![]() |
#4261 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() Stokrotko to super, a cos wiecej ??? ![]() ![]() Svinecko pozdrowienia dla Ciebie i malenstwa i dla Sonery takze, na pewno bedzie wszystko dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Sonerka trzymam kciuki
![]()
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuza, z filtrami musze to sprawdzić głębiej, daj mi torchę czasu, dzisija postaram sie odpowiedzieć. Nie pamietam tak z głowy które z filtrów chemicznych przenikały do krwiobiegu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko tyle,że było
![]() ![]() TZ nie zdazyl zjesc obiadu ,woda prawie wylala sie z wanny... a dzisiaj rano powtorka.... ![]() i nie moge powiedzieć ,zebym nie miala ochoty ![]() a tak serio...mam wrazenie,ze TZ tez sobie chyba troche przemyslał ,bo jakis taki inny jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
Svinecko dzięki za info o Sonerce ![]() Pozdrów ją od nas....i siebie też ucałuj ![]() Cytat:
..ale tak sobie myslę ze na taki paro dniowy wyjazd można by sie jeszcze kiedyś pokusić. Formułę kocham.....f1.com to strona startowa na nasyzm domowym kompie...i czekamy z niecierpliwością na 29 marzec. Mąż jest totalnym świrem...nie tylko na punkcie F1 ale w ogole wyscigow. Mamy w domu duzo ksiązek o wyscigach..a ostatnim nabytkiem jest "Robert Kubica- moja pasja" ![]()
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się rozszaleliście ![]() Widzisz Stokrotko czasem to tylko kwestia nastawienia odpowiedniego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprawiam linka do vichy bo widze że nie działa, tam jest skład w ostatniej zakładce http://www.vichyconsult.pl/products-...ne-spf-50.aspx i tu coś jeszcze pisze, http://www.cefarm24.pl/vichy-capital...-ml-p6669.html
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Tż uwielbia F1.Planuje w tym roku jechać na Węgry (jak dobrze pamiętam to chyba w lipcu), ale nie wiem czy mu się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, nie lepiej poddać się losowi skoro i tak chcecie przynajmniej nie musisz sie stresować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Bleh, źle się czuje dalej, ciągle mnie trzyma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja dziewczyna ![]() ![]() A odkąd obejrzałam film dołączony do ksiązki o Kubicy nie lubię 100 razy bardziej ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-25 o 10:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuje sie jakbym sie upiła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
Rozeznanie
|
No zgadza się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie to słyszeć ![]() ![]() ![]() Natali! widzę Cię ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-25 o 11:05 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
przekazuje dalej wiadomosc ze mamusiowego:
Sonera dziękuje wszystkim za pozdrowienia, Svinecka - dziewczynom z pierscionkowego tez ![]() I : "Hej, w nocy spalam moze z godzine, raz ze te glupie angielki gadaly i smialy sie praktycznie cala noc,, to mialam bol glowy i takie swiatelko bylo nade mna ktorego sie nie dalo wylaczyc, myslalam ze skonam dzis w nocy! Kazda najgorsza noc w domu jest lepsza niz tutaj. Wczoraj mialam dzien placzu, co mi maz mowil ze dzielna jestem to ja w ryk, jak poszedl do domu kolo 21 to ja znow w ryk! Pewnie od tego placzu mnie ta glowa tez bolala. A dzis mnie tez troche boil ale to pewnie z niewyspania. Dzis mam lepsze cisnienie. Do godz. 16 od wczoraj zbieram mocz i zobacza ile bialka jest. Mialam robione ktg i mam przepowiadacze, niektore pod 80. Dosc regularne byly ale nie bolesne i powiedzieli ze to Braxton-H. Teraz ich nie czuje. Jak tam duzo obstawiaja ze wyjdziemy we 3? Ja sie nie daje i chce w marcu urodzic! Musze pochwalic meza tak mi super torbe dopakowal i dobrocie poprzynosil, nawet pamietal o talerzyku i lyzeczce i jogurcikach ![]() Tesknie za wami! Jak masz czas to przepisz tego smska dziewczynom ![]()
#4277 |
Zakorzenienie
|
w sumie nic ..bo to jednak film o Kubku...ale przewiały sie tam jakieś zdania o Hamku....w stylu: podczas wyscigu w Macou ktoś tam (nie pamiętam kto) nie dojechał do mety bo Hamilton zepchnął go na bandę
![]() Oczywiscie wtedy we wszystkich wyscigach zaliczał tyly....dostał dobre auto, tatuś posmarował komu trzeba i nagle mistrzunio normalnie. ![]() EDIT...zeby nie wkurzyć L_V ![]() no dobra takich znowu tyłów nie zaliczał....trza być obiektywnym...dawał chłopaczyna radę. Ale i tak uważam ze miał dużo łatwiej niż wielu innych kierowców. Poza tym jego sposob bycia nie jest fajny. Ja lubię skromych ludzi a nie lansujących sie małolatów ![]() EDIT 2 żyjecie????
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-25 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Rozeznanie
|
Chyba wizaż padł na chwilę, jednak ciągle się zdarza
![]() Natali była i poszła ![]() Haniu, ja Hamiltona nie lubię zarówno za sposób jazdy i za sposób bycia... I na pewno mi się to nie zmieni jeśli on się nie zmieni. Dla mnie mistrzem zawsze będzie Kimi ![]() Sonerko, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś tym razem wyszła ze szpitala tylko z mężem ![]() A Sviniecka się nie odezwała :/
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT.Dorinko śniło mi sie dziś spotkanie w Warszawie...na które dotarłam tylko ja i TY ![]() Uznałyśmy więc ze nie ma co kombinować tylko po mężów zadzwonic..bedzie weselej. Chyba sie stresuję przed tym spotkaniem skoro mam takie sny ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-25 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pierwsza część na pewno się nie sprawdzi ![]() ![]() Zrobiłam sobie pyszną kawkę i pomyślałam o Madlen która lubi nas wirtualnie częstować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
Stokrotko jestes upojona miloscia
![]() ![]() ![]() ![]() Wiec nie martw sie na zapas ![]() Sonerko trzymaj sie dzielnie ![]() ![]() Ale macie fajnie ze sie spotkacie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Zaro zrobilaś mi ochotę na kawę i też sobie zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Rozeznanie
|
Zdróweczko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak wrócę to zaraz tu zajrzę więc chcę mieć coś do poczytania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Boże, Dziewczyny, co mi się przytrafiło właśnie. Byłam w pracy sama tylko ze sprzątaczką...i szef stracił przytomność...musiałam lecieć go cucić, bo sprzątaczka wpadła w panikę... ale się nie dobudził, zabrało go pogotowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć natali
![]() Co u ciebie? Już cię nie nachodzi były? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jak Ci wspominałam, mój mąż już przebąkuje gdzie gra Twój, więc chyba sie wybiera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miśku i jak u Ciebie ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie wątpie ze zagadałybyście mnie na amen ![]() nabazgram kiedyś tasiemca, a powiem, ze jest o czym pisac ![]() Cytat:
![]() Moje życie zmienia się jak w kalejdoskopie, najwazneijsze że widzę nadzieję na to by być szczęsliwą ![]() ![]() Cytat:
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.