"zostań ambasadorką Garnier" - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Zostań ambasadorką Garnier

Notka

Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody.

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 18:32   #1
madzia3333
Przyczajenie

"zostań ambasadorką Garnier"

witam was serdecznie dziewczyny !! (chłopców także jestem tutaj nowa i zgodziłam się wziązć udział w konkursie ponieważ uwielbiam testować kosmetyki jako jedyna znawczyni w rodzinie przedstawiam Wam moj program pielęgnacyjny
na początek przedstawiam mój krok 1

to mleczko do demakijażu pomaga w sposob delikatny usunąć makijaż (od którego niestety jetem uzależniona nadaje się do każdego rodzaju skóry bo dodatkowo łagodzi podrażnienia no i jest w bardzo przystepnej cenie
krok 2 - żel oczywiście
tradzikowa i tłusta skóra (na moje nieszczęście moja)potrzebuje kosmetyku idealnego, który oczysci pory, pomoże wyleczyć zniamy na skórze i zmatowi skórę - taki jest własnie Garnier 3 w 1. Ja uzywam go rownież jako maseczki maseczki co sprawia że skóra długi czas się nie swieci

krok 3 tonik, sie wie xD

jako Expertka od .... hmmm, nie nie tego od toników pragne Wam przedstawić moje 2 ulubione, ktore tonizują, zwężają pory, skóra staje się bardziej świetlista ... z resztą polecam, wyprobujcie same

punkt c Krem
to jest to co tygryski lubią najbardziej. Ja przynajmniej uwielbiam kremy do twarzy . Uważam że dobra cechą kremu powinna być ich konsystencja oraz trwalość. Preferuję kremy matujące i zawalczające niedoskonałości skóry. tujat polecam drogi ale naprawdę wdechowy Vichy
Dax perfecta - super matuje i ma wlaściwości regenerujace
no i Garnier Czysta skóra A, super zwalcza niedoskonałości

Resztę moich tajemniec urodowych zdradzę Wam w krótce

madzia3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 13:05   #2
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: "zostań ambasadorką Garnier"

Cytat:
Napisane przez madzia3333 Pokaż wiadomość
punkt c Krem
to jest to co tygryski lubią najbardziej. Ja przynajmniej uwielbiam kremy do twarzy . Uważam że dobra cechą kremu powinna być ich konsystencja oraz trwalość. Preferuję kremy matujące i zawalczające niedoskonałości skóry. tujat polecam drogi ale naprawdę wdechowy Vichy
To nie jest krem tylko koncentrat na pryszcze, ktory stosuje sie miejscowo.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 17:56   #3
madzia3333
Przyczajenie

kolejna sprawa to jak wiadomo ciało

bardzo lubię owocowe żele pod prysznic, balsamy nawilżające oraz uwaga uwaga .. może to dziwnie zabrzmi ale bardzo ważnym elementem mojej codziennej pielęgnacji jest dobry antyperspirant

number 1

żel pozostawia piękny orzezwiający zapach, dodaje energii i pobudza zmysły

literka 2

moje ulubione balsamy cudownie pachną - jeden czekoladą drugi kokosem. Oby dwa mają właściwości regenerujące i nawilżające. Mniammm...
i trzy 3

super pielęgnacja, super zapach i super ochrona Nivea jest nieco delikatniejszy niż Rexona więc nadaje sie do skóry wrażliwej.

A do zadań specjalnych polecam....

W dzisiejszych czasach naprawdę ciężko wybór kosmetyków do pielęgnacji ciała. Jedak czasem warto wypróbować kilka aby przekonać się który najbardziej nam odpowiada...
Stary 2009-02-23, 18:02   #4
madzia3333
Przyczajenie

Pora na peeling

peeling znacząco poprawia poprawę gładkości skóry oraz nadaje jej blasku. Po męczącym tygodniu taki zabieg przydał mi się (polecam również innym). Ten malinowy z Dax jest naprawdę super, no i jak pachnie
Stary 2009-02-24, 06:24   #5
karolina456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia3333 Pokaż wiadomość
witam was serdecznie dziewczyny !! (chłopców także jestem tutaj nowa i zgodziłam się wziązć udział w konkursie ponieważ uwielbiam testować kosmetyki jako jedyna znawczyni w rodzinie przedstawiam Wam moj program pielęgnacyjny
na początek przedstawiam mój krok 1

to mleczko do demakijażu pomaga w sposob delikatny usunąć makijaż (od którego niestety jetem uzależniona nadaje się do każdego rodzaju skóry bo dodatkowo łagodzi podrażnienia no i jest w bardzo przystepnej cenie
krok 2 - żel oczywiście
tradzikowa i tłusta skóra (na moje nieszczęście moja)potrzebuje kosmetyku idealnego, który oczysci pory, pomoże wyleczyć zniamy na skórze i zmatowi skórę - taki jest własnie Garnier 3 w 1. Ja uzywam go rownież jako maseczki maseczki co sprawia że skóra długi czas się nie swieci

krok 3 tonik, sie wie xD

jako Expertka od .... hmmm, nie nie tego od toników pragne Wam przedstawić moje 2 ulubione, ktore tonizują, zwężają pory, skóra staje się bardziej świetlista ... z resztą polecam, wyprobujcie same

punkt c Krem
Dax perfecta - super matuje i ma wlaściwości regenerujace
no i Garnier Czysta skóra A, super zwalcza niedoskonałości

Resztę moich tajemniec urodowych zdradzę Wam w krótce

sorki zet ak na twojej stronie pisze ale czy mogla bys mi pomuc chciala bym zostac ambasadorka garniera ale nie wiem gdzie mam nacisnac bo jak naciskam na napis zostan ambasadorka garniera to tam mi sie pojawia tylko o co w tym chodzi bardzo bym cie prosila o pomoc bede wdzieczna
karolina456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 11:46   #6
madzia3333
Przyczajenie

sorki zet ak na twojej stronie pisze ale czy mogla bys mi pomuc chciala bym zostac ambasadorka garniera ale nie wiem gdzie mam nacisnac bo jak naciskam na napis zostan ambasadorka garniera to tam mi sie pojawia tylko o co w tym chodzi bardzo bym cie prosila o pomoc bede wdzieczna

https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=114 - tu masz link ;p potem musisz kliknąć na "nowy wątek" i gotowe

Nowe wątki na forum Zostań ambasadorką Garnier

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości