obawy przed tym,że nie bedzie najpiękniejsza na weselu;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-25 o 10:41 |
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat bierze ślub w październiku ja będę świadkiem i marzy mi się jakaś obcisła sukienka z fajnym dekoltem przed kolano ,nie wiem czy to przejdzie ,będę musiała z Nimi pogadać
chwile potem (styczeń) będę miałą studniówkę także sukienka na pewno się przyda
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,mam pytanie ,chodzicie może już w skórkach/eko skórkach?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
ja przecież nie twierdzę że mini jest ok na wesele, wkleiłam linka z taka czarną miniówką ze srebrną stójką i napisałam że fajna, ale raczej nie na wesele, ironicznie napisałam tez o tych zawistnych spojrzeniach ciotek.
każdy ma jakieś poczucie przyzwoitości, większe lub mniejsze i wie co wypada a co nie. jak ja wychodziłam za mąż, afera była że mam odkryte ramiona w Kościele ( cyt " nie myślisz chyba że ksiądz tak Cię wpuści " ), a ja nie wyobrażałam sobie ubierać dodatkowo jakieś bolerka czy inne cuda wianki . świadkowa miała krótką sukienkę i tez odkryte ramiona i było ok. skończyło się gadanie . zgadzam się z tym co napisała Chii , nie czułabym się komfortowo na weselu,ubrana według nakazu Panny Młodej . |
|
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama uważam, że na ślub wieczorowa kieca odpada, bo to strój naprawdę zarezerwowany na bale. Zwłaszcza młode osoby powinny podkreślać swoją dziewczęcość poprzez bardziej "naturalne" dla młodego wieku stroje. Sama w życiu nie zasugerowałabym nawet gościom, ze życzę sobie taki a nie inny strój. Super! Mam podobną, białą. A fuksjowa była by rewelacyjna. Uwielbiam fuksjowy kolor. Cytat:
![]() ![]() Ja miałam ogólnie przeboje ze strojem na ślub brata Ślub był w kościele na wsi, do kościoła prowadził jakiś orszak weselny (czułam się jak w cyrku), później była specjalna kolejność ustawiania się druhen przy ławkach ( ja mdleję jak muszę stać dłużej niż 10 min więc zemdlałam oczywiście....), specjalna kolejność podchodzenia do komuni, na jakąś ofiarę dookoła ołtarza...no cuda na kiju jednym słowem.I oczywiście byłam jedną z druhen. Przed ślubem pojechałam z bratem i bratową na zakupy, w jednym sklepie znalazłam śliczną sukienke, w kolorze bardzo ciemnego morskiego turkusu. Krój bardzo skromny, ilość materiału również skromna, z przodu dość zabudowana, za to z tyłu całe plecy odkryte aż do pupy. Ubrałam, wychodzę z przymierzalni,brat zachwycony, ale jego żona nie
|
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
zgadnij dlaczego nie? hahaha, wyglądałaś jak Gwiazda z Cannes. i teraz zastanów się czemu Kuzynka chce Cię ubrać w suknię do ziemi;-))
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no rzeczywiście Maja
Na moje powinniśmy być w tym, w czym nam się podoba i w czym jest nam wygodnie i oczywiście strój adekwatny do sytuacji i z klasą ![]() To co z tymi skórkami ?
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojej nie noszę bo przecież jest nieocieplana..do póki temperatura nie przekroczy 10stopni to nie założę. Natomiast widzę wiele dziewczyn w takich kurtkach ale na bank mają ocieplane,zimowe ekoskórki (na allegro takie widziałam) bo przecież w takich cienkich by chyba nie chodziły przy zimowej temperaturze.
W sumie żałuję,że nie kupiłam ocieplanej a z drugiej strony bardziej mi się ta ekoskórka przyda na wiosnę i lato więc może lepiej,że nie jest zbyt gruba. Ja byłam tylko raz na weselu i to takim w domu,bardziej przyjęciu skromnym bo państwo młodzi nie mieli zbyt wielu pieniędzy. No i nie wiedziałam jak się ubrać a to był czerwiec...założyłam bladoróżową sukienkę w kwiaty taką asymetryczną ,że z jednej strony zakrywała nogę a z drugiej nie, zawiązywana na szyi, odsłaniająca plecy..taka zwiewna. Wszyscy byli skromnie ubrani jakoś..stonowane kolory albo czarne sukienki i czułam się dziwnie ale do dziś uważam,że mój strój był ok- letnia sukienka w końcu było gorąco.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-25 o 11:15 |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie nosze skórki, mam dwie: granatową i brązową, ale obie nie są ciepłe. Teraz noszę futerko na zmianę z dwoma cienkimi płaszczykami.
|
|
#1580 |
|
*sportaddict*
|
muszę się pochwalić
Tż na 5 rocznicę organizuje nam kilkudniowy wyjazd do Pragi KOCHAM to miasto
|
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
bangsa ja Ci powiem, ze widzialam roznice przy braniu tabletek i bez
chodzilam wtedy na solarium. bez tego opalam sie na zcerwono, tutaj od razu brazik, taki swietlisty, nasycony *jak nie moj kolor) i albo sobie wmawialam albo sie dluzej kolor trzymal i skora mi nie schodzila a czsami zdarzalo mi sie ze jak sobie spieklam dekold to sie tak luszczyla....chyba sobie musze znowu kupic
|
|
|
|
#1582 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() o ktore cwiczenia ci chodzi? ogolnie mnie tez miesnie bola, ja 10 dzien juz czyli 3x po 8 powtorzen. jutro bedzie juz 10 powtorzen. nudne te cwiczenia troche... siedze z glinka na buzi i ide pierwszy raz z gipsem sama wlosy suszyc, ciekaw czy mi sie uda.. chiii slonce wspolczuje wczorajszego dnia ![]() miska trzymam kciuki!! kma1982 kiedys co tydzien do babylonu jezdzilam, glownie na imprezki bo sa super, tzn kiedys teraz nie wiem bo dawno nie bylam
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Vadi ale Ci zazdroszczę , ja tak bardzo chciałabym tam pojechać, nigdy nie byłam, czuję po prostu że to miasto oczaruje mnie i jest takie bardzo w moim klimacie.
|
|
|
|
#1584 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1585 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1586 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
VADI - masz świetnego i kochanego TŻ
Zazdroszczę
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postarał się TŻ ![]() Kocham Pragę. Kiedyś TŻ bardzo spontanicznie zabrał mnie na długi weekend i było fantastycznie. Wcześniej byłam kilka razy, ale z NIM było zupełnie inaczej. Tylko przeoczył jedną rzecz - nie zarezerwował żadnego lokum, bo był przekonany, że na 100% znajdziemy coś na miejscu.....i jedynym wolnym miejscem był belweder. Ale było cudownie!
|
|
#1589 |
|
*sportaddict*
|
Dzięki, Messinko
![]() Maju - Tż już dzwoni po noclegach i jeszcze wymyślił przejazd przez karpacza, wiec poszaleję na desce |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Wow..to w Pradze musi być super..ja nigdy tam nie byłam
Nawet w Warszawie nigdy nie byłam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

moja koleżanką ma taką tylko w koleże fukcji i bardzo ładnie leży i nadaje sie zarówno na impresske jak i na jakies bardziej oficjalne wyjście.
) i stasznie ją podziwiam...leksykony leków w jednym paluszku,te wszystkie łacińskie nazwy,sama leki robi... ja jestem humanistką więc bym tego nie pojeła:/
3mam kciuki za twoje plany boo kto inaczej bedzie nam tu kremiki robił w przysżłości na zmarszczki 

ale dam radę..DAM!!!